Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(vagy be is lehet bindelni)
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
olyat hogyan tudok csinálni , hogy különbözõen beállított cofigok között menetközben váltsak?
vagy lehet e egyátalán?
MJ rulz Pink Team The Only One
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Barátságos ONLY RIFLE TDM-et nyomnánk. Old soldiers
Fákjúal!
Vettem videót is, nem annyira látványos, de azért itt is csinál egy két szerintem lehtetlen mutatványt. Ha esetleg olvasná e sorokat és tényleg az akinek vallotta magát akkor bocsánatot kérek tõle, ha meg nem akkor kívánom, hogy verjék el a f*sz csíteres fejét=)
DEMO
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
Olyan mód kellene amiba be lehetne adni botokat vagy ilyesmit!
olyan mint a Counter Strike 1.6-os.
tud valaki segiteni ?????
Nem megy a cod multi, routeres a netem és azt mondták hogy csináljak port forawardot. Csináltam és még most se megy.Szerintetek mi lehet a baj?
remélem az nem számít reklámnak,ha kérek a nálam jobban hozzáértõktõl olyan server ip.címet ahol nyomják a sniper mapokat.Ja és publc a dolog.
<#help>#help>
Nem megy a cod multi, routeres a netem és azt mondták hogy csináljak port forawardot. Csináltam és még most se megy.Szerintetek mi lehet a baj?
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Ugye ahhoz hogy a játékban szovjetunióban essen a hó ahhoz directx9en kell lennie a grfikának.
Eztz nem lehet elérni directx 7en?
Mert most itt a tél és tök jól nézne ki...
Mellesleg milyen dolgokat lehetne állítani hogy leygen kb 30 fpsem directx9en?
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Mondjuk azé ennél gyorsabbnak nemnagyon van értelme, és hozzátenném hogy mindezt 1280x1024, 2xaa, és minden textura extra (persze azé dx7-ben, és nincs smoke filter, vagymi).
Amennyiben a szerveren tiltva van, és neked ennek ellenére van, az már csalásnak minõsül...ilyet meg ne kérj senkitõl.
(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960
Sajna idõhiány miatt nemtudok foglalkozni az AM moddal !!
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
set scr_teambalance "1"
Hogy érvénybe lépjen, vagy restartold a szervert, vagy futtasd újra a már javított konfig fájlt, konzolból: /rcon exec konfignév.cfg
Az autobalance-t kapcsold be (1) a szerverkonfigban.
igy szall ameddig bir...
/com_maxfps 125 ----- speciel igy meg 125 re fixal
es alapbol ez: /com_maxfps 90 ezert annyi neked amennyi
my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM