Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csuszi
Mi az IP?

MJ rulz Pink Team The Only One

zico87
Hát dobj egy privit azt segítek.. persze HAXOS cfg-re ne számíts 😄

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

mrbaba
Hellosztok! Nekem olyan kérésem lenne.... hogy szeretnék egy cfg-t csinálni de nem nagyon vágom, hogy hogy kell... Valaki segitsen elmagyerázni plss!! elõre is kössz!

Üdv.: Balázs

Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB

Második rész.

Hopp, ott kigyulladt valaki.

Brit orvos.

Mortar. Támogató kasztnak van mortar és MG. Valamelyiket választhatják csak, nem mindkettõt értelemszerûen.

Zajlik az élet a zászló körül.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Kicsi off, ah ez annak mondható. 21st army group szerveren van egy klassz mod<#eljen>. Arról tennék be most néhány képet, ha nem baj. Sajnos még nem tudtam kideríteni a mod nevét. Képek alapján ismerõs valakinek? :S Mindenesetre nagyon hasonlít a GFM-hoz, csak a ruhák itt picit máshogy néznek ki, abban itt is egyezik, hogy admirálisból egy lehet, meg mesterlövészbõl is, szóval korlátozva vannak.

Mint a GFM-ban, itt is váalszthatsz kasztot. Admirális leírása.

Gyalogság.

Támadó.

Orvos

Mesterlövész

Kém. Frankón feltud mászni magas helyekre és elvilleg az ellen nem látja, ha van maszkja, de erre nem sikerült rájönnöm. Meg a kését se találtam :S.

Bomba és elõl a lángok. A mérnök ilyen kis bombáõkat tud lerakni, aminek több funkciója is van: pl füst bomba, sima bomba 5 méteres körzetben, vagy 2 és 8 és így tovább. Ismerkedek még a moddal sry a nem részletes infoért.

Halott német orvos.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Jó képek<#eljen>.

odex
Quake 3-omba is lehet legszuperebb a géped akkor is van abba is határ abba se lehet 1000 fps...

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

Falconer
Woa, az erdekes. Grafika gondolom mint negy eve... 40fps meg mondjuk boven eleg mindenhez.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

sikerült csak direct x7esen mert lehet állítgatni a menüben
9nél szaggatt vmi beláll van de az offon de akkor is
vmi ott a bibi

\"Amikor a szeretet hatalalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ megismeri a békét\"

zico87
vagy Probálkozz régebbi driverel mert azért mennie kéne egy ismerõs is 1100 Mhz celeron,GF4MX440Sd vel tolja a codot néha... jó hát nem high fps😄
De az 40-50 megvan neki is...😄

Azért azt sem árt tudni, hogy az fx5700-nál még a 4200ti is szinte gyorsabb... (persze gf4-nél nincs hwdx9, de 5700nál meg feleslegesen támogatja ha jácchatatlanul lassu benne)

Persze azért eléggé alacsony grafikán illene mennie az fx-el is, rakd fel a legujabb nvidia grafikai drivert, legujabb dx-et, a cod2-höz pedig az 1.3as patchet, talán win rainstallt is próbálhacc, ha megéri ezé, mert ott valami bibi van valahol.

na most megint felteszem új driverrel meg patchel mondjuk az nem kell
de amikor próbáltam akkor is új driver volt
többször is próbáltam

\"Amikor a szeretet hatalalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ megismeri a békét\"

zico87
A VGA-dnak simán vinni kéne vinni 50 fps-el még egy MX440-esen is fut:d
VGA Drivert állítsd be normálisan vagy frissítsd

halistok
még régen mikor megjelent a game akkor mondom felteszem de erre meg fel is ment csak szaggatott mondom biztos nem bírja a gépem - akkor 800*600 többi medium low akkor is mondom mivan - végén minent levettem akkor is ugyanúgy mint 1280*1024en - szal nem értem most eszembe jutott hogy vmi patch kellene vagy nem bírja a vid kártyámat vagy vmi
vid kártyám fx 5700
ha tudtok mondjatok vmit

Elõre is thx

Kösz, utánnanézek majd ennek a cFosSpeed-nek

"Ja és egyértelmû, hogy a játék mellett ne töltögess le!"

- (ilyen nettel) alap 😊

trident
pb_sv_cvar com_maxfps IN 40 250

(azért kell az elsõ érték is, hogy ne legyen lagoltatás, meg mindenféle ügyeskedés)

DE (!) a legjobb, legtisztább, szárazabb érzés ha a clanbase recommended pb konfigot használod (netán a javasolt pb konfigot+kibõvítve az utolsó ügyeskedések ellenõrzéseivel - ennek listáját én is szivesen elkérném😉 )

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

zico87
A szerveren hogy kell beállítani az fps limitet CB miatt ?

zico87
Hát nemtudom de ismerek olyat akinek tényleg megvan pl😄W-n a 680FPS szóval sztem elméletben lehetséges az 1000 mondjuk egy 5000AMD+8800GTX stb..vel sztem de ha nem így van sry tévedtem😄

csuszi
Biztos hogy nem...
Barátomnak 8800-as kártyája van, és a dx7-ben alig nõtt az fps-e. Amire jó az új kari, az dx9-ben jön ki. Kipróbáltuk az sli rendszert is, két 7600 gt agyonrántva: ugyanaz a helyzet, dx9 ben megnõtt az fps, 7-ben alig... Szerintem még cod1 ben sincs senkinek 800 fps-e sem...700 se...

