Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kas123
yah, simán lehet lábtalûálattal is ölni...de van olyan is h fejbe lõsz valakit és fut tovább (és nembiztos h õ csal...). Ilyen a játék, a sebzésrendszert meglehetett volna csinálni jobbra...

xDDDDDDD....Dave0092...simán le lehet ugyis lõni vkit...szal errõl ennyit...semmi csalás nincs benne..

nincs, az csak konzolra jelent meg

odex
van ez a cod2 big rad one van ilyen számítógépesbe is?

.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

Sziaszztok, az egyik szerveren, van 1-2 játékos, aki midnig 1-2 lovesbol lelo ugy, hogy nem fejbe, hanem labba, meg hasba lo...
csalás veszéle fenn áll?
demot tudok mutatni

csuszi
😊 kicsit fáradt voltam oszt kattintgattam össze vissza. igazából a mapokat kerestem, amiket magnum és én kértünk pár lappal ezelõtt. ki is adta, amint nem hozzászóltam, hanem kerestem😊 sry, és ráadásul kétszer is elbasztam. nah ez az igazi off😊

MJ rulz Pink Team The Only One

kösz a válasz 😉

Lol ezt most vagy ide:

Keresés a témában, vagy ugrás sorszámra:

Vagy ASE keresõbe kell keresned, de ott meg bepipálni azt a mapot lol<#idiota><#hehe>.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

zico87
Ez egy Orosz fejlesztésû külön Orosz mapokal kiegészített game..(nemvalami jó) de azért 1 próbát megér.

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

Hali!
LEhet volt már ez a kérdés, de ez mi lenne?
Call of Duty 2-Feat Of The Soldier
kiegészítõ? vagy házi készítésû mod?

csuszi
brecourt

csuszi
jajjkeresni akartam sry

csuszi
brecourt

csuszi
😉 az elfeleded, hogy sokan váltogatják a servert. mint mi is, ha originalon lenne, állandóan, a törzsközönségünk lázadozna😊 cb én alap hogy origi, és amúgy hol orig hol crack. 😊😉

zico87
+Most volt ugye 2 incidens is a HUN CB-n a 2play 2 gamere szánalmas modon wh-zot... a pb nemfogja meg de a pbshot+demo azért ér v.mit..hála ki is rugták a cod2 squadot..

zico87
Én egyértelmûen támogatom origi szerón ha valakit elkapnak ott bünti lessz avége..míg tört szerón semmi..

trident
Két dolog jutott még eszembe. Az elsõ nem jött össze, megnéztem, hogy az xfire tud-e a guidrelax értékre szûrni (tört szervereknél ez 4 vagy 7, eredetinél 1 az érték).
Második: elindult egy kezdeményezés a cod.hu-n, korábban ilyet az ARC csinált, nem volt sikeres. erdeti szerver akció =)

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

elirtam 789 magyarszervert, de nem változtat sokat a lényegen.
mindenképpen probáltam kulturáltan helyre hozni ezt a kis atrocitást,ami részemrõl is lezárva.
Köszönöm hogy kifejtetted a te nézetedet,ami mindenképpen utal arra amire én gondoltam,csak azt az eggyet nem értem meg hogy miért kell az embernek külfõldre menekülnie ha szeretne egy jót játszani. és hogy miért kell egy játékot igy tönkre tenni, ahogy azt a magyar szerverszolgáltatók, és bérlõk csinálnak,és ezzel saját maguk alatt vágják a fát,/és azok alatt akik igenis pénzt áldoznak rá és elmennek a boltba megveszik, és ezzel támogatják a kiadot és a fejlesztést/mert nem kapják majd meg egy ujjabb verzóban azt amit szeretnének,/mert most erre nem futja most arra nem futja stb.... / és várnak, hiszen miért fejlesszenek valamit, ha a piacon csak a töredékét tudják csak értékesíteni,meghát ugye ha azt az oldalt is megnézzük miszerint, ha nincs eredeti játék de a kalóz verzióval játszik,õ is csak egy csaló ugyan ugy mint az aki okoskodik ezzel azzal, ugye gondolomd mire értem.
az ase 979 szervert talált ebbõl 16-megszünt vagy csak átmenetileg nem müködik,ebbõl sztetek mennyi vagy hány százalék lehet az eredeti talán 10 százalék sztem sokat mondtam.nem megyek bele bõvebben sajnos ez jutott nekünk
trident
re: a tört szerverek szûrésére a legjobb módszer, ha nem magyar szerverek közt keresgélsz. Az a helyzet, hogy tört szervereknél majd minden egyezik, csak bizonyos portok le vannak tiltva, de errõl nincs szerverinfó, ezt nem tudod megállapítani (sem az ase vagy xfire).
Tedd azt amit én: keress kultúrált, értelmes, adminolt német, vagy britt szervereket.
-rántotthusi: az életkoromat láthatod profilban, én a tiedet nem látom kitöltve. Ha te 39 éves vagy (plusz 10 évre gondoltál), akkor tudja a fene, nem ez jött le.^^
(nem flémelek, nem piszkálódok, sõt nem is tippelek).

De ha nyugodtan, korrekt emberek közt akarsz játszani, ahol szórakozni, kikapcsolódni szeretnél, akkor hagyd a magyar tdm publikokat.
Õszintén szólva nyugodt szívvel javaslom inkább az objektív alapú játékmódokat, lásd a cod.hu-n a mai videókat, a korábban kihírezett cfg-s videót, ha dolgozol, családot nevelsz, akkor gondolom neked sem erre van szükséged. Én személy szerint uo-ra tértem vissza publámizni, hangulatos, szórakoztató, az emberek megköszönik egymásnak a játékot. Ez így van jól.
(részemrõl téma vége, hasonló módorra szivesen válaszolok - ha tudok).

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Már nem kell válasz köszi, megvan.
Sziasztok. Láttam lejjebb, hogy van magyarosítás a játékhoz. Hova kell bemásolni, és át kell-e nevezni, mert nincs semmi info.
hali!
Nem akarok mentegetõzni, de sitve ennyire tellett délután.
Az meg hogy ki milyen stílusban adja elõ a mondókáját,/igy vissza olvasva sztem is értehetetlen, meg abban is igazatok van, hogy lehetett volna tagoltabb is,meg nem volt az uninteligencált csak kicsit fárasztó, de teli voltam mint a déli busz/az teljesen mindegy, ha tömõr, és velõs<#wilting> a tömõrséggel nem volt gond😊
íme tagoltan akkor:ase-ban belehet állitani azt hogy csak a tört magyar szervereket ne lássa csak az eredetit vagy csak a jétákbol lehet elérni azokat?
jav:azt szeretném beállitani az ase-ban, hogy ami tõrt szerver ,azokat ne mutassa!!! csak az eredeti magyar szervereket, van erre megoldás??vagy az eredeti szervereket csak a játékon belül lehet elérni??
ez igy érthetõbb.
Még valami, a husos témához csak annyit, mert kicsit bassza a csõröm, hogy kb 25-évvel ezelõtt megnéztem volna azt, hogy melyikõnknek dugták a szájába a cumit, neked? vagy nekem<#hehe>meg kiis járt akkor oviba?meg kinek is volt 26-as cipõcskéje?😛PPna ez nem sértés csak huncutkodtam eggyet./közel 10-év van köztünk,errõl ennyit/
Megint megnéztem az ase faq-ot, a callofduty.hu oldalon, de nem jutottam elõrébb,lehet félreértelmezted amit irtam,/19523/de ebben nem is kételkedem.
majd jövök még😛PP
bb
NOD 32

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Mi?

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Hát ennyit ér

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Nekem NOD 32 olyasmit ír ellenõrzésnél, hogy nem lehet megnyitni semelyiket mert másik izé használja :S.
Újabban az a gondom, hogy néha kidob 1-2 mp után a szerverrõl Losing Key Packets szöveggel, de most is harmadikra beengedett :S.

trident
Ki mit szeret, én a nod32-re szavazok, de te tudod mit választasz.😊
Nem vagyok aktív cod játékos, de ha van gondod, szivesen segítek ha tudok.😊

Egyébknét ezeket írtad már korábban trident, hogy mit érdemes beírni a konzolba, csak elfelejtettem CoD2 reinstall után.

Thanks trident és Cat 02!<#wave>
Nah majd ezeket meglesem ma vagy holnap és, ha sikerül is beírni, akkor visszajelzek, hogy jobb lett-e :S.
Nekem NOD32 van ,de az szar, szal majd leszedek az alábbi vírusírtó linkek közül valamelyiket, vagy mindet. Azért szar a NOD32, mert elvilleg csak csökkentett módban lehet, vagy nem tudom és azt nem akarom.

AVG 7.5
Ad-Aware 1.06 Porfessional
Nekem a pingem qrwa alacsony

Hello mindenkinek!

Tegnap játszottam 1 szerveren ,és az egyik játékos puskával tolta.Minden lövése halálos volt,(bármilyen helyzetbõl) senkit nem sebesitett meg.
Ez hogy lehetséges?
(aim kizárva)
trident
Tuneup utilities ; reg.cleaner ; ccleaner - magyar ; ad aware ;

Több szoftver is ígér alacsonyabb ping idõket, de nekem nem vállt be egy sem. A tiszta, karbantartott gép inkább.^^

trident
Egyrészt ahogy Cat is mondja, az elején lefut minden ellenõrzés (utánna is megy az ellenõrzés, de hullámokban, és nem mind egyszerre).

A konfigos témákhoz nem nagyon értek, amit javaslok: konzolba vagy konfigba: /rate 25000 , /cl_maxpackets 100 *, /com_hunkmegs az összmemória fele**.
* = küldött csomagok küldése per másodperc. Alapban harminc, 60-100 közt az ajánlott, cb konfigban is ennyi.😊
** = com_hunkmegs = a játék számára biztosított memória nagysága. Cod2 esetén nincs olyan nagy szerepe, de én inkább javaslom beálíltani.

Természetesen nézd meg, hogy nincs e spy, trójai, egy regclean & defrag., töredezettségmentesítés amúgy is jól jön, ezeket érdemes rendszeresen futtatni. Tuneup utilitiest használok néhány hetente meg registry cleanert, Ad aware-t.😊 Defragnak az alap töredezettségmentesítõt. Szeretek startup programot is használni, mert nem látom értelmét, hogy tucatnyi program fusson úgy a háttérben, hogy nem használom!😊

Sok sikert, jelezz vissza, javult-e😊

azért laggol az elsõ mpk ben mert pb ellenõriz én úgy tudom

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

<#wave>

Zsenirõl jut eszembe. Te úgy is jól értesz a konfigokhoz. Van valami ötleted, hogy az egyik ctf-n - ha utána akarsz járni ,hogy esetleg neked is, akkor priviben küldöm az ip-t - nekem állandóan laggol. Rate 25 000-n van és ne mtudom mi a fenét csináljak :S. Pingem is 20-50, sivatagos pályákon 60n vagy néha több szokott lenni, de mégis valamiért laggol az elsõ másodperctõl, ahogy belépek a játékba és csak néha lagg mentes. Csak ez a szerver, mert a sima modtalan sd szerverek nem.
Esetleg valami ötleted van? :S

trident
Nem kell hogy zseni legyél, sohasem nevettem vagy bántottam valakit mert nem ért hozzá, nem is kell, senki sem úgy született.

Azért reagáltam (és azért így), mert az uninteligencát nem szívlelem. Látod pont ezért reagáltam: kiderült, hogy tudsz te normálisan is írni.

Jópár helyesírási hibával, de remélem vagy annyira igényes, hogy ezen változtass.

A cod.hu-n a leírások közt van, a rtfm szándékos volt: szabad fordításban azt jelenti: olvasd el a kibaszott leírást.😊

A leírásban is benne van hogyan lehet keresni különbözõ feltételek alapján, az ase-t indítva ezt a bal oldali "panelen" tudod változtatni.

Amúgy nem csak én reagáltam így, más is, ez azt is jelenti, hogy mást is zavarsz ha ezt a stílust folytatod. A te dolgod persze, csak ne csodálkozz, ha legközelebb erre a stílusra csak piszkálást kapsz vagy nem válaszolnak.

Örülök hogy sikerült! Legközelebb ha van gond, akkor elsõnek a www.callofduty.hu oldalon a leírásokat / gyik-ot nézd meg, rengeteg fontos információ van, ami hasznos lehet.😊
(ráadásul magyar nyelven, szájbarágósan is, pontosan, hibát is meghatározva)

most valami bajod van velem??bántottalak, hülyéztelek??nem lehet mindenki számtechzseni,meg nem mindenkinek van arra idelye hogy nyelvet tanuljon,meg sorolhatnám tovább is..
csak kérdeztem valamit.És megnéztem azt is amit teirtál, de nem mentem vele semmire, pedig keresgéltem nem keveset,de ebbõl---> RTFM a cod.hu-n. hogy ez holvan van nem leltem.
hamegezvoltabajodakkormegénaztmondomerrehogyigysikerûlt<#duhos2>
ja a husos duma az nagy volt<#mf1>
kas123
vitatkozz...mutass 10 magyar nem tört szervert =)...

red bull
Az egy vicc game...Valaki unatkozott és feltette ftp-re...-.-

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

zico87
Kipróbáltam ezt a ruszki Cod2 csodát...de hát a neve is FOTS és a játék tényleg egy fos..😄

csuszi
ezzel vitatkoznék...

trident
Mert vagy hülye, vagy lusta vagy. Amúgy minden infót megkaptál, de gondolom neked vasárnap a rántott husit még anyuka vagdossa fel. 😄

naezabeszéd köszönöm
kas123
igenbelehetállítanidemivelmindenmagyarszerverttörtígynincskülönbeállításimódcsakamagyarszerverekkülönmutatása....

ákösszahelpetsokatsegitettrajtamsemmitseTÉHÁIKSZ<#duhos2>
nálam müködöttt
ha az alapjátékban állitod be az egeret nem a serveren betöltött játékban mindenhol müködni fog
kas123
olvasd el még1szer amit mondott =)

"Túl nagy annak a rohadt egérnek az érzékenysége.Alig mozdítom,de majd egy felet fordul.Ezzel nincs is semmi baj,mert az optionsban leveszem a 7.21 es érzékenységet 3.46 körülire,de egy nyamvadt rendeben,alkalmaz gombot nem találok.Kilépek a gémbõl,ASEba be,hogy megint elindítsam a gémet,és csatlakozzak a szerverhez,de az egér megint u.olyan szar."

Ne az ase játékba állitsd be az egér érzékenységet hanem a gépedre telepitett játékba és utánna ahova bemész müködni fog