Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én nem is fogok.

Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!

Én is egyetértek ezzel. A II vh-s filmeket nagyon szeretem (Ryan Közlegény, Ellenség a kapuknál, Sztálingrád, Bukás) de a modern akció filmek nem érnek semmit.

És nekem sokkal joban tetszenek a codos fegyverek mint amik a cs-ben vannak. 6 féle sniper meg mittudomén még micsodák.

quack
te is tudod hogy nem így értettem...a modern haborurol szolo filmek, jatekok unalmasabbak, rosszabbak mint a regebbiek, mert maga a haboru sem olyan "izgalmas" (nagyon hulye a megfogalmazas, de szerintem erted hogy mire celzok)

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

kas123
a modern háborúk szarok? mé a régi vh-k tecettek? örültél h voltak v mi? minden háború szar... (de ez csak az életben cod2forever!!!)

quack
hát szerintem az nagyon szar lenne, akkor nagy terepen sok jarmuves csatak lennenek, a codnak pedig pont az a lenyege mint a cs-nek, kis palyan, taktikazni meg ugy egyebkent is a modern haboruk szarok...

Azt is nézd, hogy azért jónéhány II. vh játék született már és lehet, hogy kifogytak az ötletekbõl. Amúgy lehet, hogy a modernkori cod is fasza lesz. Lesz amcsi, angol kampány. Nácik helyett meg afgánok meg muszlimok.<#vigyor><#vigyor>

zico87
Ter vagy a Kivétel a kiválasztott 😄

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

tomee14
amugy én csodálkozom, mer engem MÉG SOHA SENKI NEM CSITEREZETT LE:S ne gondoljatok nagyképûnek de általában azér egész jo statom szokott lenni, sõt van amikor 6 fejest osztok egymás után (nem csalok) és még senki nem aimosozott le:S

Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros

Törölt felhasználó
Még1 valami:
Ha a cod 4 a modernkorban fog jáccódni az nagyon KAKA lessz.Elvégre a call of duty sorozatban az a pláne hogy a 2-dik világháborúban jáccódik.Ha már modernkori lessz olyanok lesznek pl. a fegyók mint a Counter Strike-ban ami meg nem élvezetes.De azért ha kijön ki fogom próbálni<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
zico87
Sry Kisvarga nem pont rád gondoltam !!

De ugyse lehet eldönteni melyik a jobb én PC párti vok ezért lehet kapom az ugatást de ez van PC az sokmindenre jó nemcsak nyomkodni 4 gombot mint konzolon és ezzel szerintem zárjuk le a témát foglalkozunk a COD2-vel !!!!!!!

Törölt felhasználó
Hello mindenkinek.
Olvasgattam a neten és rádöbbentem mennyire hülye az activision.(de sztem erre már ti is rájöttetek)2003. év legjobb játékának a folytatása a cod 2 álom volt.
Jó sokat is kaszáltak belõle az Activisionosok meg a többi...Én a helyükben kiadnám pc-re is.Elvégre ez a 2003-as év legjobb gamenek a folytatása.Bár kitudja, hogy a cod 2 lehet-e a 2006-os év legjobb gameje.Na mind 1 ezzel nem is foglalkozok.A cod 3-ban Lengyel + Kanadai küldik.A Ruszkik már nincsenek is benne.(ami nekem nem lenne baj, mert én rühellem a ruszki küldiket)És mit csinálnak a Kanadaiak???Partraszállnak Juno beachen???Na de mind 1 nem ez a lényeg.Egy Olasz konzolos lapon azt írták, hogy a playstation 2-nek annyi.Mivel most készítik a cod 3-mat ami nem lessz ps 2-re.Meg a Need For Speed Carbont ami úgyszint nem lessz ps 2-re.És a cégek átállnak majd ps 3 -ra mert mindenki ott akar majd nagy "durranást" csinálni.Tehát aki most vesz ps 2-t az szószerint lehet, h beszopja.Meg hát a konzol a kis csipásoknak való akik haza mennek a suliból leülnek a tv elé és ott nyomják egész nap.Tehát elég szopás a konzol.Ja, meg kitudja, hogy beharangozzák a cod 3-mat, hogy milyen szupi lessz meg...És lehet, hogy olyat kapnak mint amit vártak a cod 2 big red one-tól.Szóval csak ennyit akartam mondani.
quack
hát mivel a konzollal mast nemlehet csinalni ezert ez eleg valoszinu 😄

dehogyis, szerintem is õ a legnagyobb fasz hogy itt veri magát erre, csak egyszeruen le kene szarni es akkor megunja....

Én egy szóval sem mondtam, hogy felsõbbrendû vagyok. Amúgy meg képzeld el, hogy nekem is volt konzolom elég sokáig és pont azért adtam el mert kinõttem abból, hogy csak játszak. Elmondanám, hogy a konzolosok 80%-a a játékon és max a zenehallgatáson kívül semmitsem csinál vele (ez magánvélemény). De amúgy te meg mivagy neki, hogy ennyire véded? Az anyja???

quack
te meg lehülyézed a konzolosokat, lehet hogy te azt hiszed hogy konzollal csak a kisgyerekek meg a fogyik jatszanak de nem igy van ez mar regota, nem vagy felsobbrendu hogy pc-d van te sem...

quack és ZICO. Azért ez kicsit szarul esett tõletek. Próbálom védeni a PC-seket az ilyen kárörvendõ "embereketõl" erre ti engem b*sztok le.

(mégegyszer sorry az OFF-ért de ezt muszály volt)

csuszi
Hatha ismer valaki (remelem igen innen, serverrol, cod tarsadalombol). En voltam Magnum PI baratom tarsa ezen waron. WH persze sehol nem volt. Csak anyazas es tarsai. Meg most is rossz kedvem van miatt, milyen igazsagtalan is az elet...<#confused><#duhos2><#action><#falbav>

MJ rulz Pink Team The Only One

Magnum PI
Sziasztok!

Lehet hogy nem szabad, de a cod2-s társadalom szinten tartása miatt szerintem fontos: Mi egy cb 34. klán voltunk amikor kihívott minket a FraG*In$ane nevû klán. 15-5-re kaptunk ki tõllük a mapjukon, és 12-8ra nyertünk a miénken. kb cb 70. volt az FraG*In$ane. Még soha nem kaptunk így ki, de egy szavunk sem volt mert elismertük hogy kikaptunk. Sõt még a game közbeni pauset is megendgedtük nekik amikor valaki kifagyott tõlük. Rendesek akartunk lenni.

Erre most sikerült leszervezni egy 2v2-t úgyanezen klán ellen. A mapjukon valami 9-1ra vagy 8-0ra vezettünk amikor elkezdtek k*rv* anyázni, meg hogy whsok vagyunk, stb. Ahogy csak tudjuk feltöltjük a demo-t a clanbase-re, mert látni kell hogy miket csináltak, egyszerüen el sem akartam hinni hogy velük játszottunk egy nappal ezelõtt. 22-6nál hagytuk abba

Ezt azért írtam le mert mielõtt valaki cb-t szervezne a FraG*In$ane ellen, nézze meg ezt a demot, és a chat alapján gondolja át hogy van-e kedve megkockáztatni azt hogy esetleg ha kikapnak akkor csak nyûgösen lesz elfogadva a war + idegesek lesznek. Mert ez a társaság nem tud veszteni, és csak az anyázás megy végig.

Ma már nem a wh a legnagyobb fegyvere a lámáknak hanem az hogy bárkit wh-snak mondhatnak csak mert jobban tudnak lõni.

A reklám miatt nem írom a klánunkat, ezért privizzen akit érdekel a demo.

zico87
Szerintem mindanyian menjetek mariozni ez nem az a topic ahol PC vs konzol
Kinek a PC kinek a Xar Konzol !!!!

quack
egyikõtöknek sincs igaza, maradj nyugodtan a konzolos topikban és ott a barátaiddal röhögjetek a szar pc-seken, de warga, te hszedbol is latszik hogy fingodsincs mirol beszelsz....

BÚJJ VISSZA ANYUCI SZOKNYÁJA ALÁ KONZOLOZNI KISLÁNYOM!! AZOKNAK VALÓ A KONZOL AKIKNEK KEVÉS AZ IQ-JUK EGY SZÁMÍTÓGÉPET KEZELNI. SZÓVAL VISSZAVEHETSZ AZ ARCODBÓL KISRIGÓ.

grt ügyi avgy!

,,Na menjél szépen vissza legózni, kisfiam, hagyd a konzolt a felnõtteknek! 😉" by A PCs játékoknak leáldozott fórum

OFF

ugyhogy a cod2vel befejezed a headshotos kislámás pályafutásod! találkozunk a köv részben a Call of Duty Afghanistan Assaultban , addig a konzolos scanben mennek a cod3as hent partik! joccakát kisfiam

quack
ó, pcguru tele van helyesírási hibákkal, vagyis par eve amikor meg vettem tele vot es irtak is mindig nekik h jolenne mar megtanulni irni 😄

Ez a csávó szerintem csak egy fontoskodó sz*rházi.

Sorry az OFF-ért.<#banplz>

komoly

ne már most komoly hogy A Call of duty3 nem lesz pc-re??????????????

trident
Nem kell fizetned: www.callofduty.hu

Használd a keresõt és nézd meg a legfrisebb letöltések közt.

CoD3: www.callofduty.hu. Nem lesz PC-re.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

trident
mert másolva van a játék a gépeden, nem telepítve. Töröld majd telepítsd, oda ahová alaqpban akarja rakni.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

peeter22
Ejj-ejj csak nem tört?! Javaslom vedd meg, és a gondok megszûnnek.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

HD JOHNNIE
telepítsd újra a játékot és utána tedd fel az 1.3-a peccset

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Csá mindenkinek!!! Azt kérdezném meg hogy felrakom a call of duty 2 õt és nemengedi felrakni az 1.3 as patchet mert ezt írja ki:Setup could not locate a valid installion of call of duty 2!!!!! Mit csináljak most segítsetek please
hy all egy jóó egyéni punkbuster config értfizzetek

msn cím : [email protected] ezen az msn címen tudtok elérni<#violent><#violent><#violent><#gun><#gun><#gun><#help><#falbav><#email>

De én meg más igen megbízható oldalakon láttam, hogy igenis lesz PC-re CoD3 méghozzá 2008-ban.

hát ez elég furcsán néz ki...
már nem azért, ilyen helyesírási hiba a pcguru-ba h "mág a még helyett? ehh
vagy direkt?

blackparty
legyen már pcre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!444

konzol: ps3; xbox 360; a többire nemtom kijön-e

HEHE BOCS HOGY BELESZOLOK DE HA NEM LESZ PC-RE AKKOR MIRE FIG KIJÖNNI??????,ELÉG NYOMI ORSZÁGBA ÉLEK ÉS HÁT IDE NEM IGAZÁN ÉRNEK EL A HIREK !!!!

oké. jólvan, verjed a nyáladat, örülj neki nem lesz pc-re!
nem kellene itt verni a nyáladat a konzolra... befejezhetnéd, mert nem csak ebben a topikban láttam hogy vered a nyálad (flatout2 fórum)

PC Guruban (legfrissebb szám ) végre leírják azt amire sokan csak legyintettek és nevettek , konkrétan: CoD 3 NINCS/NEM IS LESZ PCre , halyrá konzol!

Herold
UO-ban g_allowvotekick 0 volt
CoD2-ben nem tudom, próbáld meg ezt.

hasonlóan kell... keress a kistából olyan routert ami a legjobban hasonlít a tiedre és próbáld meg beállítani

trogerzsiger
ricardo mindeggyik routerrel ugyanugy kell csinálni? mert nekem netgearem van és az nincs a márkák közt

melyik portot kell kiengedni pontosabban?

AMD Athlon64 X2 4200+ | Gigabyte GA-MA69G-S3H | 2x1GB Kingmax DDRII-800MHz | Geforce 8600GT 256 GDDR3 | Samsung - 400GB | Maxtor - 200GB | Pioneer DVR - 212 D |

olyan nincs 😊

urbijoe
XFIRE-ben hol kell beállitani hogy csak az 1.3-as szervereket lássa?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Helló mindenki!!

Az lenne a kérdésem,hogy azt nem lehet megcsinálni,hogy a voksból csak a játékosok kirúgdalását tiltom le???
ELõre is THX!

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

trogerzsiger
oks kösziii