26388
-
Empark #17455 pedig jo lenne !!! -
BenceYCE #17454 Töltés közben kifagy. Gém közben sosem csak amikor tölti a map-ot. VGA driver probléma lehet? ( GF7600GT ) -
#17453 Ugye nem gondolod hogy valakimegvásárol egy szoftvert, majd neked adja? -
#17450 Például az awe vagy admiral módban vagy a punkbustert tudod erre használni.
PB:
// PB_SV_Task [X] [Y] [command]
// Adds a task to PB's Task List; The Task will be executed X seconds after entry and
// every Y seconds thereafter; use -1 for Y if a one-time task is desired
// Default config, run this every 300 seconds (5 minutes)
//pb_sv_task 1 300 "say Recommended PB Configs - v1.20-a"
//pb_sv_task 1 300 "say "www.punksbusted.com"
// Sample A, run one message every 100 seconds, looping every 5 minutes:
// pb_sv_task 1 300 "say Welcome to the [CLAN] server! Enjoy your stay"
// pb_sv_task 100 300 "say Check out our web site and forums at www.somewhere.com"
// pb_sv_task 210 300 "say Recommended PB Configs - v1.20-a"
// pb_sv_task 211 300 "say www.punksbusted.com"
// Sample B, run two messages every 150 seconds and loop
// pb_sv_task 1 300 "say Welcome to the [CLAN] server! Enjoy your stay"
// pb_sv_task 2 300 "say Check out our web site and forums at www.somewhere.com"
// pb_sv_task 151 300 "say We proudly use the PunksBusted MBL - cheaters not welcome!"
// pb_sv_task 152 300 "say Recommended PB Configs - v1.20-a"
// pb_sv_task 153 300 "say www.punksbusted.com" -
chadi #17449 Hogyan lehet időzített üzeneteket kiiratni?
pl 5 percenként kiírná egy üzit játék közben.
kösy -
Sanyeee #17448 hy!.
Tudjátok volt ez a dark.cup....és csak annyit szeretnék kérdezni hogy a servere az még futni fog tovább?? -
#17447 /record demónév és igen. Csak azt veszi fel amit te is látsz, vagyis például ha mást akarsz akkor spectben legyél. -
gyupee #17446 köszi
a 17429re is plz -
#17445 -
#17444 kapcsolodás IP alapján consoleból:
/connect valami ip
Trident:Most dolgozok a friss PB konfigon majd sztem nemsoká késsz attól függ menyi időm lessz föleg holnap szilveszter és ugye akkor...... AlkoHOL -
#17443 /connect és az ip cím. -
gyupee #17442 nekem help valaki plz -
#17441 Mondjuk abban van igazság, hogy a FAQ-ba be lehetne iratni az alábbiakat, marha unalmas, hogy a sok lami állandóan ezeket kérdwezgeti:
rate
maxpaclets
router hiba
pb update
és talán így még kevesebb emberke zaklatna minket, mert 20 hsz-onként ugyanaz a móka;) -
gyupee #17440 írd be consolba:
/ rate 25000 -
#17439 ilyen hiba nekem is volt.
Van 1 all seeing eye a gépemen az 1ikkel akár mit csinálok nem látom a magyar hostokat a másikkal meg simán megy:D -
#17438 be van állítva a netkapcsolatod rendesen? lehet hogy az 5000 helyett 25000 lenne a jó.... a játékban állítsd be a kapcsolatodat -
#17437 PB hibaüzenetek, megoldásuk: FAQ és www.callofduty.hu (leírások, gyik, fórum)
ASE: nem, nem működik már jól, sajna ez van, a cod.hu le lehet tölteni filtereket (használ keresés), de inkább az XFIRE javasolt (lásd leírások közt) -
#17436 Nem csitelünk az nem szép dolog és a játékot is elrontja -
matehoki #17434 Sziasztok!
Online játék közben ezt a hibaüzenetet kapom: Szerver szétkapcsolt - Szabi has been kicked via PunkBuster (for 2 minutes)... Cvar rate = 5000
Légyszi segitsetek.
Amúgy vissza olvastam, de nem találtam megoldást erre.
