Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!
És nekem sokkal joban tetszenek a codos fegyverek mint amik a cs-ben vannak. 6 féle sniper meg mittudomén még micsodák.
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros
Ha a cod 4 a modernkorban fog jáccódni az nagyon KAKA lessz.Elvégre a call of duty sorozatban az a pláne hogy a 2-dik világháborúban jáccódik.Ha már modernkori lessz olyanok lesznek pl. a fegyók mint a Counter Strike-ban ami meg nem élvezetes.De azért ha kijön ki fogom próbálni<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
De ugyse lehet eldönteni melyik a jobb én PC párti vok ezért lehet kapom az ugatást de ez van PC az sokmindenre jó nemcsak nyomkodni 4 gombot mint konzolon és ezzel szerintem zárjuk le a témát foglalkozunk a COD2-vel !!!!!!!
Olvasgattam a neten és rádöbbentem mennyire hülye az activision.(de sztem erre már ti is rájöttetek)2003. év legjobb játékának a folytatása a cod 2 álom volt.
Jó sokat is kaszáltak belõle az Activisionosok meg a többi...Én a helyükben kiadnám pc-re is.Elvégre ez a 2003-as év legjobb gamenek a folytatása.Bár kitudja, hogy a cod 2 lehet-e a 2006-os év legjobb gameje.Na mind 1 ezzel nem is foglalkozok.A cod 3-ban Lengyel + Kanadai küldik.A Ruszkik már nincsenek is benne.(ami nekem nem lenne baj, mert én rühellem a ruszki küldiket)És mit csinálnak a Kanadaiak???Partraszállnak Juno beachen???Na de mind 1 nem ez a lényeg.Egy Olasz konzolos lapon azt írták, hogy a playstation 2-nek annyi.Mivel most készítik a cod 3-mat ami nem lessz ps 2-re.Meg a Need For Speed Carbont ami úgyszint nem lessz ps 2-re.És a cégek átállnak majd ps 3 -ra mert mindenki ott akar majd nagy "durranást" csinálni.Tehát aki most vesz ps 2-t az szószerint lehet, h beszopja.Meg hát a konzol a kis csipásoknak való akik haza mennek a suliból leülnek a tv elé és ott nyomják egész nap.Tehát elég szopás a konzol.Ja, meg kitudja, hogy beharangozzák a cod 3-mat, hogy milyen szupi lessz meg...És lehet, hogy olyat kapnak mint amit vártak a cod 2 big red one-tól.Szóval csak ennyit akartam mondani.
dehogyis, szerintem is õ a legnagyobb fasz hogy itt veri magát erre, csak egyszeruen le kene szarni es akkor megunja....
(mégegyszer sorry az OFF-ért de ezt muszály volt)
MJ rulz Pink Team The Only One
Lehet hogy nem szabad, de a cod2-s társadalom szinten tartása miatt szerintem fontos: Mi egy cb 34. klán voltunk amikor kihívott minket a FraG*In$ane nevû klán. 15-5-re kaptunk ki tõllük a mapjukon, és 12-8ra nyertünk a miénken. kb cb 70. volt az FraG*In$ane. Még soha nem kaptunk így ki, de egy szavunk sem volt mert elismertük hogy kikaptunk. Sõt még a game közbeni pauset is megendgedtük nekik amikor valaki kifagyott tõlük. Rendesek akartunk lenni.
Erre most sikerült leszervezni egy 2v2-t úgyanezen klán ellen. A mapjukon valami 9-1ra vagy 8-0ra vezettünk amikor elkezdtek k*rv* anyázni, meg hogy whsok vagyunk, stb. Ahogy csak tudjuk feltöltjük a demo-t a clanbase-re, mert látni kell hogy miket csináltak, egyszerüen el sem akartam hinni hogy velük játszottunk egy nappal ezelõtt. 22-6nál hagytuk abba
Ezt azért írtam le mert mielõtt valaki cb-t szervezne a FraG*In$ane ellen, nézze meg ezt a demot, és a chat alapján gondolja át hogy van-e kedve megkockáztatni azt hogy esetleg ha kikapnak akkor csak nyûgösen lesz elfogadva a war + idegesek lesznek. Mert ez a társaság nem tud veszteni, és csak az anyázás megy végig.
Ma már nem a wh a legnagyobb fegyvere a lámáknak hanem az hogy bárkit wh-snak mondhatnak csak mert jobban tudnak lõni.
A reklám miatt nem írom a klánunkat, ezért privizzen akit érdekel a demo.
Kinek a PC kinek a Xar Konzol !!!!
ugyhogy a cod2vel befejezed a headshotos kislámás pályafutásod! találkozunk a köv részben a Call of Duty Afghanistan Assaultban , addig a konzolos scanben mennek a cod3as hent partik! joccakát kisfiam
Sorry az OFF-ért.<#banplz>#banplz>
Használd a keresõt és nézd meg a legfrisebb letöltések közt.
CoD3: www.callofduty.hu. Nem lesz PC-re.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
msn cím : [email protected] ezen az msn címen tudtok elérni<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#gun>#gun><#gun>#gun><#gun>#gun><#help>#help><#falbav>#falbav><#email>#email>
már nem azért, ilyen helyesírási hiba a pcguru-ba h "mág a még helyett? ehh
vagy direkt?
nem kellene itt verni a nyáladat a konzolra... befejezhetnéd, mert nem csak ebben a topikban láttam hogy vered a nyálad (flatout2 fórum)
AMD Athlon64 X2 4200+ | Gigabyte GA-MA69G-S3H | 2x1GB Kingmax DDRII-800MHz | Geforce 8600GT 256 GDDR3 | Samsung - 400GB | Maxtor - 200GB | Pioneer DVR - 212 D |
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Az lenne a kérdésem,hogy azt nem lehet megcsinálni,hogy a voksból csak a játékosok kirúgdalását tiltom le???
ELõre is THX!
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D