Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

köszönöm 😊
trident
/exec konfignév.cfg a konzolba.
(vagy be is lehet bindelni)

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Sziasztok!

olyat hogyan tudok csinálni , hogy különbözõen beállított cofigok között menetközben váltsak?
vagy lehet e egyátalán?
Fókameister
Utálom a hülye csíter vérpistikéket<#duhos2><#gun>

csuszi
Az dicséretes hogy visszaszívtad, de célkereszt ide vagy oda, de még rendesen láma is a gyerek. Az én klánom legbénább riflése is lealázná... Nah ezért nem járunk dm serverekre. Már megbocsáss, de jobban megfontolhatnátok kire, miért mondjátok hogy csíter. üdv, nincs harag, az ember tanuljon a hibájából 😉

MJ rulz Pink Team The Only One

ffxi
Igen! van!

Fákjúal!

torrente111
Sziasztok. Olyat keresnék.hogy Amiral mod 3.500 magyaritása mert ami a CoD-hun van az hibás.Ha pedig van akkor hogyan kell betenni az obinetes szeverre?? Köszönöm

NEOreg3
visszaszívok mindent, nálam valamiért a crosshair ki lett kapcsolva azon a szerveren így én azt láttam, hogy "vaktába" lõ mindenkit D:

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

NEOreg3
szerveretek van?

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

ffxi
Hali!
Barátságos ONLY RIFLE TDM-et nyomnánk. Old soldiers

Fákjúal!

NEOreg3
Mai nap egy publikus szervren játszva feltûnt egy gyerek. Nem törõdtem vele nagyon, hisz nem vagyok akkora isten, hogy senki sem találhat el, de amikor már nagyon kezdett elhúzni, utána már gyanakvó lettem. Killcam nincs, így hát átmentem spectate-be és figyeltem egy darabig. A csávó zoom nélkül nem egyszer oylan fejeseket, vagy killeket hajtott végre jó nagy távolságból, hogy az szerintem lehtetlen. Biztos tudatában annak, hogy egy csíterrel van dolgom meg is mondtam neki, erre azzal jön, hogy õ az infinity*skills (az egyik legerõsebb) klán tagja (Lizard), és csak jó configja van. Mondom neki, hogy akárhogy állítja a grafikát meg tsztelgeti a sensitivyt, így nem lehet lõni, de õ csak röhögött.

Vettem videót is, nem annyira látványos, de azért itt is csinál egy két szerintem lehtetlen mutatványt. Ha esetleg olvasná e sorokat és tényleg az akinek vallotta magát akkor bocsánatot kérek tõle, ha meg nem akkor kívánom, hogy verjék el a f*sz csíteres fejét=)

DEMO

nincs

köszönöm szépen a választ,de én inkább kiváncsi lennék hogy van e valamien hasonló mod,hogz lehessen játszani botok ellen !!!

odex
én tudok neked adni 1 tippet! ne játsz cod2-vel mert ratyi 😊

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

szevasztok.....tudja valaki hogy honnan lehet letölteni a cod2-höz módot???
Olyan mód kellene amiba be lehetne adni botokat vagy ilyesmit!
olyan mint a Counter Strike 1.6-os.
tud valaki segiteni ?????

LPKENJI
az SP-hez van ugye?
honnan lehet letölteni?

trogerzsiger
Sziasztok!

Nem megy a cod multi, routeres a netem és azt mondták hogy csináljak port forawardot. Csináltam és még most se megy.Szerintetek mi lehet a baj?

sziasztok
remélem az nem számít reklámnak,ha kérek a nálam jobban hozzáértõktõl olyan server ip.címet ahol nyomják a sniper mapokat.Ja és publc a dolog.
<#help>
trogerzsiger
Sziasztok!

Nem megy a cod multi, routeres a netem és azt mondták hogy csináljak port forawardot. Csináltam és még most se megy.Szerintetek mi lehet a baj?

Ja. German Front Mod.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

+1 videokártyát állitász a gépedbe mondjuk <#vigyor>

LPKENJI
ez is a CoD 2?

Prince of Máté
Sziasztok

Ugye ahhoz hogy a játékban szovjetunióban essen a hó ahhoz directx9en kell lennie a grfikának.
Eztz nem lehet elérni directx 7en?
Mert most itt a tél és tök jól nézne ki...
Mellesleg milyen dolgokat lehetne állítani hogy leygen kb 30 fpsem directx9en?

