Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
az oldalról meg nemlehet feltölteni ilyeneket mert ottis ez levan korlátozva! ennyit mondok nekik szia clans.hu! helló OBInet vagy FGCklán! szerintetek melyik a jobb? FGC vagy OBI?
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
A CoD3 meg csak konzolra lesz nem? én legalábbis úgy tudom... meg azt sem értem hogy pl: a CoD2 kiegészítõjét a Big Red One-t miért csak konzolra adták ki. Ugyan ez a CoD Finest Hour-al... hülye konzolok...😊
\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"
Nem tudjátok véletlenül mikor lesz Base Assault mod a CoD2-höz? jó lenne már mert a coduo-ba is a legjobb mod.
\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"
Nem volt ma semmi a Palika mi? B@ssza a csõrét, hogy végleg bannoltam a szerverrõl, pedig azt hitte a dinamikus IP megvédi. Azóta teljesen kiakadt. És most vicc nélkül: szerintem ez az ember beteg. Mostanába mindig az én nevemmel játszik, de már nem érdekel. Tudnak róla a szégyenfalon is, ugyhogy nem izgat.
már több mint 15 név van bebindelve nek :/
más nevében játszik (köztük engem is) és lejáratja az emberkéket....
nagyon vigyázzatok vele) (a nevem : .:<R!c}{@rD>:. úhyhogy ne lepõdjetek meg ha pofázni fog mindenkinek a nevemben
de nemcsak engemet járat le hanem az mmvc klán ragjait is
screenshot, demo van bizonyítékként
Nézzd meg mindent jó beállítotál-e ?
a trial verzióval csak fél percet tudsz rözíteni
(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
megállítani a /stoprecord-dal tudod
Ezeket a main mappába a demo mappába menti asszem
Vagy töltesz le hozzá programot amibõl sokfajta van:
-Fraps ->ezzel sok játékból tucc felvenni
(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960
A spórolás meg azt jelenti, hogy félreteszel mindig, ha tudsz, majd összegyûlik.
Én már rég dolgoztam diákmunkaközvetítõn keresztül, szerencsém is volt, de tudom, hogy egy munkatársamnak a fia megy minden évben címerezni, és jó kis lével jön haza.
De amúgy igaz. A cod2-ért túl sokat kérnek. Sajnos ebbe a kikalkulál árba a warezt is beleszámolják, szóval ördögi kör.
(tudom hogy a fórumozók jórészének sok az a 15/8 K. Nekem is, persze hogy az. Csak akkor meg tudni kell, ha ezt választod ez van, ha amazt, akor az....
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Írjátok má le a linket pls.
Thx:üdv.doglegy
Sprórolni hmm... ha nincs mibõl spórolni akk nehéz😄
Kiswargának is igaza van mer ha találsz is munkát azért se kapsz sokat...
Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!
(diákként is lehet egyszerû munkát vállalni)
Amúgy igaz, hogy a fizetésekkel van gond. Nem gond egy francia, holland, vagy német átlag cod pléjernek megvenni a szoftvert.
Nemtudom mér félted 😉
Talán a használt cd kexért :o
Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!