Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kössz a segítséget
de ha neketek kéne segítség akkor már nyígnátok....
torrente111
lol

ratyi a gép?

császtok!
miért van az hogy a COD2MP_s.exe kifagy óránként?
segítsetek lécci
Prince of Máté
Nem az csak PS2-n van(de lehet h más konzolon is)
Nekem megvan szerintem nagyon jó!
Kár hogy nem tudok 5.1ben játszani vele mert akkor sokat játszanék az biztos!

Prince of Máté
ááh na mindegy azért akartam singleben játszani hogy kipróbáljam ott milyen 5.1ben de ot is szaggat EAXon ugyhogy mindegy<#sir>

torrente111
Szép jó reggelt minden kedves és kedvtelen CoD2-s nek!!!

HD JOHNNIE
Az elsõ problémád megoldásához olvassgass vissza😊 A második problémádra pedig, mivel nem írtad, javaslom nézdd meg nincs e véletlenül kikapcsolva a mp-nél a letöltés engedélyezése. Velem már többszöt elõfordult, hogy kikapcsoltam vmiért és mikor töltöttem volna akkor meg nem csinált semmit. 😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Dietrich
errõl volt már felvétel a neten egy demo képében..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Qwerty4
Márciusba vittem végig a CoD2-õt!!!Facca volt!!!
A multiplayer nem is érdekel...én mindig is csak a singlet élveztem

Van egy kérdésem is:A The Big Red One tényleg nem jelent meg pc-n vagy csak én nem találtam?

Qwerty4

TMc82 ha vissza olvasvnál akko az 1-es problémád nem lenne az b*zz
Sziasztok!

Két problémám is lenne.

Az elsõ, hogy felrakom az All Seeing Eye programot, beállítom...filtereket is, és mégsem talál semmmit. Próbálkoztam volna a scaner és a ping server megváltoztatásával is de csak a yahoo-s server címeket találtam. Mit lehetne tenni? Mert mikor elõször letöltöttem és használtam, akkor minden jól mûködött. Refresh-re egy csomó magyar szerver címét megkaptam. Azóta történt nálam rendszer reinstall. De alapjában véve minden ugyan úgy van a gépen mint ahogy a reinstall elõtt volt.

A másik problémám.

Annak a két servernek a címe ahol játszani szoktam megvan. De mikor próbálok felmenni és leszeretne tölteni map-et vagy éppen amiket küldenek. Mindig megszakad rögötn az elején a letöltés. És még nem is lenne baj ha ezt csak néhány serveren csinálná, de minden egyes servernél ugyan ebbe a problémába ütközöm. Így haveroknál másolgatom fel USB-re a hiányzó fájlokat és így tudok felmenni a serverekre játaszni. Mi okozhatja nálam ezeket a problémákat? Próbáltam a tûzfalat kikapcsolni, a víruskeresõt. De akkor sem tölt semmit.

Remélem valaki találkozott már hasonló problémával és tud segíteni. Minden ötletet szívesen veszek😊

Elõre is köszönöm mindenkinek!

Bye
trident
Szia,

Van friss pb packod vagy pbuser.cfg-d? Ha igen én megköszönném, illetve nem tudom folytatjátok e a cod.hu-n, szerintem más adminok számára is hasznos lenne...😉

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

hello. segítségre lenne szükségem. ASE-t használok, és amikor csatlakozni akarok egy szerverhez, mindig azt írja ki, h " serves is full or unresponsive", de nincs tele a server, arra figyelek. tud valaki segíteni? köszi
zico87
van 1 game hack progi amivel akármilyen fegyvert belehet varázsolni akármilyen mapra pl: carentanon PPSH !!!

Az már mondjuk elég feltünõ 😄

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

Prince of Máté
azta rohadt kössz!!

csuszi
Hi. Ujabb érdekes fejezettel gyarapodott kicsiny cod tapasztalatom😄. Kulfoldiekkel jatszottunk wart 2on2, pb on, pam mode cb, es akarmelyik mapon voltak, szov oldalon mindkettejuknel volt mp44... Tippunk szerint cfg trukk. Vagy cheat progi, nem tudom. Most mar lehet erre is figyelni. Azert egy 5v5 ben allandoan szurni kinel merre van nemet fegyver, nem lesz egyzseru feladat.😉 gl<#banplz>

MJ rulz Pink Team The Only One

odex
csá all szerintetek cod3-ba lesz már fizikális halál? pl mint counter strike sourceba!

