Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zico87
PB Update

És ittneked az admin kell

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

vagy ha nem müxik hol is találom meg a legujabb pb-t?(frissítést)

Ennyit kell beírni hogy /rcon pb_sv_update és frissíti magát?!

Bocs ezt Odex-nek akartam irni

Loginolj be, aztán a consolba ird be ezt : /PB_SV_Update és ha nem lessz senki a szerveren, akkor megpróbálja frissiteni magát. Általában sikerül neki.

zico87
Ja én az Fgcseket ismerem és nagyon rendesek mindig segítõkészek !!! a Pb kikapcsolásról meg anyit hogy ugy aztán tényleg hemzsegni fognak a csíterek a Pb ne kapcsold ki Updateld le a legfrissebre azt anyi + valami jó configot tölts le !!!

trident
Mindekettõ jó, szinvonalas, korrekt szolgáltatást nyújt.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

valaki nem tud véletlenül egy pár jó avatart cod2 höz???PLS aki tud írjon!!!!!!!!!!
odex
egyébként szerinteten szar a clans.hu? mert nekem kivan velük már a tököm! végre meglett csinálva a pb erre mitír ki! hogy a pb elavult... erre mole jó tanáccsal lepett meg! kapcsoljam ki a pb-t ozt max vesztek demót istenem dejó a faszom kivan már velük! akkor nembirom énmagam frissíteni a pb-t mert nemadják meg az ftp-t!
az oldalról meg nemlehet feltölteni ilyeneket mert ottis ez levan korlátozva! ennyit mondok nekik szia clans.hu! helló OBInet vagy FGCklán! szerintetek melyik a jobb? FGC vagy OBI?

.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

ZS90
hát nekem is, csak valahogy az UO-ra már ráuntam, meg azt már nem játszák annyian... az meg nem igazán megy hogy az UO BAS-ozok, a CoD2-be HQ-zok...

A CoD3 meg csak konzolra lesz nem? én legalábbis úgy tudom... meg azt sem értem hogy pl: a CoD2 kiegészítõjét a Big Red One-t miért csak konzolra adták ki. Ugyan ez a CoD Finest Hour-al... hülye konzolok...😊

\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"

zico87
Szerintem Soha nem lessz majd COD 3-ba lessz !! nekem is az UO-ba tetszik a Base !!!

ZS90
Hi all!

Nem tudjátok véletlenül mikor lesz Base Assault mod a CoD2-höz? jó lenne már mert a coduo-ba is a legjobb mod.

\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"

Törölt felhasználó
Tud valaki egy olyan map szerkesztõt amiben úgy lehet építeni mint pl:a sims 2-ben???Tehát 3d-sen.Pls segítsetek!!!
oksa

Bocs csak most látom. Kicsit nehéz most összetrombitálni a társaságot, de majd beszélek Shindlerrel, mert õ szervezi a warokat, és akkor majd szólok. Oké?

Szia Richard!
Nem volt ma semmi a Palika mi? B@ssza a csõrét, hogy végleg bannoltam a szerverrõl, pedig azt hitte a dinamikus IP megvédi. Azóta teljesen kiakadt. És most vicc nélkül: szerintem ez az ember beteg. Mostanába mindig az én nevemmel játszik, de már nem érdekel. Tudnak róla a szégyenfalon is, ugyhogy nem izgat.

Törölt felhasználó
Én azt mondom, hogy bekaphatja a ...-ot.Milyen dolog ez?Szerintem nem ilyen lámáknak találták ki a multiplayer részt, hanem azért, hogy tisztességesen összemérje az ember tudását másokkal, de sajnos vannak az ilyen ki GECIk is!!!
trident nem bánnám ha kiraknád a cod.hu oldalra a hun palikat, hogy vigyázzanak vele
már több mint 15 név van bebindelve nek :/

na a palika megint beindult...
más nevében játszik (köztük engem is) és lejáratja az emberkéket....
nagyon vigyázzatok vele) (a nevem : .:<R!c}{@rD>:. úhyhogy ne lepõdjetek meg ha pofázni fog mindenkinek a nevemben
de nemcsak engemet járat le hanem az mmvc klán ragjait is
screenshot, demo van bizonyítékként

Törölt felhasználó
Letöltötte a Fraps full verzióját persze ez a verzio No Legal, de mind 1.Csináltam egy cod 1 videot 2perc 33 másodperces és mikor befejeztem akkor 410 mb-os volt a file mérete betöltöttem movie makerbe és elmentettem egész türhetõ grafikájúra és így csak 13 mb-os lett a file ha érdekel valakit a progi akkor msn-n elküldöm címem:[email protected] vegyetek fel nyugodtan.
nem akarok visszaolvasgatni, bevallom õszintén. viszont szeretném kipróbálni multiban, minthogy a bf2 1.3-as peccsel nem lát szervereket és most nem telepítem azért újra. légyszi kis segítséget a multihoz. a faq-ot elolvastam. kérdésem kell e peccselni vagy jó az alap 1.0-a multihoz. mert 1.3-ast is találtam már

zico87

zico87
[url=http://users.atw.hu/mgvklan/gyik/ase.htm[allseeing leírás[/url]
Nézzd meg mindent jó beállítotál-e ?

ok mostmár tárgytalan

busman tudnál dobni egy pü.-t az msn címeddel... fontos (ha te vagy az mmvc klán tagja)

hja...

