Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cr3ativ3
hi!

Hogyan lehet azt a játékot elijászani, hogy cod2 nálam (600 Mhz, 448 Ram, gef2 32 Mb vid.kártya) 6-8 fps körül fusson. Ugyanis régebben, már futott nálam stabilan, 6-8 fps között és most is fut, csak 1-2 fps-sel

- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!

DJ Skyline
vagy /bind say (betû amin van a bind)
aztán nincs bind ott ahol volt,lényeg,hogy pl a /bind say 5 után ne legyen semmi

/unbind <betû>
asszem :S

vagy valami olyan parancs hogy unbind.... vagy valami ilyesmi

zico87
A configból törlöd a bindeket amit a main/players ben találsz

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

herczeg
hy! kéne egy kis help. bindet hogyan tok törölni?

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

....

Sziasztok kilép a progival a következõ hiba üzenettel (olvastam a Faq-t és nem votl benne leírva):

Cmod_loadleafbrushes: brushindex exceeded

(Ez már az orosz küldetések után van)
DJ Skyline
4-es sem segített! marad a router! de úgyis most lesz új net (új szolgáltató),új router,hátha az segít majd!

DJ Skyline
0 most lett újrarakva a játék
1 1 órája megvolt
2 játékkal együtt lett újrarakva
3 nincs
4 megpróbálom
5 most lett újrarakva a játékkal
6 minek mikor most lett újrarakva,és elõtte is ez volt😄
7 utánnanézek

azért kösz

zico87

No Placket Flow:
0; nem használt mappok, felesleges módok törlése.
1; PB frissítés.
2; PB reinstall.
3; feleslegesen futó (kommunikáló programok) bezárása,
4; Spyware, víruskeresõ és registry cleaner futtatása.
5; patch reinstall
6; játék uninstall, törlöd a mappáit, regcleaner, majd a játék újratelepítése.
7;Router? Ellenõrizd hogy a portok engedélyezve vannak e, hogy ki tudjon lépni a PB.

DJ Skyline
tegnap,vagy tegnap elõtt raktam újra a játékot,és kb 10 perce frissítettem utoljára a PB-t...

nekem 7 egész valamennyi
ja ha nem mûködik rakd újra ajátékot... használj pnk buster frissítõt

DJ Skyline
kinek hány MB a pb mappája? nekem 5.1! nem lehet,hogy azért dobál le,mert nincsenek meg bizonyos fileok? már nem tudok mire gondolni

ja jó lenne...
De zûrös megoldás <#szomoru1>

köszi szépen skacok 😊

zico87
Ja Boldok Szülinapot Donoki !!!!!!!!!

Serpa

donoki!

MOHAA-ban mûködött, ha tényleg jó program, meg lehetne itt is csinálni!

zico87
Tegnap teszteltem a DMW Anticheat progit elvileg biztosabb mint a PB dde az a nagy hátránya hogy minden játékosnál futnia kel a kliens változata mert akinél nem futt azt egybõl kiceli pedig ez jó megoldás lenne csak hát....

DJ Skyline
és az lehet,hogy 1 szerverrel csinálja ezt,a többivel mind mûködik?
mert ez az én problémám,hogy donokiék szerverén nem tudok fent lenni,mert egy idõ után ledob No Packet Flow-al,de más szerverekrõl meg nem dob le! SP2-es XP-m van,tûzfalon kivan engedve a játék...NOD32 fut,de nem hiszem,hogy az lenne a baja...routerünk az van,mert meg van osztva a net...<#nemtudom>

trident

A tûzfal/router miatt nem küldesz adatot -nem tud a pb kommunikálni- a szerverrel, ezért természetesen egy idõ után le is dob.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

még mindig nem tom mi az a no packet flow :C

tigeroo
nah sikerült megcsinálnom..a dvd-n lévõ 'main' mappát felülírattam az Activision/Call of Duty 2/Main mappával + tört
nem jön be :S

http://www.pro-gamers.fr/xoops/search.php?query=call+of+duty&andor=AND&action=results&id=806e542c06015da0dbb6cf32635fb663&submit=Chercher

Egy link azoknak, akik topiknyitási kényszerrel küszködnek, és értenek konzolhoz, ja és tudnak fordítani vagy fordíttatni francia szöveget 😉 Van pár cikk a Call of Duty 3-ról, képekkel.

laslandes
winamp-al simán lehet nézni😊 milyen codec kellene ehhez?😊

amúgy javaslom, hogy használj mplayer-t.
neki nem kell semmilyen codec😊

zico87
/rcon login az a jelszavad azt utána mükszik az Admin Mod !!!

kisfigi
És hol lehet bejelentkezni??