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

zico87
SP crack

Itt az 1.3-as Single crack

Prince of Máté
Nincs vmi crack vagy valami amivel tudnék singleben játszani?
Azon kívül h 1.0 patch...

csak a single-höz kell crack. az amugy lehet a tûzfalad miatt volt..

ASUS P5N32-SLI SE Deluxe ¤ Intel Core2 6400 @ 2.13GHz ¤ EVGA GeForce 7950 GX2 1gb ¤ 4* 512 DDR2 800Mhz ¤ 3* 160 GB

reinstall meg driverfirristés meg minden legalább ezerszer de próbálkozok és köcc
Sziasztok!

Nekem csak annyi lenne a kérdésem, hogy akkor felteszem a CoD 2-t, rátelepítem az 1.3-as patchet, és ASE-vel, vagy XFIRE-el lehet játszani neten?

Nem kell megcrackelni?

Mert én tavasszal azért hagytam abba a CoD 2-t, mert kijött az 1.2-es patch, a szerverek átálltak arra, és amikor csatlakozni akartam valamelyik szerverhez, elkezdett számolni a gép(1...2...3...), csak ezt a számolást nem akarta abbahagyni, vagyis a játékba nem lépett be:S
Pedig elõtte minden jól ment😞

De ha esetleg obinetes a szerver, akkor a webes felületen, ott ahol ujraindithatod a szervert, kapcsold ki a CD kulcs ellenörzést.

zico87
Ezt Olvasd el

PB_SV_GUIDRelax <0-7> Alapban 0. 1=nem rugja ki a PB az ismeretlen GUID-ú játékosokat (UNKNOWN GUID). 2=nem rúgja ki a PB a nem valid IP címû játékosokat (WRONG IP). 4=nem rúhja ki a duplázott cd keyes játékosokat (DUPLICATED CD KEY/GUID). Ezek az értékek kombinálhatóak. A többi értékrõl nem írt az oldal.

Ez a cd kulcs ellenõrzés

HD JOHNNIE
reinstall?

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

HD JOHNNIE
A házigazda figyelmébe: nem lehetne a bannerba betenni összefoglalóan az X-Fire meg ASE dolgot? Kicsit unalmas, hogy a Cod2 topik csak errõl szól szinte...

nah szal érthetõben felrakom a játékot singlevan semmi baj multi nem jön be be se lép patchelem a single se jön be(pacht miatt a multinak meg ugyanaz a baja megkérdi a Run Safe mod és akármi van xar már amit mondtak megcsináltma de semmi és a legzavarobb hogy egycerr már sikerált megcsinálni de azt elbaktam
VKi HELP!!!!!

Felrakom a gamet crackelen a singlet az akkor bejöm oké a multit inditom csak a exe-t nem akarok szerverre menni kérdi Run Safa Mod akármire megyek nem csiál semmit nem lép be vki help ha a patch van fenn akkor se valaki help mer már nagyon felhuzott<#boxer><#boxer><#idiota><#violent><#eplus2><#falbav><#falbav>
urbijoe
volt egy Hunting arena szerver ,de nem találom talán megszünt?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Matt07
Hy All!
Az lenne a problémám hogy ma lett serverünk.És mindig kivég a PB cd-key miatt.Pedig sokat publicoltam Pb-s servereken.Cd key-t is cseréltem,de az sem segít!
PLS help!

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

zico87
Az ASE-t én is a console funkció miatt használom a kedvenc szervereket meg látja,és ha azok se jók megyek Xfire-re az ASE vs Xfire kérdés egyszerû ki melyiket szokta meg melyik tetszik neki jobban funkcióban,kinézetben stb....

Az a legegyszerûbb ha nagy Publikoló az illetõ és sok szerverre jár akkor az Xfire-t használja,ha admin akkor szerintem az ASE-val jobban jár.

