Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem tom rá a megoldást.... tölt-tölt és egyszer csak megáll
Nem tudjátok mitõl van az hogy minden pálya után befagy a gépem és ujra kell inditani ??? "multiba" pls segitsetek ?? thx
De errõl írni fogok egy rövid hírt szvsz ma este, feltüntetve az eddigi segítségnyújtókat.
*még velük nem beszéltem, de olvasni fogják a hírt.
**egyszerûen le lehetne tölteni a a friss pbuser.cfg, amit én tudok frissíteni bármikor egyszerûen és amikor frissül, akkor menne ki hírbe is!😊
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
-nincs frissítve a pb,
-tûzfal/router/jogosultsági gond.
Ha én ilyesmit látok, azt jóhiszemûen nem csalásnak számítom, mert nálunk is van olyan publik játékos(ok) akiknek néha csinál pb shotot (tiszta), néha meg ilyen hibaüzit kapnak. Sajnos ez van.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Természetesen ha én kapok frissítést, akkor veletek közlöm.😊
Zico: a legtöbb amit megtehet valaki, hogy elküldi ezeket a fáklokat és linkeket.
A kép: nem tudom a nevét, csak párszor láttam ilyet, de csalás.
A bintegritire késõbb válaszolok.
Ficsek: csak csapattársam mesélt a realizmus módról, megyek majd, mert felcsigáztak!😊
Ettõl kezdve izgalmas a dolog 😛
(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960
(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960
ezt nemtudom mi a franc mod vagy valami más ??? Mert ez a személy ugyanilyen failure hibával többször is bekerült a sv_cheats logba !!!
De ennek vége Leszedtem az összes Létezõ Progit elküldtem az evenbalancera utána egy laza virúsellenõrzés során 196 fertözött fájlt talált 😄 De megérte
már megint egy ilyet találtam a cheat log fájlban ez is cheat vagy valami más ???
Egy segítõkész ember segítene nekem pm-ben, hogy hogyan tudom elindítani a CoD 2-õt az 1.2-es patchel együtt?
Mert mikor kijött a patch, feltettem a játékhoz, megcrackeltem, de az All seeing Eyes-ban, serverkeresés után, amikor csatlakozni akarok, szépen számol felfelé a játék...ezt elõtte is csinálta, de általában csak 3-ig...Itt viszont szerintem akár a végtelenig is elszámolna, ha nem fogyna el a türelmem...
Próbáltam már, hogy a játékon belül kikapcsolom a Punkbustert, de nem segített...
PLS HELP!
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Vagy adjak torrent linket, ahol letöltheted?
Nem tudtok róla, hogy lesz kieg. lemez a cod2-höz mint pl. az UO volt?
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Ez több embernél elõfordult már ezt találtam a sv_cheat logban és ha valakinél zt írja ki az cheat vagy Pn Bug
Harcoljunk 1üt egy Jobb COD2-ért !!4😄😄 (Elmehetnék Politikusnak is)
Ha lehet könnyítsük meg egymás dolgát.
Ha valaki fájlokat, linkeket talál, az a következõ mailcímre küldje el: [email protected]
Ha pedig frissített ellenörzési listád van, akkor busman1 -en keresztül csoportosítva szedhetnénk össze, hiszen a friss listákat megoszthatják az adminok! Én annyit tudok segíteni, hogy publicitást, médiatámogatást tudok nyújtani idõnként, illetve a a cod.hu-n is IDoNTkNoW' már harmadjára csinálta meg a pb pack-ot, akár abban, akár mellette is lehetne fel és letölteni a friss ellenõrzési listát.
Természetesen az én konfigom mellé is feltölthetjük a pbuser.cfg-t, frissítve tarthatom ftp-n.
Ficsek is aktív a frissítésben, érdemes kooperálni, akár innentõl kezdve nem is itt, hanem egy team szerûen felépített közösségben, ahol meg lehet osztani a friss infókat, cvar listákat.
egy kis hiba... észre sem vettem
köszi hogy elküldted, rwaztwljük és hozzáadjuk a többi-hez (gondolok a pbkonfigra ami kiszûri a hacket) ha szükséges
emlékeztetõül... KÉRLEk ne tesztelj semmilyen hacket magadtól hpgy lásd mûködik-e vagy sem. ............. (ezt nem nagyon értem... valami bant kapsz és érdeklõdés hogy segítesz nekünk és mi futatunk egy lopakodó detektációt a jövõbeli kic/illban.ról
csak küld el a hack-et és mi gondját viseljül 😊
Köszönjük a támogatást
ui.: lehetnek benne fordítási hibát... ezért elnézést kérek 😊 de sztem a lényeget leírtam
Donoki:Csak egyszerûen rcon sv_pure 0
+Itt a válaszlevél az Evenbalancetõl valaki jó angolos mert én nem 😄
Hi!
Thanks for sending this in. We will test this out and add detection for
this if it is needed.
As a reminder, PLEASE don't test any hack out yourself to see if they
"work" or not. You're liable to unwittingly get yourself banned in the
interest of helping us out as we are now running silent detection for
future kicks/bans. Just send in the hacks and we'll take care of it.
Thanks for your support!
Az exploit blockert kell kiiktatni és oda mászol, ahova tudsz.
Ez többnyire benne van a modokban.
iw_*.iwd
localized_english_iw*.iwd
mp_*.iwd (ezek mapok általában)
zzz_mp*.iwd (ezek mapok általában)
GL
Épp játszom a gémmel multiba, vagyunk kb. 8-an de én egy ellenséget sem láttam, csak akkor amikor lelõttek killcam-bõl. Namost arra gyanakszom h leszedtem vmi szemetet, ami elrejti az ellenséget vagyis láthatatlanná teszi. Az lenne a kérdésem h a main mappából mit kellene kitörölnöm h ismét tudjak játszani?
Válaszotokat elõre is köszönöm!
Üdv: mrbaba
Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB
<07.24.2006 12:30:40>07.24.2006 12:30:40> VIOLATION (PB HACK) #130091: petike (slot #3) Violation (PB HACK) #130091 <(VALID) 212.40.112.24:28960>(VALID) 212.40.112.24:28960>
<07.24.2006 12:32:40>07.24.2006 12:32:40> VIOLATION (PB HACK) #130091: enterprise (slot #4) Violation (PB HACK) #130091 <(VALID) 212.40.112.24:28960>(VALID) 212.40.112.24:28960>
1 ember 2 perc alatt 3 szor próbálkozott hát nem szánalmas egy barom
Aki pedig tudja ezekkel bõvíteni a pbsuser.cfg-t, az a fájlneveket, md5hast Ficseknek, Robajnak vagy nekem küldje el. Köszönöm!😊