26388
-
#18309 na végre, valaki ad normál választ, köszi :) -
#18308 nagyon felhuzott a pb!
kidob a szerverrol és ezt irja ki:init failure
már kétszer frissitettem de semmi! -
gyupee #18307 szedj le egy 1.3 cracket
#18288 nyomj egy default controlst -
#18306 Xfire, bár én úgy csinálom hogy Xfirébe megkeresem a szerót, ki vágólapra az IP-jét, azt be ASE-be favoritként és game... -
#18305 akkor meg ne panaszkodj...már le lett írva hogy Vistánál 20%os az FPS visszaesés XP-hez képest. -
#18304 melyik jobb xfire v all seeing eye? -
Dave0092 #18303 hátt bosc, azért nemteszem vissza, lejjeb vetema grafott, 10 fps el nött... de nemsoká sztem uj driver és jolesz -
#18302 Tedd vissza az xp-t vagy vedd le a grafot. -
Dave0092 #18301 feltettema vistát, rá a codot, és nagyon alacsony az fps szám, -60, vmi orvosság? -
#18300 Jaja ez a HUN Scene engem naponta 5-6-xor lecsítereznek..pedig csak Skill Powaa:D
A WH-mba nincs semmi trojan vagy ilyesmi nembasza el a gépét senkinek..csak a Shutdown parancsot adja ki anyi. -
Ch4s3r #18299 Egyébként poén a wh-ád zico -
Ch4s3r #18298 én meg utálom ha lecsítereznek pub-on és sokszor csinálják pedig nem!sokszor zicoval jáccunk és egyszerre mondják azt meg waron is! -
#18297 Én sose csíterezek PUB-on se =)
Max elkönyvelem h 1 újabb kisgyerek veri át magát...bár amikro ott az admin és nem rúgja ki az azért idegesítő tud lenni =), ilyenkor szoktam ugatni az adminnak és ilyenkor szoktak engem kirúgni =) -
#18296 figyi rakd újra a codot ha nem vágod, az segít, és ne állítgass semmit -.- -
#18295 ne kezdjétek már itt is a csíterezést, nem PUB-on vagytok -
#18294 Minek véded a sz@r csítereket? Tán te is az vagy? -
#18293 de mit külön külön? én be sem állítottam az elején semmit... magától ez volt a beállítás... -
#18292 Az nem tréfa h elbaszod gépüket
Inkább az ha olyan progit küldessz neki ami kikapcsolja a gépet és kiirja h ezt beszoptad! -
#18291 -
#18290 Tudodtomal MSN-el együtt kb 30 embert tréfáltam meg..:D -
#18289 Különböző verziók. 1.3-as a multi de netán nincs eredetid? Jaaaa... Khm.
Újra sorba állítod be (külön külön), ha nem jön össze:
vagy törlöd a config_mp.cfg-t és újra beállítasz mindent (úgy egy perc, ha nincs tizetöféle hecsót by binded) vagy a config_mp.cfg-t megnyitod szerkesztésre és te magad állítod át. -
#18288 Újabb hibám van :/ Ma a multiplyer menüben a fegyverhasználatra rányomtam, és beállította hogy x és a bal egérgomb a fegyverhasználat. aztán visszaállítottam hogy az X maradjon, de ezután a játékban nemtudtam elnyomni a killcamot az f-el, és nemtudok lőni a bal egérgombal. pls segítsetek!!!
valamint még midnig várom a választ erre: #18261 -
#18287 -
peteshark #18286 Furfangos vagy Zico! Jó ötlet volt! =) Kíváncsi vagyok hányan szopták be! -
xboxer #18285 csá all
amióta vistám van a punkbuster kidob ezzel az üznettel hogy:service abnormality
valaki help please
google-ba se találtam semmit
-
#18284 Igen, ha sz@rul van beállítva a PB.
(A MEHET gombot elég 1szer! megnyomni) -
#18281 az lehetséges h valaki pb-és szerveren wéházzon?Mert ma láttam egy csávót aki nagyon lőtte a falat pedig még nem is látta az embereket. -
#18280 első próbálkozásra neke mis újraindult, de ha bemásolod a Main mappába és elindítod a COD2-t és után a csítet akkor bevált -
#18279 tegnap frissitettem a pb-t. kb.4 napja csinálja ezt. -
#18278 ÓÓ nagyon megható az Írásod könyezek is... egyszerüen tényleg Lámi vagy..de azért THX a HSZT:D
Amit belinkeltem WH meg a legjobb mindenki aki csítelni akar nyugodtan probálja ki..:D -
#18277 Ezek a verziók leehtségesek:
-nincs frissítve a pb
-tűzfal/router/jogosultsági gond -
#18276 légyszi segitsetek!! -
#18275 Ma naon felhúzott a CoD2 =). Only riflébe nyestem (mint mindig)és hiába találtam el vkit 10/2 halt meg elsőre, mindenkinek 2 lövés kellett! De csak nekem, mindenki más elsőre ölte az embereket, de én nem tudtam, pedig tiszta...teljes találatokat adok/adtam. Akkor léptem ki a játékból amikor fél méterről 2 fejlövés kellett h meghaljon az ellenfél...
A cfg-be le lehet korlátozva a lövéserősség?
-
#18274 mert béna vagy -
#18273 ja és nem vagyok csíter! -
#18272 az mért van hogy csatlakozok egy szerverhez és kb.fél perc mulva kidob a pb és ezt irja ki:-init failure
-no packet flow -
#18271 csak ki akarom probálni. -
#18270 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD!
béna és szar vagy ha WH-zni akarsz -
#18269 hogy kell a wh-t használni?mert ha bekabcsolom ujraindul a gép.én vagyok béna vagy a gépem szar? -
#18268 a config fájlokat hová másoljam, hogy utána /exec paranccsal váltogatni tudjak közöttük?