Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na jó: gamecopyworld.com vagy gameburnworld.com
ha nem találod meg, akkor jó nagy láma vagy:>
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A két kis kedvencem olyankor játszik, a két kis <#kocsog>#kocsog> {tokio hotel} Bill és Tom... Ha nem lennnének 10 évesek (ketten együtt) vagy lányok, már berágtam volna rájuk.. <#nyes>#nyes>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
felül megy egy csík és ha beér 1 pont , akkor megy a csík ha valamelyik cspatnál van a zászló, és mind2 csapatnak van csík 😄 ha pontot szerez eltûnik az 1ik zászló és egy véletlenszerû helyre megy úgy 10 mp múlva és ez nem biztos de mortar tûz alá veszi a pályát a gép
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
aboriginal: a hülyékkel nem érdemes foglalkozni, mert csak leereszkednél a szintjükre...
Cat 02: kösz az IP-t, holnap kipróbálom. az If i could die név ismerõs.
A héten a sógorom is játszik a nevemben szóval, ha olyan történik, akkor sorry és nem biztos, hogy Én voltam😊) mondjuk csalni nem szokott szerencsére, de másokat cukkolni igen. kicsit idegesító egy idõ után.
The Matrix has you...
hülye
Évekkel ezelõtt jelentek meg az interneten a Mondo Media rövid flash animációi, melyekben az aranyos és szeretnivaló rajzfilm-karakterek mögé a készítõk brutális és elmebeteg történeteket találtak ki, mintegy horror stílusú paródiát állítva a gyerekeknek készített rajzfilmeknek.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Cat 02 megyek megnézem a szervert...😊
Megfogadom a tanácsotokat...veszek egy-két levél nyugtatót...😊
Túl öreg vagyok én már hogy ilyen taknyosokkal viaskodjak!!!
Szép napot nektek!!!
mini Chernobyl...
1ébként 195.228.45.241:28962
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
Szerintem se törödj az ilyen szánalmas majmokkal, egésznap kockulnak a gép elõtt
Szal, ne törõdj velük kíméld az idegeid<#kacsint>#kacsint>
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
De akkor is elszomorító, hogy 15 éves takony, beugat nekem...ha az elsõ randim sikerül és nem az alagúton kívül köt ki a cucc akkor ennyi idõs lehetne a fiam vagy lányom...😊
mini Chernobyl...
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
lamitanya, és nem az adminok miatt. ez így volt cod1ben is és így van itt is, és így lesz cod4ben is. aki kezdõ az ott játszik, és nem ritkán nincs képben ki pro vagy ki csaló (szinte senki ott😊).
MJ rulz Pink Team The Only One
33 évesen egy 15 éves taknyos ne szidja a szüleimet mert a saját anyja elött fogom pofon vágni...
mini Chernobyl...
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
The Matrix has you...
----- Initializing Renderer ----
Mismatched REF_API_VERSION: expected 60, got 59
-------------------------------
Error during initialization:
Failed to initialize renderer: version mismatch.
Fákjúal!
Fákjúal!
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Ilyenen ne húzd fel magad. Ha nem csalsz akkor ugathat bárki bármit.
Engem is lecsítereznek néha, szerinted mennyire érdekel?
Nem kell dumcsizni...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
1. Tudom, hogy a cheat nem megtûrt itt, de az sem idevaló ha engem neveztek annak.....
2. kérek valakitõl segítséget hogy a k-pax, múmia15, vagy a múmia nickkel játszó embert ismer vagy van itt fragfast szerver admin akkor keressen meg mert szét akarom tépni azt a kis gyereket ANYÁZÁSÉRT!!!
Elõre is köszönöm neketek a segytséget
no cheat
mini Chernobyl...
vazze, írtam, hogy custom mapoktól is kifagyhat...
(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960
Cool 😊
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Server IP 195.228.155.232:28972
Zene nélkül mit érek én?
Tört a játékom,de sok szerverre nem enged be a punkbuster miatt.Tudom,hogy a csíterek miatt van,de én nem soha nem csalok,én csak élvezni szeretném a játékot.Van rá valami mód,hogy elfogadtassam magam a pb-vel?
Zene nélkül mit érek én?
HIBA:
Max ammo mismatch for "enfield" ammo:
'enfield_mp" set it 60, but "defaultweapon_mp"
already set it to 96.
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
\"Rejoice o young man in thy youth...\"
ELöre is köszi
\"Rejoice o young man in thy youth...\"
MJ rulz Pink Team The Only One