Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Trident:Ha érdekelnek ezek a ratyi programok privibe add meg az msn-ed vagy a weboldal címe igyekszem az üszes szar progit elküldeni az evenbalancera !!!!
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
soha semilyen játékban nem csaltam. errõl ennyit.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
De ti nem vagytok annyira elterjedve mint a nagyobb klánok..
"Saját és klánoldal reklámozása TILOS!!!"
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
Nekem az a problémám a cod2-vel hogy mikor felrakom a gémet 1.0-n tökéletesen megy multiba, de mikor felrakok hozzá egy patch-ot akár 1.2-es akár 1.3-as a szerverhez való kapcsolódásnál az awaitin connection a végtelenségig számol.<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#zavart2>#zavart2> Már sokszor ujraraktam a codot és mindi gugyanez a baja. Ha valaki tudja a megoldást segitsen!!! Elõre is kössz!
(csak most dög vagyok meg fáradt meló után, át kell még néznem a cuccokat)
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Csak egyszer érném meg hogy nincs csalás a COD-ban de szerintem az sose lessz amikor jenki weboldalak léteznek az ismert FPS játékokhoz létezõ õszes csalásal+ a forumba segítenek egymásnak csalni !!!Rohadt csíterek !!!!(csak ezzel foglalkozik az oldal hogy csaljon a nép) nem lehetne az ilyen oldalakat valahogy töröltetni ???
Busman: tudom, nem is gondoltam semmi rosszra!😊
De amúgy végül is igaz. Ha gondolod küld, mert a readme-t valóban érdemes lehet elolvasnom.
De ha apbuser.cfg végére másoltad be az md5tools ellenõrzéseket, akkor akár az is elég ha kimásolod, és elküldöd privátban vagy mailben.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
(Persze nem használtam csak zárt szerverünkön a teszt erejéig)
quack:Hát igen ez a baj hogy ez nem lenne jogszerû de beválna sztem
A linket, download-t, fájlt ne küld, mert nem fogok vele kezdeni semmit, felesleges.😊
Köszönöm.
és ez Mi ?? ez a Violban volt !!! 2 napja CODOZIK a srác azt mondta meg is látszott 😄
iP: 195.228.155.23:28965
remélem lesznek fennt 😄
Ez a Tudatlnos mod tényleg elég jó csak még szokatlan hogy nemhalom amikor rakják bombot stb....
Amennyiben a jobb felsõ sarokban egy sakkmintás négyzetet látsz, nincs letöltve a mod.
Külön könyvtárba, a tl2-be lesz, tehát nem zavar ba más szervereken.
Itt van pár dolog írva róla és a szerverüzenetekben is sok okosság van, amire oda kell figyelni.
(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960
Ficsek most mek kiproszálni a szerverteken az új módit xD
találsz Seriallt de tényleg vedd meg én is benyomom ezt a sablondumát !!😄
de leeht nem, csak privibe 😛
Mismatched REF_API_VERSION: expected 60, got 59
-------------------------------
Error during initialization:
Failed to initialize renderer: version mismatch.
A gép p41.6 512ddr Radeon 9550cdi alaplapi ac97 hang. Ennél "komolyabb" játék megy (pl. Tomb raider legend) Min akad fenn a CoD2 szerintetek, hangkártya ?
Ja és friss xp, frissen telepitett játék, 1.2vel és 1.3 -al is ugyanez van.
Googleban is kerestem, általában azt irják hogy újra kell rakni a játékot, ez már megvolt.
Visszaolvastam (kerestem) de csak a kérdést találtam meg látom más is beírta de a megoldást nem.
Vidikártyát kizárnám mert másik gépemben ezzel a kártyával ment (ugyanezzel a driverrel)
Köszönet !
Mindennel egyetértek, de legf?képp az utolsó mondattal.
De ezt ha feltelpítem a szerverre vagyis felrakom akkor ez nem magától frissíti a pb-t???
vki ezt mondta de leeht tévedett...
Mindig lekell szedni?
(TudatLAN) Reload Realism S&D Just your own risk! by OBInet.hu 195.228.155.23:28965 szerverünk.
Amennyiben valami gond van írj a fórumunkba, vagy gyere fel a ts-re.
(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960
Ezzel Jól Mükszik a PB !!!
Ez a Trident PB-je csak kicsit modósítottam !!!