26388

F.A.Q!

Saját és klánoldal reklámozása TILOS!!!

WAREZ és CHEAT témát mellőzni

!!!OFFOLNI IDE!!!

• zico87
    az iw és a localized kezdetű fájlokat ne töröld de azon kivül töröld az összes modot és jó lessz sztem.
  • sata81
    hello!
    segítség kellene nekem.leszedtem valamit online játék során a gépre,azóta ha meglőnek,elsötétül a kép és vér is van. a vér nem baj :) .veteránban alig bírok velük.vhogy le kéne szedni az elsötétülést,ha lehet.nem akarom újra telepíteni,mert nem ismeri fel a mentéseket. HELP ME !!!!!!!!! LÉCCCCIIII!!!!!!!
  • Dexantreal
    Azért pár képet berakhatnátok, ha nem nagy kérés.
  • zico87
    FOTS HUN

Létezik Magyarosítás..de a game tényleg egy gagyi..
  • fenegyerek1
    Köszi tesó!
  • gabi89
    Nincs hozzá mivel orosz csoda de amúgy is bugos sz*r az egész nem érdemes vele törödni.
  • fenegyerek1
    Call of Duty 2-Feat Of The Soldier-hez Angolositás vagy magyaritás nincsen véletlenül? Ez igy egy rakás sz... oroszul!
  • ZaJanga
    közben látom volt már korábban szal akkor bocs!!
  • ZaJanga
    Ezt ismeritek?Lehet volt már akkor bocsánat!!
    Leszedtem de nincs install file!!
    Call of Duty 2-Feat Of The Soldier
  • Dexantreal
    Egy kis offot remélem megengedtek. Azok figyelmébe ajánlanám a következő szöveget, akik valamit is konyítanak a gépekhez. Jómagam nem, csak netezni és géjmelni szoktam. Most, miután felkeltem, boltban voltam kajáért, gépet bekapcsolom, hogy megnézzem a 300-t, meg géjmeljek utána; elkezdi elindítani, adatok kiírása, majd fekete képernyő és kis szöveg:

Érvénytelen a Boot. Ini fájl.
    Rendszertöltés az alábbi egység használatával: C:\windows\

Ezt máskor is megszokta csinálni, de egy másodperc alatt. Most meg szerintem lefagyott, mert percekig semmi. Lenyomtam spacet, entert, escapet egy idő után és kerregő hang. Restart, betölt, szöveg kiír és máris tovább lép és betudok lépni a windowsba.
    Szerintetek miért van ez? :S Csináljak egy biztonsági mentést gyorsan a gépem jelenlegi állapotáról?
  • bigapó
    nem voltam sokat a gép előtt, ezért nem is jelentkeztem be. majd holnap vagy utánna:)
    sokszor elfelejtek bejelentkezni egyébként:)
  • csuszi
    pontosan ezért volt... ez egy sima server beállítás;) nem láttalak msn -en apó pedig nem melózok shutolhattunk volna:)
  • Dexantreal
    "vagy pedig lesz egy második parasztfelkelés, de most nem kaszával megyünk, hanem shotgun-nal:)))".
    Amúgy oké, de közben újra rakással megoldódott.
    Végre egy élvezhető, alig-alig laggos játékom volt!
    Második is lettem!
    Igaz 46/41-el, de az első helyezetnek se volt jobb: 55/53.
  • bigapó
    én a 3rd person dologra írtam neked a válaszom, lagg-ról szót sem ejtettem, ha olvastad...

lagg a leterheltségtől is lehet és most nem azért mert töltesz mellette -gondolom nem- pár hete, hónapja van ez, mióta megnövelték a sávszéleket, a rendszer viszont nem bírja. Erről bővebbet bárhol olvashatsz, itt az sg-n is, pölö chello-s topik. hiába vagy adsl-es, országos a probléma. előbb-utóbb megoldják remélem vagy pedig lesz egy második parasztfelkelés, de most nem kaszával megyünk, hanem shotgun-nal:)))
  • zico87
    sajna én is tapasztalom..hogy tényleg csítelnek..mert én azért így enyi idő után vágom ki a csítel és ki nem..Német szerókra járok már csak Pubolni a Magyarokat nemszeretem+ a noname+mix Magyar warokat se..