DaemoonHunter
Hello! A multizni akarok de ha ráteszem a játékra az all seeing eye-be nem talál 1 szervert se. Se TDM se DM...sehol egy szerver.Pedig 1.2 patch fent van. Valaki tudna segíteni? Köszönöm!

DJ Skyline
miért kell ide pénz? van crackelt verzió

csak a full verzióval lehet (az meg pénzbe kerüL)
a trial verzióval csak fél percet tudsz rözíteni

Törölt felhasználó
Én csináltam call of duty videót a Fraps-al, de csak 29 sec.-ig vett fel.Hogy tudnám beállítani, hogy pl.korlátlanul vegyen fel???
Akkor toljá be egy komplett hibaüzenetet, mert nem a saját neved miatt dobott ki.

(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960

zico87
pedig ebbe semi ékezet stb... mert az be kell állítani a PB-be hogy az ékezetes ebereket se dobja ki

odex
.HNS.ODEX ez a nevem a gamebe de nemcsak engem hanem a sima klán nélküli játékosokat is kibasszsa!

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

vmikor egy wart? 😊

kas123
van beépített videófelvevõje: a consoleba beírod /record * *=a videó neve
megállítani a /stoprecord-dal tudod
Ezeket a main mappába a demo mappába menti asszem
Vagy töltesz le hozzá programot amibõl sokfajta van:
-Fraps ->ezzel sok játékból tucc felvenni

Örülök neki.

yo ez a config busman 😉

háát, ha leírnád a neved....esetleg

(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960

odex
ki tud segíteni? kidob a pb a nevem miatt! meg nemcsak engem mindenkit aki felakar menni help!

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

visszatérve az árakra ,külföldi haverom minden uj gamet eredetibe vesz meg halál komoly ott simán kipengetik a pénzt azt mondta inkább megveszi a gamet eredetibe és tudja mindenhol használni nem crackel meg cd kulcsozik..igen én is ezt tenném ha megtehetném itt magyarorszégon..sajnos ez a helyzet reméljük változni fog..

trident
Nem. Nem azt mondtam, hogy ez a megoldás. Csak azt, hogy nem kell sírni, hanem tenni is lehet.
A spórolás meg azt jelenti, hogy félreteszel mindig, ha tudsz, majd összegyûlik.

Én már rég dolgoztam diákmunkaközvetítõn keresztül, szerencsém is volt, de tudom, hogy egy munkatársamnak a fia megy minden évben címerezni, és jó kis lével jön haza.

De amúgy igaz. A cod2-ért túl sokat kérnek. Sajnos ebbe a kikalkulál árba a warezt is beleszámolják, szóval ördögi kör.
(tudom hogy a fórumozók jórészének sok az a 15/8 K. Nekem is, persze hogy az. Csak akkor meg tudni kell, ha ezt választod ez van, ha amazt, akor az....

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Törölt felhasználó
Egy dolgot szeretnék tudni látom a cod 3 elõzetesét és ott a játékból van videó.De lehet olyan progit letölteni amivel te is tudsz videót készíteni???
Írjátok má le a linket pls.
Thx:üdv.doglegy
kas123
Én egész nyáron keresgéltem és sehol semmi munka, minden diákmunkaközvetítõnél belejentkeztem de semmi..., nehéz munkát találni, a szomszédnál való fûnyírásért meg nemsokat kapok.
Sprórolni hmm... ha nincs mibõl spórolni akk nehéz😄

Kiswargának is igaza van mer ha találsz is munkát azért se kapsz sokat...

De ha megnézed akkor 60 a minimálbér és ennél kevés helyen adnak többet. Kb 15 a cod. Akkor most éljen meg a maradék 45-bõl?

Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!

trident
Vagy spóroljon. Vagy dolgozzon.😉
(diákként is lehet egyszerû munkát vállalni)

Amúgy igaz, hogy a fizetésekkel van gond. Nem gond egy francia, holland, vagy német átlag cod pléjernek megvenni a szoftvert.

háhá...
Nemtudom mér félted 😉
Talán a használt cd kexért :o

Végülis nem a szoftverárakkal van itt a baj, hanem a fizetéssel. Mert érthetõen nem adhatják sokkal olcsóbban nálunk, mert akkor egész európa innen rendelné. Ugyan is máshol is ennyi az ára, csak ott megtudják fizetni.

zico87
ja a szoftver árakat kéne mérsékelni itt Magyarországon mert én megvettem a CODOT de én is inkább a tört verziómat raktam föl mert féltem az original változatot !!😄

Azért azt is figyelembe kéne venni, hogy nem mindenkinek 10-en akáthányezer forintja eredeti játékot venni a multi kedvéért. Szal aki szeretne játszani de nincs pénze az szopjon? Ez sem megoldás.

Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!

Feltelepítettem az 1.3as patch-et, de amikor a singleplayerel szeretnék játszani nem indul el, nincs hozzá valami crack vagy egyéb okosság amivel tudnák nyomulni Sp-ben is?