Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De az egész fusion szte csítel mert a martint nem dobta ki csak Pb init failure vagy mi :S
meg furcsán játszott.
Légyszi segítsetek! Csatlakozni szeretnék ehhez a magyar szerverhez aminek az IP címe fel van tüntetve a fórumon de nem tudok mert kiírja, hogy a CD-kulcsom nem megfelõ. Most mit tegyek? Elvileg ez tört szerver nem?
Elõre is köszi a segítséget.
Backpatch 1.2
Felraktam az 1.3-as patchet és szinte sehol nem tudok vele játszani. Le lehet valahogy szedni?
sõt a piacon van Buci nevû kenyér is <#vigyor2>#vigyor2>
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Az ASE flottul ment nálam..egészen addig amig nem raktam újra....erre nem jelenik meg minden szervernél zászló, sõt a saját szerverünk abszolút nem is látja csak ha IP alapján rákeresek és elmentem a favoritok közé.
De pl. más obinetes szervernél ott a magyar zászló.
Mitõl van ez?? Vagy mi a megoldás rá, hogy újra normálisan menjen? Már 2x újraraktam és semmi változás..
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
leszarom a konfigod...
Nem kidobálja az embereket, hanem azokat dobálja ki, akinek a beállításai ezzel nem eggyeznek. Pl. fps tunkerek és társai. Nem Robajban van a hiba...
A pbsv_user-t ne töröld, abban van a fájlok (fájlok futtatásának) ellenõrzése!!!
vagy: használd az én konfigomat, néhány változónak nagyobb értéket kaptam, így publikra mindenkinek jó.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Itt a Deviance Crack
+Ha valaki tudd valamit a Fusion klánról az írjon,mert tényleg ez az egyetlen megoldás talán a csiterek Publikálása szégyenfalakon.
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
Ez a Robaj féle PB konfig nem a legjobb a sok cvar hülyeség miatt dobálozik ok nélkül !!
ti melyik szervereken szoktatok játszani?
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
<07.10.2006 17:25:52>07.10.2006 17:25:52> VIOLATION (PB HACK) #130342: ^7<^9F^7>^9F^7>^9usion^7#^^99Bu^^77ci (slot #7) Violation (PB HACK) #130342 <(VALID) 84.0.121.106:28960>(VALID) 84.0.121.106:28960>
Megtaláltam az Oldalukat a Fusionak és írtam már nekik hogy lebukott a Buci pajtásuk !!!😄
Amennyiben neked megvan elküldenéd?
Köszi!
▄ http://riddick73.bplaced.net/forum/index.php ▄
Tudna nekem valaki segíteni.
Pár nappal ezelõt az ASE-éhoz letöltöttem 1 txt. fájlos változtátást, ami azt eredményezte, hogy betudtam állítani a verziókat(1.01,1.1,1.2,1.3) az ASE-ban. Sajnos összeomlott a rendszerem és minden odaveszett. Annyira emlékszem, hogy a filters mappába kellett beilleszteni a változtatásokat.
Elõre is Köszi!
▄ http://riddick73.bplaced.net/forum/index.php ▄
Ficsekre meg érdemes odafigyelni. Én még nagyban lanoztam és lilám sem volt a dedikált szerverekrõl, akkor már õk nagyban szerverkonfigot hegesztettek.
Ez olyan...Két éve volt?
Aztán jöttek elõ a TL-s UO szerverrel, ami nagyobb volumenû és igényes szerver volt.
Talán én is akkor csöppentem be az admin oldalra, Heat Of Battle szerverrel kezdtünk, volt egy rövid kitérõ egy Merciless HeadQuarter majd Conquest mód felé, de azóta csak és kizárólag German Front mód: UO és CoD2.^^
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Már nem tudom meik konfigot használjam :S
Össze keveredtem 😊
Nézd rendszeresen a pbshotokat is.
Amúgy meg szép lassan érdemes a "biztosan csaló" habitust hanyagolni, ez is megöli a játékot.
De nem tudom..Nálunk nem nagyon dobdos ki emebereket!
Pedig van pár furcsa csákó... :S
Donoki:
A pb az md5tool-ban beállított mappákban keresi a megadott fájlneveket, illetve a memóriát vizsgálja át. Csináltam egy olyan próbát, hogy létrehoztam egy szöveges fájlt valahol a vinyón, átneveztem az egyik md5tool-ban keresendõ fájlnévre. Elindítottam a cod-ot. Így a pb nem talált semmit, de amint megnyitottam szerkesztésre (memóriába került) 1-2 perc múlva ki is tessékelt a szerverrõl.
(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960
(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960
Erő Izom,Viszkit Iszom!
http://lampha.blackdog.hu/hirek.html
http://lampha.blackdog.hu/pb.html
Annyi csak hogy ezeket a fájlokat feltöltöd és vagy restartolod a szervert, vagy csak a PB-t.
A pbsv.cfg és a pbuser.cfg a fontos, a többi konfig csak opcionális, használod e.
Különbség: amit ecseteltem: ha alap cod2 szerverre, warra, cb-re kell, akkor válaszd a Robaj / recommended config-ot.
Nem azért mert jobb vagy rosszabb, hanem mert ezek tartalmazzák azokat beállítási értékeket, amit általánosságban elfogadnak (például a Clanbase).
Vagyis annyi a különbség konkrét példában, hogy az én konfigom beenged 30-as maxpacketsnél, de egy CB waron már 60-100 közt kell lennie.
Egy publik játéknál nincs nagy diferencia, de ha pl. cb wart nyomtok, akkor ez a szabály.
én azt nem értem ezkebe h a trident féle pbsvuser.cfg és barátjaii meg az a recomended féle pbsvuser.cfg és haverjai mi a különbség?!
Egyikbe ez van több a másikba az van :SSS
csak bemásolom azt a sok cfg-t és pb_sv_restart??
vagy még vmit kel csinálnom?
Jaaa sorry az ucso sorért!
Fájl keresés: nemcsak fájt keres, hanem azt is nézi, hogy bekapcsolod-e!
Volt olyan nálunk (panzer ss adler) akirõl tudtuk hogy csaló...Miután ment a pb egy darabig nem jött...Aztán újra el kezdett járni, majd néhány nap múlva repült, mert bekapcsolta a csalást...😄 Fenn voltam szerencsére, visszajött és szóvátette hogy miért repül ha bekapcsolja a csalást...😄DD
Most viszont Eisenhower-t keresd meg privátban vagy mailban, hogy az utolsó sort törölje a hozzászólásodból! Ne adj tippeket a csalóknak.
még: "Ellenõrzi hogy az eddig ismert csítek valamelyike nem található-e meg a fõkönyvtárban, és a main/ és miles/ mappákban.
Ha ezekben nem talál, mert pl másik mappában van a csít vagy másik meghajtón, akkoris kidobja, csak várnikell 1-2 percet
hogy felismerje.Ez se igaz..letöltötem egyet és semit se csinált velem ha C-n van a cod2 és a D-n a hack..LOL