Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SD456
Hy all!

Miért szürke az egész kép a játékban?

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

NEOreg3
google is your friend!😊

na jó: gamecopyworld.com vagy gameburnworld.com

ha nem találod meg, akkor jó nagy láma vagy:>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

nincs meg a crack!!!!! valaki aggya meg a linket ahonnan leszedhetem!
😄AS:ADS😄:AS

HA igazán idegesítõ emberkéket keresel ajánlom az RSK szervert este felé.

A két kis kedvencem olyankor játszik, a két kis <#kocsog> {tokio hotel} Bill és Tom... Ha nem lennnének 10 évesek (ketten együtt) vagy lányok, már berágtam volna rájuk.. <#nyes>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

hold the flag- tartsd meg a zászlót
felül megy egy csík és ha beér 1 pont , akkor megy a csík ha valamelyik cspatnál van a zászló, és mind2 csapatnak van csík 😄 ha pontot szerez eltûnik az 1ik zászló és egy véletlenszerû helyre megy úgy 10 mp múlva és ez nem biztos de mortar tûz alá veszi a pályát a gép

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

bigapó
a múltkor már megbeszéltük ezt😊 azóta rád is köszöntem egyszer-kétszer😊)

aboriginal: a hülyékkel nem érdemes foglalkozni, mert csak leereszkednél a szintjükre...

Cat 02: kösz az IP-t, holnap kipróbálom. az If i could die név ismerõs.

A héten a sógorom is játszik a nevemben szóval, ha olyan történik, akkor sorry és nem biztos, hogy Én voltam😊) mondjuk csalni nem szokott szerencsére, de másokat cukkolni igen. kicsit idegesító egy idõ után.

The Matrix has you...

-.-
hülye

NEOreg3
Happy Tree Friends

Évekkel ezelõtt jelentek meg az interneten a Mondo Media rövid flash animációi, melyekben az aranyos és szeretnivaló rajzfilm-karakterek mögé a készítõk brutális és elmebeteg történeteket találtak ki, mintegy horror stílusú paródiát állítva a gyerekeknek készített rajzfilmeknek.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

mi a lényeg ebbe a htf-be ?😮OOO..vki pls magyarázza el😄^^

Hát skacok thx a tanácsadást az ASE-ból törölve az ominózus szerver...
Cat 02 megyek megnézem a szervert...😊
Megfogadom a tanácsotokat...veszek egy-két levél nyugtatót...😊
Túl öreg vagyok én már hogy ilyen taknyosokkal viaskodjak!!!

dzsiz@

Szép napot nektek!!!

mini Chernobyl...

nekem IF i could die a nevem 😄
1ébként 195.228.45.241:28962

zico87
jaja ez a magyar valóság...😄 ha megteheted járj német,holland szerókra Pubolni ott nincs flém ott szinte csak a játékról szól....origi szerveren keveseb a csaló..mondjuk persze azért van mert hát guid haxx...azt😄

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

V43 1105
Helló!

Szerintem se törödj az ilyen szánalmas majmokkal, egésznap kockulnak a gép elõtt , aztán képesek azért beszólni mert lelövik õket, fúúúú nagy tragédia.. Nem egy waron azért léptem ki, mert makkos hangulatban voltam bumm lenyomtam neki egy fejest, egybõl fúúú csalok, aztán pár szép szó anyámról, aztán van pb shotja blbablba, hol érdekelt? Sehol fogtuk bumm /rcon kick blbbla..

Szal, ne törõdj velük kíméld az idegeid<#kacsint>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

thank's az infót...1/2 éve nem nyomtam... a saját szerverünk most szünik meg ... ott legalább volt normál PB és kibasztam a csaló köcsögöket ha WH-tak, mert ugye van mindig olyan WH amit nem vesz észre semmi ...

De akkor is elszomorító, hogy 15 éves takony, beugat nekem...ha az elsõ randim sikerül és nem az alagúton kívül köt ki a cucc akkor ennyi idõs lehetne a fiam vagy lányom...😊

mini Chernobyl...

Eisenhower
Látom páran nem látják azt a szép zöld feliratot odafent... offolni ne ide hanem van külön offtopik. Másik meg ha segíteni akarto kforumozó társaitoknak crack ügyben stb az nagyon jó csak akkor plz privibe intézzétek el ne itt a közösbe. köszi

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

csuszi
hungarian fragfast???? 😄😄D: mi a faszt vársz attól??
lamitanya, és nem az adminok miatt. ez így volt cod1ben is és így van itt is, és így lesz cod4ben is. aki kezdõ az ott játszik, és nem ritkán nincs képben ki pro vagy ki csaló (szinte senki ott😊).

MJ rulz Pink Team The Only One

Én elhiszem és nem is akarom felhúzni magam, de szitkozódik úgy hogy tényleg kérem a segítségeteket, hogy ha valaki ismeri a hungarian fragfast szerver egy-két adminját akkor jellezen nekem...

33 évesen egy 15 éves taknyos ne szidja a szüleimet mert a saját anyja elött fogom pofon vágni...

mini Chernobyl...

Akkor te jársz az RSK-ra is CTF-be vágom én. Gondolom tod kivagyok a nevem ugyan az kb mint ott

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

bigapó
veled szoktam találkozni néha, Waffen SS Peterson vagyok, ha tévednék bocs. a szerver címét beírnád? kipróbálnám, meg gondolom a többiek is.

