Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akkoryo, pedig irtam vlna már 😄

odex
megoldottam nemkell segítség azért kössz! 😊

.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

odex
na újra vagyok haverom elküldte az õ player mappályát és bemásoltam de így is semmi más mert így meg hiába cserélem le a cfg-t meg akármit csinálok rossz nemértem... PLS HeLP 3x raktam már újra a játékot és mindig beléptem a multiplayer menübe és kérte hogy írjak be 1 profil nevet megcsináltam eddig mindig ezt és ígyis rossz!

.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

azta mindenit ezek nagy szar csitek..

NEOreg3
thx erre nagy szükség volt:<

ám, hogy az öröm ne legyen nagy elmondanám, hogy az összeset szûri a PB, PB nélküli szerverre, meg csak mazochisták járnak

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Slipknot14
nesztek Cheatok: MPC Forums

töröld le az összes felsleges modot..

Gyr
Helo mindenkinet!!! Van egy nagy problémám!!! Multit játszok, és mikor be akarok lépni egy szerverre, de csak ennél az egyn szervernél, ezt a hibát írja ki: Max ammo mismatch for"enfield"ammo:'enfield_mp"set it to 60,but"defaultweapon_mp"already set it to 999. Legyetek szivesek segíteni!!! Elõre is köszi: Gyr

\"Az okos mindig hülyéskedik, a hülye mindig okoskodik.\" Legkönyebben úgy valósíthatod meg álmaidat, ha felébredsz!

thx to evenbalance :@

Robinho14
nekem nem:S és akármit próbáltam nem jó:S

ronihun
ha a Serice communicationra gondolsz akor nekem még nem....

...

kinek javult már meg a probléma?:S
mert neekm már birja 30percig vagy kicsit többig :s

NEOreg3
elsõ indításnál még nincs, miután létrehozod a profilodat utána már tudsz cfg-t cserélni

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

jó lenne már ha megjavulni mer faxom hogy nem lehet játszani...

zico87
hát akkor kézzel hozz létre egy players mappát ennyi...

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

odex
az mi lehet hogy a main mappába nincs players és nemtook egy k*rva configot cserélni?

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

gabi89
Orosz csoda...
Orosz kiegészítõ a Cod2-höz orosz nyelven és teli bugokkal.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Call of Duty 2 - Feat Of The Soldier

ez az alapjáték vagy vmi kiegje ?

Láttam hogy hamarabb leléptél. Megértem de én nem adtam fel. Ma viszont igen hát ez van.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

az evenbalancetol fugg...vmi javitast kéne kiadniuk de sztem arra várhatunk errõl volt hires az evenbalance most hálásnak kéne lennünk nekik h kiadtak a geci high frissitésuket a csit ellen nah de õket az nem érdekli h nem is tudunk játszani 😄 megvannak elégedve magukkal...

NEOreg3
format c:

garantáltan megjavul

red bull
engem is kidobál invalid memory images hibaüzenettel. nincs erre valami megoldás, mert elég zavaró hogy 5-10 percenkét kidobál a cod2-bõl és nem lehet normálisan jáccani

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

amugy azt irjak külföldi forumon h ez a pb frissites eleg hibasan sikerult van egy csomo hibaja mint sokaknak ez az image memory meg kulfoldon dobalja ki az emberkeket dupplukated cd kulcsal akit eddig sosem... gg evenbalance ismet koszonjuk

engem szintén, csak engem mivel xfire t használok, xfire hiba üzenettel :S

egyet kettõt kidob néha, de tegnap este inkább kiléptem, nem voltam hajlandó degeskedni...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Hali

van egy kis gondom a pnkbstrA és B is fut lefutattam már mindent de 20 perc után kidob ezzel:

KÉP

A pb frissités elõtt sosem irt ilyen hibát...nem értem miez...

ronihun
Van ez a Service communication failure-os dolog....aztán megcsináltam azt amit a pb-bajextra.hun írtak...és mivel az frissitettem a pb-m ezért mostmár a no packet flowval dob ki...hiába frissitem ujra hiába rakom ujra és bármit csinálok ez marad...megcsináltam mindent amit leirtatok nem jó....

...

Az RSK-n nem frissítik a PB-t? Mert tényleg unalmasak a kis ci csíterek bár este nem okoztak gondot mert ígyis úgyis megnyertem <#mf1>

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

NEOreg3
0; nem használt mappok, felesleges módok törlése.
1; PB frissítés.
2; PB reinstall.
3; feleslegesen futó (kommunikáló programok) bezárása,
4; Spyware, víruskeresõ és registry cleaner futtatása.
5; patch reinstall
6; játék uninstall, törlöd a mappáit, regcleaner, majd a játék újratelepítése.
7;Router? Ellenõrizd hogy a portok engedélyezve vannak e, hogy ki tudjon lépni a PB.

ronihun
engem a no packet flowval de arra sem válaszolnak....

...

Hello mindenkinek!

A PB "Init failure" cimszóval kidob a szerverekrõl.
Mi a teendõ ebben az esetben?
NEOreg3
valaki megkérdezte és válaszolt

honnét tudod hogy 13éves?

NEOreg3
csak 30-szor😛😊

bigapó
de közben 98-szor öltél😊))

vannak sajnos ilyenek. Én egy olyan valakit ugattam le, aki minden egyes halála után anyázott. teljesen mindegy ki ölte le. amikor Én kerültem sorra, akkor eldurrant az agyam és kiosztottam. gondolhatjátok, még neki állt feljebb. "hány éves vagy? mé, ki vagy te itt?" meg ilyesmi dumák jöttek elõ. persze admin nem volt, hogy ban-nolja.

