26388

F.A.Q!

Saját és klánoldal reklámozása TILOS!!!

WAREZ és CHEAT témát mellőzni

!!!OFFOLNI IDE!!!

• zico87
    maxpacket 100-ra ha így se lessz jó..nemtudom mi lehet a bibi.
  • SpeedXHUN
    E6600 a 2 magos Core 2 Duo
    Q6600 a 4 magos Core 2 Quad
  • saiyanjin
    A 6600 az Nem Core 2 Duo, hanem Core 2 Quad. nálunk a nagykerben legalábbis.
  • red bull
    Azt csináltam alap driver frissítés meg minden. egyébként nem hiszem h maxpackets bááár lehet hogy a cod ban valami mert csak ott szarakszik. A gépem most raktam ujra tehát se trojan se spyware
  • zico87
    a router az nembefosályolja ha kivan normálisan engedve benne vagy nézzd meg nem-e fogja valami a géped trojan,spywae stb...alaplapi drivert is updatelj nekem aza voltak gondok...
  • V43 1105
    Nem lehet hogy maxpackets hiba van? Régebben nekem is volt ilyen bajom, átírtam aztán azóta elmúlt :D
  • red bull
    Sorry mégse VGA Driver mert még mindig akadok de csak 1-2 másodpercre laggolok be. Az internetet egy router szorja. Esetleg azon belűl nem lehetne valamit átirni? Vagy amit Zico mondott hogy alaplap csip vagy mi :S . Pls helpp
  • Yoda001
    1mg/s? megabyte akar lenni?
  • Zickler
    Nekem 1mg/s -os netem van mégis 140-250 szokott lenni a pingem (pedig elméletileg 30-40 -nek kéne lennie.) Szerinettek mit kapcsoljak ki, Mi miatt lehet magas a pingem? Használok AVG -t és NVIDIA firewall-t.
  • red bull
    Az mostmár tuti hogy VGA driver problem már csak az a kérdés hogy honnan tudok WIN XP 32 bites verziót leszedni
  • ronihun
    mennék ha még beleférek:)
  • Robinho14
    nem lehetne h ne 1on1 be tolnánk?:D hanem mondjuk két 8 cas csoport 50-nes death meccs és 2 tő csoportból az első négy jut tovább:D és onnantól meg még egy 8 fős dm utánna meg 1on1 az előöntőbe meg a döntőbe:D (CSAK EGY ÖTLET:D)
  • Dave0092
    én rendeztem kupát, és 60 an vagyunk, ezen a héten lesz vége a kupának
  • zico87
    Énsajna időhiány miatt nemnagyon tudok...+most nagyon fps gondjaim vanak az integrált vga miatt de 1 hét azt 8600GT:D
  • csuszi
    nem kötelező:)
    alakul, de még jelentkezzetek, jó lenne ha elérnénk a 16 főt, akkor tiszta vb lenne:) zico te jössz?
    eddig 9-10 körül vagyunk, come on guys, jó móka lesz, de aki nem jön az többet ne rinyáljon, hogy ti hol toljátok, meg találkozzunk meg ilyenek...:D
  • Yoda001
    nekemis ez volt amikor egyik gépböl átdugtam a net kábelt.. sztem regisztráltasd magad ujra a szolgátatonál (ip cim alapján csak tudod), vagy nemtom hogy megy...
  • zico87
    hát nézzve a gépedet csak driverhibára tudok gondolni...próbáld az uj forcewarével vagy alaplapi chipkszlet driver update stb..
  • red bull
    Hy all!

A játék mióta gépcsere volt, multiban 1-2 másodpercre megakad és igy szinte játszhatatlan a GAME, mert mindig belaggolok. A netem elég jó (10 mb/s) és a cfg-m is alap.cfg.Esetleg valami beállítás vagy valami hátha segítenie. PLS valaki help.
  • Robinho14
    én neveznék a kupára:D csak azt szeretném kérdezni h kell e origi mert azt még nem sikerült beszereznem:S egész budapesten nincs:D netről meg anyám nem engedi mert igy is sokat játszom:D de ha meg veszek úgy jó:D:D:D
  • Balintrial
    asszem ez volt az: 84.2.39.206:28979
  • Dexantreal
    Bevált, mégegyszer thanks.
  • Zickler
    Leírnád annak a szervernek az IP címét ahol neked működött?
  • bigapó
    az fx_sort a fox az tévé csatorna:))

...a tuto meg a lakat... :DDD na ki tudja ez mibe volt és ki(k) mondták? korosztály-ellenőrzés! :))
  • Balintrial
    aham, nekem működött
  • Zickler
    Csak simán fox_sort 1?
  • csuszi
    eddig olyan 5 jelentkező van, hajrá csajok, van még hely;)
    sg cup jelentkezni nálam, vagy sg.cod2 mirc csatin vagy zico-nál!!!:D (zico engedelmeddel kinevezlek sg cup adminnak:))
  • Balintrial
    ja és, nem fx_sort véletlenül?nekem oylan volt...
  • Balintrial
    sztem konzolba írd be hogy fox_sort 1...
  • Zickler
    Ja és elfelejtettem mondani hogy frissítettem a Punkbuster-t.
  • Zickler
    Nekem már megint valamilyen cvax fox_sort = 0 -os hibát ír ki.
    Mit tegyek?
  • STurmGewehr
    Csá én voltam:)
  • Zickler
    Éppen most raktam újra. Szerinted megint megpróbáljam ezt a frissítőt?
  • mrbaba
    Hát Zickler akkor ujra kell rakni a CoDot...:P
  • Zickler
    Én is letöltöttem a PB frissítőt de amikor elpróbálom indítani a Multiplayer-t (Xfire-ban) Akkor kiírja hogy állatsam be a Punkbuster-t a Multiplayer beállításokban. De amikor be próbálom állítani akkor kilép a játékból.
  • zico87
    mIRC leírás
  • csuszi
    na a holnap nemtom miért maradt benn... szal jelentkezési határidő péntek éjfél!!!!!!!!
  • csuszi
    sd ezni kell, no para egy meccs nem tart tovább 20 percnél, és az ugye kb 30 kör, gyorsabban lemegy mint a klános war ;) zico nerm voltam gépnél, legközelebb ne menj el:)
    na akinek ok az ötlet, az jelentkezzen nálam az #sg.cod2 mirc csatornán ;)
    jelentkezési határidő, holnap péntek éjfél, első fordulók hétvége. majd tájékoztatom az emberkéket eddig hányan vagyunk :) akinek a mirc bonyolult, vagy bénácska:) az kérje zico segítségét vagy privizzen rám, megoldjuk.
    hm...only? nekem oly mindegy, a nép dönt, olyan "ladderek" lesznek amilyet kitalálunk.
    gl hf, and jelentkezzetek:)
  • zico87
    +segítségnyustásnak se rossz..én föntvok..amikor gépnél leszek:D
  • bigapó
    az 1on1 az egy az egy ellen vagy 1 klán 1 másik ellen?

lehet, hogy hülye kérdés, de Én egyszer próbáltam sógorommal az 1 az 1 ellent és mit mondjak, nem egy frenetikus élmény...félóráig kerestük egymást és ez csak Carentan volt, nem egy túl nagy pálya. Lehet, hogy valakinek bejön, de én maradok a nagyobb létszámnál:)
  • ffxi
    Lesz only rifle is? xD