26388

F.A.Q!

Saját és klánoldal reklámozása TILOS!!!

WAREZ és CHEAT témát mellőzni

!!!OFFOLNI IDE!!!

• Balázs1478963
    Ah thank you!:D
  • mike0013
    ha eredeti akkor tedd be a dvd-t
    ha nem eredeti vedd meg a játék és tedd be a dvd-t
  • Balázs1478963
    Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy feltettem az 1.3-as patchet és a Single Player nem indul el. Valami mismash vagy mit ír ki. Mit csináljak? Előre is köszi!
  • torrente111
    #17274 ????
  • Empark
    szerintem az lenne a megoldás a problémádra,hogy ha abbahagynád a nyarvogást,és amikor van idöd akkor ülj le ahoz a KURVA képhez és tanulj játszani !!!!
    Vagy sirj tovább hogy a kis pisis 5 évesek basztatnak !!!
  • lee56
    Énis, és még azokat hülye vérpistiket is akik ok nélkül lecsitereznek mindenkit, aki egy kicsit is jobb náluk, mert ilyen is van. Engem is csitereztek már le, a gyerek kiment spectatorba, 10percen keresztül nézett aztán megunta és elment...
  • trident
    Miért? Te is a "buzi 5 évesek" közzé akarsz tartozni?

Járj inkább csak PunkBusteres szerverre!

Ne legyél lámi, azért mert még csalsz nem leszel jobb, csak csaló.
  • ffxi
  • nyulman
    csá!ha valaki tudja hogy tudok csalni cod2-be az vegyen fel msn-re:[email protected]
    elegem van a sok kis buzi 5 évesből akik wh-znak oszt jár a pofájuk,hogy nem,meg a pb kidobná.de visszanézve a demót egy hozzá nem értő is megmondja hogy csal!!!!!!!!!nagyon fontos lenne !!!valaki plíííz help
    [email protected]
  • chadi
    köszönöm :)
  • trident
    /exec konfignév.cfg a konzolba.
    (vagy be is lehet bindelni)
  • chadi
    Sziasztok!

olyat hogyan tudok csinálni , hogy különbözően beállított cofigok között menetközben váltsak?
    vagy lehet e egyátalán?
  • Fókameister
    Utálom a hülye csíter vérpistikéket
  • csuszi
    Az dicséretes hogy visszaszívtad, de célkereszt ide vagy oda, de még rendesen láma is a gyerek. Az én klánom legbénább riflése is lealázná... Nah ezért nem járunk dm serverekre. Már megbocsáss, de jobban megfontolhatnátok kire, miért mondjátok hogy csíter. üdv, nincs harag, az ember tanuljon a hibájából ;)
  • ffxi
    Igen! van!
  • torrente111
    Sziasztok. Olyat keresnék.hogy Amiral mod 3.500 magyaritása mert ami a CoD-hun van az hibás.Ha pedig van akkor hogyan kell betenni az obinetes szeverre?? Köszönöm

• NEOreg3
    visszaszívok mindent, nálam valamiért a crosshair ki lett kapcsolva azon a szerveren így én azt láttam, hogy "vaktába" lő mindenkit D:
  • NEOreg3
    szerveretek van?
  • ffxi
    Hali!
    Barátságos ONLY RIFLE TDM-et nyomnánk. Old soldiers
  • NEOreg3
    Mai nap egy publikus szervren játszva feltűnt egy gyerek. Nem törődtem vele nagyon, hisz nem vagyok akkora isten, hogy senki sem találhat el, de amikor már nagyon kezdett elhúzni, utána már gyanakvó lettem. Killcam nincs, így hát átmentem spectate-be és figyeltem egy darabig. A csávó zoom nélkül nem egyszer oylan fejeseket, vagy killeket hajtott végre jó nagy távolságból, hogy az szerintem lehtetlen. Biztos tudatában annak, hogy egy csíterrel van dolgom meg is mondtam neki, erre azzal jön, hogy ő az infinity*skills (az egyik legerősebb) klán tagja (Lizard), és csak jó configja van. Mondom neki, hogy akárhogy állítja a grafikát meg tsztelgeti a sensitivyt, így nem lehet lőni, de ő csak röhögött.

Vettem videót is, nem annyira látványos, de azért itt is csinál egy két szerintem lehtetlen mutatványt. Ha esetleg olvasná e sorokat és tényleg az akinek vallotta magát akkor bocsánatot kérek tőle, ha meg nem akkor kívánom, hogy verjék el a f*sz csíteres fejét=)

DEMO
  • donoki
    nincs
  • Empark
    köszönöm szépen a választ,de én inkább kiváncsi lennék hogy van e valamien hasonló mod,hogz lehessen játszani botok ellen !!!
  • odex
    én tudok neked adni 1 tippet! ne játsz cod2-vel mert ratyi :)
  • Empark
    szevasztok.....tudja valaki hogy honnan lehet letölteni a cod2-höz módot???
    Olyan mód kellene amiba be lehetne adni botokat vagy ilyesmit!
    olyan mint a Counter Strike 1.6-os.
    tud valaki segiteni ?????
  • LPKENJI
    az SP-hez van ugye?
    honnan lehet letölteni?
  • trogerzsiger
    Sziasztok!

Nem megy a cod multi, routeres a netem és azt mondták hogy csináljak port forawardot. Csináltam és még most se megy.Szerintetek mi lehet a baj?
  • Cica17
    sziasztok
    remélem az nem számít reklámnak,ha kérek a nálam jobban hozzáértőktől olyan server ip.címet ahol nyomják a sniper mapokat.Ja és publc a dolog.
  • trogerzsiger
    Sziasztok!

Nem megy a cod multi, routeres a netem és azt mondták hogy csináljak port forawardot. Csináltam és még most se megy.Szerintetek mi lehet a baj?
  • Dexantreal
    Ja. German Front Mod.
  • lee56
    +1 videokártyát állitász a gépedbe mondjuk
  • LPKENJI
    ez is a CoD 2?
  • Prince of Máté
    Sziasztok

Ugye ahhoz hogy a játékban szovjetunióban essen a hó ahhoz directx9en kell lennie a grfikának.
    Eztz nem lehet elérni directx 7en?
    Mert most itt a tél és tök jól nézne ki...
    Mellesleg milyen dolgokat lehetne állítani hogy leygen kb 30 fpsem directx9en?
  • Dexantreal
    Ja és már rohadtul unom, hogy belépek és egyszerűen szaggat az elején a játék.... gőzöm sincs miért.... aztán meg normális lesz és megy csontnélkül... lehet, hogy reinstall kellene CoD2-nek és jó lenne? :S
  • Dexantreal
    Akkor csak ízelítő volt ez?
  • csuszi
    Lehetne azon még javítani, és az fps olyan mint a nők, az alkohol, az idő és a pénz. Sose elég ;)
  • trident
    Még nem.:(
  • Dexantreal
    Ha találsz esetleg mesterlövészes szervert és nincs agyon modolva, akkor légyszi ip címet írj. Előre is thanks!
  • Dexantreal
    Kijött a javított izé, amiről korábban beszéltél? :S Amúgy jó képek.
  • trident
  • ripedon
    http://cod2wallhack.mindenkilapja.hu/