Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
:::::😛erformance:
Wall MArks : on! (falba csapódó golyónyomok, érdemes inkább bekapcsolva tartani)
ejecting Brass : off ( kihulló töltényhüvelyek)
Dynamic lights : NONE! (fegyver torkolattüzek)
World Dynamic Light Quality : Fastest (feny/arnyek effektek)
Modell Detail : Minimum (modellek: fegyver/tereptargyak/ emberek részletessége)
Sync Every Frame : no (a már említett v-sync)
Show Blood : No (vér)
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
Help! nem találok szervert a all-seeingenn pedig elolvastam (asszem)mindent a f.a.q.-ban is! be állítottam (asszem) mindent oszt mégse!pls help!
Hp Pavilon Dv6000
AMD Turion 64 x2 TL 50 vagy mi,
1024 MB ddr2 ram
120 gb viny, lényegtelen
High definicios hangkari lényegtelen
nVidia geforce go6150 256mb os
Direct X legujabb
mi lehet a baja hogy akadozik minden minõségben akár maxon akár minimumon ugyan ugy szaggat?
HP Pavilion DV6000::AMD Turion64bitx2:: 1GB DDR2:nViDIA GeForce Go6150 256MB 120GB SATA::15.4\" Widescreen::ExpressCard:
:::::😛erformance:
Wall MArks : on! (falba csapódó golyónyomok, érdemes inkább bekapcsolva tartani)
ejecting Brass : off ( kihulló töltényhüvelyek)
Dynamic lights : NONE! (fegyver torkolattüzek)
World Dynamic Light Quality : Fastest (feny/arnyek effektek)
Modell Detail : Minimum (modellek: fegyver/tereptargyak/ emberek részletessége)
Sync Every Frame : no (a már említett v-sync)
Show Blood : No (vér)
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Még mindig nem jelennek meg a szerverek az X-Fire-ben,pedig a betárcsázóson müködik (csakhát az percdíjas).Hálózati kártyát is vettem ma ,de minek??.Valami más alaplapi baja lehet a gépemnek
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
hiába írom át a szerverconfigba a scorelimitet és a timelimitet aszerverev nem változik semmi...<#falbav>#falbav>
mit kell csinálni hogy jó legyen???
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
ha nem akarod akkor nemleges válaszra kattints
Ha el akarom indítani multiplayer módban a cod2-õt ezt írja ki:
It appears that Call og Duty 2(R) 2 did not quit properly the last time it ran Do you want run the game in safe mode?
This recommended for most people.
It will change your system settings but not your controls.
Beépített screenshot van? Melyik gomb az? THX MÉG1X !!!!
A PunkBuster csalás elleni szoftver a cod-hoz.
1.5-öt van a cod(1)-hez. (a cod és cod2-ben is mp_vel kezdõdnek a pályanevek, ezért látod egyezõnek, az uo-ban: mp_uo a pályanév kezdete)
Azért dob ki eredeti szerverrõl mert nem eredeti játékod van.
És köszy az eddigi segítséget !!!!!
Kiléptet egy bizonyos idõ után meg vmi regért kiabál , sztem naon ellett rontva!De vajon miért?
Az 1.5 az jobb nem???
please help !!!!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Végre újra COD2-zök !!!
Azt szeretném megkérdezni,hogy melyik patch-et ajánlott használni a mostani multis serverekhez????
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Hogy lehet itt time demot nyomatni? Teszthez kéne😊
MSI K8N SLI Fi, A64 3700+ San Diego, Inno 3D 7600GST + Zalman VF-700 AlCu LED, 768 MB DDR 400 RAM. A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas!!
(\__/) ( X.x) ( } . { )