Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ez mi? "2. Open up pbsvlog.cfg in a text editor (such as Notepad on Windows) and sets your Clan ID (pb_sv_loguser 1234).
hasznos, egyszerû pbshotnézõ, beépített deinterlace szûrõvel.
Recommended PB config for CoD2 v1.3
pbbans.dat + keresõ guid alapján
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Szégyenfalunk
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
Most rakom fel a szerverre!
Még mindig azt mondom, hogy a cod.hu-n nézd meg a Robaj féle és az Idontknow féle segédletet és tutorialt, ott találsz példakonfigokat és hasznos linkeket.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Ma is frissítettem a csalók listáját, tegnap és az elmúlt három napban is többen fennakadtak, tehát jó a konfig, mûködik, de ha a seggemet a földhöz verem, akkor sem fogják tudni többen, hogy mi az a rate. Hiába írtam faq-ot a honlapunkon, ott a faq-om a cod.hu-n, van két topik errõl a cod.hu-n, van a fórumban GYIK, és a klánoldalunkon is sokaknak segítettem. Ez van, nincs ezzel bajom, csak így néha nehezebb.
De sztem a tiedé is yo!
csak ezeket a fájlokat mind a szerverre kell? :$
ezt hova kell rakni?
Példa: nem kezdem magyarázni miért, de aki gfm-ezik, annak két játékos.cfg-je van, és a két cfg különbözõ, például a legtöbben nem tudják jól beállítani a maxpackets-et. El kellett döntenem: vagy laza konfigot csinálok és akkor bejöhet 30-as maxpackettel is a játékos, vagy a CB-ben használt konfiggal dolgozok és akkor egyedül leszek a szerveren és minden játékossal msn-en, ts-en, emailben majd írkálhatok, mit hogyan tegyen... Gondolom így már világos.
Légyszives olvasd el az #15046 hozzászólást: mindent leírtam.
Neked, publik/war alap/pam-os szerverre a robaj féle/cb-s konfig kell, a cod.hu-n olvass vissza a hírek közt az e és múlthaviban mindent megtalálsz, linkekkel, magyarázattal, leírással, letöltéssel.
mert nálunk naponta max 1szer van olyan h sokan vannak 1-2-3 órán át..
De naponta töbet is warozunk és gyakorlunk!
Nekem olyan config kéne ami minden ilyen csalás féleséget kidob ami pl a cvarokba vagy a rate-be meg ami a grafikát(wh) állítja el stb..
ja meg az aim...
Ha valaki már elkezdte összeszedni, bõvíteni, azt szivesen elfogadom.😉
Mivel mi fun/publik/közösségi szervert üzemeltetünk, így a pbkonfigot lazábbra készítettem el, hogy a hozzá nem értõ játékosok is be tudjanak lépni, így például a rate, maxpackets, picmip cvar ellenõrzés nem olyan szigorú mint egy PAM, CB-hez való konfigban.
De egy publikra tökéletesen jó...😉
Még mindig azt mondom, hogy a cod.hu-n nézd meg a Robaj féle és az Idontknow féle segédletet és tutorialt, ott találsz példakonfigokat és hasznos linkeket.
meg spam.cfg sincs :S
Ha nem akarsz szövegelést, akkor a spam.cfg-t vagy töröld, vagy a kapcsolók elõtt legyen // vagy ami a legjobb: a pbsv.cfg-ben töröld ki, hogy betöltse a spam.cfg-t.
Mármint ezt:
pb_sv_load spam.cfg //
Akkor még 1 kérdés!
Ha jót mondtál msn-en akkor bocs Zico de pontosítani akarom 😊
pb_sv_MsgPrefix után mit írjak ha nem akarom hogy a PB-nek legyen üdvözlõ üzenete? 0-át?
Plusz a két log fájlt nézd, azokban meg a csalók vannak és azok, akiket valamilyen okból a pb kidobott.
ezeket beírtam!
Ez max 250 lehet?
pb_sv_SsCeiling 250 //
Ennek a két kapcsolónak az értékét írd át, majd vagy szerver restart vagy konzolba /rcon pb_sv_restart vagy ase konzolba pb_sv_restart és már a beírt értékeket veszi figyelembe.
