26388

F.A.Q!

Saját és klánoldal reklámozása TILOS!!!

WAREZ és CHEAT témát mellőzni

!!!OFFOLNI IDE!!!

• Sanyeee
    xDDDDDDD....Dave0092...simán le lehet ugyis lőni vkit...szal erről ennyit...semmi csalás nincs benne..
  • Richard90
    nincs, az csak konzolra jelent meg
  • odex
    van ez a cod2 big rad one van ilyen számítógépesbe is?
  • Dave0092
    Sziaszztok, az egyik szerveren, van 1-2 játékos, aki midnig 1-2 lovesbol lelo ugy, hogy nem fejbe, hanem labba, meg hasba lo...
    csalás veszéle fenn áll?
    demot tudok mutatni
  • csuszi
    :) kicsit fáradt voltam oszt kattintgattam össze vissza. igazából a mapokat kerestem, amiket magnum és én kértünk pár lappal ezelőtt. ki is adta, amint nem hozzászóltam, hanem kerestem:) sry, és ráadásul kétszer is elbasztam. nah ez az igazi off:)
  • Richard90
    kösz a válasz ;)
  • Dexantreal
    Lol ezt most vagy ide:

Keresés a témában, vagy ugrás sorszámra:

Vagy ASE keresőbe kell keresned, de ott meg bepipálni azt a mapot lol.
  • zico87
    Ez egy Orosz fejlesztésű külön Orosz mapokal kiegészített game..(nemvalami jó) de azért 1 próbát megér.
  • Richard90
    Hali!
    LEhet volt már ez a kérdés, de ez mi lenne?
    Call of Duty 2-Feat Of The Soldier
    kiegészítő? vagy házi készítésű mod?
  • csuszi
    brecourt
  • csuszi
    jajjkeresni akartam sry
  • csuszi
    brecourt
  • csuszi
    ;) az elfeleded, hogy sokan váltogatják a servert. mint mi is, ha originalon lenne, állandóan, a törzsközönségünk lázadozna:) cb én alap hogy origi, és amúgy hol orig hol crack. :);)
  • zico87
    +Most volt ugye 2 incidens is a HUN CB-n a 2play 2 gamere szánalmas modon wh-zot... a pb nemfogja meg de a pbshot+demo azért ér v.mit..hála ki is rugták a cod2 squadot..
  • zico87
    Én egyértelműen támogatom origi szerón ha valakit elkapnak ott bünti lessz avége..míg tört szerón semmi..
  • trident
    Két dolog jutott még eszembe. Az első nem jött össze, megnéztem, hogy az xfire tud-e a guidrelax értékre szűrni (tört szervereknél ez 4 vagy 7, eredetinél 1 az érték).
    Második: elindult egy kezdeményezés a cod.hu-n, korábban ilyet az ARC csinált, nem volt sikeres. erdeti szerver akció =)
  • Haramya
    elirtam 789 magyarszervert, de nem változtat sokat a lényegen.
  • Haramya
    mindenképpen probáltam kulturáltan helyre hozni ezt a kis atrocitást,ami részemről is lezárva.
    Köszönöm hogy kifejtetted a te nézetedet,ami mindenképpen utal arra amire én gondoltam,csak azt az eggyet nem értem meg hogy miért kell az embernek külfőldre menekülnie ha szeretne egy jót játszani. és hogy miért kell egy játékot igy tönkre tenni, ahogy azt a magyar szerverszolgáltatók, és bérlők csinálnak,és ezzel saját maguk alatt vágják a fát,/és azok alatt akik igenis pénzt áldoznak rá és elmennek a boltba megveszik, és ezzel támogatják a kiadot és a fejlesztést/mert nem kapják majd meg egy ujjabb verzóban azt amit szeretnének,/mert most erre nem futja most arra nem futja stb.... / és várnak, hiszen miért fejlesszenek valamit, ha a piacon csak a töredékét tudják csak értékesíteni,meghát ugye ha azt az oldalt is megnézzük miszerint, ha nincs eredeti játék de a kalóz verzióval játszik,ő is csak egy csaló ugyan ugy mint az aki okoskodik ezzel azzal, ugye gondolomd mire értem.
    az ase 979 szervert talált ebből 16-megszünt vagy csak átmenetileg nem müködik,ebből sztetek mennyi vagy hány százalék lehet az eredeti talán 10 százalék sztem sokat mondtam.nem megyek bele bővebben sajnos ez jutott nekünk
  • trident
    re: a tört szerverek szűrésére a legjobb módszer, ha nem magyar szerverek közt keresgélsz. Az a helyzet, hogy tört szervereknél majd minden egyezik, csak bizonyos portok le vannak tiltva, de erről nincs szerverinfó, ezt nem tudod megállapítani (sem az ase vagy xfire).
    Tedd azt amit én: keress kultúrált, értelmes, adminolt német, vagy britt szervereket.
    -rántotthusi: az életkoromat láthatod profilban, én a tiedet nem látom kitöltve. Ha te 39 éves vagy (plusz 10 évre gondoltál), akkor tudja a fene, nem ez jött le.^^
    (nem flémelek, nem piszkálódok, sőt nem is tippelek).

