Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem megy a cod2 multi része eredeti meg minden az spé részt kivittem. routers a netem. segítsetek!

AMD Athlon64 X2 4200+ | Gigabyte GA-MA69G-S3H | 2x1GB Kingmax DDRII-800MHz | Geforce 8600GT 256 GDDR3 | Samsung - 400GB | Maxtor - 200GB | Pioneer DVR - 212 D |
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
nem megy a cod2 multi része eredeti meg minden az spé részt kivittem. routers a netem. segítsetek!
és a German front mod-ban hogy kell orvost hivni?
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
nekem megy!!
és neked?
nem megy a cod2 multi része? eredeti meg minden az spé részt kivittem. routers a netem. segítsetek!<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
a cod.hu domain átirányítás miatt 0-48 óráig nem elérhetõ a www.callofduty.hu hivatkozáson keresztül, de elérhetõ egy ip címen át. Nálam is cod.hu-ként van betéve, holnap kora reggel belinkelem ide az alternatív elérhetõségét.<#vigyor3>#vigyor3>
A pbshot: 12.0.0.3 szerint xfire. Én is erre tippeltem, én nem használok xfire-t, õ igen.😊 De erre a kérdésedre a cod.hu-n is válaszoltam még korábban, a munkahelyi gépem még délelõtt fenn voltam a cod.hu-n.
Ezt a nyomi fosnyakú csítlinkelõvel nem kell foglalkozni, motyoghat amit akar. Kértem a moderátor topikban az üzenete törlését, szerencsére törölték is hamar.😊 Nem ide való ez a habitus.
A nevem TITO,
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Tri, cod.hu behalt?
Láttatok már ilyet?:
pbshot, kicsit ki kell világosítani
Igazából a szöveg a lényeg, mert a cod2 nem enged ennyi sort és általában nem ér be a célkeresztig ez a pár szó...
(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960
Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!
PoénKodj az Ovodába a Csítelés az nem poén hanem egy szánalmas szar és ha te is használod akkor te is egy szánalmas szar leszel !!!!!<#banplz>#banplz><#violent>#violent><#gun>#gun>
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
Jut eszembe szivesen látunk a szerverünkön. Én és a PB!
Szerintem inkább huzzál vissza LEGOzni!!
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
de amikor õ vagy én csatalkozni akartunk, akkor számolt-számolz és nem hagyta abba (közben alá kiírta hogy várakozás a cd kulcs engedélyezésére)
próbáltuk úgy is hogy a dediacted nem-ne volt... de úgy is hogy lanon
a havernak nincs routere de nekem van 8de be van állítab a port fowarding)
valami tipp?
Vagy megnyitod szerkesztésre a konfigod és átírod.
Failed to initialize renderer: version mismatch.
ez mit jelent?mar crackeltem.
MJ rulz Pink Team The Only One
nem is a hns-be vagy XD
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
gondolom belelõ a vízbe és csobban 😄D