26388

F.A.Q!

Saját és klánoldal reklámozása TILOS!!!

WAREZ és CHEAT témát mellőzni

!!!OFFOLNI IDE!!!

• Dave0092
    és a jelszot hová irod be :)
  • kas123
    Megvan ugye h hányférőhelyes a szerótok, nah most eldöntöd h mennyi privát slotot szeretnél.
    Most a szeró cfg-be belemész és átírod a
    "set sv_maxclients"-et annyira amennyi legyen a publikus férőhely.
    utánna átírod a
    "sv_privateClients"-et annyira amennyi privát slotot szeretnél
    utánna átírod a
    "sv_privatePassword"-ot h milegyen a jelszó

tehát ha van, egy 16 fős szervered és szeretnél 2 privát slotot akkor:

set sv_maxclients 14
    sv_privateClients 2
    sv_privatePassword jelszo

remélem érthető voltam :D
  • Jaffa 2843
    valaki tudja hogyan lehet privat slot-ot használni a szerveren?
    mármint ugy kapcsolodni ha fullon van viszont be van állitva egy privát hely akkor hogy lehet belépni
  • Cat 02 #21824
    lol, én 2-3 at ismerek akinek 1k felett van xP
  • ffxi
    LOL most vettem észre hogy ilyet is tud az X :D

• bigapó
    köszönöm a szíves ajánlatot, de még egy ilyen kedves felajánlás mellett sem fogom wh-val vagy egyébb szarral fertőzni a gépemet. Mindig is a tisztességes játék híve voltam, aki ugyanilyen eszközökkel jobb nálam, az tényleg jobb és csak felnézni tudok rá:)

szerencsére nem vagyok még anyira öreg és a wh-s, aim-os vérpistikéket még így is mérföldekkel verem, asszem kilépek a nemzetközi porondra is:)))
    csak idegesítenek, de nem sokáig már.
  • Cat 02 #21821
    noname az tényleg változó, én MP szeróra szoktam járni meg egy olasz ra amin van htf meg vip
  • zico87
    elárulom a titkot..origi cd keynek van egy ugynevzett pb guidja ami minden originál más n az kap 1 bannt és szopika.próbáld csak ki adok egy ip-t menj fől wh-val..de holnap menj a boltba uj cod2-ért:D
  • madmanic
    SZarrá kell verni a csaló kis köcsögöket...

És a kis hülyegyerek otthon veri szét a billentyűzetet, hogy még csalással sem tud nyerni
  • bigapó
    nem tudom nálad mi a noname, de biztos igazad van. amire én járok az a top3-ba van a serverspy szerint -most megint első- ez nem tudom mennyire mérvadó, de tényleg lényegtelen, téma off.

az origijét hogy bukja egyébként? az ip-s ban tudtommal nem végleges kizárás, hiszen az változhat, ha meg a serial szerint zárják ki, az érdekes lenne, azt honnan tudnák meg?
    ez most komolyan érdekel, nem szúrkálódás vagy mittomén mi miatt!

ja és kemperek vannak az origis szerókon?
  • Dave0092
    valaki linkelne oyan modot,ami köszönti az adminokat ha feléépnek a szerora?
  • zico87
    Cheaterekre egyszerű és nagyszerű megoldás ne járjatok noname hunpistikés szerverekre origin tuti nincs...ha van is akkor bukta az origijét téma Off
  • Vityuska
    lene egy kérdésem.tegnap tudtam multiba játszani pillanatok alatt csatlakozott a szerverhez ma meg nem tudok csatlakozni egyik szerverhez se mert azt írja ki hogy kapcsolódás folyamatban és ennek a képernyőnek röktön el kéne tűnnie de nem tűnik el és elszámolt már 150-ig is.pls valaki segítsen nekem
  • bigapó
    ebben minden szép és jó, de ennek ellenére van pár olyan seggfej, akiknek lételeme a wh és az aim. kábé fél éve játszok "csak" a cod2-vel multiban, de már meg tudom határozni, hogy ki csal és ki nem. mármint ki feltűnően és noob módjára!
    jóformán egy szerverre járok csak, legtöbbet ismerem (mármint játék alapján) és meg tudom mondani, hogy ki mikor kapcsolta be a wh-t például. nem 100%-ban természetesen, de észrevehetően másképp játszik. Vagy fordítva, mikor rászólnak, hogy jó lenne kikapcsolni má a csalást, akkor látványosan visszaesik a statja...
    ezt csak azért írtam, mert az éremnek két oldala van, egyrészt nem írta le, hogy melyik szerveren járt, tehát nem tudhatod, hogy éppen kik ellen játszott, azok csaltak-e vagy sem. hiába van fent az új pb, van annál újabb wh és nem dobja ki a szerverről. ezt egyszer csuszi-val is eljátszottuk, mármint nem Én, hanem Ő és a haverja, én csak éppen fent voltam a szerójukon. tesztelték a wh-t és nem dobta ki őt a pb. erről ennyit.
    ja és nincs még meg eredetiben a játék, de majd megveszem és nagy ívben elkerülöm a magyar szervereket. pedig magyar a jelenlegi kedvencem, de inkább kihagyom, mivel állandóan van bent 1-2 csaló.
    jaa, legjobbat nem is mondtam. nem Ők a legveszélyesebbek és szánalmasabbak, hanem a kemperek!! Ők még rosszabb fajta, mint a wh-s...
    nacsá, lehet reagálni.
  • BIZ0906
    tudom de akkor megtalált egy csómót aztán egyszer meg bekattant vagy nem tom és nem talált csak 15-öt kb
  • Raylee
    Valaki segítene, hogyan kell továbbmenni a "Call of Duty 2-Feat Of The Soldier" orosz game 1 pályáján. Hogyan kell kijutni a börtönből?
    Köszönöm elöre is a segítséget..!!!!!!!!!!!
  • báttyó02
    viszont ez a kurva pb nagyon fel tud idegelni...
    mostanába állandóan kivág a #2175-ban is látható dolog miatt :\
  • báttyó02
    köszi,de megvan már:)
  • red bull
    én a multkor ezt magyaráztam vagy 10 hsz-n keresztűl hogy az ASE nem talál egy szervert se szinte az xfire meg annál többet. Szal