De ha nyugodtan, korrekt emberek közt akarsz játszani, ahol szórakozni, kikapcsolódni szeretnél, akkor hagyd a magyar tdm publikokat.
    Őszintén szólva nyugodt szívvel javaslom inkább az objektív alapú játékmódokat, lásd a cod.hu-n a mai videókat, a korábban kihírezett cfg-s videót, ha dolgozol, családot nevelsz, akkor gondolom neked sem erre van szükséged. Én személy szerint uo-ra tértem vissza publámizni, hangulatos, szórakoztató, az emberek megköszönik egymásnak a játékot. Ez így van jól.
    (részemről téma vége, hasonló módorra szivesen válaszolok - ha tudok).
  • kaqkk01
    Már nem kell válasz köszi, megvan.
  • kaqkk01
    Sziasztok. Láttam lejjebb, hogy van magyarosítás a játékhoz. Hova kell bemásolni, és át kell-e nevezni, mert nincs semmi info.
  • Haramya
    hali!
    Nem akarok mentegetőzni, de sitve ennyire tellett délután.
    Az meg hogy ki milyen stílusban adja elő a mondókáját,/igy vissza olvasva sztem is értehetetlen, meg abban is igazatok van, hogy lehetett volna tagoltabb is,meg nem volt az uninteligencált csak kicsit fárasztó, de teli voltam mint a déli busz/az teljesen mindegy, ha tömőr, és velős a tömőrséggel nem volt gond:)
    íme tagoltan akkor:ase-ban belehet állitani azt hogy csak a tört magyar szervereket ne lássa csak az eredetit vagy csak a jétákbol lehet elérni azokat?
    jav:azt szeretném beállitani az ase-ban, hogy ami tőrt szerver ,azokat ne mutassa!!! csak az eredeti magyar szervereket, van erre megoldás??vagy az eredeti szervereket csak a játékon belül lehet elérni??
    ez igy érthetőbb.
    Még valami, a husos témához csak annyit, mert kicsit bassza a csőröm, hogy kb 25-évvel ezelőtt megnéztem volna azt, hogy melyikőnknek dugták a szájába a cumit, neked? vagy nekemmeg kiis járt akkor oviba?meg kinek is volt 26-as cipőcskéje?:PPPna ez nem sértés csak huncutkodtam eggyet./közel 10-év van köztünk,erről ennyit/
    Megint megnéztem az ase faq-ot, a callofduty.hu oldalon, de nem jutottam előrébb,lehet félreértelmezted amit irtam,/19523/de ebben nem is kételkedem.
    majd jövök még:PPP
    bb
  • BIZ0906
    NOD 32
  • Dexantreal
    Mi?
  • BIZ0906
    Hát ennyit ér
  • Dexantreal
    Nekem NOD 32 olyasmit ír ellenőrzésnél, hogy nem lehet megnyitni semelyiket mert másik izé használja :S.
    Újabban az a gondom, hogy néha kidob 1-2 mp után a szerverről Losing Key Packets szöveggel, de most is harmadikra beengedett :S.
  • trident
    Ki mit szeret, én a nod32-re szavazok, de te tudod mit választasz.:)
    Nem vagyok aktív cod játékos, de ha van gondod, szivesen segítek ha tudok.:)
  • Dexantreal
    Egyébknét ezeket írtad már korábban trident, hogy mit érdemes beírni a konzolba, csak elfelejtettem CoD2 reinstall után.
  • Dexantreal
    Thanks trident és Cat 02!
    Nah majd ezeket meglesem ma vagy holnap és, ha sikerül is beírni, akkor visszajelzek, hogy jobb lett-e :S.
    Nekem NOD32 van ,de az szar, szal majd leszedek az alábbi vírusírtó linkek közül valamelyiket, vagy mindet. Azért szar a NOD32, mert elvilleg csak csökkentett módban lehet, vagy nem tudom és azt nem akarom.
  • BIZ0906
    AVG 7.5
    Ad-Aware 1.06 Porfessional
    Nekem a pingem qrwa alacsony
  • dixy
    Hello mindenkinek!

