Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zico87
ja én is most dobtam ki egy hülye ovodás 13 évest mert szerintem ilyen korú srácokal nem lehet együtt lenni föleg hogy nálunk mindenki min 16 éves Mostmár 15 év a minimum életkor tagfelvételkor !!!

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

hja én is 😄
csak sok faszparaszt volt a klánba..hiba volt õket a kezdetben nem kib@xni a klánból mikor dumáltak...

zico87
Örölünk ha az 1.3 jól fog mükszeni és meg is jelenik hamarosan Linux szerverekre, 1.4-re várni kell még 😄

Donoki sajnálom hogy föloszlotatok !!!

odex
öhöm... mikor lesz 1.4-es patch mert a video kártyámhoz nincs optimalizálva az 1.2 és nagy kevés az fps-em

.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

DJ Skyline
asszem a perm ban azt jelenti,hogy ki vagy tiltva,mint itt az sg-n,amikor valakit bannolnak 1 hétre!<#nemtudom> változtass nicket,hátha

trident
Nem másolnád be a teljes hibaüzenetet vagy csinálnál a konzolról egy shotot, mert akkor abban benne van, hogy miért.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Még mindig azt írjahogy you are permanenly banned from this server.Nme lehet hogy kitiltottak???????????????????????????????,,,
DJ Skyline
azt jelenti,hogy paprikáskrumplit csak csütörtökönként szolgálnak fel a csehóban!
amúgy azt jelenti,hogy ...hogy mondjam...minél alacsonyabb valakinek a pingje,annál jobb a zinternete'...minél nagyobb anál szarabb...kb olyan 40-50-ig élvezhetõ,onnantól már akad! ez sok minden miatt lehet,már leírtam egy párszor ide...amúgy azért dobott le a szerver,mert szar volt a pinged,azaz pillanatnyilag szar volt a neted! velem is elõfordul,miközben semmi baj a netemmel,konzolt hívd elõ (0 gomb),majd írd be /reconnect,lehet nem fog sikerültni rögtön,de próbálgasd! ha nem,akkor meg net restart!

Oké,köcce!

\"Egy ember halála tragédia, egymillióé statisztika.\" -Stalin

kvZOO?
kávézó?

trident
Asszem leírtam a cod.hu kvZOO-ba, lépésenként.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

naygon szépen kösszike!!!Megtaláltam õket!Már csak azt kell tudnom hogy kell õket lejátszni.Asszem kell hozzá valamilyen progi.....

trident
ha valamilyen mod-ot futtató szerveren vagy, akkor a mód mappájába menti.

asszem nem te fogod megmondani nekem h pihentessek nem szoltam hozzád egy rossz szótsem szal le lehet szállni rólam!!!!

Vki fps el kapcsolatoks parancsokat betudná irni ide nekem?

Valaki segítsen plss!Bellépek egy serverre és beirom hogy /record d és 10 perc mulva hogy /stoprecord.És utánna bemegyek az cod 2 mappába ott a mainba és ott a demo-ba de nincs ott!!!!!miért??PLSSSSSSSSSS

mIT JELENT AZ HOGY NÁLAM KISEBB PINGÜ EMBEREK????????????????és you are permanenetly banned from this server
Naggyáb jól nyomom!<#hawaii>

zico87
Pedig a DEMOs mapába kell lennie ha ott nincs akkor v.miért nem csinálta meg a demot

zico87
Hát attól függ hogy nyomod ?😄

OKÉ. Kösszi. DE NINCS OTT!!!!!!!!!!!!

lol

tomee14
Activision---->Call of Duty 2---->main---->demos

Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros

Valaki segítsen pls!Amikor belépek egy szerverre és beirom hogy /record 1 és 10 perc mulva hogy /stoprecord akkor azt hova menti????plssss

ZICO van nálatok tgf??😄

zico87
Mondom nem tudok már írni rég voltam Általános iskolás 😄

Hát mert ratyik 😄

lelépett

Eisenhower
figy ha nem tetszi knyiss egy külön cod2 warok eredmények topikot. ezentúl törölni fogom. starweb te meg pihentessél.

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

zico87
ja ténylg jó a klánod én a helyedben kivégzést tartanák köztük MG-vel !!!

ha ilyen lenne nálunk egybõl kirugnám a klánból aki lelépet !!!

Ezeke averokakik egyedül hagynak=Ezek haverok akik egyedül hagynak????

DJ Skyline
jó a klánod,ha nem megy a játék akkor lelépnek :\\

Most WARorztunk...Amikor kikapásra áltunk a haverok leléptek.Az ellenfelek végülis rendessek voltak, mert mondták nyugodtam menjek el nincs annak értelme hogy csak itt ölnek egyfolytába.Ezeke averokakik egyedül hagynak!!!???

Helló mindenki!!

Én egy modhoz kérnék segítséget...Egy olyan véres modot keresnék,amit a szerverrrõl automatice letölt a belépõ player,mert ami a team.sg.hu -n van az iw_blood.iwd (ez elvileg a demóhoz van) azt sem tölti+ van egy ss_bloodmod.iwd és azt sem..mi lehet a gond???Elõre is köszi!!

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

nem küldte el!

zico87
THX akkor vigyázzunk de demon ugyis lebukik elvileg ha csal !!!

az hát hallod dawnville-n az A-tól fejest kaptam egy párszor tõle amikor ki se látszottam max egy kis csücsök a sapimból..
Szánalmassak!

zico kupán vigyázzatok az E-Teamsel mert csitelnek, az egyik aimozok állandóan rángatja a görcs a gyereket ^^

<#idiota>

zico87
Írni nem tudok sry !! 😄

zico87
Modokról meg anyit hogy csak 1 uj mod kszül de az szerintem feleslegesen mert nem illik bele a 2-k világháborus játékba de vank ilyen elvetemûltk akik ilyeneket csinál, aJövõbeli fegyverekel lehet nyomulni + az embereknek is a ruhájuk stb. jövõbeli.

ITT a LINK Unbound Mod vagy Mi

áhh aham!

haszabad tudni mennyire? de jöhet privibe is ^^

zico87
Sajna nekem a Burgundyn Írtó szarul ment de a töbieknek jobban de kikaptunk a Hit and Run ellen (ami szerintem nem egy kimondotan Noname Klán) !!!

De jó volt a hangulat !!!

carentanon még volt esélyünk,Burgundyn nagon kikptunk 😞

hja...

Mást mit leeht itt beszélni?
Milyen új modok vannak?
vagy mit?
Gondolkozzál..

te minek foglalkozol ezzel nem is tudtam a hit and run meg solid noname sztem meg semmi közöd nincs hozzá mirõl beszélünk mivel te néha beirsz vmi nagy okosságot most kivételesen egy nyali dumát .. ennyi.

Nem arról kéne szólnia egy COD2 topiknak sztem, hogy 2-3 noname klán milyen warokat játszik egymással, már bocs...
Ha az EC Playoff-ról beszélnétek, talán😛

nah a kis kutya rábóllintott ...amugy meg azzal h a warokról beszélünk nem donoki a pro a cél... henem a cod2 es topicba megbeszéljük a warokat ennyi

<#wilting>
Ki beszélt itt most rólam ? 😞

Végre észre vette vki<#eljen><#eljen>