The Matrix has you...

Arnoux
kössz<#crazya>

zico87
mert a singléhez külön crack kell..............

Arnoux
Hello! Mióta felraktam a 1.3-mas patcht a multiplayer részre (lehet a singelhez is nemtom) azóta nem indul ez a singel része.. Kapok egy elég hosszu üzenetet, ez van a végén.
----- Initializing Renderer ----
Mismatched REF_API_VERSION: expected 60, got 59
-------------------------------
Error during initialization:
Failed to initialize renderer: version mismatch.

huh tegnap voltam HTF szerveren (hold the flag) nagyon jó votl 😄 a csapatnak meg kell tartani a zászlót , ráadusál ha vége a pályán a játékosok szavazzák meg h melyik legyen 😊

zico87
hát kicsit overclockolj rajta az nekem is segített.

ffxi
Hát az a baj, hogy ingadozik. És maptól is függ. szal lehet orvosolni vhogyan? És milyen console paranccsal?

Fákjúal!

zico87
hát 125 fix-nek megkéne lennie de ez a kari alapból butitótt szóval nem egy atomerõmû.

ffxi
AGP 128mb 6800LE-vel hány FPS-t kéne produkálnia? 1024-ben; 85hz-en D7-vel; 2x élsimítással; és extra texturával? Azaz érzésem mintha lassulna a VGA-m, lehetséges ez? Vagy csak véletlenül lekorlátoztam az FPS-t de nem emléxem hogyan kell feloldani.

Fákjúal!

Sziasztok, ebben a topikban errõl(Call of Duty 2-Feat Of The Soldier) a játékról van szó, vagy ez egy külön történet lenne?

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Wreck86
jóvan 😄

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

zico87
LOL ha ismerjük átküldjük hozzád 1 kávéra...lehet én vagyok mumia15 ?😄

Nyugi..

Ilyenen ne húzd fel magad. Ha nem csalsz akkor ugathat bárki bármit.

Engem is lecsítereznek néha, szerinted mennyire érdekel?

Nem kell dumcsizni...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Szevasztok All!!!

1. Tudom, hogy a cheat nem megtûrt itt, de az sem idevaló ha engem neveztek annak.....

2. kérek valakitõl segítséget hogy a k-pax, múmia15, vagy a múmia nickkel játszó embert ismer vagy van itt fragfast szerver admin akkor keressen meg mert szét akarom tépni azt a kis gyereket ANYÁZÁSÉRT!!!

Elõre is köszönöm neketek a segytséget

no cheat dzsiz@

mini Chernobyl...

"kifagy ha átváltok egy costum mapra "
vazze, írtam, hogy custom mapoktól is kifagyhat...

(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960

- Flag-Hunter: 88.151.100.237:28962
Cool 😊

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

zico87
Nemfut rajta PB szóval senkinek se tudom ajánlani...PB ON utána ok..😄

zico87
Hát ne origi szervere menj föl mert oda nemtudsz törtel..

Server Name »»Pirates of the Call of Duty 2™««
Server IP 195.228.155.232:28972
barnie1990
Ha nincs bekapcsolva,az a baj,ha be van,akkor 10 perc után kivág a cd-kulcs miatt. 😞

Zene nélkül mit érek én?

zico87
Mit ír ki a pb ?,dobj hibaüzit ugy jobban tudunk segítení..

barnie1990
Még új vagyok a témában,és nem akarok warezolni se,csupán útbaigazítást kérek.
Tört a játékom,de sok szerverre nem enged be a punkbuster miatt.Tudom,hogy a csíterek miatt van,de én nem soha nem csalok,én csak élvezni szeretném a játékot.Van rá valami mód,hogy elfogadtassam magam a pb-vel?

Zene nélkül mit érek én?

zico87
Vagy csal az iw és a localized kezdetû fájlokat hagyod a mainba meg..az még gazdaságosabb..😄

legegyszerûbb és gazdaságos(idõleg is), hogy ujra rakod a codot..

Valaki tudna segíteni abba hogy hogy lehet megcsinálni ezt(gondolom valami mod mászott rá mert én nem akartam átállítani a töltényt)(ja és majdnem minden szerveren kíírja ezt):
HIBA:
Max ammo mismatch for "enfield" ammo:
'enfield_mp" set it 60, but "defaultweapon_mp"
already set it to 96.

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

az 😄

laslandes
az mekkora egy gyökérség <#zavart2>

sopi
Amugy meg RCON4-el configolju ka szervert a többit a consolban de ott nem sok midnent max pontok meg idö enniy plz valaki help mert nem tudun egy nirmálisat játszani a szerverünküön igy

\"Rejoice o young man in thy youth...\"

sopi
Az szervewren CSAK mondom CSAK PAM mod van fent semmi más és kifagy...kifagy ha átváltok egy costum mapra kifagy csak ugy egy idö után és kifagy ha kedve tartja.....FGC-ek hozzászólásait várnám mivek FGCS szerverünk van.

ELöre is köszi

\"Rejoice o young man in thy youth...\"

csuszi
pamot nem tod befolyasolni fegyverkiszedéssel csak pub modban, mindent felulir. es ez oss egy pam rifle moddal megspekelve

MJ rulz Pink Team The Only One

zico87
akkor mégis kell 1 enfieldes mód..😄 de láma vok jajj...😄