Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEOreg3
használj xfire-t

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

http://www.cod2faq.atw.hu
red bull
Hol lehet ezeket a beállitásokat beállitani? :
:::::😛erformance:

Wall MArks : on! (falba csapódó golyónyomok, érdemes inkább bekapcsolva tartani)
ejecting Brass : off ( kihulló töltényhüvelyek)
Dynamic lights : NONE! (fegyver torkolattüzek)
World Dynamic Light Quality : Fastest (feny/arnyek effektek)
Modell Detail : Minimum (modellek: fegyver/tereptargyak/ emberek részletessége)
Sync Every Frame : no (a már említett v-sync)
Show Blood : No (vér)

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

red bull
Mien beállitásokba?...ezek hol lehet beállitani ez a kérdésem

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

Csokolom!
Help! nem találok szervert a all-seeingenn pedig elolvastam (asszem)mindent a f.a.q.-ban is! be állítottam (asszem) mindent oszt mégse!pls help!
talán a videokártya?, talán nem laptopra tervezték a codot?...

Sylvester
Nekem az a kínom hogy szaggat a játék és ilyen gépem van:

Hp Pavilon Dv6000
AMD Turion 64 x2 TL 50 vagy mi,
1024 MB ddr2 ram
120 gb viny, lényegtelen
High definicios hangkari lényegtelen
nVidia geforce go6150 256mb os
Direct X legujabb

mi lehet a baja hogy akadozik minden minõségben akár maxon akár minimumon ugyan ugy szaggat?

HP Pavilion DV6000::AMD Turion64bitx2:: 1GB DDR2:nViDIA GeForce Go6150 256MB 120GB SATA::15.4\" Widescreen::ExpressCard:

nem 1szerûbb a beállításokban???<#confused>

red bull
Ki tudja azokat a paracsokat amivel ezeket lehet be/ki kapcsolni :
:::::😛erformance:

Wall MArks : on! (falba csapódó golyónyomok, érdemes inkább bekapcsolva tartani)
ejecting Brass : off ( kihulló töltényhüvelyek)
Dynamic lights : NONE! (fegyver torkolattüzek)
World Dynamic Light Quality : Fastest (feny/arnyek effektek)
Modell Detail : Minimum (modellek: fegyver/tereptargyak/ emberek részletessége)
Sync Every Frame : no (a már említett v-sync)
Show Blood : No (vér)

Ja nem bocs, még ugy sem, hiába nyomok ctrl+alt+del-t ugyanugy fekete marad minden, csak az egér jelenik meg, csak reset segit :/

Nekem meg volt, hogy egy párszor mostanában xfirerrõl bejoinolnék egy szerverre, és néha fekete képernyõ marad ahelyett, hogy elkezdené tölteni a mapot, és utánna csak ctrl+alt+del-el tudom lelõni. Lehet hogy az eddig letöltött modok kavarnak be <#confused>.

ffxi
Konfigod? Vagy driver/DirektX frissítés?

Fákjúal!

Sziasztok mért van az hogy mindíg kilép a hálóból akár multi akár single azzal, hogy hibát észlelt ezért leáll... mit kéne csinálnom?

ffxi
Mert xar az autosave.

Fákjúal!

tobias88
minek kell az??
ffxi
100%-os mentés adjon vki!!!

Fákjúal!

trident
szerver restart.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Peetboy
Sziasztok!

Még mindig nem jelennek meg a szerverek az X-Fire-ben,pedig a betárcsázóson müködik (csakhát az percdíjas).Hálózati kártyát is vettem ma ,de minek??.Valami más alaplapi baja lehet a gépemnek

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

nem lehet az a baj mert már próbáltam 2-szer is újra indítottam a gépet és még mindig ezt írja.

valaki <#help>!!!
hiába írom át a szerverconfigba a scorelimitet és a timelimitet aszerverev nem változik semmi...<#falbav>
mit kell csinálni hogy jó legyen???

trident
PAM módban van valami parancs, de fejbõl nem tudom, szvsz readme-ben benne van, illetve cb warozó admin megmondja.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

NEOreg3
szerintem sehogy, max video driver hack-el (PB kib*sz érte)

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

zico87
a pályáról hogy lehet kiszedni a füstöt ???

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

NEOreg3
biztos lefagyott a játék vagy a gép miközben codoztál, iylenkor automatikusan felajánlja (a lefagyástól számított elsõ indításkor), hogy csökkentett módban elindítja (alacsony felbontás, grafika, stb.)

ha nem akarod akkor nemleges válaszra kattints

Hy!
Ha el akarom indítani multiplayer módban a cod2-õt ezt írja ki:
It appears that Call og Duty 2(R) 2 did not quit properly the last time it ran Do you want run the game in safe mode?
This recommended for most people.
It will change your system settings but not your controls.

John Cena
asszem az F12!!!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Köszönöm a felvilágosítást!!!!!!<#worship>

Beépített screenshot van? Melyik gomb az? THX MÉG1X !!!!
trident
Az 1.3-as a legfrisebb, az is kell.

A PunkBuster csalás elleni szoftver a cod-hoz.

1.5-öt van a cod(1)-hez. (a cod és cod2-ben is mp_vel kezdõdnek a pályanevek, ezért látod egyezõnek, az uo-ban: mp_uo a pályanév kezdete)

Azért dob ki eredeti szerverrõl mert nem eredeti játékod van.

tobias88
nemhinném<#vigyor>, az az hogy kirughatnak akármikor, szinte mindegyik szervetrhez be kell nyomva lennie
A game-nek a Multis verziójában van olyan hogy multiplayer beállítások és ott a nevem alatt egy PunkBuster nevü piros felirat van amit lehet yes/no ra állítani.Szerintem ez az 1.3 mas patch hozománya.... De mi ez és mi célt szolgál????
És köszy az eddigi segítséget !!!!!
sweech
hát az biztos valami geci :0

LPKENJI
de van 1 mp_carentan ahol már 1.5-ös van

sweech
cod2 höz csak 1.3 van

Szerintem ami a callofduty.hu -n van 1.3-mas patch az naon nem jó!!!!
Kiléptet egy bizonyos idõ után meg vmi regért kiabál , sztem naon ellett rontva!De vajon miért?
Az 1.5 az jobb nem???
please help !!!!
magyaritasok.hu -.-

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

ffxi
Single-be milyen csíttel tom elõhozni az ö. küldetés?

Fákjúal!

ffxi
1,3-as

Fákjúal!

Sziasztok !!!!
Végre újra COD2-zök !!!
Azt szeretném megkérdezni,hogy melyik patch-et ajánlott használni a mostani multis serverekhez????
tobias88
minek az?
honnan szedem le a 100% mentést?
csak a multihoz van magyarítás?egyjátékoshoz nincsen?
köszi!és melyiket kell letölteni?letöltöttem 1et de nem a játékban semmi sincsen magyarul,csak a feladat frissítése felirat.
Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Thx a válaszokat!

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

hali!Call Of Duty United Offensive-hez létezik magyarítás?köszi
trident
sajna nem.

Hali!
Hogy lehet itt time demot nyomatni? Teszthez kéne😊

MSI K8N SLI Fi, A64 3700+ San Diego, Inno 3D 7600GST + Zalman VF-700 AlCu LED, 768 MB DDR 400 RAM. A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas!!

ffxi
Akó tévedtem.

Fákjúal!

Malakai
Nem, nem tudja, nincs remote console, rcon passt meg lehet adni, de az csak arra való, hogy amikor belépsz már ne kelljen beírni.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

ffxi
Úgytom, hogy tudja!

Fákjúal!