Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

torrente111
nem is értelek titeket minek szenvedtek ezzel a sz@r ASE-vel,mikor az Xfire sokkal jobb és több szervert talál!!! :-( http://www.xfire.com/download/

Ability
Bal oldalt, ahol vannak a filterek. Lefelül Eye servers -> Scanners -> frissítés -> Yahoo 2
ffxi
Hogyxan kell mert nem találok ilyen beállítást?

Fákjúal!

Ability
Válts a Yahoo 2-es scanner-re. Bár azzal se lesz tökéletes! :S
ffxi
+oldódott skacok!

De a köv. próbléma még kínosabb😞((
Csak 2 szervert?

Fákjúal!

Wreck86
az pedig igen kínos...

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

nincs meg a data1.cab fiel =)

ffxi
törölt hozzászólás

Fákjúal!

zico87
Én inkább akkor már az Admiral modot ajánlom,vagy a legjobb a tiszta modnélküli szerverek nem ezek a silány izék !

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

mooo
Mert úgy a legjóab!4
zico87
Jóhogy az én agyam egy kész könyvtárral ér föl 😄
Azért tudom ezeket mert anno én is kerestem Merciles szervereket csak elsõ próba után rájötem hogy ritka szar egy mod !

Falconer
Fejbol? 😊

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

zico87
195.228.155.154:28963
195.228.45.192:28967
62.112.194.111:28972

Így Hirtelen ezeket tudom !!!

no ezt is 2x küldte el 😞

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

tudna vki mercilesses servereket IP-vel ide kiírni? én nem találok egyet sem

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

Dietrich
most van kifejlesztés alatt..pár szerver szolgáltató összeállt ezügyben és kreálnak egy olyan "ASE"-t ami az összes magyar szervert látni fogja....azt ne kérdezd mikorra lesz kész, pasz.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Ability
ASE még a külföldi szerverekkel is eljátsza ezt... 😞
Már csak az érdekelne mikor akarják megoldni a problémát.
zico87
Oda is van írva Q3Px plugin !!!

Dietrich
mimi.. 😉
ami csak a magyar szervereket fogja látni..nem úgy mint az ASE most..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

ide milyen bõvítmény kell ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

zico87

Szevasztok,
2 kérdés: 1.3-as patch letöltésére szeretnék egy linket, és egy olyan kis progit, amitõl a patch telepítés után is fut single és multi módban is (ha kell).
köszi
torrente111
mi????

Dietrich
amúgy készül egy új cucc a magyar szerverekhez...

sztem nem lehet .
mármint azok aki az 1 et fordították nem tudták a 2 ben 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

hi all!nem tudja valaki hogy a cod2-ben a naplószöveget hogy lehet lefordítani??
zico87

Dietrich
ezen leírás alapján megtalálja azokat is ahol nincsenek zászlókde ahhoz az usereknek a kis filtert lekell szedniük!
És persze a szerver adminoknak a elõtagot bekell irniuk a konfigba nem szinezve!

zico87
COD-ban nem lehetséges a Botok használata

Humesz
Hi! Multiplayer-ben milyen játéklehetõségek vannak LAN formára? Vannak botok vagy ilyesmik? Vagy csak annyi játékos van egy pályán amennyien csatlakoztak?
zico87
Na amít én kérdeztem az is olyan hülye kérdés volt mint a tiéd ! Miért irok 3 !!! jelet hát mert... csak, ez olyan kérdés miért van tetkóm.... mert csak,és miért CODOzok ? Hát mert.... a mario akadozik a gépemen különben azt nyomnám !!! Ezzel zárjuk le a hülye kérdések és válaszokat térjünk vissza a cod2 iparágba ha azzzal van gondod megpróbálok segíteni más egyébel meg fordulj orvoshoz !

hát mert 1990-ben szültettem, innen a 90 és pillanatnyilag 16 vok
és úgy tom hogy az 14-18 között van <#idiota>

zico87
ja de miért fontos ez ?😄 nem mindegy hány rohadt jelet rakok te miért 3-at raktál most ?

mooo
#16215-nél 4-et rakott !!! <#hehe>
zico87
Csak ugy megszokásból ,de rakhatok más jeleket is vagy többet is

És megkérdezhetem Miért Richard90 a neved és miérr 14-18 év között vagy ??????????
nem kötekedésképpen, hanem csak kíváncsi vok rá 😊😄

Nem az a baj,hogy én nem találom meg a publicokat, valahogy mindig megoldom.Csak jobban szeretünk saját szerveren lenni,mert ott rendet lehet tartani. De mivel nem látszik a szerverünk,mindig üres, ezért nem tudunk mivel game-elni.
me and a monkey
jav: szûkítesz.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

me and a monkey
Nos egy tipp az ASE használatához, többször tettem fel mostanában a programot és mindig mûködött.

