Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
Trance&Friends nothing more..
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
tiszta kamu.. 😞
meg ha belelövök alábába is futás közbe vagya hasára és ha nem hal meg akkoris vidáman fut tovább vagy elbújik vhova azt kiugrik újból... 😞
És ugyanúgy épülfel mintha mise történt volna
Tudom hogy marha jó a multiplayer de kérlek vegyetek észre engem is......<#integet2>#integet2>

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Sokat segítettél
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Köszi elõre is!
Hogy tudom kikapcsolni a PAMot?
Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros
nevetséges törlik a hsz emet nah mind1 de akkor is az a véleményem és a kedves házigazda is szolhatna neki h haggya abba az okoskodást nem más hszt kéne deletezni..
ON//
"Unom már hogy sokszor ugyérzem, én vagyok az egyetlen luzer aki ezt nem használja."
MiértMiértMiértMiértMiértMiértMiértMiért????
Miért kell csalást használni? Pisztolyt tartanak a tarkódnak, hogy " csaljál bazzeg"?!
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
kispisztolyra lecseréled,és egyszerre lehet puskád,meg gépfegyvered,vagy 2 puskád,vagy 2 gépfegyvered
2 fegyver van vagy mi?????
felveszed a földrõl és két fegyvered lesz
Hol tudom letölteni azt a csitet amiben 2 fegyvert lehet használni?
Unom már hogy sokszor ugyérzem, én vagyok az egyetlen luzer aki ezt nem használja.
Tud valaki 1 olyan MODot mondani nekem amibe 2 fegyvert lehet választani?
elõre is köszi
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
At hittük Nintendoval játszik ^^
Múltkor is ezt csinálta...
Szegény...<#vigyor5>#vigyor5>