Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HD JOHNNIE
a crosshair-t sztem nem tudod ilyen szinten megváltoztatni... Hacsaknem töltesz le crosshair skinneket. a fegyvereket meg ha jól tudom akkor a cfg-ben kell átírni az értékét.

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

ffxi
Hali!
Hogy tudom beállítani multiba a szervert, hogy futás közben is megmaradjon a crosshair? Illetve egyes fegyvereket kitiltani?
THX!!!!

Fákjúal!

zico87
A Punkbuster=Anticheat Progi

Echo:Spyware meg hasonlókat ellenõrízz sztem az csinálja

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

trident
Halofilter, Echo control: www.callofduty.hu ; leírások/pb hibaüzenetek illetvew GYIK.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Hy.

Légyszi segítsetek, mindig ledob a pb. Ezt írja ki:

Server Disconnected - <ALCUR>Tomi has
beem kicked via PunkBuster (for 0 minutes)...
RESTRICTION: Inadequate O/S Privileges

Eddig sose volt ilyen problémám
ffxi
Hali!
Hogy tudom beállítani multiba, hogy futás közben is megmaradjon a crosshair? Illetve egyes fegyvereket kitiltani?
THX!!!!

Fákjúal!

Hello lehet, hogy hülye kérdés, de mi az a PunkBuster?? És a F.A.Q-ban megadottak alapján felszeretnék lépni multizni de mindig azt írja ki hogy Rossz Cd kulcs!!!
Segítségeteket elõre is THX!
trident
Úgy hogy gondolkodsz.
1-2 evidens.
3 szintén, hiszen látod.

Most jut eszembe, neked kár választ írni, lásd elõzõ tapasztalatok.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

ffxi
Na és azt honnan tudjam?

Fákjúal!

blackparty
[B.F.G

trident
A következõ dolgoktól függ: 1; csapat (saját vagy ellenség), 2; Nemzettõl függõen (német, britt, amerikai) 3; Névszinezéstõl.

ffxi
Igen!
Amikor vki megölt vkit akkor egyik szürke másik piros, mért?

Fákjúal!

hol?
pirosak?
a csávóknak a nevük?

ffxi
Hali!
Balalsó sarok jelzi balról jobbra, hogy ki kit ölt+. De egy vmi még nyomot hagy. Az hogy pirosak és szürkék a bötük,mitõl?

Fákjúal!

zico87
Az Admiral 3.000 Mod magyarosításán Dolgozok(unk) aki tudd Angolul és szeretne segíteni az Privizen

BMW M5-õst persze ne várjon az illetõ

Törölt felhasználó
Valaki megmondaná nekem, hogy mi lett a cod2online.hu-val???Amikor rá megyek itthon, az iskolában haveroknál akkor a gemepress.hu jön be.Ha megszûnt akkor nagyon szomorú lennék.De a kérdés az, hogy mi lett a honlappal???
nekem még a headhit is nehéz :S 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Wreck86
jaja rálövök kb úgy hogy pirisodjon 😄,aztán nekimegyek és letolom/lelököm a falról és nyekk 😄

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

lelök ? 😛

Wreck86
érdekes,mert én meg úgy vagyok az iylen emberkékkel,hogy bf1942-õt játszva ott már elfogadtam azt,hogy érdekes módon lõ le,itt meg ha ugyanolyan "érdekes" módon lelõ,akkor próbálom megalázni(leütöm vagy vmi,lelököm a falról és meghal 😄 )

ha meg túl csít szagú,akkor legfeljebb szólok,azt vagy kirúgják vagy nem,örüljön a pöcs feje,ha nem tud normálisan,emberien jáccani.

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

zico87
Egy jó tanács ne sülyedj le a WH-s buzik szintjére õk egy szánalmas szarok wh-val is van 1 szerver amin csak tdm-be megy a cari és nuku PB hemsegg a csíterektõl és Killcamen láttam az okoságukat falonkövetés stb... de mégis én voltam az elsõ és röhögtem hogy a sok buzi még wh-val is LÁMA persze szokásos Public feeling engem is lecsítereztek !!

zico87
Hát normális klánban nincs ilyen 😄

A PB-t estére fültöltöm csak most került föl a második szerverünkre az AdmiralMod 3.0000 ami elég jó idáig nem tetszett az AM de most megtetszett

Nahát ma én is. Illetve egy bizonyos szervertõl ahol éppenséggel klántag vok. Az egész ilyen mászós módra van megcsinálva és ezt sokan ki is használják. Lemennek a föld alá és onnan lõnek ami ellen a többiek teljesen tehetetlenek. Én Spec-ben voltam kint és mondtam neki, hogy vagy kijön a föld alól vagy KICK. Normális volt mert ki is jött erre a klántársam elkezd ugatni, hogy: Mit fõnökösködök amikor nincs is rcon-om. Na ekkor lettem kurva ideges. Attól, hogy nincs admin a szerveren már rögtön lehessen mindent??? Meg amúgy is minek köpött be? A többi társam is ugyanezt csinálja. Blöffölünk. Vagy bejön vagy nem. Kövezzetek meg de már nekem is megfordult a fejemben, hogy szerzek wh-t és teszek az egészre.

Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!

trident
Friss, konfigurált pb (saját szerver!) + pam mód (automatikus demó).

(én is eltávolodtam a cod-tól kissé)

Kösz a választ!LEhet hogy igazad van sõt biztos ,hirtelen felindulásbol irtam,
mert ha egy pb szeron 3v3 ban warozunk és a csávonak 56-0 a statja az nekem gyanus.És a demorol szolunk akkor lelép szoval igazad van probalom elviselniõket, vagy hagyom a cod 2 öt aztán jaccok valami mással.
kösz minden sokat segitett a hozzászolásotok
Qwerty4
<#szomoru1>

Qwerty4

trident
Köszönöm! Oksa, várom! 😊

zico87
van ujjab PB konfigom majd föltöltöm az oldalunkra azt le lehet szedni most raktam föl a második direkt Public szerverünkre is remélem hatásos, a nagy cheat keresgélésbe meg behalt az XP-m 😄

trident
😊

ez az, amivel a modelltextúrákat (játékosok, célpont) látod más textúrákon keresztül (pl. fal).

Azért nem hasonlítom a srobot-hoz, mert az direkt módon nem teszi tönkre a te játékod, de ugyanolyan csalás. Nem jobb avgy rosszabb, más.

A tapasztalat az, hogy sokszor a csalók valóban rossz játékosok és le is szoktak elõbb-utóbb bukni, ha pedig PB van a szerveren, akkor a; vagy be sem tudnak lépni, b; menet közben megtanulnak repülni, c; ha mindezt megússzák, ott a pb shot, amin bebuknak!^^

Prince of Máté
Nem a Big red one egy ps2-s változat a PC-s COD2bõl!
a COD3 pedig nem fog idén megjelenni PC-re

autó célzó ? falon átlátó ?
sro botnál nincs rosszab -.-

én gyüjtök xbox 360 ra és azon fogom játszani.
trident
😄
A SO topikban kifejtettem + linkeltem is. Rosszabb, mint a SRO-ban a bot.😄

mi az a wh ? 😊

Qwerty4
Hát ez elég szomorú, nekem semmi fajta konzolom nincsen, csak PC-m.
Kár, hogy nem jelentetik meg PC-re is.(???)
De a Call of Duty 3 meg fog jelenni PC verzióba ugy-e még ebben az évben?Én ilyen infokat hallottam.

Qwerty4

Dietrich
<#lama><#levele>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
"Vásárold meg a cod-ot, járj külföldi szerverre"

aki láma ott is bepróbálkozik aztán ugrott a serialnak :p

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

trident
Ez butaság!

Te is ugyanolyan csaló leszel, mint akiket megvetsz.
Ha pedig ez átverõs szöveg: nos akkor sem kell, lásd feljebb.

Játsz tisztán, játsz pb-s szervereken! Ne csalózz le másokat, csak a pb logban és pb shotban higyj!
Vásárold meg a cod-ot, járj külföldi, vagy magyar, de ne tört szerverre, játszatok cb-n warokat, korrekt ellenféllel!

Nem kell wh, hogy tudd, valaki csal vagy sem, de mint feljebb: ne csalózz le senkit sem, csak ha bizonyítékod van rá. Én a csalókat sem szoktam nagyon bántani, közszemlére teszem és volt olyan csaló, aki belátta, hogy nem megoldás, visszajött játszani, a csalás nélkül, de ugyanazon a néven(!) és szerintem így korrekt, azt mondtam, hogy jól tette, hogy vállalta amit tett és felismerte, csalás nélkül jobb a játék!

sziasztok!
Nem tudna valaki küldeni egy pb átbaszos wh +aimot?PLS fontos lene
azert mert nem lehet lenyomni egy normalis wart a köcsög cheaterek ellen.
Nem szeretnék vissza élni vele.csak amikor wh-nak akkor whval jobban lehet látni hogy ki wh-zik.Szoval bonyolult de nem lehet máshogy kiszurni hogy whzik -e.Nem lehetne csinalni vagycsinaltatni egy karaktert amit csak wh-s lát lehet hüjeség.Na mindegy elöre is thx emailom:[email protected]
Mi történt?

trident
/bind w say "^1frappáns szöveg"

/bind <betû> say <szöveg>

lol kiswarga xD

ja de bocsi!😛
de nem tudná v.ki elmondani mert nem találom abban a szöv.ben!
Ezt bind-nek hívják.

Fórum tetje->F.A.Q.<#nezze>

Sziasztok! Kérnék CoD2 fanoktól javaslatot, hogy MP közben hogyan lehet egy pillanat alatt berakni valami frappáns szöveget! Mondjuk ha lelövök valakit egybõl be tuggyam rakni h ezt a lövést én fizettem vagy valami ilyesmit! Elõre is köszi!

Ismeri vki ezt a webet?😄

cod2

bevizgyula
Call Of Duty 2 4EVER!!!!

trident
Vírus/spyírtás/reg.clean, PB frissítés, driver reinstall, directx reinstall, tuning vissza, hõmérséklet ellenõrzése, cod reinstall(a megmaradt fájlok törlése).

Nagyjából.

zico87
A kifagyás sokmindentõl lehet memória hiba,winfos hiba stb....
Próbáld ujrarakni a gémet rendberakni a Winfost