Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GyimiGábor
kössz

Mystro - Mystro Portál - www.mystro.try.hu Intel Core 2 Quad Q6600, Geforce 8800GTS 512MB, Gigabyte GA-P35-DS3L

gabi89
teljes!!!

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

ricsa1
de az xfire.com on teljes vagy shware versio van

trident
Igen, konzolba /connect ipcím
Jobban jársz az xfire-val, lásd callofduty.hu
Lehet, de nem érdemes ha nem vállalati/egyetemi/gerinchálón csücsülsz, http://profbako.uw.hu
Visszaolvasás: ingyen van.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Hello!

Nah indítottam egy szervert! Csak az a baj, hogy az indítási utasításban az van, hogy kell valami progi ahhoz, hogy tört szerver legyen. Nah rákattintottam a linkre, le is töltötte, csak rosszul csomagolták be és nem tudom kicsomagolni! Légyszi valaki mondjon egy olyan linket, ahonnan le tudnék szedni ilyen cracket cod2 v1.3-hoz! Ezt a tömörítési hibát a Profbako-nál tapasztaltam!
Elõre is köszi!!!
GyimiGábor
Hali!

hogy lehet IP címen keresztül csatlakozni szerverekhez? ha vlmien progi kell hozzá akkor kéne link és a használati utasítása. jah és ha síma gépen indítok szervert akkor ahhoz lehet IP címen keresztül csatlakozni?? help pls!!!

Mystro - Mystro Portál - www.mystro.try.hu Intel Core 2 Quad Q6600, Geforce 8800GTS 512MB, Gigabyte GA-P35-DS3L

ffxi
Az a legjobb!!

Fákjúal!

Hello!

Ez a progi, amit ajánlottatok létrehozott egy .cfg fájlt. Ezzel mit kell csinálni?
Elõre is köszi a választ!
NEOreg3
xfire.com

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

NEOreg3
leningrád az jó pálya, ott nálam szinte alap a 90/30-as arány=)

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

ricsa1
hol található az x-fire?

csuszi
Sry a sok hsz-ért, mé nem lehet itt egy pár percig szerkeszteni?? Bár én vagyok a hülye hogy nem olvasom át, de akkor is ...
bant magamra: 148 helyett 141... <#falbav><#circling>

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
Jah, és 300-as frag limit van, szal a 148-at úgy kell nézni, hogy nem sok idõd van rá meglõni...

csuszi
Az S&D valamivel skillesebb mint a TDM. Eleinte tdm-ezik az ember, aztán S&D re átáll. Jobb esetben. 😉 De néha TDM- ezgetek még, bemelegítésnek... de csak only rifle serveren, all weaponnek már nem sok értelme van tényleg:
Rifle Arena kis TDM S&D elõtt 😊

ffxi
Ööööh... ízééé...
TDM... SD-hez nem értek.

Fákjúal!

zico87
Profbako

de otthoni Szerverindítás esélytelen... max ha netán 100 megás neted van otthon ?:d de kétlem...
1Megás net/5 slot

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

Röviden: rendelj az obitól vagy mástól... otthoni sávszéllel cseszheted! <#crazya>
Hello!

Elõször arra gondoltam, hogy bérlek egy szervert az obinettõl. De aztán eszembe jutott, hogy õk is valahogy csinálják ezt a szervert nem? De hogyan? El tudná nekem magyarázni valaki, hogy hogyan, és el tudná mondani, hogy hogyan tudok, (ha egyáltalán tudok) ilyen szervert csinálni!
Elõre is köszi a választ!
Sziasztok akinek megvan bf1942 és nem játszik rajta az esetleg megtudná
adni az eredeti cd-keyt pls segitsettek

Asus M5A99X EVO, AMD 955 BE 3.8GHZ OC,4x2 GB G.Skill 1600 MHZ kit,Gigabyte GTX 560ti OC(950mhz/2150mhz),Gigabyte Super-B E570 Windows 7 x64

csuszi
A szemét nem akarja az igazságot...:
public

csuszi

Hello srácok. Az mitõl lehet, hogy egyik pillanatról a msikra lezuhan az fps-em. Tegnap egyik pálya után lezuhant a harmadára s azóta meg se mozdul. Ennél nagyobb poén, hogy a kezdõ lapom ugyanakkor fagyott meg és azóta az sem csinál semmit 😄 Na erre mondjon vki vmit.

zico87
És sztem zárjuk le ezt a témát kinek mennyi FPS-e van..... Burgundyn Most nézztem csináltam demot is ha érdekel ?😄 200-300 Közt ingadozik stabilan 230 környékén van....

