26388
-
#21427 nemrossz ötlet..grat csuszi...1on1 sg cup:D:D én leszek az admin.. -
#21426 kész is, majd egy botot is beüzemelek rajta, az aktív playerek kapnak opot, többi tockost :) -
#21425 zseniális ötletem támadt :) ez ritkaság. sokszor megy itt a duma, hogy ti melyik serveren játszotok, mert én ezen, és ekkor meg akkor összefuthatnánk stb stb
erre két megoldásom van. van ugye cod2.wars illetve cod2.hu mirc channelek amit minden codos ismer (a kicsit többet gammazok), és csinálni kéne egy channelt mondjuk sg.cod2 néven.
2.: ezen a csatornán, illetve itt a fórumban szervezni 1on1 bajnokságot, illetve 2on2-öt amennyiben vannak spanok már egymás közt. of course új pam, új pb.
na ki a király?:) - ötlet rulez -
#21424 ha kijön egy új pb és az adott server adminja leszarja, nem updaeteli a server oldali pb-et, azokat is kibassza akiknek az új van, és akiknek régi of course. szal ha te updateled a pb ed, csak olyan serverre tudsz menni, amin frissitve van a pb. -
#21423 De kibasz emiatt? Engem nem dob ki sosem. -
Dexantreal #21422 Thanks.
Majd du-tán letöltöm, most melóban vagyok ehh. -
#21421 Szevasz Sturm!
Veled harcoltam vállvetve a múltkor a 21stAG-n? Vagy valaki lenyúlta a neved:)
ja és Waffen SS Peterson néven játszom. -
#21420 PB my mappa
írd felül a te pb mappádat ezel hátha jó lessz..... -
Dexantreal #21419
Most meg ezt írta ki :S.
Progit meg bezártam enterrel lál.
#21418: milyen zombi szerver? :S -
STurmGewehr #21418 ez a zombi szerver nagyon felhúz ideigileg:D
a sok alma:D -
Dexantreal #21417 Thanks!
Hasznos progi!
Mindent megcsinált, vhol nem talált vmit, errorozott, takarított, törölt, frissített... csak néztem, mint Rozi a moziban!
Milyen gyakran/ritkán érdemes, vagy kell használni? :S
A pb frissítő progit is csak hébe-hóba használtam, mikor hiba volt, vagy úgy gondoltam, van új pb.
De ezentúl ezt fogom.
A másik... befejeződött, leokéztam és nem zárja be :S. -
#21416 Ezt futasd le... -
Dexantreal #21415 #21413-t akartam írni, sry-sry. -
Dexantreal #21414 #21313-nál is nekem ezt írta ki a szerveren.
Akkor talán náluk van a probléma.
Szóltam Sajoonak, hogy szóljon Scoobnak, hisz máskor is ez volt a gond és Scoob frissítette... erre Sajooo ilyt szól, hogy pb reinstal...
:P.
Majd elkéne csípnem msn-n Scoobot és remélem tényleg nem én pb-m szart be :P. -
Dexantreal #21413 Frissítettem PB-t és ezt írja ki.
Pls help és thanks. -
BIZ0906 #21412 Nekem 400-al több és szerencsére nem ad fekete képet :)
Vagy mégnem? Majd kiderül :D -
#21411 sztem driver problma próbáld más catalystal mennie kell igaz elég 1 retro vga:D -
#21410 Múltkor még 9300-as volt -
marcokeceli #21409 helósztok.Ati 9200-as kártyámmal a singlplayer megy ,de mikor multiba be akarok lépni akkor bejön a fekete kép villan egyet majd visszalép a asztalra??Köszi hogy válaszoltok mer már 3szorra írom!és ha már irtátok ezer sorry!!! -
#21408 Lehet de nekem ezt adja ki. -
#21407 Nem! Az a server gondja. -
#21406 Ok köszi frissítettem. De valamikor azt írta ki hogy a szerver egy régebbi PB-t használ. Azt nem gond? -
#21405 PunkBuster kliens -
#21404 Nem. Nem tudsz adni pontos linket ahonnan letölthetem a frissítést? -
#21403 frisitteted a pbt? -
#21402 Nekem megint van valami hiba. Most ezt írja ki egy szerveren. (de nem csak ennél van hiba)
-
#21401 na nem volt netem a hetvegen:(
az fps igenis szamit az ugrasnal, teszem azt strafe jump, miegymas :)
hogy miert? epp leszarom:) tapasztalat oszt kesz. lovesnel velemenyem szerint nincs kulonbseg 100 es 200 kozt, de ha valakinek 60-70 alatt van az mar egy kicsi hatranyban van azert, plane sniperezesnel, nem veszi fel olyan gyorsan a tavcsovet pl ;) -
#21400 igen pont a pb frissités segitene :D -
#21399 és azzal lehet hogy az én problémám is megoldódik? -
marcokeceli #21398 helósztok.lehet hogy már unalmasat kérdezek,de mért van az(nem találom sehol se)hogy ati 9300-as kártyámmal a singlplayer megy ,de mikor multiba be akarok lépni akkor bejön a fekete kép villan egyet majd visszalép a asztalra??Köszi hogy válaszoltok és ha már irtátok ezer sorry!!!!!(egyszer mar irtam csak nwem válaszoltatok!) -
#21397 google barátoddal.... -
#21396 hogytudok pb-t frissíteni? -
#21395 Ok köszi. Most már működik. -
szapor #21394 akkor pb frissités -
#21393 A Multipalyer beállításoknál? Ott igen. -
szapor #21392 be van kapcsolva a pb? -
#21391 Köszi lehet hogy ez a baj. de nekem ilyen képet adki (pl.)
-
szapor #21390 Kijön cod2-ni?Az adjon ipt!!! -
#21389 ilyen nekemis volt...a consoleban kb 2oldalnyi piros szöveg volt hogy ezek hibásak stbstb...újraraktam gémet és azóta semmibaja...meg úgye a sok mod meg mittoménmi bezavarhat...lehet elég azokat törölni -
#21388 Nekem valamilyen gfx-es hibát ír ki sok szerveren. Valaki tudna segíteni?