Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zico87
Hát van ilyen makkerek PPSH-val könyû Tunkolni !!! Thompsonal is könyû hedshotot adni csak gyakorolni kell !!!

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

xotyi
jah,tegnap az eggyik szerveren a srácot 4 szer fejbelöttem Kar98-al és semmi sem történt. megyek 2 métert elõugrik és letunkol PPSH-val.. na mondom szép. de õ nem csítelt.... meg thompsonnal füstön át tökéletes headshotot lõ. azt közel-s távol én voltam az eggyetlen ott lévõ(ráadásul fedezékben).. 😞

Trance&Friends nothing more..

az hát egyszer távcsövessel a nyakába lõttem és tovább futott röhögve.. :S

zico87
Ha COD 2 -ben lábonlõvõd kiröhög a katona 😄 Egyébként néha ugy meg egybõl meghal amikor láb lövést kap v.mikor meg fejlõvéstõl nem !!!De tényleg 2008 ár nincs messze,és elvileg jobb lessz de ki tudja....

far cry, de pl. cod2 admiral modban összeesik..

quack
melyik mult fps-ben kezd el sántítani az ember ha lábon lövik?

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

majd a cod3 2008ban xD

nem lehet minden tökéletes az túl szép lenne 😄

hát ja 😄

zico87
Hát igen sok ilyen bug van sajna de ehez már hozászoktunk !!!

hja..
tiszta kamu.. 😞
meg ha belelövök alábába is futás közbe vagya hasára és ha nem hal meg akkoris vidáman fut tovább vagy elbújik vhova azt kiugrik újból... 😞
És ugyanúgy épülfel mintha mise történt volna

DJ Skyline
annyira szar a CoD2 sebzése...3x fut keresztül a lövésen az ellen,beleugrik meg minden de még nem is sérül,õ meg lábon lõ és megöl egybõl! :\

Kérlek segítsetek és ha tudtok légyszi válaszoljatok kérdéseimre.

Tudom hogy marha jó a multiplayer de kérlek vegyetek észre engem is......<#integet2>
scorpeeon
Hali! Lenne 1 kis gondom: most amikor feltettem a gépre a deviance verziót, és crackeltem, el akartam indítani, erre ezt írja ki, mi lehet a gond?

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Köszi!
Sokat segítettél

Törölt felhasználó
Köszi!
zico87

Brolly28
nem tom nekem csak a single nem megyde de ha a multit elindítod és a kis kép jön ki akkor várnikell és elindúl

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

Törölt felhasználó
A Faq-ban nem jön be az All seeing eye leírása.Valaki tudna adni linket?
Köszi elõre is!
A Cod 2 Multija nem megy az 1.2-es patchel,ez miért van?

TÖRÖLJÉTEK MÁR KI!!!!! (utána az én hozzászólásomat is)

azám!

zico87
ja téged is törölni kéne !!!!!

egy kérdés!
Hogy tudom kikapcsolni a PAMot?

akkor te is egy fa*z mod leehtsz...

3 fegyver egyszerre. Látszik, hogy rengeteg fasz mod van, ismerek egy olyat is amiben anyádat kell seprûnyéllel segbekurni. De én szivesebben játszom olyanokkal amik közelebb állnak a valósághoz. A csittel kapcsolatban, ugye nem gondoltad hogy majd itt a forumon kérdezõsködök letöltési linkrõl? Az csak vicc volt, tudod sanyika? Érdeklõdtem, hogy mi a szar ez és választ is kaptam rá.
DJ Skyline
miért a valóságban nem tudod lecserélni a fegyveredet?😄DD leteszed,felveszed,ennyi

zico87
Pb Frissítés+1.3 Linux Szerverekhezf/url]

na megérte E-mailt küldenem az Evenbalancenek ,jött is a frissítés !!!

zico87
Egybõl Csalni akarsz Kis Hülye menyél szerintem Nézzd meg a Micimackó valamelyik részét és a COD-ot töröld le !!! van olyan Mod amiben 3 fegyvered is lehet !!!

az xD

tomee14
Ne haragudj ha megbántalak de mitoa jáccol evvel a játékkal? Remélem nem régota, mer amugy elég égõ már nem azér!<#confused>

Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros

OFF//
nevetséges törlik a hsz emet nah mind1 de akkor is az a véleményem és a kedves házigazda is szolhatna neki h haggya abba az okoskodást nem más hszt kéne deletezni..
ON//

Azért bug vagy nevezzuk köcsögségnek, mert a KISpisztoly és a NAGYgépfegyver nem ugyanaz a kategória. Normális gamekben ezek nem helyettesithetõk egymással.
DJ Skyline
mi bug? leteszed a kispisztolyt (vagy más fegyvert),és felveszel egy másikat...a cipelhetõ fegyvereid száma nem változik...kivéve ha a szerveren nem 1 van beállítva alapból,mert akkor értelem szerûen nem tudsz egyszerre kettõt vinni

ok akkor ez nem csit, hanem bug.
trident
jajajajajajajajajajaj.

"Unom már hogy sokszor ugyérzem, én vagyok az egyetlen luzer aki ezt nem használja."

MiértMiértMiértMiértMiértMiértMiértMiért????

Miért kell csalást használni? Pisztolyt tartanak a tarkódnak, hogy " csaljál bazzeg"?!

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

DJ Skyline
minek ehez csít?
kispisztolyra lecseréled,és egyszerre lehet puskád,meg gépfegyvered,vagy 2 puskád,vagy 2 gépfegyvered

Csak ugy tudsz felvenni, ha a kezedben lévõt leteszed nem?
te most mirõl beszélsz???? milyen cheat kell neked???
2 fegyver van vagy mi?????
felveszed a földrõl és két fegyvered lesz

hi!
Hol tudom letölteni azt a csitet amiben 2 fegyvert lehet használni?
Unom már hogy sokszor ugyérzem, én vagyok az egyetlen luzer aki ezt nem használja.
zico87

hy!
Tud valaki 1 olyan MODot mondani nekem amibe 2 fegyvert lehet választani?
elõre is köszi

trident
http://profbako.uw.hu

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

már van olyan xDD

mert nicsn bakapcsolva PB vagy cod2 reinstall..

kas123
há sztem ha vki tudná a megoldást már mondta volna

Hali. Az miért van, hogy ha felmegyek egy bizonyos szerverre és lelövök vkit, akkor kidob és kiírja ezt a hibát: "Server Disconnected "Nick" has been kicked via Punkbuster (for 0 minutes) PB INIT FAILURE ???
Azon röhögtünk egyik waron h az egyik ellenség tagja vagy 7percen keresztül csatizott a sezrverhez xDD
At hittük Nintendoval játszik ^^

az hát...
Múltkor is ezt csinálta...
Szegény...<#vigyor5>

zico87
Jólvan Nadi szerintem meny Mariozni Mert 1 héten egyszer belököd a nagy okoságaidat te nagy tapasztalt öreg !!!