MSN-en elküldöm a bekarikázott 300FPS-t ok ?😄

Hülyegyerek Kõcsoki ?😄

zico87
Hát dobd ki a géped annyi.... Általában a 250-300Fps alap mapokon megvan ha nemhiszed ez van.... te vagy a Nagy Bill Gates vagy mi a fasz ?😄
Sztem nem neked kell elhíned én csak írtam te meg okoskodsz mert egy....... vagy😄
gyere MSN-re okoskodni Hülyegyerek

ffxi

Fákjúal!

jovan haggyuk nem magyarázod be nekem nem most kezdtem az informatikával foglalkozni ^^ neked 9550 essel 300 kivételes eset vagy 😄

szkrín sotot!

?:S

ffxi
Én tartom az 1,5-2 arányt.

Fákjúal!

NEOreg3
😄DDDDDDDD!

csuszi
Az fps lagg igen... De net-laggod ettõl még lehet. Azt mutatja a ping. Ha az fix, és nem szánkázik 80 felé, akkor nem lesz net-laggod...

ffxi
Szal alacsony grafikai beállításokkal jácak hogy stabil legyen az fps és így elkerülhetõ a lagolás?

Fákjúal!

csuszi
Van fps lagg és net lagg. A lagg az akadozást jelent: ez adódhat alacsony fps bõl is és net problémából is 😉

ricsa1
uhh nagyon király game

ok köszi megvan 😊

Kreeder44
Sziasztok!
Nekem az a gondom h csuma fekete a képernyõ a menüse jön be a régi gépemen ment szépen az új-on meg nem elég idegesítõ legújab Nvidia driver van fent directix 9c ... nem tudom mi nem tetszik neki... ha tud valaki segíteni akkor írja le pls. Elõre is köszi!

ffxi
Az fps értékhez van köze a lagolásnak? Vagy fordítva?

Fákjúal!

sweech
a játék multiplayer beállításainál add meg

sziasztok!
xfire-ben hol tudom beállítani, hogy mi legyen a nevem a játékban?
ase-ban ment, de itt egyszerûen nem találom. :S
köszi

sweech
király vagy

ricsa1
uhh játszotam neten .eredményeim 7megalás 4embert öltem meg<#violent><#violent>

zico87
Hát nézzd meg...:d DX7-ben.... de a 350-et csak néha éri el... de 300-megvan általábán

azzal a konfigurácioval megnézném azt a 300 fps t fõleg ati 9550 nem baj amugy h gf 6600 gt vel van 250fps és az 500/900 😄

zico87
DX7-ben Nekem 3200-es Socket AM2-es AMD-vel+512DDR2+9550(húzva 450/440mhz-re)
300-350 Fps de aki CB-zik annak ugyis korlátoznia kell a cfg-jébe....

Peetboy
Sikerült végre "megcsinálni a gépemet".

Már látok servereket az X-Fire-ben.Csak a Net szolgáltatómat kellett felhívni és ott mondták,hogy bekapcsolt magától a tûzfal a központban és azért nem engedett kapcsolódni a server-ekhez. <#papakacsint><#papakacsint><#papakacsint><#papakacsint><#papakacsint>

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

ricsa1
Király itt nem RaST a házigazd igy legalább nem töli ki minden hozzászolásom<#eplus2><#eplus2>

ricsa1
Én most raktam fel a játékot szerintem király. Nagyon<#integet2><#integet2>

Még jó hogy jelzett az Avast, hogy trojan van a linken!

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

trident
(nem, nem szidom azokat akik a magas fps-re esküsznek, nincs velük semmi bajom akik 125-re hajtanak/futtatják, aki meg többel, netán különbözõ érdekes elõnyökre hajtanak, azokról pedig nc)

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

trident
Sokféle dologgal lehe, a kérdés, hogy kell-e.

Elsõnek kapcsold ki a vsync-et.(függõleges szinkronizálás). És engedd, hogy annyi képkockát rajzoljon ki, amennyit tud a vas: /com_maxfps 0
Következõ lépés: a cod.hu-n a megfelelõ topikban körbenézel.

persze csak ha a minõség helyett a jumpot és a plusz két fraget választod.