-
gyupee #17433 állítólag a frissített verzió hibázik...
legalábbis nekem ezt mondták -
Szabi DEMON #17432 Egy gyors kérdés. Miért nem találok az ASE-val magyar szervereket? Hogy kell beállítani? És kérlek titeketne linkeljétek be a faq-s leírást mer tmár vagy 30x megnéztem illetve ne az lyegy már a válasz pls hoyg használjak mást. Vkinél működik tehát meg lehet csinálni gondolom. Hiába olvastam vissza nem találtam megoldást. -
gyupee #17431 még 1 kérdés...
mit kell beírni konzolba hogy ip alapján kapcsolódjak a szerverhez? -
#17430 Huuuu de gáz vagy ember. Neked válaszolok, olvasni nem bírsz, és ugyanazt a kérdést amire válaszoltam előtted-neked, megint felteszed... codos wakerral élve: gg
-
gyupee #17429 sziasztok!!
meg tudja mondani valaki hogy saját szerveren tudok-e másról demót készíteni valahogy vagy csak úgy ha spectatorba nézem -
#17428 ok
megvan THX a segítséget, és sry hogy nem olvastam vissza!!! :) -
#17427 seta cg_subtitlePosY "400"
seta cg_subtitles "1"
seta cg_subtitleWidthStandard "80"
seta cg_subtitleWidthWidescreen "80"
seta cg_viewsize "100"
seta cg_weaponCycleDelay "0"
seta cl_freelook "1"
seta cl_mouseAccel "0"
seta cl_pitchspeed "140"
seta cl_yawspeed "140"
seta com_hunkMegs "200"
seta com_introPlayed "0" -
#17426 thx
de nem talált olyan sort :(:(
a config.cfg fileban nincs... :(
Notepad keresővel próbálkoztam -
Cat 02 #17425 #17385
:) -
#17424 cső
Lenne 1 kis gondom.
Ma játszott öcsém 1 hoston.
És kidobták. Be volt kapcsolva a PB.
mert olyan hostokon játszott/am
ahol kellett a PB. És most ki van kapcsolva.
Nem tudom bekapcsolni. Ha rámegyek a yes-re akkor kilép a játékból.
Mi lehet a baj?
Próbáltam ezt a PunkBuster Setup 2.7 nevű programot de nem javult a helyzet.
Választ előre is köszönöm! -
#17423 Srácok!
Meg tudná mondani valaki, hogy honnan lehet letölteni azt a Call of Duty 2 videot, ami alatt a Jimmy eat World - Pain zenéje szól?
Előre is köszi! -
#17422 videókártya driver frissítés.
lee56: van amikor ilyen az xfire, nézd a mapneveket, vagy jobb oldalon a plusz keresésbe állítsd be, hogy csak 1.3-as verziót keressen, az csak cod2-s lehet, nem fog neked cod vagy uo-t is behozni.
Bacsa: uninstall, törlés, rendesen telelpítsd, oda ahová kéri és úgy ahogy kéri majd patch. -
peti94 #17421 ok
szétnézek
-
#17420 cod2 multiplayer menü. -
peti94 #17419 tudom hogy hülye kérdes de ha egyszer nem tom
a netes gamet xdire vel nyomom és az lenn a kérdés hogy a játékban hol kell nevet változtatni mert nemtom és így unkonwn soldier vagyok -
play419 #17418 hello!
Miért van az hogy ha belépek egy serverre akkor kb 3-4 percen belül kibasz minden féle hibaüzneet nélkül, a single player tökéletes, mi lehet a gond? -
Bacsa Szabolcs #17417 igysem jo a kod csak a fáljait rakja fel magát a játékot nem
tudnátok ezen segiteni -
lee56 #17416 nekem csak cod2 van fenn és néha ha szervert keresek és belépek, kidob hogy rosz verzió 1.5, nálam mivel keveri össze akkor, ezen a windózon sose volt fenn régebbi cod -
#17415 valószínűleg csak a legfrisebb videókártya drivert kell telepítened. -
donoki #17414 nekem se jó az xfire :/ -
#17413 HELP!!
All rifle 1,5 modunk van és nem tudjuk nerakni 1 gránátot ill játék módot váltani, jeleleg TDM-en van a server. És sd-t szeretnénk vagy ctf-et.
THX előre!!