De az evenbalance egy rakás buzi dolgozhat ott tuti enyi ideje és semmi pb update.
  • Dexantreal
    Erről beszélek. De minek csalni? Ha béna hozzá, húzzon más jtáékkal játszani és ne rontsa a levegőt a szervereken ,vagy ással el magát élve. Gerinctelen állat az összes csíter szerintem.
    ha csak egy alkalomra kipróbálná és utána dobná, akkor azt mondom talán: jó, próbáld ki egy mapra, pályára és oké, de utána töröld a picsába. Bevallom, nekem is megfordult fejemben, hogy meglesem a wh-t, hogy milyen is az, de aztán vállat vonva ejtettem a dolgot. Minek nézzem meg, ha úgyse használom és nem érdekel ,csak annyiban, hogy hogy néz ki így a játék? Semmi értelme és nem vagyok csaló.
    A kemperség meg valahol érthető még. Néha elszoktam mondani a szerveren, aztán vagy egyet értenek, vagy leszarnak, hogy: a második világháborúban mégis a németek, britek, amcsik, orsozok, franciák, meg a japánok és még sorolhatnám a nemzeteket, mégis, hogy tartották állásaikat? Kemperkedéssel úgy mond, hiszen egy jól bevédett állást pár ember is eltud "vezetni" napokig és csak, akkor adják az ellenség kezére az erődítményt, ha már nekik az késő. Ha persze sikerül.
    Szóval nem volt az olyan rossz dolog.
    Néha én is csinálom egyszer-kétszer, de nem mindig, mert azért a játékban, akkor is szemét dolog, mert ez csak játék és nem a valóság, nem az életünk a tét, de, akkor régen azoknak a katonáknak ezen múlott a saját életük.
  • Dexantreal
    Amcsikat ehh sry, briteket akartam írni.
  • NEOreg3
    alig 3-4 WH-s volt most csak a szerveren, mielőtt felbasztam volna magam inkább kiléptem

az egyik nem elég hogy laggolt mint az állat (eltalálni szinte lehetetlen), de tankon keresztül becélzott ugrott és lőtt, ráadásul mindig más helyen álltam, szóval még az sem jöhetne szóba, hogy "jaj az a szerencsétlen biztos ott kempel megint":C

hihetetlen mi folyik a szervereken oylan 1 hónapja, amióta jött valami új wh szinte lehetetlen tiszta szervert találni:(
  • Dexantreal
    Fenét. Most is El Alamein, laggol, szaggat minden fos, begyötröm magam, kiválasztom éppen az amcsikat, meg a támadó aksztot, majd mennék is, bent vagyok a pályán a harcban, erre megáll a játék is kivág. Faszomat az egészbe, újra rakom. Ha meg úgyse, akkor kapja be a CoD2 az összes kibaszott csíterével, meg laggjával és minden fos PB-jével együtt. Minek PB, ha úgyis a legtöbb ember a warez verzióval nyomul? Felesleges, csak ilyesféel gondok származnak és elveszik a játék kedvet az olyan emberektől, mint én.
  • bigapó
    ma engem is kidobott ilyennel egy szerver. szerintem annyi lesz csak a gond, hogy mivel spectator módban voltál és valószínűleg X ideig nem csináltál semmit (nem mozogtál a kamerával gondolom), ezért inaktívitás miatt kidobott, hogy ne foglald a helyet mások elől. Ez leginkább akkor lehet, ha tele van a szerver.
    Ez csak tipp, mert más ötletem nincs miért csinálná. Engem speciel telefonon hívtak, mire visszaértem ez fogadott, de utánna ki majd visszaléptem és ment tovább gond nélkül.
  • trident
    Esetleg akkor a spect mód volt tiltva, de valami miatt engedett kilépni (tippem van, de inkább technikai, mert pure 0 a szerver, ami nem szerencsés - betölti azokat a dolgokat is a játékod, ami nincs a szerveren és elvileg érvényre is jut, példa: van mondjuk egy statikus célkereszt mód a mappában, akkor a pure 0 szerveren lehet hogy érvényre is jut, másnak meg akinek nincs nem...)