1, feltelepíted a programot,
2, a játékoknál bejelölöd az adott játékot, pl. CoD2 és nem szûkítessz földrajzi
régióra, hanem csak úgy globál kerestetsz. Talál cirka 5-7000 szervert.
3, mivel a specifikus szûrés/keresés valóban nem mûködik már az ASE-ban, így a keresett szerver jellemzõit megadod a servers > find servers menüpontban.
4, Itt tudsz keresni name/game/map/address opció kiválasztásával.
(pl. beírod a name rovatba IBt, kikeresi az adott klán mindkét szerverét, természetesen két különbözõ kereséssel.
5, Ezeket már így be tudod tenni a kedvencek közé.

Így félig-meddig még használható az ASE.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

Tudom, hogy a klánreklámozás nem megengedett, de valakinek a segítségét szeretném kérni.
Azt írja az Xfire faq-ja,hogy akkor kerül be a keresõbe egy szerver, ha valaki a kliensen keresztül rákeres, és csatlakozik...Ha a szerver mûködik, automatikusan bekerül a listába, és hetente ellenõrzi a szerver,hogy fut-e.

Szóval megkérnék valakit,hogy Xfire-en keresztül vegye fel a szerverünket, és jöjjön fel egy mp-re.
az ip: 86.101.60.24:28960
Sajnos szerintem ez az amúgy is gyalázatos színvonalú magyar cod scene-t szinte teljesen ki fogja nyírni, csak a fanatikusok fognak ezután bérelni szervert...elõnye,hogy talán lemorzsolódnak a csíterek. Azt hiszem lassan idõszerû lesz a fenti FAQ alá gyártani egy magyar szerverlistát dsn-ekkel, vagy ip-kkel, és kedvenceknek mindenki felveheti a szervereket az ase-ben, akkor legalább látszani fognak.
Koszi a felvilagositast!

Az ASE szervere haldoklik, és már nem is lesz újraélesztve...nem keres rá új szerverke, és amik benntmaradtak, azok még látszanak majd egy ideig, de egyre fogynak...Marad az Xfire, vagy lesz majd egy szépséges fórum, ahova össze lesz szedve az összes magyar szerver.Sajnos mást nem tudunk csinálni
Sajna en nem latom ASE-ben.

Sziasztok.
Par hete kezdodott es azota egyre kevesebb szervert lat az ASE. Probalkoztam ujratelepitessel is de nem hasznalt! Tudja valaki az okot? Ha tud valaki segiteni kerlek tegye meg mert a kedvencekbol is mar eltunt minden :-( !
Elore is koszi!

Sziasztok..Kb. 20 perc múlva megnézné nekem valaki,hogy xfire-ben, ase-ben, anyám kínjában látszik-e a szerverünk? Mert ASE-ben nem valószínû, de remélem xfire-ben igen..Sajnos én router mögött vagyok, vagyis magamra nem tudok belülrõl rákeresni. A szerver neve Easy Company Clan Server.
Esetleg ha fel tudná valaki venni, hátha akkor bekerül a listába.
3 !!! = !!! !!! !!! 😊 nem kötekedésképpen xD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

megkérdezhetem hogy miért raksz mindig 3 !!! jelet a mondta végére? <#idiota><#idiota>
nem kötekedésképpen, hanem csak kíváncsi vok rá 😊

zico87
ASE sok szervert nem látt mostanában de Xfire alatt látszodík minden szerver,szerintem mindenki aki ASE-t használ rakjon föl egy Xfire-t is !!!

games4ever
hát akkó <#nemtudom>

a bennt van, a szerver órák óta fut, de nem látszik sehol, csak ha manuálisan felveszem.