Ja és már rohadtul unom, hogy belépek és egyszerûen szaggat az elején a játék.... gõzöm sincs miért.... aztán meg normális lesz és megy csontnélkül... lehet, hogy reinstall kellene CoD2-nek és jó lenne? :S

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Akkor csak ízelítõ volt ez?

csuszi
Lehetne azon még javítani, és az fps olyan mint a nõk, az alkohol, az idõ és a pénz. Sose elég 😉

trident
Még nem.😞

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Ha találsz esetleg mesterlövészes szervert és nincs agyon modolva, akkor légyszi ip címet írj. Elõre is thanks!<#wave>

Kijött a javított izé, amirõl korábban beszéltél? :S Amúgy jó képek<#eljen>.

trident

http://cod2wallhack.mindenkilapja.hu/
hello! Nekem olyan problémám lenne h ha multi playerbe hiába írom át a nevem mindíg a régi marad és így nemtok felmenni a szerverre mert a régi túl hosszú. Vki nemtudja h hogyan változtassak nevet?

Ja, csak ugy repeszt 140ig meg se állt, de ott nagyot koppant <#vigyor>
Mondjuk azé ennél gyorsabbnak nemnagyon van értelme, és hozzátenném hogy mindezt 1280x1024, 2xaa, és minden textura extra (persze azé dx7-ben, és nincs smoke filter, vagymi).

csuszi
Gondolom most már száll az égig az fps ed😊

ja.....sajna.mind1

Keress olyan szervert, amelyiken engedélyezve van a kívánt fegyver.
Amennyiben a szerveren tiltva van, és neked ennek ellenére van, az már csalásnak minõsül...ilyet meg ne kérj senkitõl.

(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960

Hello! valaki segítsen már abban hogy a szervereken van olyan hogy nen lehet menni csipával vagy más fegyverekkel és arra agy mod-ot vagy valamit mert engen már naggggyon idegesít hogy nem tudok menni kedvenc fegyveremmel.Pl.:csipa

áháá, ezé volt furcsa hogy 100Hz-et tud a monitor 1024x768-ba mégis a game sose ment 91fps fölé, vsync-el vagy anélkül se. thenx

zico87
Anno az AmdimarModal én foglalkoztam én is fordítottam a mi szerverünkön anno müködött csak 1-2 moddal öszeakad és akkor ír ki hibákat...

Sajna idõhiány miatt nemtudok foglalkozni az AM moddal !!

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

torrente111
ja és még annyi lenne,hogy ha nincs rajta senki akkor mindig ugyan arrol a maprol indul a game?

torrente111
ez igy van benne de akkor tudnak választani.ezt meg nem akarjuk

trident
Így kell, hogy kinézzen a konfigurációs fájlban:
set scr_teambalance "1"
Hogy érvénybe lépjen, vagy restartold a szervert, vagy futtasd újra a már javított konfig fájlt, konzolból: /rcon exec konfignév.cfg

torrente111
ok csak autobalance ilyet nem találok sehol! teambalance van de ha azt 0 veszem nem turténik semmi??!! kösz

torrente111
köszönöm!!!!!!!!!!!

trident
Ha jól emlékszem az admiral mód honlapján megtalálod a magyarosítást, már nem emlékszem ki csinálja.
Az autobalance-t kapcsold be (1) a szerverkonfigban.

torrente111
hi.ehez szeretnék magyarosítást(Admiral Mod 3.500),mert ami a cod hun van az hibás.ha van akkor hova kell vgy mit kell vele tenni,hogy magyar legyen a szerver??? kösz ebben a modban hol lehet beállítani azt,ogy csak automata legyen a csapat elosztás???

csuszi
/com_maxfps 999
igy szall ameddig bir...
/com_maxfps 125 ----- speciel igy meg 125 re fixal
es alapbol ez: /com_maxfps 90 ezert annyi neked amennyi

F.A.Q ! OLVASS (OTT VAN CD KEY )

my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM

torrente111
hali.az volna még a kérdésem,hogy az uj szerver miért nem látszik az xfireben??mit kell csinálni mert a hozzáadom ip szerint a kedvencekhez akkor megtalálja.a magyar zászló is ott van mi lehet a gond? kösz

mien fixáló narancs? 😊