26388
-
#26068 Hát az az igazság hogy én is rég játszottam és nemtudom mi a helyzet :)
Azt tudom , hogy van :) -
#26067 Mondj egy jot :D -
#26066 Van bőven magyar is, játékos is. -
#26065 Emberek!
Van meg szerver erdemes feltennem?Nagyon megjott hozza a kedvem de eszembe jut h multkor felraktam es semmi regi szervert nem talaltam...tudatlan,21stag...ha tudtok vmi jokat szoljatok,jo lenn megint egy jo kis codparty mint a regi szep idokbe -
iceQ #26064 -
buko20 #26063 Hello.Tudatlan szerver van még?Pár éve játszottam rajta sokat, jó lenne újból játszani rajta vagy valami hasonlon. -
#26062 -
iceQ #26061 Sziasztok!
Origi cd kulcsom van és van olyan szerver ahol azt írja ki hogy key code in use! Miért van ez? Ki nem adtam senkinek a cd kulcsomat! -
Gibor #26060 Majd rájössz hogy 333 felett laggolni fogsz sőőőt egy dobozra nem tudsz felugrani stb... Ha keménykedni akarnék írhatnám hogy állandó 1k fps-em van, de leszarom néha 125 el játszok. -
#26059 mert semmi értelme? -
Gibor #26058 Néha sok is.... Amúgy felette meg tiszta szar, 333 ami még néha használható, de az se jó. -
kanduhr #26057 Ha lehet több, miért lenne elég? -
#26056 plusz ki a tökömet érdekli hogy 300vagy 3millió fps-e van. nem elég a 250? -
Gibor #26055 Amúgy hogy jött az az érzés hogy egy ilyen gépre egy régi elavult fos XP-t tegyél? Gyakorlatilag hátba szúrtad egy jónagy késsel a gépedet. -
netcool #26054 De akkor most azt mondod hogy az xp miatt? win7-el több lenne? -
Gibor #26053 Lemerném fogadni hogy XP-t használsz...
Amúgy meg prociból 1mag erejét nézd, hiába osztódik szét 4 felé, 1 magot használ a CoD2. -
netcool #26052 Sziasztok!
Van egy problémám remélem valaki tud megoldást rá!
Szóval új configom van:
Phenom II 955BE
4Giga kingston hyperx 1600mhz
GTX460OC 1giga
chieftech 500W táp
régi confiom
athlon x2 7750BE
2giga ram
ATI 4830 512
A régivel volt 4-500 fpsem ha kiengedtem, most az újjal akrámilyen felbontáson dx7ben van ugyanennyi, ráadásul a régivel demonézés közben akadt egy csomoszór az 1000 ezzel meg ugyan annyi van demonézés közben is mint multi közben!:S
Mi baj lehet? driver esetleg inkompatibilitás?:S már kész vagyok tőle, szerintem ezzel multiban ha kiengedem lennie kéne simán 6-700 nak, de szerintem sok helyes 1000nek is!:S
segítsetek pls!:( -
ata96 #26051 sziasztok olyan problémám van hogy amikor multiba akarok lépni állandoan azt írja hogy connecting to iwnet .reggel óta ezt csinálja és nem tudok mit csinálni.ha tudtok légyszi segitsetek. -
yakovlev999 #26050 hello vki nem tudja mi van ilyenkor?
multiplayer elindításánál mindig rákérdez hogy akarom e csökkentett módban nyomni. És ha igen ha nem, belép a játékba nagy feketeség aztán kilép.
köszi előre is. -
#26049 hibaüzenet vagy valami ? mert a cod2 már egy P3-as gépen is elindul -
#26048 És persze XP-m van -
#26047 ezen a * -
#26046 Hali ! Nem tudjátok miért nem indul el ezen e gépigényen ? :
AMD Athlon 64 X2 3800+ 2,7 GHz
3GB Ram
Ati Sapphire x1950 GT 256MB ddr2 -
#26045 ez megszokott. sajnos sokaknál van, xp alatt. -
kapika11 #26044 Nekem olyan problémám lenne , hogy mikor fellépek egy cod2 szervere elég sokszor kifagy töltés közbe és ienkor ctr alt delete vagy ujraindítom a gépet és utánna jó lesz ez miért van? előre is köszi! -
kr1szmester #26043 biztos hogy nem. minden más tökéletesen fut egy vga hiba nem ugrik elő soha, egy fagyás nem történik. csak itt. olvastam róla más fórumokon, nem csak nekem van bajom win7en cod2-vel. -
akaaka #26042 Köszi!Meg lett!
A kereső megtalálta.
Köszi -
akaaka #26041 Na ez az!
Nem találom!
Már a players sincs ott a helyén! -
Gibor #26040 cod2/main/players/neved/ -
akaaka #26039 Sziasztok!
Elkezdtem végigjátszani a cod2 Singleplayert.
A játékot két gépen is játszanám, otthon az asztalin meg a laptopomon is.
A kérdésem az ,hogy a mentéseket amiket eddig küldetésben elvégeztem ,hova menti a játék, hogy áttudjam vinni a másik gépemre?
Mindenhol kerestem, de sajna eredménytelenül.
Előre is köszi a válaszért! -
#26038 tönkre ment a videó kártyád:S -
#26037 intel hack drivert nekem is az segitett -
kr1szmester #26036 Nekem az a problémám hogy Win7 64 bot alatt, játszok a multival - a singlet nem próbáltam - és egyszerűen egy idő után a hang olyan lesz mint vmi mosógép és befagy a kép, újraindul. valaki tudja mi lehet vele? -
mrxxx #26035 Hi!
Mitől lehet az hogy xfire nem adja be a szerókat a játékhoz?
Régen ment simán aztán lett új router és nem megy.Portot nyitni nem igazán lehet legalábbis nem segít semmit.Routerben benyomtam egy bizonyos DMZ szolgáltatást azzal ment rendesen.Aztán volt egy windows reinstall és megint nem megy(DMZ-vel sem).Valakinek van ötlete? -
ribot #26034 1000 éve nem játszottam! Miket kell letöltenem, hogy ezt orvosoljam? -
Csiszka #26033 sziasztok!nem tudnátok segíteni?nem indul el egyáltalán a cod2 kijön az a kis ablak amikor rányomok vmeik szeróra látszik a homokóra egy pár mp-ig azt ennyi párszor újraraktam és semmi se kép se hang:S pls help -
#26032 WTF? -
#26031 igaz ezt a fostos játékot tizenéves hülyegyerekek, vagy huszonéves szarosok irányítják a cb-én, röhejes igazsággal, a másikat meg egy milliárdos cég és nem enged belepofázást a versenyeibe tizenéves hülyegyerekek által. -
Gibor #26030 egyszerü, megnyomod és ugrik közbe dob egy nade-t, azért használják mert úgy messzebbre tudod eldobni. -
#26029 még lanon is nyomta pro klán nemzetközi szinten, és nem zárták ki őket.
na ezért omg ez a game.
starcraftban meg a legnagyobb neveket érték csaláson, mindet megbaszták, feljelentették, kizárták, törölték. csak ennyi a különbség.