26388
-
#17784 Jézusom miről beszélgettek :) Az én klánomból eddig egy ember lett eltávolítva, és azért, mert pb shoton piros pöttyöt láttam nála. Nem wh, nem aim, de TILOS!!!! És semmi értelme sincs. Vazzeg érzésből kell lőni ;) -
#17783 Na ez a legjobb! Ki is próbálom, majd pontosan célzok! :D
(érdeklődök csak, hogy mennyi anyagod van, számíthatunk e pbkonfigpack frissítésre? Nagy malacságot továbbra sem találtam, de sajna mindig haladni kell) -
#17782 Már pontosan nem emlékszem, de anno Creasy-val csináltunk egy két cikekt, keress rá a cod.hu-n, kidobja a kereső.
Ráadásul több csomagja van a dmw-nek, van közte talán ingyenes is.
Inkább az a nehézség, hogy nincs itt meghonosodva, fel kell a kliensnek is raknia, de kevesen ismerik. -
#17781 Erre a DMW témára visszatérve...Akkor nekem erősen kamuzott a gyerek mert aztmondta hogy vagy egy ilyen progi ami figyeli a cheaterokat és bárki használhatja...Ebbe ott a bukkanó hogy a DMW Faq ban meg azt olvasni hogy csak adminok tudnják használni ezt a DMW t...Magyarúl ez PB csak egyszerűbb használni...De akkor viszont nincs csit figyelő progi amit bárki használhat :D XD -
#17780 na jó elárulom a tuti titkot fogsz egy Puskát és egy lyukat lőssz középre ha halassz egy nagy durranást akor tuti müködni fog.. de pontosan középre kell..:D -
gyupee #17779 hát felragasztasz 2 cérnaszálat keresztbe úgy hogy a találkozásuk a cél...
mert ugye lcdn érdekes lenne a filc és ez nem is takar sokat
mondjuk én is hülyeségnek tartom,aki nem találja a célt az maradjon az SPnél és tologassa azt ujjoncon még kb 5ször aztán 2 veterán és utána köttesse vissza a netet -
#17778 :DSA::_A:S:DA -
#17777 talán jó -
raingun #17776 Kérek valakit, adjon egy cod2 single player 1.3 patch elérhetőséget, mert már fél órája keresem de nem találom.
A korábban beírtak már nem működnek!
Köszönöm! -
#17775 lehet, de 50-essel pontosabb -
#17774 Na ezt kipróbálom! Szerinted működne százassal is? :D -
#17773 ragasszatok szikszalaggal egy 50 ft-ost a monitor közepére
az a tuti -
#17772 Énse firkálom össze a monitorom felesleges.. sztem tényleg csak a rutin meg az évek..:D -
#17771 és amit a cérna/sör/faeces/fogrém/gyurma/filctoll/spermium/megmittoménmégmi kitakar? Az nem zavaró? Én sohasem próbáltam, nem is fogom, már megszoktam hogy nincs célkereszt (hob, gfm), de engem zavarna, ha az lenne kitakarva ami fontos, főleg távoli lövéseknél... :) -
#17770 gyupee értelmesebben. -
gyupee #17769 LCDn a cérna a tuti a két átlóra -
#17768 sör pötty is jó,ha odafröccsen :D:D -
#17767 ja gyakorlás de sok meg amugy is ott van a egér jobb gombja és avval lehet -
#17766 Vagy meg lehet a nélkül is tanulni, szóval nem kell filc, fogkrém, rágó, statikus célkereszt, helyette inkább gyakorlás, játék, publik, war;) -
#17765 itt kezdődik a PRO-ság:D -
#17764 vagy marad a ParasztAIM ha nemakarsz csalni... bejelölöd a monitorodon..:D sokak használják -
#17763 iylen csak akkor lehetséges, ha a megfelelő mod fenntvan a szerveren
külön program nincs, ha mégis az illegális és nagy valószínűséggel kirúg a szerverről a PunkBuster -
#17762 Hellosztok!! Az lenne a kérdésem, hogy nekem kellene egy olyan program, amivel a célzókereszt közepén lenne egy állandó "pötty" a multiplayernél!
A választ előre is köszönöm!!!(sürgős lenne)
Üdv.: Baba -
#17761 ez nem vicces Razor91 :(:(:(:(:(( -
#17760 hát ez még csak nem is vicces:( -
Razor91 #17759 se nem saját, se nem klánoldal, csak egy kis érdekesség:RetroRicsi -
#17758 ja jó kis csít ellenes progi csak az a baj vele hogy a kliensrésze egy külön progi azért meg ugye rinyálnának a gémerek hogy lekell tölteni külön honnan stb.... pedigg az jobb mint a PB. -
#17757 A cod.hu-n keress rá a hírek közt, anno többet is írtunk róla. -
#17756 HY all ... Mondta nekem egy gyerek van valami csit figyelő programja...valami DMW...ha valakii valamit tud erről a dmw ről szoljon már PLS...Thx előre is -
morfologus #17755 hi all!
tud valaki olyan programot vagy valami megoldast amivel a felvett demoban körül tudom járni az emberkémet?
előre is köszi! -
#17754 köszi kiprobálom!! -
#17753 ja dx7-re+szerezz egy jó cfg-t az is segítt pár -
#17752 vedd le a grafikát, ennyi -
#17751 sziasztok.hogyan lehetne az fps-t növelni??? most kb:85-90 szokott lenni kösz -
#17750 ricsa1: inkább megkérdezed és megvárod míg valaki válaszol, mint megnézed?:D
gypeter: 3 üzenetet nem bírsz visszaolvasni inkább várod hogy újra válaszoljanak?:D -
#17749 hopika ez warezre sikerült:) -
#17748 hát pl www.crack.ms de ez lehet vírusos oldal
(én ennig megúsztam vírus nélkül) -
#17747 Nem tudja valaki hol lehet letölteni egy jó cracket a call of 2-höz ?
-
#17746 amikor az internetre csinálok szervert csak egy konzol jön elő és megáll
a játék nem tölt be
sztem az a baj hogy routeren keresztülpróbálom
ha igazam van akkor van valami orvosság erre? -
#17745 kössz