Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogyan lehet azt a játékot elijászani, hogy cod2 nálam (600 Mhz, 448 Ram, gef2 32 Mb vid.kártya) 6-8 fps körül fusson. Ugyanis régebben, már futott nálam stabilan, 6-8 fps között és most is fut, csak 1-2 fps-sel

- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!
aztán nincs bind ott ahol volt,lényeg,hogy pl a /bind say 5 után ne legyen semmi
asszem :S
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
Cmod_loadleafbrushes: brushindex exceeded
(Ez már az orosz küldetések után van)
1 1 órája megvolt
2 játékkal együtt lett újrarakva
3 nincs
4 megpróbálom
5 most lett újrarakva a játékkal
6 minek mikor most lett újrarakva,és elõtte is ez volt😄
7 utánnanézek
azért kösz
No Placket Flow:
0; nem használt mappok, felesleges módok törlése.
1; PB frissítés.
2; PB reinstall.
3; feleslegesen futó (kommunikáló programok) bezárása,
4; Spyware, víruskeresõ és registry cleaner futtatása.
5; patch reinstall
6; játék uninstall, törlöd a mappáit, regcleaner, majd a játék újratelepítése.
7;Router? Ellenõrizd hogy a portok engedélyezve vannak e, hogy ki tudjon lépni a PB.
ja ha nem mûködik rakd újra ajátékot... használj pnk buster frissítõt
De zûrös megoldás <#szomoru1>#szomoru1>
mert ez az én problémám,hogy donokiék szerverén nem tudok fent lenni,mert egy idõ után ledob No Packet Flow-al,de más szerverekrõl meg nem dob le! SP2-es XP-m van,tûzfalon kivan engedve a játék...NOD32 fut,de nem hiszem,hogy az lenne a baja...routerünk az van,mert meg van osztva a net...<#nemtudom>#nemtudom>
A tûzfal/router miatt nem küldesz adatot -nem tud a pb kommunikálni- a szerverrel, ezért természetesen egy idõ után le is dob.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Egy link azoknak, akik topiknyitási kényszerrel küszködnek, és értenek konzolhoz, ja és tudnak fordítani vagy fordíttatni francia szöveget 😉 Van pár cikk a Call of Duty 3-ról, képekkel.
amúgy javaslom, hogy használj mplayer-t.
neki nem kell semmilyen codec😊
Tud vki vmilyen codec-et adni ilyenkehez?mert a fragmovie-kat is szarul tölti le..
Nem tudja valaki hogy miért nem nyitja meg az ADMIn menüt?
Vagy az lehet a baj oka hogy csak én vagyok egyedül a serverbeÿ(sztem nem)?
Destiny. The design is clearly ancient.
valami error 1628 failed to install vagy mi...3x töltöttem má le (wanadooról)
- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!
falra mászok tõle
elõször azt hittem nõ dumál erre kiderült hogy férfi 😄😄
A problem az, hogy a cod2-m felemásolós, és nem telepítõs, van hozzá reg bejegyízésem, a patch is elindul, de mikor ott jár, hogy az útvonalat választaná, akkor egyszerûen azt mondja hogy nem jó neki, hiába helyes az útvonal. kérlek segítsetek!!!
TMG vs. Team Speed-Link
Map: Toujane
23h-tól lesz élõ közvetítés a GIGA.de-n!
GIGA.DE
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
- weboldalunkon is.
- nem tud a pb csomagot (adatot) küldeni, mert nem engedted át a tûzfalon / routeren.
Megoldás: www.evenbalance.com FAQ-ban le van írva milyen portokat kell engedélyezni.
De ami érdekel: No Packet Flow! ez mi???
Ezzel dob ki egy csomó embert!
Ezzel mit lehet tenni?
Ja és bazzeg nem müxik az a ******* TS 😞