Destiny. The design is clearly ancient.

waze nézném csak kéne vmi codec! 😞
Tud vki vmilyen codec-et adni ilyenkehez?mert a fragmovie-kat is szarul tölti le..

zico87
Hát ha bejelentkeztél Adminként akkor simán a fegyvermenünél lessz egy olyan hogy Admin és ha arra rákantitasz akkor ott jelenik meg a mod én is használom a Modot nekem hiba nélkül mükszik !!!

kisfigi
Leszedtem az ADMIN modot és amikor a servreremben megnyomom az ESC-t ott rákattintok arra hogy admin, akkor vissza lép a játékba és azon kívül semmi sem történik!
Nem tudja valaki hogy miért nem nyitja meg az ADMIn menüt?
Vagy az lehet a baj oka hogy csak én vagyok egyedül a serverbeÿ(sztem nem)?

Destiny. The design is clearly ancient.

DJ Skyline
<#duhos2>nátom<#gonosz1>

Guer
permanens ban sztem nem egy hétre szól.. 😄DD

tigeroo
nekem valami hibaüzit ír ki 99%-nál a telepítõ!

valami error 1628 failed to install vagy mi...3x töltöttem má le (wanadooról)
kas123
szerezd meg telepítõs változatban

cr3ativ3
Én is, nyugi 😄 Tiszta olyan hangja van -d

- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!

cr3ativ3
valaki felveszi ???

UnknownAsshole
Egyik körben véletlenül beált a németekhez a GIGÁs csávó, ugy megijett hogy alig tudott viszamenni spectatorba. 😄
öcsém az a német kommentár 😄😄D
falra mászok tõle
elõször azt hittem nõ dumál erre kiderült hogy férfi 😄😄

cr3ativ3
hello!

A problem az, hogy a cod2-m felemásolós, és nem telepítõs, van hozzá reg bejegyízésem, a patch is elindul, de mikor ott jár, hogy az útvonalat választaná, akkor egyszerûen azt mondja hogy nem jó neki, hiába helyes az útvonal. kérlek segítsetek!!!

UnknownAsshole
Ja majd énis nézem meg még sokan mások tehát biztos terhelt lessz, de a kérdésem az, hogy hogy müködik egy ilyen közvetítés ? A játékot is látni fogjuk ? Vagy most hogyvanez ? <#idiota>
CoD2 Eurocup nyolcaddöntõ:
TMG vs. Team Speed-Link
Map: Toujane

23h-tól lesz élõ közvetítés a GIGA.de-n!
GIGA.DE

oké! kösszentyû!

trident
frissítsd a drivert.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

trident
- www.callofduty.hu (fõoldal/leírások; fórum/gyík; fórum:pb hibaüzenetek)
- weboldalunkon is.
- nem tud a pb csomagot (adatot) küldeni, mert nem engedted át a tûzfalon / routeren.

Megoldás: www.evenbalance.com FAQ-ban le van írva milyen portokat kell engedélyezni.

Ki tudja h hol van olyan oldal ahol levannak írva PB hibaüzenetei?
De ami érdekel: No Packet Flow! ez mi???
Ezzel dob ki egy csomó embert!
Ezzel mit lehet tenni?

Hali, most töltöttem le a COD2-t, de sajna nem enged belépni, mert a videokártya/driver nem támogatja a dinamikus textúrákat hibaüzit ad. Van valami tippetek?

nah már yo -.-

akkor én nem mehetek 😉
Ja és bazzeg nem müxik az a ******* TS 😞