Ui.:Az ASE sose volt tökéletes
  • BIZ0906
    na majd megnézem egyenlőre nem találom
  • kas123
    nekem 297et talál az ASE ^^, már megvannak a kedvenc szervereim szal nemis kell nekem se több :)
  • báttyó02
    nah közbe megtaláltam:)
  • báttyó02
    ehh az szép:|:D
    bár nekem lényegtelen,mert mondom mindig csak ezen az egy szerveren tolom:) még nagyon ritkán csipára is felmmegyek,de ennyi:)
  • báttyó02
    off air klán szerver
    ez a neve
  • BIZ0906
    Egyébként Xfire rájöttem, hogy jobb csak 400 magyar szervert talál. Kb XD
  • BIZ0906
    és mi az a cím? vagy név?
  • báttyó02
    hali

win reinstall volt,feltettem az eye-t,de magyar szerverekből össz vissz kb vagy 15öt lát O_O

de végülis lényegtelen,nekem 1szerver cím kéne,amin mindig nyomulok: off air klán szervere :D plz ha valakinek megvan a címe irja már be

köszi
  • priluki
    Sztm hadjuk mert tök fölösleges erröl már beszélni,ti nem hiszitek,amit láttam.. semmi értelme egymásnak bizonygatni,mert már két napja erröl megy a vita. Mindjárt itt a cod4,ott mindenki tiszta lappal indul :)
  • csuszi
    feladom:) érdekes egy cb admin nem elégszik meg pár sec-el, hanem nekiül és 20 perceket tanulmányoz. egy biztos, én még nem basztam ki cheatert kill camből. (mondjuk amúgyis csak 2-3-at összesen a 2 év alatt!!:)) de ha neked üldözési mániád van legyél vele boldog:D
    majd zico beszélget veled tovább, ha neki van rá ideje/kedve:D:D igaz zico?:)
  • priluki
    Most ti megint költötök mert senki nem beszélt lehetetlen rántásokrol meg aim-rol,énis tudom miket tud beadni a játék,ezt elkell fogadni ez ilyen.A killcam tökéletesen megfelel arra hogy pár kör után megmondjam e ,hogy valaki gátlástalanul whzik,azért mondom ,hogy gátlástalanulk mert van ember aki sajnos ugy nyomja whval hogy az istennek se veszed észre.
  • zico87
    Ennnyi csuszi barátom mondja ki végsőt..:D gameserversen is olyanokat rántanak karal befosás mégse cheaterk.
  • csuszi
    a server fele cheater volt te mondtad, én se ma kezdtem de ceatert utoljára fél éve láttam, amikor kijött egy cheat amire baszott a pb reagálni, azóta nem:D pedig hozzánk is járnak pro és pub gamerek is. a 28 ról meg annyit, hogy ebben a korosztályban jár el a leghamarabb az ember "szája" hogy cheater, mert a fiatalok kibaszott jól tolják, mi meg már nem annyira:D de igyekszünk, de amúgy peace de ne kiabálj hogy cheat cheat, mert láttatlanban mondom hogy nem volt, egy killcam meg szarra se jó - egyszerűen 10 sec az egyenlő a nullával!!!!!!! még egy demo se elég mindig, és a cod egy jó kézben elég érdekes dolgokat ad be (30 méteres kp hed, rántásos smoke hed stb stb...) de szrtm az életben is ilyen fincsi kis peches shotok vannak:D
  • priluki
    :DD Kezdödött azzal ,hogy csitert láttam,jo bisztos képzelödtem legyen...
    most meg aztmondja az ember mindenkit csiterezek ha lelönek. 28 éves fejemre már rég kinöttem az ilyen gyerekes dolgokbol. Nehogymár te oktassál ki..
    Egyépként találtam azota fasza servereket..
  • Cat 02 #21794
    hát nem a Vérpistiek fun szeróra kéne menni, meg nem olyannak h lelőnek és elkezdessz ordibálni h büdös csíterek
  • priluki
    Ha nem akarok csitert látni akkor Ro-zom. ennyi "Zico barátom"
  • red bull
    íígy van ;)
  • zico87
    ennyi...:D ha csíterek vannak csak menj speed-link,gameserversre,esuba szerverekre ott nincs csíter de ha tálálsz akkor tényleg 1 nagy hunpista vagy priluki barátom:D
  • red bull
    Ehez nem kell nagy tudás hogy tudja valaki hogy hülyeségeket beszélsz. És itt ebben a topicban csak te nem értessz eggyet azzal amit én mondtam.
  • priluki
    Ezt tény! Nem állitás.. De tudod mit hagyjuk mert nem vitatkozom ilyen nagytudásu "mindenek a szakértöje" emberekkel..
  • red bull
    És állítod hogy ők csiteltek. Nah zico most erre mit mondjak? NOOB