Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt honnan sikerult kikovetkeztetned Te g y ö k é r ? Az ASE egy joval tudatosabb programtervezoi munka eredmenye, es sokkal jobban használhato cucc. Fel sem tunt? Vagy ami csillog-villog az mar tuti majer, es virul is a jatekfuggo burad?
Elte progmaton azert egy kicsit osszetettebb problemakkal is sikerult talalkoznom, mint az xfire használata.
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
patch fenn meg minden (ha nincsa kkor is)a multi minden hibaüzenet nélkül leál vagyis el se indul vki helpet plíz
Az volt a szép idő mikor magamnak is csak derékig értem :)
Ékezetes betûket pedig nm lehet bindelni sajna
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
Ellenben Xfire több mint 100-zat lát és a 2-höz képes sokkal több 😊
Fákjúal!
kül xfire powa ^.^
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Fákjúal!
remelem ase visszater mert ez a prog gusztustalan
mostanában szarakszik az ase, de már adtak ki nemhivatalos javítást, de nem tom hogy, hogy mûködik
Yahoo All-Seeing Eyejal szoktam keresgelni cod2 szervereket. 2.6 regizett van fenn, most raktam ujra a windowst. Ma nagyba nyomnam es egy darab magyart nem adott ki. Pedig a szurok ugyanugy vannak (KillCam😮n,Version😮ther,Country:Hungary). Ha kiszedem a hungaryrol a pipat, akkor ugyan akad magyar (a tobb ezer talalat kozott), de az is lassu, es nincs is ott elotte a zaszlo.
Mi a picsa lett ezzel?
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960
én a >R.I.P.< Server Hungary - n IP:193.202.63.176:28960
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
+ karcos a dvd-m Budapesti ember nem tudna odaadni egy bizonyos fájlt a telepítendõfájlok közül?
És a polírozás szerintetek segítene?
Nah hirtelen ennyit tudtam. Próbálgatni kell.
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros
All seeing eye-om van.
egyszer leállt nálam az internet és mikor frissíteni akartam a szervereket kiírta hogy válasszak másik scannert hülye fejjel rá is nyomtam és azóta sokkal kevesebb szervert ad ki.
Légyszves segítsetek, ha tudtok hogy mi lehet a probléma.
Elõre is köszönöm
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
az a baj, hogy az ASE egyébb szolgáltatásai miatt nekem nem kell az xfire...
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."