Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

trogerzsiger
kössz az ötletet de leírod nekem emailben hogy kell port fowardingolni? naggyon örülnék [email protected] a emailem

kösd ki a routert és úgy próáld meg ha nem értesz a port fowardinghoz

trogerzsiger
hello

nem megy a cod2 multi része eredeti meg minden az spé részt kivittem. routers a netem. segítsetek!

csuszi
Elõtte multiztál?

MJ rulz Pink Team The Only One

Sziasztok! újra kezdtem a COD2 single módban és a 4 pálya 4 küldetésnél, a betöltés elõtt hibát ir ki sajnos! help!

AMD Athlon64 X2 4200+ | Gigabyte GA-MA69G-S3H | 2x1GB Kingmax DDRII-800MHz | Geforce 8600GT 256 GDDR3 | Samsung - 400GB | Maxtor - 200GB | Pioneer DVR - 212 D |

trogerzsiger
hogy engedjem ki a routeren?

trident
v 3 8

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Attila8805
Engedd ki a routeren.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

trogerzsiger
hello

nem megy a cod2 multi része eredeti meg minden az spé részt kivittem. routers a netem. segítsetek!

\com_maxfps ... (a ... helyére írod az fps számot)

trogerzsiger
ja az a ? véletlenül került oda

urbijoe
a max fps-t milyen paramcsal tudom változtatni?
és a German front mod-ban hogy kell orvost hivni?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

tõlem kérdezed h nekem nem megy?
nekem megy!!
és neked?

trogerzsiger
hello

nem megy a cod2 multi része? eredeti meg minden az spé részt kivittem. routers a netem. segítsetek!<#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help>

trident
www.callofduty.hu : jelenleg így érhetõ el, a domain átirányítások folyamatban.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

trident
Szia,

a cod.hu domain átirányítás miatt 0-48 óráig nem elérhetõ a www.callofduty.hu hivatkozáson keresztül, de elérhetõ egy ip címen át. Nálam is cod.hu-ként van betéve, holnap kora reggel belinkelem ide az alternatív elérhetõségét.<#vigyor3>

A pbshot: 12.0.0.3 szerint xfire. Én is erre tippeltem, én nem használok xfire-t, õ igen.😊 De erre a kérdésedre a cod.hu-n is válaszoltam még korábban, a munkahelyi gépem még délelõtt fenn voltam a cod.hu-n.

Ezt a nyomi fosnyakú csítlinkelõvel nem kell foglalkozni, motyoghat amit akar. Kértem a moderátor topikban az üzenete törlését, szerencsére törölték is hamar.😊 Nem ide való ez a habitus.

Hali tudtok valamit a Call of Duty 2 kiegészitésérõl ???
Herold
Nem tudja valaki, hogy a CoD-ban a "vsay" konzolparacsnak mi a megfelelõje a CoD2-ben? Ez az a parancs amivel team_quickmessage-ket lehetett bindelni, mint pl. a "Grenade!" felkiáltás vagy a "Took long enough".

Attila8805
Na várhattok engem biztos nem dob ki a szaros pb-tekm mert én nem használom.
A nevem TITO,TITO

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Dietrich
a duma az svéd nyelven iródott.. 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Hi,
Tri, cod.hu behalt?
Láttatok már ilyet?:
pbshot, kicsit ki kell világosítani
Igazából a szöveg a lényeg, mert a cod2 nem enged ennyi sort és általában nem ér be a célkeresztig ez a pár szó...

(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960

Amúgy sztem hiába osztja a csítet a pb úgyis kiba***a mint macskát sz*rni. Vagy nem?

Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!

te akkora balfasz avgy innen töltöttük a csiteket amikor teszteltük a pb t te láma

zico87
Tényleg menyél mariozni de hozzánk Is Jöhetsz a PB remélem elkapja a ratyi fejed
PoénKodj az Ovodába a Csítelés az nem poén hanem egy szánalmas szar és ha te is használod akkor te is egy szánalmas szar leszel !!!!!<#banplz><#violent><#gun>

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

trident
Ostoba kis hülye.

Jut eszembe szivesen látunk a szerverünkön. Én és a PB!

látod... ilyennel nem lehet poénkodni<#kuss><#szomoru2>

Attila8805
Csak szólok hogy ez egy poén volt mert innen átlagos ember letölteni nem tud csak donoroknak lehet.<#gun><#mf1>

Hány éves vagy?Ismeretlen???
Szerintem inkább huzzál vissza LEGOzni!!

mi faxt csinálsz, menny má any*dba végre kezdenek a csiterek kihaló félben lenni mert mostanába egyre kevesebb te meg a osztogatod a csitet tudod mit ROHADJON MEG A LOVAD!

mozesapo
Bant neki. Te normális vagy?

urbijoe
minek ehhez a játékhoz csít ,mikor anélkül is szarrá lövök mindenkit

trident
Ilyen legyen a szexuális életed ha egyszer felnõsz, mint amennyire érdeklik a szar linkjeid a valódi közösséget.

a haverral hamachin próbáltunk szervert csinálni... sikerült is látjuk egymást
de amikor õ vagy én csatalkozni akartunk, akkor számolt-számolz és nem hagyta abba (közben alá kiírta hogy várakozás a cd kulcs engedélyezésére)
próbáltuk úgy is hogy a dediacted nem-ne volt... de úgy is hogy lanon
a havernak nincs routere de nekem van 8de be van állítab a port fowarding)
valami tipp?

trident
/set cg_hud......blabla 32

Vagy megnyitod szerkesztésre a konfigod és átírod.

urbijoe
ez ellen mit lehet tenni?

Herold
Nem tudja valaki, hogy a CoD-ban a "vsay" konzolparacsnak mi a megfelelõje a CoD2-ben? Ez az a parancs amivel team_quickmessage-ket lehetett bindelni, mint pl. a "Grenade!" felkiáltás vagy a "Took long enough".

zico87
ja igen kevertelek valakivel +zárt szerveren szoktuk tesztelni a csíteket !!!

Attila8805
Az után vissza se jötttél úgyhogy nekem nem mondhattad.

zico87
Az egy hibás dll miatt volt de nem WH miatt de azt már mondtam de nemérteted merthát érteni is kéne a PB-hez nemcsak bekapcsolni !!!!

Bocsi, Innen

PB Confipack

érlrk, innen mindig a legfrissebbet szedheted.

African
Error during initialization:
Failed to initialize renderer: version mismatch.

ez mit jelent?mar crackeltem.

Attila8805
Zico akkor azért dobott le a multkor téged a szerveretekrõl md5tools-al a pb😄

zico87
Én Töltöm az öszes ilyen szart én már megcsináltam a configot hozzá !!!

trident
www.callofduty.hu

csuszi
Mar nem emlexem ki, de valaki itt irta, hogy osszegyujti az osszes ma ismert csitet, es beilleszti az md5.cfg-be. Ha sikerult neki, azt szrtm illenek😉 mindenki szamara elerhetove tenni. En mar toltenem is le.<#worship><#awink><#crazya> plz plz plz plz

MJ rulz Pink Team The Only One

milyen az aláírásod?
nem is a hns-be vagy XD

odex
sorry cod3

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

xD
gondolom belelõ a vízbe és csobban 😄D

te milyen víz effektrõl beszélsz? <#idiota>