26388

F.A.Q!

Saját és klánoldal reklámozása TILOS!!!

WAREZ és CHEAT témát mellőzni

!!!OFFOLNI IDE!!!

• szabii98
    Hát az az igazság hogy én is rég játszottam és nemtudom mi a helyzet :)
    Azt tudom , hogy van :)
  • setuh
    Mondj egy jot :D
  • szabii98
    Van bőven magyar is, játékos is.
  • setuh
    Emberek!
    Van meg szerver erdemes feltennem?Nagyon megjott hozza a kedvem de eszembe jut h multkor felraktam es semmi regi szervert nem talaltam...tudatlan,21stag...ha tudtok vmi jokat szoljatok,jo lenn megint egy jo kis codparty mint a regi szep idokbe
  • iceQ
  • buko20
    Hello.Tudatlan szerver van még?Pár éve játszottam rajta sokat, jó lenne újból játszani rajta vagy valami hasonlon.
  • hungary27
  • iceQ
    Sziasztok!

Origi cd kulcsom van és van olyan szerver ahol azt írja ki hogy key code in use! Miért van ez? Ki nem adtam senkinek a cd kulcsomat!
  • Gibor
    Majd rájössz hogy 333 felett laggolni fogsz sőőőt egy dobozra nem tudsz felugrani stb... Ha keménykedni akarnék írhatnám hogy állandó 1k fps-em van, de leszarom néha 125 el játszok.
  • csuszi
    mert semmi értelme?
  • Gibor
    Néha sok is.... Amúgy felette meg tiszta szar, 333 ami még néha használható, de az se jó.
  • kanduhr
    Ha lehet több, miért lenne elég?
  • csuszi
    plusz ki a tökömet érdekli hogy 300vagy 3millió fps-e van. nem elég a 250?
  • Gibor
    Amúgy hogy jött az az érzés hogy egy ilyen gépre egy régi elavult fos XP-t tegyél? Gyakorlatilag hátba szúrtad egy jónagy késsel a gépedet.
  • netcool
    De akkor most azt mondod hogy az xp miatt? win7-el több lenne?
  • Gibor
    Lemerném fogadni hogy XP-t használsz...
    Amúgy meg prociból 1mag erejét nézd, hiába osztódik szét 4 felé, 1 magot használ a CoD2.
  • netcool
    Sziasztok!

Van egy problémám remélem valaki tud megoldást rá!
    Szóval új configom van:
    Phenom II 955BE
    4Giga kingston hyperx 1600mhz
    GTX460OC 1giga
    chieftech 500W táp

régi confiom
    athlon x2 7750BE
    2giga ram
    ATI 4830 512

A régivel volt 4-500 fpsem ha kiengedtem, most az újjal akrámilyen felbontáson dx7ben van ugyanennyi, ráadásul a régivel demonézés közben akadt egy csomoszór az 1000 ezzel meg ugyan annyi van demonézés közben is mint multi közben!:S

Mi baj lehet? driver esetleg inkompatibilitás?:S már kész vagyok tőle, szerintem ezzel multiban ha kiengedem lennie kéne simán 6-700 nak, de szerintem sok helyes 1000nek is!:S
    segítsetek pls!:(
  • ata96
    sziasztok olyan problémám van hogy amikor multiba akarok lépni állandoan azt írja hogy connecting to iwnet .reggel óta ezt csinálja és nem tudok mit csinálni.ha tudtok légyszi segitsetek.
  • yakovlev999
    hello vki nem tudja mi van ilyenkor?

multiplayer elindításánál mindig rákérdez hogy akarom e csökkentett módban nyomni. És ha igen ha nem, belép a játékba nagy feketeség aztán kilép.
    köszi előre is.
  • zico87
    hibaüzenet vagy valami ? mert a cod2 már egy P3-as gépen is elindul
  • davis98
    És persze XP-m van
  • davis98
    ezen a *
  • davis98
    Hali ! Nem tudjátok miért nem indul el ezen e gépigényen ? :

AMD Athlon 64 X2 3800+ 2,7 GHz
    3GB Ram
    Ati Sapphire x1950 GT 256MB ddr2
  • csuszi
    ez megszokott. sajnos sokaknál van, xp alatt.
  • kapika11
    Nekem olyan problémám lenne , hogy mikor fellépek egy cod2 szervere elég sokszor kifagy töltés közbe és ienkor ctr alt delete vagy ujraindítom a gépet és utánna jó lesz ez miért van? előre is köszi!
  • kr1szmester
    biztos hogy nem. minden más tökéletesen fut egy vga hiba nem ugrik elő soha, egy fagyás nem történik. csak itt. olvastam róla más fórumokon, nem csak nekem van bajom win7en cod2-vel.
  • akaaka
    Köszi!Meg lett!
    A kereső megtalálta.
    Köszi
  • akaaka
    Na ez az!
    Nem találom!
    Már a players sincs ott a helyén!
  • Gibor
    cod2/main/players/neved/
  • akaaka
    Sziasztok!
    Elkezdtem végigjátszani a cod2 Singleplayert.
    A játékot két gépen is játszanám, otthon az asztalin meg a laptopomon is.
    A kérdésem az ,hogy a mentéseket amiket eddig küldetésben elvégeztem ,hova menti a játék, hogy áttudjam vinni a másik gépemre?
    Mindenhol kerestem, de sajna eredménytelenül.
    Előre is köszi a válaszért!
  • akyyy
    tönkre ment a videó kártyád:S
  • akyyy
    intel hack drivert nekem is az segitett
  • kr1szmester
    Nekem az a problémám hogy Win7 64 bot alatt, játszok a multival - a singlet nem próbáltam - és egyszerűen egy idő után a hang olyan lesz mint vmi mosógép és befagy a kép, újraindul. valaki tudja mi lehet vele?
  • mrxxx
    Hi!

Mitől lehet az hogy xfire nem adja be a szerókat a játékhoz?
    Régen ment simán aztán lett új router és nem megy.Portot nyitni nem igazán lehet legalábbis nem segít semmit.Routerben benyomtam egy bizonyos DMZ szolgáltatást azzal ment rendesen.Aztán volt egy windows reinstall és megint nem megy(DMZ-vel sem).Valakinek van ötlete?
  • ribot
    1000 éve nem játszottam! Miket kell letöltenem, hogy ezt orvosoljam?
  • Csiszka
    sziasztok!nem tudnátok segíteni?nem indul el egyáltalán a cod2 kijön az a kis ablak amikor rányomok vmeik szeróra látszik a homokóra egy pár mp-ig azt ennyi párszor újraraktam és semmi se kép se hang:S pls help
  • szabii98
    WTF?
  • csuszi
    igaz ezt a fostos játékot tizenéves hülyegyerekek, vagy huszonéves szarosok irányítják a cb-én, röhejes igazsággal, a másikat meg egy milliárdos cég és nem enged belepofázást a versenyeibe tizenéves hülyegyerekek által.
  • Gibor
    egyszerü, megnyomod és ugrik közbe dob egy nade-t, azért használják mert úgy messzebbre tudod eldobni.
  • csuszi
    még lanon is nyomta pro klán nemzetközi szinten, és nem zárták ki őket.
    na ezért omg ez a game.
    starcraftban meg a legnagyobb neveket érték csaláson, mindet megbaszták, feljelentették, kizárták, törölték. csak ennyi a különbség.