Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matthew Prosac
elolvastam a weboldalukat is. igazából nem értem ezek mit képzelnek? teljesen más világban élnek, vagy mi? elképesztõen szánalmas az a szabályzat amit kitaláltak, szerintem itt már egyhe tudathasadás vagy fejkockoidáció is fennáll. nem tudok ezekre mit mondani,na.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

zico87
Multkór engem is így ruktam ki mert fejeseket osztogatamm ingyen azt már jöt az adminjuk ugatása AIM-os G... Pedig nem csaltam én se soha

Trident:Ha érdekelnek ezek a ratyi programok privibe add meg az msn-ed vagy a weboldal címe igyekszem az üszes szar progit elküldeni az evenbalancera !!!!

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

Matthew Prosac
szép kis szerverek meg klánok vannak. ha már az ember jól lõ akkor kirúgnak hogy csalok... CRC klán mi? elég szánalmas hogy nem tudják elviselni ha lelövik az illetõt. na ez a szánalmas! remélem olvassa majd egy crc-s.
soha semilyen játékban nem csaltam. errõl ennyit.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Hát nekünk is...
De ti nem vagytok annyira elterjedve mint a nagyobb klánok..

DJ Skyline
miért kell nektek szponzor? szimpla "mezei" klán vagytok,mint a többi?

Nyisd ki a szemedet és olvass!

"Saját és klánoldal reklámozása TILOS!!!"

odex
SZPONZORT KERES A KLÁNUNK! ITTVAN az internet oldalunk aki tud segíteni segítsen thx! itt a link!

.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

Hellosztok!!!
Nekem az a problémám a cod2-vel hogy mikor felrakom a gémet 1.0-n tökéletesen megy multiba, de mikor felrakok hozzá egy patch-ot akár 1.2-es akár 1.3-as a szerverhez való kapcsolódásnál az awaitin connection a végtelenségig számol.<#idiota><#idiota><#zavart2> Már sokszor ujraraktam a codot és mindi gugyanez a baja. Ha valaki tudja a megoldást segitsen!!! Elõre is kössz!

trident
Köszönöm az infókat, mailt.😊
(csak most dög vagyok meg fáradt meló után, át kell még néznem a cuccokat)

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

zico87
Na ment a Küldemény az Evenbalancera !!!!

Csak egyszer érném meg hogy nincs csalás a COD-ban de szerintem az sose lessz amikor jenki weboldalak léteznek az ismert FPS játékokhoz létezõ õszes csalásal+ a forumba segítenek egymásnak csalni !!!Rohadt csíterek !!!!(csak ezzel foglalkozik az oldal hogy csaljon a nép) nem lehetne az ilyen oldalakat valahogy töröltetni ???

trident
Zico: így a helyes!😉

Busman: tudom, nem is gondoltam semmi rosszra!😊
De amúgy végül is igaz. Ha gondolod küld, mert a readme-t valóban érdemes lehet elolvasnom.

De ha apbuser.cfg végére másoltad be az md5tools ellenõrzéseket, akkor akár az is elég ha kimásolod, és elküldöd privátban vagy mailben.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Csak azért küldtem a progikat, mert ott vannak a readme fajlok, és nem volt idõm kilistázni. Utánna törölheted.

zico87
Én is ezt tettem a wh-val megszereztem nem jellezte be az 1.2-es patch Pb-je és elküldtem az evenbalance.comra !!!!

(Persze nem használtam csak zárt szerverünkön a teszt erejéig)

quack:Hát igen ez a baj hogy ez nem lenne jogszerû de beválna sztem

quack
szerinted az legális lenne?

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

zico87
Tudom egybõl mondtam neki hogy a wh csunya dolog azt tette a hülyét de ez mi más lenne csak ugy a cod2.exe miatt nem dobja ki,és nem létezik olyan anticheat progi mert az lenne az atombiztos talán ha a user gépén ki lehetne listázni a futó folyamatokat !!!

trident
Köszönöm!😊

A linket, download-t, fájlt ne küld, mert nem fogok vele kezdeni semmit, felesleges.😊

Persze, összeszedem és elküldöm. Ha kell a komlet downlodot. Te ugysem használsz ilyet, ezért elmerem küldeni 😊)

hogy leeht beírni?

trident
Ha van fájlnév és md5hash, akkor ezeket is, és a jövõben találtakat is postázhatnád, ha kérhetem.
Köszönöm.

Ja, és az ilyen dumát ne vedd be, hogy: még csak most kezdtem, nem is az én gépem, meg mi az a wh, mi az az aimbot, és hasonló. Ja 2 napja cod-ozik, de szép szines, klános kinézetü neve van, hahaha. Mind ezzel takrózik

Asszem ez WH-akar lenni, mert nekem is benne van az pbsvuser.cfg-ben. Tegnap letöltöttem vagy 6 uj multihacket, ami sajnos mind 1.3 versióhoz van, és szépen beirtam õket a pbsvuser.cfg-be. Mostmár ezeket is elkapja.

zico87
<07.23.2006 10:46:35> VIOLATION (MD5TOOL) #9002: ^1.😮^7R^2C:. ^9WandererWizard² (slot #3) MD5Tool Mismatch: CoD2.exe (len=2048) <(VALID) 84.2.129.102:28960>
és ez Mi ?? ez a Violban volt !!! 2 napja CODOZIK a srác azt mondta meg is látszott 😄

zico87
Hát ha PC-re gondolod az még bizonytalan egyáltalán lesz-e ?!!

😄

quack
de

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

billblues

Sziasztok...Nem tudja valaki,hogy mikor jönk ki a COD3?

Tudatlan
iP: 195.228.155.23:28965

Ez melyik szerver??

én most meek kipróbálni 😊
remélem lesznek fennt 😄

letöltöttem de csak megjegyeztem h az alap modban nem veszik a töltény a ti modotokkal szemben 😛

zico87
Egy kis Vírus sose Árt 😄

Ez a Tudatlnos mod tényleg elég jó csak még szokatlan hogy nemhalom amikor rakják bombot stb....

Matthew Prosac
ahányszor megnyitottam a kaspersky-m hálóján azonnal fennakadt egy trójai. szóval csak óvatosan ezzel az oldallal.

Ha engedélyeznéd a letöltést, minden másképp lenne 😄
Amennyiben a jobb felsõ sarokban egy sakkmintás négyzetet látsz, nincs letöltve a mod.
Külön könyvtárba, a tl2-be lesz, tehát nem zavar ba más szervereken.
Itt van pár dolog írva róla és a szerverüzenetekben is sok okosság van, amire oda kell figyelni.

(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960

há sztem faxa a mod tényleg realis hat mondjuk az eleg fura az alapban amikor töltök megmaradnak a lõszerek 😮

én is lehet felmeek 😊

Lehetne kulturáltabban is..látom nem tod mi a trendi ebben a topicban 😄

Ficsek most mek kiproszálni a szerverteken az új módit xD

na megoldva! by Fünrer xD

zico87
Én tul rendes vagyok ezért Itt
találsz Seriallt de tényleg vedd meg én is benyomom ezt a sablondumát !!😄

De én most felraktam a pbsvnew.so-t az ftp-re de ugyanaz maradt a verzió :S

mér ne szabadna?
de leeht nem, csak privibe 😛

mégis hogy gondolod te csira hogy leirjuk enked a telepítõ kódot:S:S:S VEDD MEG EREDETIBE s nem lesznek iesfajta bajaid amugy is tilos beirnia fórumba a serial kódot, de láttom elég losser vagy mert nem irnál be ilyet ha lenne eszed mert egy kicsit kinyitod a szemedet és a neten egybõl találsz de TE EHEZ IS KEVÉS vagy:S:S:S
léccives irja le valaki a cod 2 telepitõ kodját elõre is köszi
zico87
Elég jó ez a mod csak vannak benne 1-2 bug de tényleg Jó !!!

zico87
Nekem is anno 1.2-nél volt ilyen, ujraraktam a CODot és egybõl raktam az 1.2-t ugy müködött 1.3-nál már nemvolt ilyen gond

Sziasztok, ez mitõl van ? :

Mismatched REF_API_VERSION: expected 60, got 59
-------------------------------
Error during initialization:
Failed to initialize renderer: version mismatch.

A gép p41.6 512ddr Radeon 9550cdi alaplapi ac97 hang. Ennél "komolyabb" játék megy (pl. Tomb raider legend) Min akad fenn a CoD2 szerintetek, hangkártya ?

Ja és friss xp, frissen telepitett játék, 1.2vel és 1.3 -al is ugyanez van.
Googleban is kerestem, általában azt irják hogy újra kell rakni a játékot, ez már megvolt.

Visszaolvastam (kerestem) de csak a kérdést találtam meg látom más is beírta de a megoldást nem.

Vidikártyát kizárnám mert másik gépemben ezzel a kártyával ment (ugyanezzel a driverrel)

Köszönet !

Mindennel egyetértek, de legf?képp az utolsó mondattal.

Ha kiadnak uj frissitést, mindig leszeded, felmásolod ftp-n, és pb restart.

oksa!
De ezt ha feltelpítem a szerverre vagyis felrakom akkor ez nem magától frissíti a pb-t???
vki ezt mondta de leeht tévedett...
Mindig lekell szedni?

Próba jelleggel beindult a
(TudatLAN) Reload Realism S&D Just your own risk! by OBInet.hu 195.228.155.23:28965 szerverünk.
Amennyiben valami gond van írj a fórumunkba, vagy gyere fel a ts-re.

(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960

Igen

zico87
használd EZT a PB konfigot

Ezzel Jól Mükszik a PB !!!

Ez a Trident PB-je csak kicsit modósítottam !!!