Győzike
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akkor híresség. csodálom, hogy még nem ment amerikában... pff <#falbav>#falbav>
apocalypse
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
na persze ... LOL.
Amúgy vicc ... eszméletlen nagy bukás lesz sztem a Retek klubnak. De hát õk tudják 😉.
OFF:
apocalypse0: jajj, ne is mondd! minap meglestem egy részt a cool verda c. mûsorból. Azon töprengtem, hogy bennem van -e a hiba, vagy abban az emberkében, aki szerzõdtette azt az ipsét Majka mellé.
"buzi majkával meg a beszélni se tudó nyomorult barátjával"
megnyugtattál ... nem bennem van a hiba: rajtam kívül más is úgy gondolja hogy az a muki nem igazán tud kommunikálni.
Az alap5lete amúgy iszonyat jó lenne a mûsornak (lásd MTV), ha a tálalás nem így nézne ki. Komolyan mondom, már a hányinger kerülgetett, amikor azt kezdték el fejtegetni, hogy hogyan lehet szájba b*szni egy halat. Egyedüli pozitívum ebben az "ismeretterjeszõ szösszenetben": meggyõzött arról, hogy nekem kúl verdát soha többet nem szabad néznem. A nagy kédés ... kik lehetnek azok a célszemélyek akiknek ez a mû készül?!
Bocsi az OFFért 😉
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
mint az már DJ Bee18 is mondta: VV, Bajkeverõk, Benneleszek a tv-ben, de ezen kívûül ugye van a cool-tv ami régebben egy nagyon zsír adó volt, most meg az egész teli van azzal a buzi majkával meg a beszélni se tudó nyomorult barátjával, plusz ezek a cseszett buzi mûsorok: az újságban láttam ezeket a címeket: " Légy te is hetero", "Fiúk a klubból". A gyõzikérõl ugye ne is beszéljünk.
apocalypse
De lehet akármilyen, hatvannégy plasztikai mûtét és zsírleszívás után sem néz rájuk komolyan senki... Azok után, amit a tévében lemûveltek, nem is csoda.
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Gáspárék leszerzõdtek a Gyõzike-show folytatására. Már csak az a kérdés, hol veszik fel a mûsort, hiszen amikor a család eladta salgótarjáni házát, Bea asszony szüleihez költöztek. Õk viszont ellenzik, hogy kamerák kereszttüzében éljék az életüket. Gyõzike édesapja is kijelentette: náluk sincs forgatás.
Hosszas huzavona után tegnap délután az RTL Klub székházában Gyõzike és felesége beadta a derekát, és igent mondott a csatorna ajánlatára.
- Érthetõ, hogy csak most sikerült megállapodnunk, hiszen a család elfáradt attól, hogy naponta jelen voltunk az életükben. El kellett telnie jó néhány hónapnak, amíg hiányozni kezdett számukra a stáb és a képernyõ - mondta lapunknak Herman Péter producer.
Még nem született döntés, hogy a show-t mikortól láthatják a nézõk, de az biztos, hogy a napokban elkezdõdik a mûsor forgatása.
- A család most Nógrádmegyeren lakik, Bea szüleinél, így a mi kameráink is odaköltöznek - tette hozzá a producer.
Ez viszont problémát okozhat Gáspárék életében.
- Az anyósomék egyelõre tiltakoznak, és az apám is kiakadt, amikor felvetettem, hogy hozzájuk költözünk. A salgótarjáni házunkat eladtuk, szinte földönfutók lettünk Beával. Fogalmam sincs, hogy hol veszik majd fel a mûsort - mondta Gyõzi.
- Nálunk nincs forgatás - jelentette ki szûkszavúan id. Gáspár Gyõzõ. Bea édesanyja már engedékenyebb volt.
- Ha a fiam és a vejem boldogsága ezen múlik, talán hajlandó vagyok meggondolni magam - mondta Aranka néni.
Gyõzike ugyan egészen az utolsó pillanatig azt mondta, nem szerzõdik az RTL Klubbal, mégis meggondolta magát.
- Rengeteg levelet kaptam, amelyben követelték, hogy folytassam a mûsort. Ha csak rajtam múlt volna, nem teszem, de mivel a nép így akarja, hát újra belevágok - kezdte Gyõzike, aki azt is kijelentette, nem a pénzért vállalta az újabb részeket.
- Azt a több tízmillió forintot, amit a mûsorért kapunk, beteg gyermekek megsegítésére szeretnénk felajánlani. Ha egy gyermekkel több gyógyul meg a földön, akkor már érdemes volt a show-t elvállalni - tette hozzá.
Forrás: Színes Bulvár Lap
Xbox Live gamertag: kilencnad
---
3.evad egyik temaja "gyozo leakar fogyni es meg a kes ala is kepes befekudni erte..."
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
örülök, pedig már kezdtem megnyugodni...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Biztos elég az õ családját nézni is 😊)
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
fura, hogy sokan szeretik és nézik, de még többen utálják és nézik...
Hol laksz?
a helyi plusban "Gyõzike" -s pólót lehet venni, darabja 999Ft.
zebracsíkos kispárna is van.
😊
De sokszor uncsi... 😞
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Na mind1😊
A színes Bulvárlap pedig tényleg visszafejleszt az agymûködésben😄
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF