Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de ha neketek kéne segítség akkor már nyígnátok....
miért van az hogy a COD2MP_s.exe kifagy óránként?
segítsetek lécci
Nekem megvan szerintem nagyon jó!
Kár hogy nem tudok 5.1ben játszani vele mert akkor sokat játszanék az biztos!
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
A multiplayer nem is érdekel...én mindig is csak a singlet élveztem
Van egy kérdésem is:A The Big Red One tényleg nem jelent meg pc-n vagy csak én nem találtam?
Qwerty4
Két problémám is lenne.
Az elsõ, hogy felrakom az All Seeing Eye programot, beállítom...filtereket is, és mégsem talál semmmit. Próbálkoztam volna a scaner és a ping server megváltoztatásával is de csak a yahoo-s server címeket találtam. Mit lehetne tenni? Mert mikor elõször letöltöttem és használtam, akkor minden jól mûködött. Refresh-re egy csomó magyar szerver címét megkaptam. Azóta történt nálam rendszer reinstall. De alapjában véve minden ugyan úgy van a gépen mint ahogy a reinstall elõtt volt.
A másik problémám.
Annak a két servernek a címe ahol játszani szoktam megvan. De mikor próbálok felmenni és leszeretne tölteni map-et vagy éppen amiket küldenek. Mindig megszakad rögötn az elején a letöltés. És még nem is lenne baj ha ezt csak néhány serveren csinálná, de minden egyes servernél ugyan ebbe a problémába ütközöm. Így haveroknál másolgatom fel USB-re a hiányzó fájlokat és így tudok felmenni a serverekre játaszni. Mi okozhatja nálam ezeket a problémákat? Próbáltam a tûzfalat kikapcsolni, a víruskeresõt. De akkor sem tölt semmit.
Remélem valaki találkozott már hasonló problémával és tud segíteni. Minden ötletet szívesen veszek😊
Elõre is köszönöm mindenkinek!
Bye
Van friss pb packod vagy pbuser.cfg-d? Ha igen én megköszönném, illetve nem tudom folytatjátok e a cod.hu-n, szerintem más adminok számára is hasznos lenne...😉
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Az már mondjuk elég feltünõ 😄
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
MJ rulz Pink Team The Only One
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
ASUS P5N32-SLI SE Deluxe ¤ Intel Core2 6400 @ 2.13GHz ¤ EVGA GeForce 7950 GX2 1gb ¤ 4* 512 DDR2 800Mhz ¤ 3* 160 GB
Nekem csak annyi lenne a kérdésem, hogy akkor felteszem a CoD 2-t, rátelepítem az 1.3-as patchet, és ASE-vel, vagy XFIRE-el lehet játszani neten?
Nem kell megcrackelni?
Mert én tavasszal azért hagytam abba a CoD 2-t, mert kijött az 1.2-es patch, a szerverek átálltak arra, és amikor csatlakozni akartam valamelyik szerverhez, elkezdett számolni a gép(1...2...3...), csak ezt a számolást nem akarta abbahagyni, vagyis a játékba nem lépett be:S
Pedig elõtte minden jól ment😞
PB_SV_GUIDRelax <0-7>0-7> Alapban 0. 1=nem rugja ki a PB az ismeretlen GUID-ú játékosokat (UNKNOWN GUID). 2=nem rúgja ki a PB a nem valid IP címû játékosokat (WRONG IP). 4=nem rúhja ki a duplázott cd keyes játékosokat (DUPLICATED CD KEY/GUID). Ezek az értékek kombinálhatóak. A többi értékrõl nem írt az oldal.
Ez a cd kulcs ellenõrzés
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Felrakom a gamet crackelen a singlet az akkor bejöm oké a multit inditom csak a exe-t nem akarok szerverre menni kérdi Run Safa Mod akármire megyek nem csiál semmit nem lép be vki help ha a patch van fenn akkor se valaki help mer már nagyon felhuzott<#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#idiota>#idiota><#violent>#violent><#eplus2>#eplus2><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Az lenne a problémám hogy ma lett serverünk.És mindig kivég a PB cd-key miatt.Pedig sokat publicoltam Pb-s servereken.Cd key-t is cseréltem,de az sem segít!
PLS help!
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Az a legegyszerûbb ha nagy Publikoló az illetõ és sok szerverre jár akkor az Xfire-t használja,ha admin akkor szerintem az ASE-val jobban jár.
Ami még hiányzik belõlle, hogy abszolút nem foglalkoznak a játékokhoz kijövõ MODokkal, nem lehet rájuk szûrni sem, XFire oldalon ez tényleg rohadt sok munka lenne. Igaz, egy egyszerû kezdeményezéssel szerintem lehetne, hogyha pl minden szerveren lenne egy olyan info, hogy MOD, vagy MODS, pl, hiszen a szerver infoban lévõ dolgokra lehet szûrni vele.
Ha vkinek nem tetszik a csilli-villi XFire skin (mint nekem), akkor az a Tools/Skins alatt átválthat Standardra, az elég minimál. 😊 Vagy persze le is lehet tölteni új skineket...
Amúgy én most, véletlenszerûen, különösebb elgondolás nélkül kattolok az ASE / XFire ikonra. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
MJ rulz Pink Team The Only One
mert ez már nekem úgy tûnik rélgebbi oldal ebben a témában
(nem mindent vettem eddig észre, hogy mondtad, gyorsan át is néztem a plusz szerverinfóban lévõ beállításokat)
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
Szerverkeresésre, filterek kezelésére az ASE lenne a jobb - megfelelõ háttér mellett (ami megszünt vagy meg fog szünni)
Szvsz az Xfire alapjában más elgondolás mellett lett fejlesztve, egybe kommunikációra-játék-barátkeresõre.
Én is maradnék az ASE mellett, nekem könnyebb mert szûrök PunkBusterre, játékmódra, sokszor módra is, nem elég csak a legalacsonyabb pingû tdm szerverre bezuhannom.😊