Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
Üdv.: Balázs
Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB
Hopp, ott kigyulladt valaki.
Brit orvos.
Mortar. Támogató kasztnak van mortar és MG. Valamelyiket választhatják csak, nem mindkettõt értelemszerûen.
Zajlik az élet a zászló körül.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Mint a GFM-ban, itt is váalszthatsz kasztot. Admirális leírása.
Gyalogság.
Támadó.
Orvos
Mesterlövész
Kém. Frankón feltud mászni magas helyekre és elvilleg az ellen nem látja, ha van maszkja, de erre nem sikerült rájönnöm. Meg a kését se találtam :S.
Bomba és elõl a lángok. A mérnök ilyen kis bombáõkat tud lerakni, aminek több funkciója is van: pl füst bomba, sima bomba 5 méteres körzetben, vagy 2 és 8 és így tovább. Ismerkedek még a moddal sry a nem részletes infoért.
Halott német orvos.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
9nél szaggatt vmi beláll van de az offon de akkor is
vmi ott a bibi
\"Amikor a szeretet hatalalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ megismeri a békét\"
De az 40-50 megvan neki is...😄
Persze azért eléggé alacsony grafikán illene mennie az fx-el is, rakd fel a legujabb nvidia grafikai drivert, legujabb dx-et, a cod2-höz pedig az 1.3as patchet, talán win rainstallt is próbálhacc, ha megéri ezé, mert ott valami bibi van valahol.
de amikor próbáltam akkor is új driver volt
többször is próbáltam
\"Amikor a szeretet hatalalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ megismeri a békét\"
VGA Drivert állítsd be normálisan vagy frissítsd
még régen mikor megjelent a game akkor mondom felteszem de erre meg fel is ment csak szaggatott mondom biztos nem bírja a gépem - akkor 800*600 többi medium low akkor is mondom mivan - végén minent levettem akkor is ugyanúgy mint 1280*1024en - szal nem értem most eszembe jutott hogy vmi patch kellene vagy nem bírja a vid kártyámat vagy vmi
vid kártyám fx 5700
ha tudtok mondjatok vmit
Elõre is thx
"Ja és egyértelmû, hogy a játék mellett ne töltögess le!"
- (ilyen nettel) alap 😊
(azért kell az elsõ érték is, hogy ne legyen lagoltatás, meg mindenféle ügyeskedés)
DE (!) a legjobb, legtisztább, szárazabb érzés ha a clanbase recommended pb konfigot használod (netán a javasolt pb konfigot+kibõvítve az utolsó ügyeskedések ellenõrzéseivel - ennek listáját én is szivesen elkérném😉 )
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Barátomnak 8800-as kártyája van, és a dx7-ben alig nõtt az fps-e. Amire jó az új kari, az dx9-ben jön ki. Kipróbáltuk az sli rendszert is, két 7600 gt agyonrántva: ugyanaz a helyzet, dx9 ben megnõtt az fps, 7-ben alig... Szerintem még cod1 ben sincs senkinek 800 fps-e sem...700 se...
MJ rulz Pink Team The Only One
Nem csak fogadsz adatot, hanem küldesz is játék közben, a p2p alkalmazásokat érdemes addig szüneteltetni. Jobb esetben a szerveren be van kapcsolva egy változó, amely bizony pingidõ alatt kidob/nem enged be, rosszabb esetben az admin fog távozásra felszólítani.
Ts vagy ventri? Mindkettõ jó, mindenki azt fogja javasolni, amit használ. Talán cod berkeken belül jobban használt általánosságban a ts (mert a hosterek ezt biztosítják a legtöbbször)
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Fákjúal!
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Nem vagyok bizalmatlan, de hamachin nem tudom hogy fut a pb, hogy lehet beállítgatni, szóval pubozni és warozni is a bérelt szerver kell.^^
Létszám: naná, egy BAS-hez úgy jó ha sokan vannak fenn, objektív alapú játékmódnál azért nem kell ennyi, mert abból csak gránátesõ lesz és spawnkill/kemp valamint ugráló smg-sek.<#idiota>#idiota>
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
www.esl.eu
Majd légyszives privátba linkeld hol tartasz a ladderban, mert itt rajtad kívül a kutyát sem érdekli (ha még nem esett volna le). Köszi.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Vagyis 1v1-et akar valaki de felõlem 1v63 is lehet <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#mf1>#mf1>
Forrás: http://gfm.esgnserver2.de
A képek alapján a készítõk nagyon aktívnak tünnek, ezt azért nehéz biztosra megmondani, hiszen a script, modellezés azért idõbe telik. Mindenesetre ez már több tartalom, mint amirõl korábban szó volt.
Meglátjuk😉
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
kép
Fákjúal!