Annyi csak a különbség, amit leírtam, kicsit lazább néhány cvarnal (rate, maxpackets, picmip), mert a GFM más mappából dolgozik, de egy publik szerverre teljesen jó. Ne feledd nézni a PB shotokat sem!😉
A pbss mappában van, a png-ket töltsd le, most 300 képre van állítva, automaitikusan felülírja a régebbieket.
Trident: THX a segítséget egybõl elkapott egy srácot a PB mostmár remélem atombiztos a PB 😄
(De mondjuk ez COD2 topic )
Destiny. The design is clearly ancient.
Kifejezetten vinyón történõ csítkeresés tudtommal nincs a pb-ben, max a cod2 könyvtáron belül, ott is csak azokat keresi, ami md5tool-lal meg lett adva.
(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960
Fájlellenõrzés valóban van: #15022
1; figyeli a kapcsolókat (cvar), ilyen például a rate, picmip, nézheti a neved, de figyeli azokat a cvarokat is, ami már haxnak minõsül (például a levelek és bokrok nélküli brecourt).
2; fájlokat ellenõríz. Például felismeri ha mondjuk a cod2.exe birizgálva van, vagy netán egy grafikai fájl, vagy mondjuk egy wallhack fájl figyel a mappában.
3; screenshotokat készít. Így a;ami átcsúszott, b;amit nem vett észre, c;ami nincs beállítva de mégsem korrekt azt te, az admin ki tudod szúrni és manuálisan ellenõrízni.
Való igaz: van amit nem szúr ki magától, de te már észreveszed, hiszen ott a pbshot.
Nézzünk egy konkrét példát:
LINK.
Ahol szöveg van, az a logból származik vagyis a PB szúrta ki és dobta ki a játékosokat = végezte a dolgát.
Ahol kép van, azt én szúrtam ki, a pb nem vette észre, de én igen = nem a legjobb megoldás, de mivel én észrevettem, tudok róla, banolhatom, tilthatom.
Az utolsó három kép az UO-s szerverünkre vonatkozik, vagyis, ha összeszámolod a logban lévõket, rájössz, hogy a legtöbb csalóval a PB boldogult és csak néháyn csúszott át....
Ez szvsz egy publik szervert tekintve több mint jó védelem!
Ha pedig war lenne, akkor is tudom hogy megy a PB.
A hátrány: a Pb miatt nincs állandóan tömve mindenféle ismeretlen arccal a szerver, de kialakult egy korrekt, kultúrált, visszajáró közösség, akit érdekel ez a mód, ez a játéktipus és ez a szerver, most a TL mintájára elindítottam a Publik TS-t is, remélem, hogy egyszer eljutunk oda, mint például a TL féle UO-s szerver anno.
* nem vita, tény.
Nagyon unalmas felváltva olvasni:
1;mikor jön a pb.
2;kijött a pb és szar.
Tiszta hiszti...Többen vannak itt, akik 2003 õsze óta itt vannak és képesek nap mint nap utánnanézni a dolgoknak, fejlõdni. Ne mondja már senki, hogy az ért hozzá aki kamuszövegeket írt és a legkonkrétabb tudása az, hogy "mondta egy haverom hogy letöltötte de nem jó". Ugyanmár.
Ez csak vergõdés. Azért lett semmirevaló ez a topik, mert vagy a hiszti/nyenyenye téma megy, vagy beesik valaki segítséget kérni (ami általában kimerül az adjatok crack-nél).
Bárki, aki visszaolvas nagyjából ezt látja. Az meg elég ciki, ha olyanok oltják le azokat akik munkát fektettek bele, hogy valamilyen szinten megértsék a "játékot" és tegyenek valamit spontán a scene-ért, akik még az általános iskolai bizonyítványról álmodtak, mikor az elõbb nevezettek már publik szervereket finomhangoltak.
na de már téma lazárva..plS
és tényleg kár itt a forumot ezzel megteliteni hogy ki a nagy mindentudó Yoda Ficsekse tudhat mindent !!!
haverom 1 hónapja szervesdizik..Letöltötte a cod.hu-ról egy pb configot és mindent kib@x