26388
-
#17744 teljes!!! -
#17743 de az xfire.com on teljes vagy shware versio van -
#17742 Igen, konzolba /connect ipcím
Jobban jársz az xfire-val, lásd callofduty.hu
Lehet, de nem érdemes ha nem vállalati/egyetemi/gerinchálón csücsülsz, http://profbako.uw.hu
Visszaolvasás: ingyen van. -
Greg100 #17741 Hello!
Nah indítottam egy szervert! Csak az a baj, hogy az indítási utasításban az van, hogy kell valami progi ahhoz, hogy tört szerver legyen. Nah rákattintottam a linkre, le is töltötte, csak rosszul csomagolták be és nem tudom kicsomagolni! Légyszi valaki mondjon egy olyan linket, ahonnan le tudnék szedni ilyen cracket cod2 v1.3-hoz! Ezt a tömörítési hibát a Profbako-nál tapasztaltam!
Előre is köszi!!! -
#17740 Hali!
hogy lehet IP címen keresztül csatlakozni szerverekhez? ha vlmien progi kell hozzá akkor kéne link és a használati utasítása. jah és ha síma gépen indítok szervert akkor ahhoz lehet IP címen keresztül csatlakozni?? help pls!!! -
#17739 Az a legjobb!! -
Greg100 #17738 Hello!
Ez a progi, amit ajánlottatok létrehozott egy .cfg fájlt. Ezzel mit kell csinálni?
Előre is köszi a választ! -
#17737 xfire.com -
#17736 leningrád az jó pálya, ott nálam szinte alap a 90/30-as arány=) -
#17735 hol található az x-fire? -
#17734 Sry a sok hsz-ért, mé nem lehet itt egy pár percig szerkeszteni?? Bár én vagyok a hülye hogy nem olvasom át, de akkor is ...
bant magamra: 148 helyett 141... -
#17733 Jah, és 300-as frag limit van, szal a 148-at úgy kell nézni, hogy nem sok időd van rá meglőni... -
#17732 Az S&D valamivel skillesebb mint a TDM. Eleinte tdm-ezik az ember, aztán S&D re átáll. Jobb esetben. ;) De néha TDM- ezgetek még, bemelegítésnek... de csak only rifle serveren, all weaponnek már nem sok értelme van tényleg:
Rifle Arena kis TDM S&D előtt :) -
#17731 Ööööh... ízééé...
TDM... SD-hez nem értek. -
#17730 Profbako
de otthoni Szerverindítás esélytelen... max ha netán 100 megás neted van otthon ?:d de kétlem...
1Megás net/5 slot -
Jarmo Myllis #17729 Röviden: rendelj az obitól vagy mástól... otthoni sávszéllel cseszheted! -
Greg100 #17728 Hello!
Először arra gondoltam, hogy bérlek egy szervert az obinettől. De aztán eszembe jutott, hogy ők is valahogy csinálják ezt a szervert nem? De hogyan? El tudná nekem magyarázni valaki, hogy hogyan, és el tudná mondani, hogy hogyan tudok, (ha egyáltalán tudok) ilyen szervert csinálni!
Előre is köszi a választ! -
Devil093 #17727 Sziasztok akinek megvan bf1942 és nem játszik rajta az esetleg megtudná
adni az eredeti cd-keyt pls segitsettek
-
#17726 A szemét nem akarja az igazságot...:
public -
#17725 :)
és akkor ez mien arány? sry az arcért...
public
public2
ne csak public legyen hanem war is ;)
war2
olaszok ellen ápoljuk a nemzetközi kapcsolatokat:)
-
badsco #17724 Hello srácok. Az mitől lehet, hogy egyik pillanatról a msikra lezuhan az fps-em. Tegnap egyik pálya után lezuhant a harmadára s azóta meg se mozdul. Ennél nagyobb poén, hogy a kezdő lapom ugyanakkor fagyott meg és azóta az sem csinál semmit :D Na erre mondjon vki vmit. -
#17723 És sztem zárjuk le ezt a témát kinek mennyi FPS-e van..... Burgundyn Most nézztem csináltam demot is ha érdekel ?:D 200-300 Közt ingadozik stabilan 230 környékén van....
MSN-en elküldöm a bekarikázott 300FPS-t ok ?:D
Hülyegyerek Kőcsoki ?:D -
#17722 Hát dobd ki a géped annyi.... Általában a 250-300Fps alap mapokon megvan ha nemhiszed ez van.... te vagy a Nagy Bill Gates vagy mi a fasz ?:D
Sztem nem neked kell elhíned én csak írtam te meg okoskodsz mert egy....... vagy:D
gyere MSN-re okoskodni Hülyegyerek -
#17721 Pl.:
link1
link2
link3 -
starweb88 #17720 jovan haggyuk nem magyarázod be nekem nem most kezdtem az informatikával foglalkozni ^^ neked 9550 essel 300 kivételes eset vagy :D -
donoki #17719 szkrín sotot! -
donoki #17718 ?:S -
#17717 Én tartom az 1,5-2 arányt. -
#17716 :DDDDDDDDD! -
#17715 Az fps lagg igen... De net-laggod ettől még lehet. Azt mutatja a ping. Ha az fix, és nem szánkázik 80 felé, akkor nem lesz net-laggod... -
#17714 Szal alacsony grafikai beállításokkal jácak hogy stabil legyen az fps és így elkerülhető a lagolás? -
#17713 Van fps lagg és net lagg. A lagg az akadozást jelent: ez adódhat alacsony fps ből is és net problémából is ;) -
#17712 uhh nagyon király game -
baca01 #17711 ok köszi megvan :) -
#17710 Sziasztok!
Nekem az a gondom h csuma fekete a képernyő a menüse jön be a régi gépemen ment szépen az új-on meg nem elég idegesítő legújab Nvidia driver van fent directix 9c ... nem tudom mi nem tetszik neki... ha tud valaki segíteni akkor írja le pls. Előre is köszi! -
#17709 Az fps értékhez van köze a lagolásnak? Vagy fordítva? -
#17708 a játék multiplayer beállításainál add meg -
baca01 #17707 sziasztok!
xfire-ben hol tudom beállítani, hogy mi legyen a nevem a játékban?
ase-ban ment, de itt egyszerűen nem találom. :S
köszi -
#17706 király vagy -
#17705 uhh játszotam neten .eredményeim 7megalás 4embert öltem meg