MJ rulz Pink Team The Only One

ffxi
Azért mondom, hogy a torrent az ping gyilkos.

Fákjúal!

trident
A fel és letöltést is folyamatosan használja!

Nem csak fogadsz adatot, hanem küldesz is játék közben, a p2p alkalmazásokat érdemes addig szüneteltetni. Jobb esetben a szerveren be van kapcsolva egy változó, amely bizony pingidõ alatt kidob/nem enged be, rosszabb esetben az admin fog távozásra felszólítani.

Ts vagy ventri? Mindkettõ jó, mindenki azt fogja javasolni, amit használ. Talán cod berkeken belül jobban használt általánosságban a ts (mert a hosterek ezt biztosítják a legtöbbször)

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

zico87

LOWFPS ?😄

vajon igaz lehet ?😄

ffxi
Ja és mit tudtok ajánlani? Teamspeak vagy Ventilot?

Fákjúal!

ffxi
Nem értem, a játéknak csak a feltöltés kell. Mi köze a letöltésnek? Csak azért nem tapasztalom ezt mert 2mb a netem és ftp-zés közbe is tudok gémelni. De a torrent az ping "tuning".

Fákjúal!

Ja és egyértelmû, hogy a játék mellett ne töltögess le!

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

cFosSpeed-et tedd fel. Ha letöltessz akkor azt állítod be. Ha játszol akkor azt. 512/96-os kapcsolatom van de még sose laggoltam mióta fenn van.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

ez nem vicces 😄, 512-s dsl-el megesik jópárszor :S

Wreck86
😄 azt bírtam,mikor a ygerek mindig figyelmesen megnézte a camerát,mikor lelõttem és végigszidta a családfámat,mikor õ fal mögött volt és akkor is meghalt,erre mondtam neki,hogy a ping eltérése miatt,te lehet hoyg azt látod,hogy ott vagy,de az csak a "bõröd",nem a "csontvázad" amit lõni kell😊😊😊

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

trident
Hamachi? Sokkal jobb, biztonságosabb, stabilabb, szárazabb érzés a saját szerver.

Nem vagyok bizalmatlan, de hamachin nem tudom hogy fut a pb, hogy lehet beállítgatni, szóval pubozni és warozni is a bérelt szerver kell.^^

Létszám: naná, egy BAS-hez úgy jó ha sokan vannak fenn, objektív alapú játékmódnál azért nem kell ennyi, mert abból csak gránátesõ lesz és spawnkill/kemp valamint ugráló smg-sek.<#idiota>

Úgy az igaz de hamachin mikor hívsz össze annyi embert?

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

tobias88
pontosan, de minimum 15v15
Wreck86
1v1 unalmas... 25v25 a cool!(illetve volt,mert már nem jáccom cod-ot) sry😄

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

engem sem érdekel ki hol tart a ladderban csak az hogy 1v1zik e valaki?

trident
www.clanbase.com
www.esl.eu

Majd légyszives privátba linkeld hol tartasz a ladderban, mert itt rajtad kívül a kutyát sem érdekli (ha még nem esett volna le). Köszi.

Ha már valaki a mellszélességével és a méreteivel kérkedik akkor szerintetek mi lehet a valóság? 😊

Nem verem van barátnõm! (Õ veri) <#idiota><#taps>

NEOreg3
mire is vered magad?:_D

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Holnap délelõtt valaki akarja hogy földig tiporjam önérzetét?

Vagyis 1v1-et akar valaki de felõlem 1v63 is lehet <#idiota><#idiota><#idiota><#mf1>

ricsa1
ez a jo topick itt senki se ugatja le egy mást. Eisenhower király vagy mega topick is király <#wink><#wink>

ricsa1
nem jo a patch prof bakorol töltszd le

trident

Forrás: http://gfm.esgnserver2.de

A képek alapján a készítõk nagyon aktívnak tünnek, ezt azért nehéz biztosra megmondani, hiszen a script, modellezés azért idõbe telik. Mindenesetre ez már több tartalom, mint amirõl korábban szó volt.
Meglátjuk😉

NEOreg3
már levan patch-elve a játék

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

megnyitod a CoD2\main\players\NEVED\config_mp.cfg filet társítod 1 wordpadhoz, CTRL+F: seta cl_punkbuster és átírod a nullát 1re

ffxi
Mi lehet a próbléma?
kép

Fákjúal!

NEOreg3
olvastam, azért tettem olyan színûre, mert úgy nem oylan feltûnõ😛

ffxi
Nem jó most!!

Fákjúal!

köszi szépen
nem vok csíter

nyomhatnánk most egyet <#ravasz1>

ffxi
Én igen!

Fákjúal!