Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sztem neked is bejönne
már volt pár emebrnek ilyen..
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
azt hiszik õk a mindentudó mátyások..nah mind1..
leszarom
téma lezárva részemrõl..
Egyébként amit írt mondatot, teljesen egyetértek vele<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Amúgy meg lehet, hogy jobban ért hozzá<#circling>#circling>
Nem kell egybõl balfaszozni, csicskázni a másikat, fõleg, hogy hozzád sem szólt...
jah igen és kurva inteligens a ficsek a beszolásaival eggyütt csatizhat nandihoz ..
már ne haragudj!
Nem?!
Ha értenél az egészhez egy cseppet is, netán tájékozottabb lennél mind hazai viszonylatban mind a Pb-vel kapcsolatban is, akkor nem forszíroznád az ostobaságot.
GYertzek fel az <^7urh^1>^7BitWorks^1< ^7CoD 2 Server | Powered by jatekserver.com|18ms|195.228.74.71:28980>^7urh^1>^7BitWorks^1< ^7CoD 2 Server | Powered by jatekserver.com|18ms|195.228.74.71:28980> vissza lett rakva az 1.2 és egy csomó uj map.
Nekem ugyanaz volt és mûködött!
Anno a Cod 1-nél is ez volt, felraktam az 1.5-öt, a multi 1.5 lett, a single meg 1.3 vagy 1.4.
(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960
MJ rulz Pink Team The Only One
Heló szia remélem hogy vagy
konkrétan a teljes IP címet tudnak adni más formátumban..nálam is van ez így..hol 84. amivel kezd, hol 195-el..és ha nem is a komplett ip címet cseréli újracsatizásnál, de az uccsó 2 tartományt is.
szolgáltató válogatja..ill. azok akik közvetlen bix csatlakozásúak és nem sufni cég aki bérli a dolgot a datanet vagy tvnettõl ecetera.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
A Dinamikus IP-jü egy géprestart után mehet is vissza akár saját nevén mert uj IP-t kapott !!!
csíterek ellen szerintem a Gázkamrát kéne behozni az tuti érne ellenük !!!
Tudtam h te az vagy<#lookaround>#lookaround><#taps>#taps>
(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960