Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mystro - Mystro Portál - www.mystro.try.hu Intel Core 2 Quad Q6600, Geforce 8800GTS 512MB, Gigabyte GA-P35-DS3L
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Jobban jársz az xfire-val, lásd callofduty.hu
Lehet, de nem érdemes ha nem vállalati/egyetemi/gerinchálón csücsülsz, http://profbako.uw.hu
Visszaolvasás: ingyen van.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Nah indítottam egy szervert! Csak az a baj, hogy az indítási utasításban az van, hogy kell valami progi ahhoz, hogy tört szerver legyen. Nah rákattintottam a linkre, le is töltötte, csak rosszul csomagolták be és nem tudom kicsomagolni! Légyszi valaki mondjon egy olyan linket, ahonnan le tudnék szedni ilyen cracket cod2 v1.3-hoz! Ezt a tömörítési hibát a Profbako-nál tapasztaltam!
Elõre is köszi!!!
hogy lehet IP címen keresztül csatlakozni szerverekhez? ha vlmien progi kell hozzá akkor kéne link és a használati utasítása. jah és ha síma gépen indítok szervert akkor ahhoz lehet IP címen keresztül csatlakozni?? help pls!!!
Mystro - Mystro Portál - www.mystro.try.hu Intel Core 2 Quad Q6600, Geforce 8800GTS 512MB, Gigabyte GA-P35-DS3L
Ez a progi, amit ajánlottatok létrehozott egy .cfg fájlt. Ezzel mit kell csinálni?
Elõre is köszi a választ!
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
bant magamra: 148 helyett 141... <#falbav>#falbav><#circling>#circling>
MJ rulz Pink Team The Only One
Rifle Arena kis TDM S&D elõtt 😊
de otthoni Szerverindítás esélytelen... max ha netán 100 megás neted van otthon ?:d de kétlem...
1Megás net/5 slot
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
Elõször arra gondoltam, hogy bérlek egy szervert az obinettõl. De aztán eszembe jutott, hogy õk is valahogy csinálják ezt a szervert nem? De hogyan? El tudná nekem magyarázni valaki, hogy hogyan, és el tudná mondani, hogy hogyan tudok, (ha egyáltalán tudok) ilyen szervert csinálni!
Elõre is köszi a választ!
adni az eredeti cd-keyt pls segitsettek
Asus M5A99X EVO, AMD 955 BE 3.8GHZ OC,4x2 GB G.Skill 1600 MHZ kit,Gigabyte GTX 560ti OC(950mhz/2150mhz),Gigabyte Super-B E570 Windows 7 x64
public
és akkor ez mien arány? sry az arcért...
public
public2
ne csak public legyen hanem war is 😉
war2
olaszok ellen ápoljuk a nemzetközi kapcsolatokat😊
MSN-en elküldöm a bekarikázott 300FPS-t ok ?😄
Hülyegyerek Kõcsoki ?😄
Sztem nem neked kell elhíned én csak írtam te meg okoskodsz mert egy....... vagy😄
gyere MSN-re okoskodni Hülyegyerek
Fákjúal!
Nekem az a gondom h csuma fekete a képernyõ a menüse jön be a régi gépemen ment szépen az új-on meg nem elég idegesítõ legújab Nvidia driver van fent directix 9c ... nem tudom mi nem tetszik neki... ha tud valaki segíteni akkor írja le pls. Elõre is köszi!
xfire-ben hol tudom beállítani, hogy mi legyen a nevem a játékban?
ase-ban ment, de itt egyszerûen nem találom. :S
köszi
300-350 Fps de aki CB-zik annak ugyis korlátoznia kell a cfg-jébe....
Már látok servereket az X-Fire-ben.Csak a Net szolgáltatómat kellett felhívni és ott mondták,hogy bekapcsolt magától a tûzfal a központban és azért nem engedett kapcsolódni a server-ekhez. <#papakacsint>#papakacsint><#papakacsint>#papakacsint><#papakacsint>#papakacsint><#papakacsint>#papakacsint><#papakacsint>#papakacsint>
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Elsõnek kapcsold ki a vsync-et.(függõleges szinkronizálás). És engedd, hogy annyi képkockát rajzoljon ki, amennyit tud a vas: /com_maxfps 0
Következõ lépés: a cod.hu-n a megfelelõ topikban körbenézel.
persze csak ha a minõség helyett a jumpot és a plusz két fraget választod.