Tegnap játszottam 1 szerveren ,és az egyik játékos puskával tolta.Minden lövése halálos volt,(bármilyen helyzetből) senkit nem sebesitett meg.
    Ez hogy lehetséges?
    (aim kizárva)
  • trident
    Tuneup utilities ; reg.cleaner ; ccleaner - magyar ; ad aware ;

Több szoftver is ígér alacsonyabb ping időket, de nekem nem vállt be egy sem. A tiszta, karbantartott gép inkább.^^
  • trident
    Egyrészt ahogy Cat is mondja, az elején lefut minden ellenőrzés (utánna is megy az ellenőrzés, de hullámokban, és nem mind egyszerre).

A konfigos témákhoz nem nagyon értek, amit javaslok: konzolba vagy konfigba: /rate 25000 , /cl_maxpackets 100 *, /com_hunkmegs az összmemória fele**.
    * = küldött csomagok küldése per másodperc. Alapban harminc, 60-100 közt az ajánlott, cb konfigban is ennyi.:)
    ** = com_hunkmegs = a játék számára biztosított memória nagysága. Cod2 esetén nincs olyan nagy szerepe, de én inkább javaslom beálíltani.

Természetesen nézd meg, hogy nincs e spy, trójai, egy regclean & defrag., töredezettségmentesítés amúgy is jól jön, ezeket érdemes rendszeresen futtatni. Tuneup utilitiest használok néhány hetente meg registry cleanert, Ad aware-t.:) Defragnak az alap töredezettségmentesítőt. Szeretek startup programot is használni, mert nem látom értelmét, hogy tucatnyi program fusson úgy a háttérben, hogy nem használom!:)

Sok sikert, jelezz vissza, javult-e:)
  • Cat 02 #19546
    azért laggol az első mpk ben mert pb ellenőriz én úgy tudom
  • Dexantreal

Zseniről jut eszembe. Te úgy is jól értesz a konfigokhoz. Van valami ötleted, hogy az egyik ctf-n - ha utána akarsz járni ,hogy esetleg neked is, akkor priviben küldöm az ip-t - nekem állandóan laggol. Rate 25 000-n van és ne mtudom mi a fenét csináljak :S. Pingem is 20-50, sivatagos pályákon 60n vagy néha több szokott lenni, de mégis valamiért laggol az első másodperctől, ahogy belépek a játékba és csak néha lagg mentes. Csak ez a szerver, mert a sima modtalan sd szerverek nem.
    Esetleg valami ötleted van? :S
  • trident
    Nem kell hogy zseni legyél, sohasem nevettem vagy bántottam valakit mert nem ért hozzá, nem is kell, senki sem úgy született.

Azért reagáltam (és azért így), mert az uninteligencát nem szívlelem. Látod pont ezért reagáltam: kiderült, hogy tudsz te normálisan is írni.

Jópár helyesírási hibával, de remélem vagy annyira igényes, hogy ezen változtass.

A cod.hu-n a leírások közt van, a rtfm szándékos volt: szabad fordításban azt jelenti: olvasd el a kibaszott leírást.:)

A leírásban is benne van hogyan lehet keresni különböző feltételek alapján, az ase-t indítva ezt a bal oldali "panelen" tudod változtatni.

Amúgy nem csak én reagáltam így, más is, ez azt is jelenti, hogy mást is zavarsz ha ezt a stílust folytatod. A te dolgod persze, csak ne csodálkozz, ha legközelebb erre a stílusra csak piszkálást kapsz vagy nem válaszolnak.

Örülök hogy sikerült! Legközelebb ha van gond, akkor elsőnek a www.callofduty.hu oldalon a leírásokat / gyik-ot nézd meg, rengeteg fontos információ van, ami hasznos lehet.:)
    (ráadásul magyar nyelven, szájbarágósan is, pontosan, hibát is meghatározva)
  • Haramya
    most valami bajod van velem??bántottalak, hülyéztelek??nem lehet mindenki számtechzseni,meg nem mindenkinek van arra idelye hogy nyelvet tanuljon,meg sorolhatnám tovább is..
    csak kérdeztem valamit.És megnéztem azt is amit teirtál, de nem mentem vele semmire, pedig keresgéltem nem keveset,de ebből---> RTFM a cod.hu-n. hogy ez holvan van nem leltem.
    hamegezvoltabajodakkormegénaztmondomerrehogyigysikerűlt
    ja a husos duma az nagy volt
  • kas123
    vitatkozz...mutass 10 magyar nem tört szervert =)...
  • red bull
    Az egy vicc game...Valaki unatkozott és feltette ftp-re...-.-
  • zico87
    Kipróbáltam ezt a ruszki Cod2 csodát...de hát a neve is FOTS és a játék tényleg egy fos..:D