Malakai
Nem, nincs az XFire-nek remote consoleja, az rcon passwordödet persze beírhatod, hogy azzal lépj be a szerverre, de ez csak autómatikus rcon login. Amúgy ez szerintem azért erõs hiányosság, az XFire fórumban arra hivatkoztak, hogy problémás lenne az összes elérhetõ játékot támogatni egy ilyen featurel.
Ami még hiányzik belõlle, hogy abszolút nem foglalkoznak a játékokhoz kijövõ MODokkal, nem lehet rájuk szûrni sem, XFire oldalon ez tényleg rohadt sok munka lenne. Igaz, egy egyszerû kezdeményezéssel szerintem lehetne, hogyha pl minden szerveren lenne egy olyan info, hogy MOD, vagy MODS, pl, hiszen a szerver infoban lévõ dolgokra lehet szûrni vele.
Ha vkinek nem tetszik a csilli-villi XFire skin (mint nekem), akkor az a Tools/Skins alatt átválthat Standardra, az elég minimál. 😊 Vagy persze le is lehet tölteni új skineket...
Amúgy én most, véletlenszerûen, különösebb elgondolás nélkül kattolok az ASE / XFire ikonra. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Dietrich
Az nem gond ha ez a sajtospufi (vagy máté) reklámozza az oldalát csak akkor a progit ne úgy tálalja már, hogy õ alkotta meg..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Prince of Máté
» mindenkinek ajánlom EZT!!! az oldalt aki alig lát szervert «

Prince of Máté
Szivsen te állat.De ne is zavarjon hogy ott le van írva hgoyan lehet megcsinálni...Települj át arra fos Xfirere <#mf1><#mf2><#taps><#banplz><#lama><#eplus2>

Dietrich
nekem meg az ASE azért is jobban tetszik mert könnyû vele kickelni ha nem vagyok játékban <#mf2><#nyes>

csuszi
Azért már ilyenen is lehet vitatkozni, hogy ASE vagy X a nyerõ?? 😄. Amúgy roppant egyszerü: akik az ASE-t védik, azért védik mert hozzászoktak. Én is nagyon nehezen, de áttértem az X-re. És miért? mert az ASE már semmit se ér, és valszeg. nem is fog. Amúgy az X-el kapcs.ban: marha jó progi, és nem mert csillog-villog😄😉. Tud barátot keresni (az ASE is, de csak pénzes verz.), üzenetet beküldeni spannak serverre, egyáltalán üzenetet beküldeni 😊, és mindazt a szûrést amit az ASE tudott, X is tudja. Csak máshogy néz ki. Amúgy csak egyet mondj, amit a pénzes ASE tud, és a free X nem... De nem neked támadni akarok, és is nagyon nehezen hagytam el az ASE-t, de hát ha besza.. hát besza... Ja, ha valaki tudja hogy kell X-el servert irányítani (mert ezt is tud - tudom, tudom az ASE is, csak nemtom hogy :XD), akkor az beköhöghetné ide. Thx

MJ rulz Pink Team The Only One

Dietrich
ez a sajtospufi mintha idegen tollakkal ékeskedne..
mert ez már nekem úgy tûnik rélgebbi oldal ebben a témában

trident
Igazad van, köszi!
(nem mindent vettem eddig észre, hogy mondtad, gyorsan át is néztem a plusz szerverinfóban lévõ beállításokat)

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

nekem van kedvencben 5 szerver xfireben és azokon megyek mindig ^^

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

zAkkEr
olvass vissza!<#eplus2>

Lol?!

Inkább ugy kérdezném MI A BAJA AZ ASE-nek? Mert egy szervert sem lát!!
Ezt aztán kurva jó megkérdeztem
ekkora hülyét mint én !!! <#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>
vazzeeee
csumi! Honnan tuom leszedni ezt az ASE-t? Mert a fasza kis all seeing eye beszart! Az x-fire meg egy fos!?? HELP
herczeg
mongyuk olyat pont xfireval is tucc sõt azzal még részletesebben kitucc szûrni dolgokat... ettõl függetlenül az ase nekem is jobban bejött mikor még mûködött... az a peccs amit lentebb ígérnek állítólag kb 110 magyara szervert lát... de én az xfireval agyonszûrve (no pb, no pasword, stb.) látok kb 2-3X ennyit

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

trident
😄

Szerverkeresésre, filterek kezelésére az ASE lenne a jobb - megfelelõ háttér mellett (ami megszünt vagy meg fog szünni)

Szvsz az Xfire alapjában más elgondolás mellett lett fejlesztve, egybe kommunikációra-játék-barátkeresõre.

Én is maradnék az ASE mellett, nekem könnyebb mert szûrök PunkBusterre, játékmódra, sokszor módra is, nem elég csak a legalacsonyabb pingû tdm szerverre bezuhannom.😊