26388
-
#19139 vagy ez vagy az választanod kell -
#19138 mer nem eredeti a játékod...vedd meg... -
#19137 sziasztok! ha felteszem az 1.3as patchet akkot miért nem indul el a single player rész???? ez normális??? előre is köszönöm!!!! -
BIZ0906 #19136 Fölösleges még Vistára váltani még túl újj várd meg a mire jönnek rá progis és kidobják a frissítésüket a vistához nameg persze a COD nem is vistás.
Mondjuk még mikor Milleniumom volt sikerült futtatni a San Andreas-t de a kernel ot is beugatott és csak 800x600 ba tuttam futattni.
Szóval vista még várhat szerintem -
peti94 #19135 todtok olyan progit amivel feliratot tok csinálni a házak falára ?? -
#19134 a Codot Vista alól telepítsd..de sztem maradj az XP-nél ha Cod2-zni akarsz -
#19133 Hello!
Vistán próbálkozom futtatni multiba a codot dehát először fekete képernyő aztán arról hallottam hogy 2 perc most meg már azt írja ki hogy Call Of Duty 2 couldn't write a file the hard driver is probably full. pedig van még 5 giga helyem a c-n és még 10 a d-n szal nem tom hogy ez mér van. esetleg megpróbálkozzak egy reinstallal? ELŐRE IS KÖSZI -
zritya #19132 oooooooooo
:O:O:O lol -
lee56 #19131 Vigyázz, harmadXri megköszönésnél már el kell hívnod moziba :)) -
zritya #19130 Megecer kösz szépen sikerült
:D :D -
kirfer16 #19129 Már nem is akarok csatlakozni már csak akkor játszok velle ha nagyon unatkozok. -
zritya #19128 köszi:D -
#19127 www.xfire.com
itt regisztrálsz, leszeded a programot, felteszed, belépsz a regisztrált neveddel és már keresheted is a jobbnál jobb szervereket
alternatív megoldás az all seeing eye nevű program, az semmiylen regisztrációt nem igényel (linket nincs kedvem keresni, callofduty.hu-n megtalálhatod talán)
ja és szükséges a CoD2 1.3-as patch-et feltenned és punkbustert engedélyezned a multiplayer optionsban továbbá a konzolba írd be ezeket idézőjelek nélkül: "/cl_maxpackets 60" és "/rate 25000" és "/fx_sort 1"
tudnám szájbarágósabban is, de most nincs kedvem:) -
zritya #19126 Hello
tudna nekem valaki segiteni hogy hol tudok cod2 servere belépni. -
#19125 callofduty.lap.hu
rengeteg klán van itt elérhetőséggel, rengeteg csak tagokat gyűjt, skill nem számít nekik, ha annyira akarsz klánt, akkor kicsit kutass utána -
kirfer16 #19124 Ajaj sehol nem találok egy clant amihez csatlakozhatnék.Már annyira unalmas egyedül játszani hogy már rászoktam az F1challangére. -
#19123 annak írta a HSZ-t aki magára érti vagyis Csíter...Ez igy helyes aki csítet próbál annak a szíve legyen szabadnapos..:D -
BIZ0906 #19122 Hát elég logikus nem? -
peti94 #19121 EZT KINEK SZÁNTAD ?? -
BIZ0906 #19120 Aki wh-zik meg egyéb cheatot használ, az huzzon a cibe el a ku nyába és opja le a omat és dugja fel magának a wh-ját. (cenzúráztam úgyhogy shut up) -
#19119 Nem a 127.0.0.1? -
#19118 -
peti94 #19117 mi az IP je annak a szerónak ?? -
#19116 Én azt olvastam ma hogy aki sokat ugat PUBON,waron annak elviszi a gépét a BSA...:D -
#19115 folyamatosan azért nem kell, de legalább 16 óránként minimum 1-2 órát muszáj:)
ja és még egy fontos dolog, a rendszer nagyon érzékeny a "WH-s vagy" "cfg-s láma" és hasonló chates beszólásokra, szal minél több iylen üzenetet küldesz annál valószínűbb, hogy az infinity ward-os srácok megharagszanak rád és nem küldik el a skill pack linkjét -
#19114 folyamatosan kell 200-300 órát játszani! különben nem fog letölteni semmmit! -
#19113 játssz sokat a játékkal, oylan 200-300 óra után a CoD2 automatikusan felajánlja, hogy letölt egy packot, de csak akkor! -
#19112 www.jolakarokcod2zni.com
wh különben se létezik aki wh-t használt azt már rég kivégezték középkori modszerekel
A CFG az anyit tessz tényleg hogy az adott játékosnak a beállításait tartalmazza,nagy divat mostanság lecfg-zni az ellent főleg HUN Pubon most ez a menő de sokan sztem aztse tudják miről beszélnek csak mondják..nekem is saját cfg-m van de nem tűlélő csak olyan grafikán,egér érzékenység stb..re van amit é szeretek -
#19111 fú, de jó hogy mondod, olyan skill pack nekem is kellene, az az interneten van, nem?:)
Korábban már volt letöltve a mininobizm v.15-ös verzió, az bejött nagyon. Meg a villogós, hecsotos bindek, na az még kell ha jó játékos akarsz lenni. =) -
paci #19110 honnan szedjek le??? -
#19109 nincs, de próbálj meg skill packot leszedni valahonnan, az is van oylan jó mint a wh, sőt... -
#19108 A konfig lényege, hogy egyénre szabott. Olyan dvar nincs hogy "jobban_lovok 1", hanem több olyan beállítást lehet hangolni, mellyel gördülékenyebb, egyénibb lesz a beállítás. -
paci #19107 van valakinek wh-ja?? -
#19106 a 234kb-s bestcfg.cfg a legjobb, belenéztem, mitől iylen nagy, erre a nagy részét iylen sorok képzik:
"xskmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
xskmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
xskmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
xskmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..."
-
#19105 -.- találtam benne 1 mappát...hax néven...és ha ez télleg az amire gondolok...-.- -
#19104 hali!
ez olyan cfg, amit be kell másolni a játék megfelelő könyvtárába? vagy szerveres? elmondanád pár szóban mit tartalmaz, mi változik? -
#19103 az én cod2m:
alap cfg+skill+50 fps :D:D:D:D és nem vok rossz =) -
#19102 Hát igen CFG Nmeteszi agamert de néha nemrossz 1 saját cfg akár játszhat valaki 100kb-os cfg-vel ha nemtud lőni.. a cfg akkor jó ha van skill+fps..
CFG Pack by ZICO
De azért itt van 1 elég sok CFG-t tartalmaző gyűjtemény -
#19101 az alap cfg elég űberbrutál =), én azzal nyesem és elég jól megy vele =). -
#19100 a kalózos pályáról nincs infótok?
tegnap voltam a northwest europe-os szerveren, elég brutál. legfőképp a hangok tetszenek, gondolom eredetiek, azért más:) pálya nem mind jó, de játszhatóak.