26388
-
#17044 Crackelni kell mert gondolom nem eredeti a CODOD
1.3 SP Crack -
gabci13 #17043 Sziasztok.Felraktam az 1.3 patchet de amikor a single playert el akarom indítani kiírja hogy version dismatch.Da a mp-t minden nélkül elindítja.Mit kéne csinálnom? -
Száddi #17042 1.3-as patch, magyarosítás, ase vagy xfire
más nem is lényeges
-
MrW #17041 nekem is 4000, de az nem mind magyar... -
Piko888 #17040 Hi! Most raktam fel a cod 2-öt, szeretnék multizni, mit érdemes felraknom? -
#17039 tedd fel újra, vagy szedj le egy másik verziót vagy vedd meg...
mert hiányzik a pálya... -
Laca22 #17038 Sziasztok! Van egy kis-nagy problémám, remélem tudtok segíteni. Most raktam fel a COD2-t, és amikor elindítom a legelső (moszkvai) pályát, betöltés közben ezt irja ki: ERROR Couldn't load maps/moscow.d3dbsp!!! Lehet, hogy azért van, mert 1.0-s a COD-om??? Megköszönném a segítségetek!!! -
Dexantreal #17037 jajj de loool, Azt hittwm da xf az egy fálj név UO-ba és erre meg egy mási kfórumozó neve láááál...ilyet -
#17036 Olvass vissza, még lapoznod sem kell, leírtam azt is.
szivesen. -
#17035 holvan a cod configja?:S -
bedevil #17034 Bacsa Szabolcs!
Próbálj crackelni! -
Sanyeee #17033 csa!
vki irjon már pls cod2-ős jo server IP-ket... -
Bacsa Szabolcs #17032 ja az email cimem:[email protected]
-
Bacsa Szabolcs #17031 sziasztok
lene egy kérdésem! feltelepitem a játékot és csak a játék fáljait rakja csak fel hogy lehetne ezt megoldani hohy einduljon a játék???? -
Dexantreal #17030 Ez tényleg lol.... hogy erőlködött már a csávó... de franc essen beléjük, hogy nem adták ki PC-re. Rohadt jó így a cucc alapján, ami ott volt. -
Dexantreal #17029 Csak nemtom merre van ez a da fx :S. -
Dexantreal #17028 Aha, értem. Thanks! -
chadi #17027 Vagy úgy általában hogyan tudok granyót limitálni? -
#17026 uhh, csak mp_toujane tdm ezzel a filterrel talál 300-at:)
amúgy 4000-et:) -
chadi #17025 HI
hogyan tudok a pam mod -ban gránátot limitálni?
-
#17024 Szerverkereső: Xfire javasolt. letöltés, leírás, magyarosítás: www.callofduty.hu
Lehet ország és játékmód szerint (is) keresni. -
MrW #17023 persze hogy van.pl játékosszámra is rákereshetcc, meg max pingre id:D.részletesebb, mint az eye.magyar szerverből nálam több mint 300at talál:)
cod3 video LOL -
Daveee #17022 pls segicsetek, felraktama cod2-t pluszaz 1.3 as patchet, meg az all seein eyet- és hiába csinálom azt amit a faq mond, nem tlaál egy kumma szerevert se a magyaork között, pls help me -
#17021 milyen szerverkeresőt ajánlotok? all seeing eye-t látom már nem fejlesztik, magyar szerverek közül is csak 4-et látott...
(legalábbis nálam)
xfire-t próbáltam, de abba van valami filter? (országra/módra leginkább)
mer én nem láttam... :p -
Cica17 #17020 Köszi,hogy elolvastál,bár szerintem akkor maradtál volna okosabb ha nem válaszolsz. -
#17019 Sziasztok!
Ha elndítom a multit kifagy!Miért?!!!:( -
#17018 Dexantreal: az is teljesen jó, vagy google. A cod.hu-n ne kérdezd meg, nem érdemes és én sem támogatom a warezt, de elfogadom, hogy sokan warezolnak.
da fx: megkeresed a konfigod, megnyitod. kikeresed az fx_sort sort és a változót átírod úgy, ahogy a szerver kéri.
Kicsi trükk: ezerszer láttam sajnos ilyet én a szerverünkön ki is kapcsoltam ennek a változónak a figyelését. Sőt, rengeteged bajlódtam a rate-s emberekkel, de úgy vettem észre, cod2 alatt nem okoz nagy bajt az alacsony rate, szóval azt is engedélyeztem (5000), meret szomorú tapasztalat, hogy 100 játékosból 95 nem tudja beállítani. :)
Szóval én teszek engedményeket a játékosoknak, remélem más szervereken is hasonlóan cselekednek, hogy a játékosok megkedveljék a PB-t. -
Dexantreal #17017 trident:
Na és hol találok én CoD: U O-hez key generator-t, hogy tudjak cd kulcsot cserélni? CoD-hoz alapba volt abba a verzióba, amit letöltöttem... de itt sajna nem. Callofduty.hu-n van ilyen cd kulcs generátor a U O-hez?
Csak mert szeretnék GFM-ni UO-be is végre. -
#17016 Aha és az mit jelent?:S -
FLeK0 #17015 OMG H4X -
#17014 Sziasztok!
Ez mi?
-
#17013 A keresőben az ötödik találat: http://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=117138
Szóval ez egy integrált gpu. Ha valóban szeretnél játszani, nem csak a cod-dal, akkor érdemesebb beruházni egy középkategórás videókártyába.
A driverkeresést akkor nem folytatnám, mert az s3 honlapját ismered. -
#17012 nem laptop, rendes asztali számítógép
minden jó a gépben, csak a videokártya ilyen...
a gyártó honlapján találtam ezeket a drivereket, de nekem egyre inkább kezd gyanús lenni, hogy nem is a driver a hibás...
már majdnem az összeset kipróbáltam, és semmi eredmény... -
SkylineGTR #17011 tud vki helyet ahol van emulátor. kéne nekem a cod3-hoz!!! -
#17010 Ha jól gondolom laptopról van szó, itt cinkesebb a helyzet. A googliban szerintem megtalálod a gyártó honlapját. -
#17009 a read me-ben csak ati radeon és geforce sorozatot ír. az a baj, hogy nemtudom, hogy jó drivert töltöttem-e le, mert eredetileg october 9-én lett kiadva, csak nemtudom hogy jó-e az én vivikártyámhoz. mert azt nemtudom hogy milyen konkrét tipusu vidkártyám van, ott meg választhatok kb 10 féle közül.
valaki nem tudna adni egy-két linket, hogy honnan lehet VIA/S3G Unichrome Pro IGP kártyához drivert letölteni??? -
#17008 taklakka FAQ óvas ha nem cod.hu lejírások. Szó feltelep, patchetet izs, meg ikszfájör is! Enkedd kija tűzfalon és gó! Onlájn játék. -
Daveee #17007 helloka, megteccet a game, és szeretnék vele onlinozni, nincs emg eredetibe, vki leirná hogyan tok onlinozni? -
#17006 Frissítsd a videókártya drivert is, és ha így sem jó, nézd meg a readme-ben, hogy támogatva van e ez a kártya. -
#17005 frissítettem a directx-et, 9.0c van fenn, de igy is ugyan azt a szöveget adja, és továbbra sem indul el
mit csináljak?