Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
trimre: nincsmit 😊
CoolerMaster Elite 330, ASUS M2N-E SLI, AMD Athlon64 X2 3800+, 4*512 MB DDRII 667 MHz, nVIDIA GeForce 7950GT 256MB, SAMSUNG 250GB SATAII, SAMSUNG 500 GB SATAII
De hallottam már olyanról, hogy valakinek 6600GT 128 MB 170 FPS-el vitte... (nemtom milyen grafikai beállításokon...)
CoolerMaster Elite 330, ASUS M2N-E SLI, AMD Athlon64 X2 3800+, 4*512 MB DDRII 667 MHz, nVIDIA GeForce 7950GT 256MB, SAMSUNG 250GB SATAII, SAMSUNG 500 GB SATAII
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
azóta kb 15ször lett ujraindítva a szerver.
a beírt értékek is ott vannak csak a game nem reagál rá semmit...
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
olyan problénán lenne a the all seeing eye-al hogy amikor a refresh-re kattintok akkor nem történik semmi, kiírja h 0 server 1 játékos 0 minden,szal nem hoz ki 1 szervert sem!ha valaki tudná mi a probléma akkor lécci segítsen! köszi!
(a cod2 ki van jelölve,amikor a refresh-re kattolok)
Destiny. The design is clearly ancient.
Mennyi memóriád van a gépbe??
A kis kép call of duty 2 felirat van elötem és tök soká indul a játék.
-xfire-t leszeded
-xfire megkeresi a szervereket (a magyar szerverek 90+%-a tört)
-rámész a szerverre és játszol (enable punkbuster-t kapcsold be a multiplayer optionsban)
Help please!!!!
ADSL-em van 512 kb\s korlátlan,forgalom díj mentes =2500 Ft havonta az elég olcsó.😊)
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Nálad inkább az lehetne a megoldás, ha engedélyeznéd a tûzfalon a kilépést (írtad, hogy ki is kapcsoltad), illetve ha routered van, akkor a routeren engedélyezni kell az Xfire-nek a kilépését, és/vagy a megfelelõ portokat (portok címeit lásd xfire faqban).
Ha így sem sikerül, akkor a szolgáltatódat kérdezd meg.
Ha pedig valóban szeretnél netezni, akkor nézz körbe, jeleneg már egész elérhetõ díjcsomagok vannak, a legolcsóbbak korlátosak, de ha csak net+játékra kell, nagyjából elég (nem kell mindent letöltögetni és kész😉 )
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Ha ilyen egyszerü lenne akkor nem irtam volna ide.
Eddig még senki nem jött rá miért van. (tüzfalat is kikapcsoltam,ha csak az lenne az oka.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
mükszik, csak szürõt nem találtam benne, de így is naccerû!
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy
low mhz
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
mán probáltam de mégse, most jön az uninstal, oszt újra!
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
thx
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
Az is "szerver keresõ"?
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"