lagg: kapcsold be a lagométert és az fps mérést, nézd meg, hogy amit te lagnak észlelsz mitől is lehet. Mostanság én is találkoztam a jelenséggel, de olyan szerveren, ami szerintem nincs jól megcsinálva..
  • Dexantreal
    Beírtam és nem találja a keresett thirdPerson dolgot a konfigban :S.
  • Dexantreal
    Egyébként én kötve hiszem, hogy konfigot töltöttem volna le :S. Bár a lentebb beírt ip-n lévő szerveren rinnyáltam már kínomban, hogy adjanak konfigot azok, akiknek nem laggol, de senki nem adott.
    Esetleg talán, akkor töltődhetett le valami, mikor egy mapot tötlöttem le, mielőtt még beállítottam voln, h ne engedjen semmilyen módot leszedni. De azt a mapot is megszakítottam, szóval nem tudom :S.
  • Dexantreal
    Triden=Trident... sry, csak a té lemaradt.
  • Dexantreal
    Triden thanks!
    Ez a 3rd person dolog most jött elő először és spectator módban voltam ,szóval nem tudom :S.

193.23.143.82:28882
    Tess az ip, talán nem köveznek meg, hogy reklámozom a szervert.
    Dexantreal néven találsz meg ott, elég gyakran járok arra, mert csak oda megyek ctf-ni.
    Laggról lövésed sincs? :S
  • donoki
    nincs guid, nemlehet vele semmit se kezdeni!
  • trident
    A felső hibaüzenetet nem láttam még, ha jól gondolom konfigot töltöttél le, használsz, keresd meg a konfigban a jelzett sort és változtasd meg (ha jól sejtem 0-ra kell írni)
    (közben megnéztem, 0-nak kell legyen, ezt engedi a pb: pb_sv_cvar cg_thirdPerson IN 0)

Második: a hibaüzenet lényege, hogy a szerver és a kliens nem tud rendesen információt cserélni. Ha a gép rendben, akkor próbáld meg feladatkezelőből kilőni a pnkbstrA és B-t. Ez valami új pb-s dolog, mivel már nem foglalkozok vele, passzolom milyen segédprogram a pb-n belül.^^

Egy ip-t bemásolsz, hallottam többször a szerverről, de nem láttam...:)
    Míg megjön a Red Orchestra legfeljebb megnézem....:)
  • trident
    Sajnos emlékszem. Mindenesetre sok sikert, bármerre is jártok!:)
    (Benőcét is megértem, hogy inkább az esl-t választják)
  • Dexantreal
    Ááá, fasssszoooommm!!!! Tököm tele már a kibaszott laggal!
    Valaki elmondaná, hogy miért laggol, de kurvára, mikor 50-60 a ping és másoknak nem? Olyan laggok vannak, hogy meghalok és akadozik az egész, mikor lövi a testem, majd felszáll a por, meg ilyesmi. Játék közben meg tűrhető laggok vannak ,de néha ott is beszaggat rendesen.
    Kérdem én miért?
    A napokban, mikor Trident írta azt az okosságot, betettem a konfigba és jó volt minden.
    Erre mostanában azzal rukkol elő az ASE, hogy mikor csatlakozok, kiírja a játékban azzal a kidobott hiba üzivel, hogy Server is low ping players only.
    Közben a pingem ASE-n 20-30, jtáékban meg 50-60 éa eohadt nagy lagg, de nem csak a sivatagos pályákon, hanem ma pl. Moszkvában, meg Carentanban is ehh.
    Játszhatatlan lassan.
    Erre meg kidobott ezzel a hibaüzivel a PB:

Pedig csak nézelődőben voltam, ha ez a baja a szervernek, hogy egy percet nem vagyok ott, akkor elkapom Boylee-t, vagy Frigerito-t, vagy Scoob-t, hogy javítsák meg, mert ezt idáig nem csinálta.
    Ha már PB hiba üzik.
    Napokban szintén csinálja ez a köcsög Pb a következőt:

Mi ez a Losing Key Packets faszsság?
    Tököm tele az egésszel. 2007 van ,találjanak már fel egy lagg mentes multi játékot ehh... vagy minimális laggal bíró játékot, de a CoD2 egyik kategóriába se tartozik.
    Csak reménykedni tudok, hogy a 4 majd ezt orvosolja egy picit. Az meg már teljesen más lesz, lévén a jelenben nyomulunk majd, nah mindegy.
    Szóval pls help nekem, mert amint láthatjátok, kezd kikészíteni ez a lagg probléma!

Előre is nagyon thanks!
  • Boron Power
    Hi!

KL_atyátok néven futok cod2-ben. Az eredeti szerveres témához hozzászólva mondanám, hogy jó az ötlet, de Magyarországon elég esélytelen. A korábbi ARC/Computerbrothers és a végén a Reflex szervereket vittük. Többször át lett állítva eredetire, volt, hogy fullon ment a 30 slot, de végül kiürült.
    Miért?
    Az a helyzet, hogy sokan lenézik a pubot az eredetivel rendelkező játékosok közül, és marha kevesen jönnek fel egy szerverre lazítani. A fenti viszonylag népszerű szerer is hamar kiürült, ha egy-két ember elkiáltotta magát, hogy jöttök warozni? Így kapásból elment akár 10 ember is, utánpótlás semmi, elfogytunk.

Szerintem csak egy igen nagy törzsközönséggel rendelkező szerver tudja túlélni az eredetire tételt(pl. Tudatlan Kocsmaszerver), ahol nagyszámú eredetivel rendelkező játékos van.

Más lehetőség mondjuk nagyon nincs, mert nagyon sok csaló jelent meg és úgy néz ki a punkbuster nem igen tud/akar lépést tartani a csít írókkal.
    Talán a tizenéves kis h....gyerek a 6.000,- Ft-os játékát már nem merné megkockáztatni.

Üdv!

KL
  • gabi89
    Ilyen nálam is volt.Az volt a bajom,hogy amikor töltötte a pályát be és akkor vki xfire-n hozzámszólt akkor lefagyott.Pont ugyanez ami nálad néha lelöttem a Codot feladatkezelőből néha nem és akkor reset..
    Aztán megjavult legalábbis mostanában nem csinálja.
  • gplay
    Hali!

Van egy komoly gondom. Mióta gépet cseréltem fagy neten a CoD. Ez úgy néz ki, hogy vagy már az elején meg fagy, vagy pálya töltésnél. Ilyenkor a legritkább esetben tudom előhívni a Feladatkezelőt. Csak az egérkurzor jelenik meg, hogy ott van a Feladatkezelő viszont csak a meg fagyott képet látom. Ilyenkor csak a reset segít. 1.3-as patch van fenn. X-fire-vel játszom. Majdnem eredeti:D. A konfigom az aláírásban szerepel és ezt egy 480W-os Kodegány táp élteti. Valamint egy 160-as és egy 250-es Samsung van SATA-s persze. A gém a 160-as kettő partícójából az egyiken van. Viszonylag friss Windows van fenn, de régebben is ez a verzió volt. A Win frissítések ki vannak kapcsolva. NOD és ZoneAlarm van fenn. Ezek is majdnem eredetiek. Légyszi, ha valaki tud valami lehetséges okot szóljon.
  • Sanyeee
    n1 :>
  • zico87

Szép Kis PB shotokat kaptam a HC-n is induló dr.skillsről... ha tényleg ők akkor azért a HC-t kicsit lerontaná 1 ilyen klán jelenléte.
  • Dave0092
    msnre vegyél fel és küldöm, [email protected]
  • Sanyeee
    demooooooot pls :)
  • Dave0092
    Thomzonnal löttek
  • zico87
    LOL láblővéseket is is beszoktam makkolni 1 láblővés 1 KILl..:D

abba semmi csalás csak a játék kicsit bugos v.mikor meg csipa fejes azt semmi..

De azért demo upload pls:D
  • NEOreg3
    mutass demot, érdekel miylen fegyverekkel mentek=)

haslövésbe könnyen bele lehet halni ha rifle/sniper-rel talál el, de azért láblövéstől nem kéne kapásból belehalnod (bár előfurdulhat D:)
  • kas123
    yah, simán lehet lábtalűálattal is ölni...de van olyan is h fejbe lősz valakit és fut tovább (és nembiztos h ő csal...). Ilyen a játék, a sebzésrendszert meglehetett volna csinálni jobbra...