The Matrix has you...

NEOreg3
tegnap pár hét kihagyás után felmentem egy szerverre és hát annyira nem ment, de azért becsületesen megszereztem az elsõ helyet

volt ott egy 13 éves faszláma gyerek aki állandan pofázott nekem, hogy miért azt nem tudom, de úgy az utolsó körök végénél miután az 5. reconnectelésre elért valahogy 9-2-es arányt nagy büszkén beírta: "na végre jó az arányom, bezzeg te bazdmeg 17-szer meghaltál!!!!"

hunpub...

Üdv!
Single-player téma. Ismeri valaki ezt az orosz gémet?:
Call of Duty 2 Szvjascsennaja Vojna

RSK is jó. Csak rengeteg tetves csaló játszik pláne esténként. <#boxer>

És még vissza is pofáznak...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

bigapó
szégyellem, de egyenlõre nem futja eredetire. a videókártya elvitte a lóvét😊

The Matrix has you...

zico87
esuba,speed-link,gameserversnél nincs jobb...ezek a king szerverek !!😄

na jó nem mert kellemes csalódást okozott 1 magyar szerver is..valami szarvasi pulyka mitudomén mi csak anak is megváltozott az ip-je azt nemtudom..

bigapó
ezek szerint még nem voltál rajta:S

egyik legjobb szerver, jópár kipróbálása után mondom ezt. Jó csapat van, jó admin-ok és kevés wh-s...engem meggyõzött.

egyébként azt hittem ez a topik segítségnyújtásra van...

The Matrix has you...

minek ennyit sirni egy szerver után.. :S

bigapó
akkor végképp nem tudom mi lehet nálam a baj, mert más szerók elindulnak. már minden lehetséges file-t letöröltem, de nem jó. megint újra kell raknom ezek szerint.

köszi, hogy megnézted.

The Matrix has you...

dante3
Nem tudom, hogy tudtok-e róla: Jön egy mod a játékhoz: video

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Megy simán letölt egy 25Mb-s fájlt és utánna megy simán.

zico nagy vagy ezzel az automata telepitovel, nekem elinditotta.
pedig az enyém teljesen reménytelen volt 😊

kösz a segitséget
ronihun
ezt megcsinálom és utána No Packet flow-val dob ki😞
ezzel mit kell???

...

bigapó
193.23.143.82:28882

nekem most se megy. pálya nevét-betöltõ képernyõt látom, de a következõ pillanatban elsötétül a kép. az fps meg felszalad 333-ra (fraps féle kijelzõ).
a console-ba találtam egy ilyet: com_errorMessage Impure client detected. Invalid .iwd file
ebben csak az a vicces, hogy már letöröltem az adott iwd-t és le is töltötte az újat, 25 MB körüli volt, de ettõl függetlenül ezt írja ki.

The Matrix has you...

zico87

sziasztok nekem meg nem sikerult megoldani a pb problémat:
elinditom a játékot majd fél perc után kidob ezzel:
Restriction: Service Communication Failure: PnkBstrB.exe initialization failed .

a punkbustert leszedtem, ujra installaltam, majd a tesztnel ezt irja ki :

Starting PunkBuster Service Tests (v0.984) (08/01/07 18:30:34)
Checking OS
Windows XP (build 2600, Szervizcsomag 2) 32-bit
Checking PnkBstrA service status RUNNING
Checking PnkBstrA Version OK (1028)
Extracting "PnkBstrB.exe" to:
"C:\Documents and Settings\Molnár Péter\Application Data\PnkBstrB.exe"
OK
Checking firewall settings OFF
Is PnkBstrA explicitly allowed?
C:\WINDOWS\system32\PnkBstrA.exe YES
Is PnkBstrB explicitly allowed?
C:\WINDOWS\system32\PnkBstrB.exe YES
Checking if PnkBstrB is running NOT RUNNING
Getting port for PnkBstrA OK (44301)
Opening socket for packet send OK
Sending version packet to PnkBstrA SENT
Receiving version from PnkBstrA TIMEOUT
Getting PnkBstrB install instance NOT FOUND
Sending start packet to PnkBstrA SENT
Waiting for packet from PnkBstrA TIMEOUT
Watching for PnkBstrB instance change (0) TIMEOUT
Getting port for PnkBstrB FAILED
Sending version packet to PnkBstrB SENT
Receiving version from PnkBstrB TIMEOUT
Checking PnkBstrK driver status NOT FOUND
Extracting new PnkBstrK to:
"C:\Documents and Settings\Molnár Péter\Application Data\PnkBstrK.sys"
OK
Sending load packet to PnkBstrB SENT
Checking PnkBstrK driver status NOT FOUND
Manually stopping PnkBstrB FAILED - no handle
Removing test PnkBstrB file OK
PnkBstrA.log: <07.30.2007 15:37:29> PnkBstrA v1028 Service Started Successfully. This service is a component of the PunkBuster Anti-Cheat system. Visit http://www.evenbalance.com for more information.
<08.01.2007 18:16:33> PnkBstrA v1028 Service Started Successfully. This service is a component of the PunkBuster Anti-Cheat system. Visit http://www.evenbalance.com for more information.

PnkBstrB.log:

----------------------------------
Tests finished.

ha meg a pbsetup. exet inditom, akkor meg azt irja ki hogy :

since this is the first time you've run the punkbuster ....
majd elindulna a letoltés és kiirja hogy
downloading a global config file failed for the following reason:

resolving host timed out: websec2.evenbalance.com

na most mi a helyzet?
segitsetek