Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

adios
hello!
Hol lehet beállítani a víz-effektet?

a graf alapból levan véve multiba

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

trident
Az evenbalance.com -on, a faq-ban vannak, milyen portokat kell engedélyezni.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

trident
tûzfal / router ellenõrzése.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

társam frissítette a pb-t és ezt írja ki mostantól neki, ha fölmegy egy szerverre
no pakcet flow
nemtudjátok mitõl lehet?

TommoT

lejjebb veszed a grafot???!!

Nemtom hogy mennyi a netem sry, ehhez béna vok<#hehe>, msn szokott menni, skype anno volt, de szinte nem használtam, ergo nincsen most, egyéb program nem megy....szal nemtom:S..és mikor msn ment régen, akkor is volt vagy csak 30-50 pingem, több nem..:S

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Herold
DC++, torrent, egyéb letöltés ne menjen a háttérben.

vagy szar a neted (nem tom mennyi, majd írd le)
kapcsold ki msn, skype torrent, meg egyép programokat, mert ez is húzza a netet.

:S...viszont mondja el valaki, hogy mit lehet kezdeni a magas pinggel, hogyan tudom lecsökkenteni?

Akárhova megyek "Server is for low pings player" vagy nemtom, valami hasonló, nem ovlastam el, nem jegyeztem meg.

Szóval mondjatok pls néhány okosságot, mert multiznék.

Elõre is thanks<#wave>

<#fejvakaras>...hmmm..remélem most jó lesz, mert nekem ma eddig sehova se engedett be és nagy pingem volt...bár az is lehet, hogy valami vírust kapott be a gépem és azért...no mindegy, egy próbát megér ez, hogy mit tud...thanks<#wave>

én is szeretnék magmnak egy modot szerkeszteni!!
én is keresek :SS

Herold
Kérek mindenkit, hogy töltse le ezt az ASE filtert (mindannyiunk érdekében). Részletek a weboldalon.

zico87
Van valami jó Mod szerkesztõ Progi a Hivatalos map and Mod toolson kivül ???

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

zico87
Szerintem a tökéletes fizika majd csak COD3-ba lessz talán de én már megszoktamm+ a sebzési rendszer se tökéletes mert valamikor egy láblõvéstõl egybõl behal de ezen már sztem nem javítanak !!!

odex
csá all szerintetek a cod2-ba lesz végre fizika? pl fizikálisen esik el az ember nem animáltan! pl ha oldalba lövitek akkor nem egy animált halál jönbe hanem 1 olyan halál ahol a kezek és a lába meg minden testrész véletlenszerûen lesz a földön meghalva?!

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

www.xfire.com rulzz

tasakos
Hi! igen de a Hamachi nem igazán erre való,jó kis program igaz,de használd az ASE-t inkább.Én a mai napig használom a Hamachit,tesztre fõképp. Várni a kulcs kód engedélyezésre? Eredeti cod2-ök van? 😄

Ennyi! :)

trident
Az ASE vagy az X-fire-t próbáld ki. Ase leírás, letöltés: www.callofduty.hu
(mert ez is jól fog jönni, fõleg ha nem vagy jártas a témában)

szedd le a The All Seeing Eye-t vazz^^

valaki játszott már hamachin coddal?
Minek hamachi?<#idiota><#hehe> Szedd le ASE-t...

Sziasztok!
Hamachin keresztül próbálkoztam egyik ismerõssel és azt írta ki angolul, amikor csatlakozni akart hozzám, hogy várni kell a kulcs kód engedélyezésére. Nem tudja valaki mit kell csinálni?
Voltam egy ctf szerveren. Valamiért ma egész nap üres. Nem baj, bementem picit szórakozni. Egy pályát végig toltam és nyertem németekkel<#hehe>,aztán elkezdtem alkotni.

Íme a remekmû

<#hehe>

Dietrich
megcsináltam a mi egyik szerverünk esetében (UO) nem müxik 😞

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

zico87
De Birkás Csabának Üzenem számolja a Birkáit és a CODOT felejtse el örökre

Donoki:pl: /bind n /kill így kinyirod magad egy gombnyomásra !!!!

geroy az trancsir? 😮

zico87
Ezaz Trancsír 😄
Innen

Innen szed le te agyilag korlátozott személy Te tényleg Full LámaHülye vagy

ez télleg jó?mert én sokszor be akartam bindelni a /kill-t jumpolához, hogy leeht?

www.köcsögfaszvagyok.hu

Geroy
A www.buzicsiterek.hu oldalrol le tudod szedni!!!
Inkább menjél és játssz a faszoddal mert az veled egykorú!!! és azzal lövöldözz...

trident
írd be a konzolba: /bind w "/kill"

Attila8805
www.cod2wh.hülyecsíterek.hu

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Nem tudja valaki honnan lehet letölteni wh-t?
zico87
Ja én is megkaptam ezt a mailt !!!!

Az FGc kérte közzétegyem ezt az oldalt!
CoD2hun.fw.hu

akkor majd holnap warozunk! 😄

zico87
Nekemse tetszik különben az admiral Mod még a héten marad azt marad a jó öreg megszokott sima COD 1-2 kisebb modal

De egy Próbát megér !!!

Te marioz akkor inkább ,fogadjunk csak TDM-be Lámulsz csak ?

Zico nem jössz?
8ra megbeszéltünk egy wart!!!
PLS gyere már!

akkor gondolom te is ott nyomod minden nap <#mf2><#hehe><#gonosz1><#nevetes1>

detto

Southy
nemtom mit vagytok oda az összes admiral modért...az ilyeneken csak szarlámák jáccanak...én pl kikapcsolom a letöltés a szerverekröl mert annyi SZART tölt le automatikusan amiktöl már nem lehet jáccani !

Nem szenvedek elmebetegségben. Minden percét élvezem. Csak az normális, akit nem ismersz eléggé.

szucsy89
sört?! lol<#nevetes1>
zico87
Zászló helyett egymás sörét kell lenyulni !
De vanak az Admiral modban még jó dolgok !!!!

tasakos
Hi emberek! Szeretnék a figyelmetekbe ajánlani egy cod2 szervert:
//:FS://™ Reality Server --=W@r efX=--_ IP: 195.228.45.193:28960
A szerveren egy általam átdolgozott (az eddigi legstabilabb Admiral Mod)-fut. Számos újítással karöltve. Gondosan válogatott, az eddig megjelent legigényesebb Custom mapok is fent vannak a szerveren.Új hangok,skinek. Szerintem ezzel a móddal sikerûlt a legjobb UO-s és cod2 átmenetet-realítást megteremteni! Nézzetek be! Letöltés kb 180 mb (ebbe benne van a sok custom map,és a mod.)!

Tisztelettel: Tasakos

Ennyi! :)

szucsy89
mert? mi a lényege?
haz mondjuk nekem se jön be <#nemtudom>

nekem nem tetszik!

zico87
vagy Innen

+az Uj admiral Mod tényleg elég jó föleg a Capture The Beer nagyon Poén

zico87
[url=http://62.112.194.120/codhu/[vagy innen[/url]