26388
-
Cat 02 #21867 létezik alap cfg de nem hiszem h bárki is használná :)
1ébként számít a játék közben h milyen -
#21866 mi az a No packet flow???,
vagy mi... -
#21865 engem meg amint belépek -
#21864 nekem is ez a gond!!!
kiirja hogy old PB és 1perc múlva ki is dob :S -
#21863 valaki tud nekem adni a legfrissebb pb letöltésről 1 linket?(tom hogy nemrég volt de az nekem nem működött) -
#21862 Sry h mégegy hozzászólást írok egymás után, ha van anyagod elég, és elküldöd nekem akkor megoldható a dolog ;) (Moviemake re értem) vegyél fel majd MSN en. [email protected] -
#21861 Megnyugtatlak alap cfg-vel játszom:)
hogy egyben másnak is válaszoljak:
Red bull : a movie végén ottvan a "Used Programs" ;) , de Frapsel vettem fel, Sony Vegas 7.0 val vágtam, szerkesztettem, meg photoshoppal nyomtam a szövegeket. (Audio vágások meg goldwave-vel voltak) és köszönöm a véleményeket:) -
#21860 Nah mind 1 mindenki azt hisz amit akar. Ennyi -
#21859 csak hogy nem mindet barátom. Megint okos voltál látom -
Dave0092 #21858 LoL -
#21857 alap cfg nemlétekik de azért haxos cucókat nemmindegyiket szüri ki a pb..de cfg-től nemlesz valakiből top gamer -
#21856 sztem te nem értesz hozzá, szal csukd be a szád kistáska...mivel a cfg nem teszi a játékost...és NINCS HAX-os cfg!!! ezt mértnem tudjátok felfogni? a PB kiszűri a hax-ot a cfgben...
nemtudom h tudod-e h mit jelent az alap szó, de ha már átírod a neved sem alap...
jah és ne b@zdmegoljá kis k*cs*g... -
#21855 Az alap.cfg fogalma az barátom hogy nincs megbuherálva h*lye haxxokkal meg sok marha beállítással. Attól még hogy átirom a nevem vagy, beállítom a grafikát ettől még nem buherált cfg-m van. És ne itt oszd az eszed b@zdmeg ha nem értesz hozzá. -
#21854 nekem alapból ha elmek valahova nevet beálitom és az egér érzékenységet emg a hangot:D saját cfg-ém meg tele van névbindekkel:D -
#21853 akkor a neved az hogy Unknow Soldier szép hófehér betűkkel? És a sensitivity sincs beállítva? vagy akár a grafikán se álítottál? vagy nem bindeltél be semmit? hmm? -
#21852 Én meg beleordítom a füledbe hogy MÁRPEDIG NEKEM ALAP A CFG-M ;) -
#21851 megsúgom neked, hogy nincs senkinek se alap cfg-je ;) -
#21850 Jo lett nagyon a muvi. Nekem nem tudnál csinálni egy hasonlót? Amugy mien progival vetted fel? -
Cat 02 #21849 höhö van még mit fejlődnöm :)
1ébként gondolom nem alap cfg-d van -
#21848 Sziasztok! elkészült a 2. moviem, szeretném a véleményeteket kérni:
(minőségért elnézéseteket kérem dehát youtube márcsak ilyen...)
HSS movie -
#21847 elvileg ez működik, még mindíg kiírja de nem dob ki :D -
#21846 nem tudom mit ír ki pontosan, de sztem arra gondol hogy a szerveren régebbi pb van, mint amilyen neked...
de nem értem hogy az adminok mért nem frissítik, azt csodálkoznak hogyha nem fogja meg a csitereket... -
#21845 /pb_security 0 , ha a szerver pbje a régi, ha nem akkor frissíts^^ -
#21844 jelentem átolvastam a FAQ-t de erre a problémára nem találtam megoldást:
találtam egy jó szervert, minden tökéletesen megy, de ha kb 2-3 percnél tovább játszok kiírja hogy pb old version és utána ki is dob :S mit lehet ez ellen csinálni? -
#21843 Adminok!!! Tudtok adni vmi normális pam mod-ot? Olyasmi kell, ami können át tudom varázsolni only rifle-vé a szerót. Köd nélkül stb... THX!!! -
#21842 Az jóóó!!! -
#21841 1000 sd 1000 tdm meg még a többi mod és ez csak a magyar:D -
#21840 2k? Olyan nincsen :) -
#21839 ez mekkora faszság h ase alig talál szervert csak magyarból talál nekem 2000 ezret:D -
pako #21838 hi all wista alatt megy nektek? -
#21837 h&r szeró tényleg nagyon jó ajánlani tudom mindenkinek.. -
#21836 A #21709 hozzászólásban leírták, hogy mit kell az ASE-val csinálni.
Ezzel az új szűrővel működik, behozza az egyébként nem zászlós magyar szervereket is.
KL -
#21835 ASE is suX
Xfire-t használok... ase alig talál szervert, esetleg konzolbol valo kapcsolodáskor is be lehet irni a private passt? -
#21834 Hi!
Azért aki saját szerón (origi pub, Hitandrun, Ip:87.229.7.178:28966) egy killcamre rámondja, hogy a másik wh-zik, kirúgom. Menjen ki spectbe, szóljon az adminnak, és kiderül, de alaptalanul ne vádaskodjon.
Főleg itt jellemző, hogy feltéved vki gyengébb player, és beleütközik a szerver eléggé jó játékosállományába és egyből elkezd sírni. Na az ilyent eltávolítjuk.
Nálunk is járt wh-s, akit nem fogott meg a pb, de észre lehet venni. Ilyenkor go spect, meggyőződni, róla, leanyázni, és guid ban. A szerverre a kamu kulcsok megszűrésére betöltöttük a game-violation.org banlistáját is, tehát amit tudunk megteszünk.
Üdv!
KL -
#21833 kidobja az ase eléd -
#21832 megoldodott:d -
#21831 nah ezt nemtudom -
#21830 srácok,mi a megoldás erre a pb kidobásra? amit lebjebb linkeltetek pb frissités szart se ér,ugyanugy kidobál,ezzel a 0sec.os akármivel
plz help -
#21829 ez eddig oké de kérdés igazábol ez lett volna: #21827
jelszot hova irom be ha be akarok lépni a privat slotra? -
#21828 nekem eddig nem irta ki ujraraktam a windózt és megint ahogy belépek kidob