Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kösz szépen <#mf1>
pfff "ilyen egyszerû programot sem tud kezelni"

Ezt honnan sikerult kikovetkeztetned Te g y ö k é r ? Az ASE egy joval tudatosabb programtervezoi munka eredmenye, es sokkal jobban használhato cucc. Fel sem tunt? Vagy ami csillog-villog az mar tuti majer, es virul is a jatekfuggo burad?
Elte progmaton azert egy kicsit osszetettebb problemakkal is sikerult talalkoznom, mint az xfire használata.
zico87
Az Xfire vs ASE vita egyszerû én mindketõt használom az ASE-nekem joban tetszik föleg mert használhatóbb de sajna véres a torka

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

nah telepitgettem megnéztem ezt azt ujra raktam gamet meg minden
patch fenn meg minden (ha nincsa kkor is)a multi minden hibaüzenet nélkül leál vagyis el se indul vki helpet plíz
xfire csak annak suta szar,aki még egy ilyen egyszerû programot sem tud kezelni.ASE rég lejárt lemez

Az volt a szép idő mikor magamnak is csak derékig értem :)

ffxi
Rájöttem, hogyan lehet HAMACHI-n nyomni, HEURÉKA!!!!

Fákjúal!

Prince of Máté
Nutella nehogy ott hagyd az ASE-t!

Nekem is alig látott de sajtospufi majd segít neked!

zico87
Ilyen mod nem létezik szerintem az már csít progi pl:videdriver hack csinál ilyett hogy a fákon bokrokon átlátsz de a falakon nem.

Ékezetes betûket pedig nm lehet bindelni sajna

herczeg
hali, nemtudja valaki, hogy lehet-e valahogy ékezetes betût rakni a bindekbe?

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

hát én még ilyen modrol nem is hallottam <#zavart2>

odex
csá all! hallottam 1 olyan modról hogy tutira átlehet látni a bokron pl brecourton... nincs meg valakinek az a mod? nem wh-ra gondoltam kül... hanem legális mod...

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

torrente111
hali ezt a nick képet amit itt használsz?

ffxi
Bár csak lenne originalom😞

Fákjúal!

ffxi
Pedig Az aSE nálam csak 2 szervert lát. Nézd lejebb.
Ellenben Xfire több mint 100-zat lát és a 2-höz képes sokkal több 😊

Fákjúal!

eredti gémed van?
kül xfire powa ^.^

zico87
Az Xfire-rõl nekem is ez a véleményem egy dizájnos de kaki program !!

xfire vér szar, egy suta kaki ASEhez kepest. Honnan lehet leszedni ezt az unoffical peccset?
nekem sem ^^mennyetek fel sima szerverre

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

ffxi
HELP!! Nem megy HAMACHI-n a dolog

Kép (22.2 K😎

Fákjúal!

kosz az otletet

remelem ase visszater mert ez a prog gusztustalan
lol toltam vmi RIP szerveren 😊 mindenki géppisztoly meg ienejk én meg eddig csak only fifle-n voltam ^^

használj x-fire-t
mostanában szarakszik az ase, de már adtak ki nemhivatalos javítást, de nem tom hogy, hogy mûködik

NeoMaN
ASE meghalt sajnos....
Keress másik szerverkeresõt.

HELP!

Yahoo All-Seeing Eyejal szoktam keresgelni cod2 szervereket. 2.6 regizett van fenn, most raktam ujra a windowst. Ma nagyba nyomnam es egy darab magyart nem adott ki. Pedig a szurok ugyanugy vannak (KillCam😮n,Version😮ther,Country:Hungary). Ha kiszedem a hungaryrol a pipat, akkor ugyan akad magyar (a tobb ezer talalat kozott), de az is lassu, es nincs is ott elotte a zaszlo.
Mi a picsa lett ezzel?
Attila8805
FS FS FS FS.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Én ott lent :F

(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960

Magyarítások Portál 😊

torrente111
Blitzkrieg,Majomparádé

ki melyik serveren szokott legtöbbett lenni?

én a >R.I.P.< Server Hungary - n IP:193.202.63.176:28960

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

torrente111
hali!

JB arts
Ja és ha multit elindítom az elején ott van a dvd kulcs de hát azzal már késõ mert csak akkor megy ha fel van telepítve...

JB arts
Nekem is csak multi mnt de aztán letöröltem mert elõtte végigvittem.
+ karcos a dvd-m Budapesti ember nem tudna odaadni egy bizonyos fájlt a telepítendõfájlok közül?
És a polírozás szerintetek segítene?

HD JOHNNIE
Próbáld meg a settingsben (beállítások) hang bemenet kimenet beállításoknál a kimeneti hangerõt illetve, ha hangra van beállítva a hangküldés akkor a mikrofon érzékenységét is piszkáld meg. Valamint legalul van a tesztkodek, azokat is próbálgasd végig. Valamint az opciókban a hang eszközöknél van a második sorban a direct sound buffer, azt állítsd jobb hangminõségre.
Nah hirtelen ennyit tudtam. Próbálgatni kell.

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

tomee14
hú gyerekek az lenne a kérdés, hogy ts2-m van, és soha az életben még nem viszhangzottam, de ma vmiért naon, nem volt hangfal bekapcsolva... hogy lehet ezt megoldani? thx

Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros

ffxi
Még mindig csak 2 szervert látok <#rinya>

Fákjúal!

TTYYPPEERR
Van egy kis problémám remélem tudtok segíteni.
All seeing eye-om van.
egyszer leállt nálam az internet és mikor frissíteni akartam a szervereket kiírta hogy válasszak másik scannert hülye fejjel rá is nyomtam és azóta sokkal kevesebb szervert ad ki.
Légyszves segítsetek, ha tudtok hogy mi lehet a probléma.
Elõre is köszönöm

én meg feltettem az 1.3-as patcet és csak a multi megy😊
jólvan nah sry és köcce az infot
trident
Félve mondom: szerinted miért mondtam volna? Tudod mit, inkább ne tedd, csak rontani lehet vele, hagyd az egészet és keress crack-et, az biztos segít olyanon, amihez semmi köze.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

félve kérdem:és az segit?
trident
Driverfrissítés (gpu, alaplap, hang); directx reinstall; game reinstall ; ebben a sorrendben.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

de az krekkelve van single de inditás elött megkérdi run safe modos sza*t akármire mek a single jó a multinél meg semmi de ha van feltéve patch az lebassza a singlet a multit meg most nem tom megném megin az 1.3-mas pacht az uj?
jaja de õ azt sem krekkelte nem ?

csak a single player exe-jét kell crackelni

Ability
akkormár: gamecopyworld.com

de úgy tudom az mp file-t nem szokták crackelni....
googe : cod 1.3 crack

Dietrich
#16244 vagy ezen leirás alapján könnyedén orvosolható a problem..
az a baj, hogy az ASE egyébb szolgáltatásai miatt nekem nem kell az xfire...

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

magátol vagys nem csinálok semmi de nincs crakelve és nah szal érted a singlenek meg semmi baja de az crackelve van ha felteszem a pacht akkor a singele se meg
magától ?

hello all kéne egy help a multihoz ha elinditom felmegy nagyképernyõre majd kicsire ezt még eljácca egyszer aztán mindenemü hibazüzen nélük kilép vki help egy norm mp crack kéne mert a single van craceklve és semmi baj nincs vele vki help