Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hány éves vagy?
Végre hasznát vettem a rég elfeledett orosztudásnak...
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
RTFM a cod.hu-n.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
asebanbelehetállitaniazthogycsakatörtmagyarszervereketnelássacsakazeredetitvagycsakajétákbollehetelérniazokat?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Kis kihagyás után(1 év)gondoltam játszok megint kicsit multiban,de már az elsõ percekben elkezdett idegesíteni a gém.Túl nagy annak a rohadt egérnek az érzékenysége.Alig mozdítom,de majd egy felet fordul.Ezzel nincs is semmi baj,mert az optionsban leveszem a 7.21 es érzékenységet 3.46 körülire,de egy nyamvadt rendeben,alkalmaz gombot nem találok.Kilépek a gémbõl,ASEba be,hogy megint elindítsam a gémet,és csatlakozzak a szerverhez,de az egér megint u.olyan szar.Megnézem,hát nem visszaállt 7.21-re?Hogy lehet ezt beállítani?vagy vmit átírni ini/cgf fájlba v akárhol,csak legyen már jó!!!
Innen töcsétek..
Még nemprobáltam ki de letöltöm azt kiv.vok mit tudnak a ruszkik csinálni..😄
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
-mert nem fért ki a gyárkapun.
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
SZóval alig bugos 😛
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
letöltöttem ezt a Call of Duty 2-Feat Of The Soldier orosz csodát <#wink>#wink>
nem lehet valahogy angol nyelvre varázsolni?
Hogy elég csak egy segédprogramot telepíteni(hogy felismerje a gépet, netán onnan tud rootként használni) vagy portokat kell engedélyezni(hogy engedélyezze a netre lépést és adatcserét), azt nem tudom, itt az ideje hogy megold, eddig is ment, ez után is, de gyakorlati router tippeket nem fogok mondani, keresni sem.
orosz mapokon nem szabad kihagyni!😄 (fõleg ha a csipa le van tiltva...)
A patchet,és a játékot futtasd rendszergazda ként.
Tudna valaki segíteni, hogy a United Offensive ban hogy a rákba tudom a binocularral lehívni a tüzérségi támogatást? Nyomkodtam már mindent, mint süket az ajtót, de a tüzérek vagy kávéznak, vagy elvitte õket a vírusos hasmenés. Jobbegérkattra följön a kukker, aztán bármit nyomok nem történik semmi, csak engem lõnek szarrá.
Értem én hogy benzin! De mi hajtja?
The Matrix has you...
MJ rulz Pink Team The Only One
Ha új Catalystod van akor enek lennie kell Microsoft NET Framework 2.0
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Olyan problémám lenne, hogy van egy ATI X1600-os vid.kártyám és ha fel akarom rakni az 1.3-as patchet - a Call of Duty 2-höz -, akkor tulajdonképpen "hibát ír ki", hogy ezt nem támogatja.
Ilyen esetben mit lehet tenni (videókártya csere kizárva !!!) ????
Köszi!
Gépem: Abit alaplap, 512 DDR2, 3 Ghz Intel proci, ATI X1600, 160 Gb
Ja és az a Bewoo-s video full ugy gondolom én is az atom cfg kevés még..tudni is kell játszani
A cfg lóf..se ér ha nemtudsz pontosan lõni..toujane jumphoz meg tényleg elég 70fps-is de valamiért énse tudok fölugrani..mert hát..😄 Nemvok egy nagy jumpolgatós..😄
Én ide töltökgetek fel és frankó (feltöltés 1Gb/fájl, link 15 lehet)
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu