1799
-
#1678 eddig sorozatonként kapott 40-et,most meg csak 7-et? érdekes...
-
#1677 hááááááát má idegesítő, és reméltem nem vagyok 1edűl, má ahogy scrolloztam itt, főleg hogy megin ha akarja az ember, ha nem, a csapból is Győzike folyik.
Nem vagyok rasszista, mert pl. Gusztiékat szeretem, de ők nem is ilyen buta c-ok. És nem erőltetik magukat az emberre. -
Aspyrin #1676 Ah, szóval ha jól értem kicsit bosszant téged a dolog? -
Vlala #1675 A teljes összeget, mi? A lófüst, ennyit vallanak be... Lesz abból 30 milla is, amiből hetet "nagylelkűen" felajánl...
Donoki, Tigeroo: Igen. Sajna. -
#1674 ja de mikor véget ért a 2. blokk 1-2 hét múlva sehol senki se beszélt má róluk,[talán ez fájt a beképzelt pöcsnek] most meg újra tele vannak a forumok, ujságok, tv. -
Aspyrin #1673 Őszintén megmondva engem annyira nem érdekel, hogy mennyi pénzért és mit művel ez az ürge és a családja. Foglalkozzon velük az aki akar :p -
#1672 ezt be is veszed? a cash-é meg@ná a nyulat is, eddig se adakozott. Eddig az volt hogy azt +tartják amni a költségeiket fedezi, és a többit adják oda. Ja és a saját nejitől is sajnálja a lét, na akkor??? -
Aspyrin #1671 Nos tegnap a Fábryban hallottam nyilatkozni, miszerint a következő epizódokért 7 milliót fog kapni, de a teljes összeget felajánlják kórházaknak. Úgy legyen. -
Aspyrin #1670 Márciustól ismét Győzike -.- -
#1669 szal fiúk,győszike azt nyilatkozta kb. 1 hónapja, amit cikket betettem : #1660 hsz-embe. Most meg azt mondja mindenhól, hogy szegény földönfutó, és rettenetes körülmények között forgatnak bea szüleinél, ahova költöztek. Na mi az igaz??? Szerintem a pompás házukat dugdossák, hogy sajnálkozzon mindenki. Ez többett hazudik mint zabál, pedig még a lányai maradékát is bezabálja. Azt is mondta eltünik a médiából, na, és most ujra folytatódik a show. Ja és most csak 10 millát kap??? Meg amit letagad. No Comment. -
donoki #1668 Ott lax? :D -
#1667 ott-e lax? -.- -
Vlala #1666 Salgótarjántól 30 kilométerre???
Zene füleimnek! :] -
donoki #1665 lol... -
#1664 gyozike-mod :c -
donoki #1663 Be vagytok lőve..... -
#1662 ...fundakávé-kamanduka! Apcuk! Fundaluk! Fundakávé-kamanduk! -
#1661 ..rapper..
apacuka-fundaluka?[wilting&&&]] -
#1660 de lelépett a médiából, elege lett, jahh. Földönfutó lett, nincs házuk se már.
Arany, pompa, zebracsík - Győzike 30 milliós házba költözött
Jól érzi magát új otthonában Győzike: a Romantic együttes frontembere ugyanis családjával nemrég beköltözött Salgótarjántól 30 kilométerre fekvő új házába.
De miért bejáékná lessz a forgatás?
adakozzunk :(( -
donoki #1659 És mikor lesz az első rész banyek? -
#1658 ujra lessz győszike, készűl a roma kamu -
donoki #1657 Hát igen .... -
#1656 ebben a topigban szeretnünk kéne Győzit nem pedig bántani! :-p -
donoki #1655
LoL.. -
#1654 reméljük soha -
donoki #1653 Mikor fog elindulni a győzike megint?
Csak úgy lérdezem?mikor lesz az első része? -
#1652 meg tájszon meg majka papa -
hokotro #1651 Ja és ami megdöbbentő:Ez a Győzike az égen adta világon semmihez nem ért.Mitől kiemelkedő sztár ez a faszi???Showman?Maradjunk az ostoba egyszerű cigány gyereknél.Szomorú hogy a média szándékosan eteti a társadalmat evvel az übergagyi,gazdag-cigány salgótarjáni balfasszal. -
hokotro #1650 Mostanában ha valaki minnél ostobább, annál jobban felfigyel rá a média,persze haszon szerzésből.Pl:Ogli G,Győzike,Beja asszonka és hasonló tukkó-bunkó jötmentek.Mondják is többek:Hááá ha nem teccik ne nézd vazzze!!!!De ki is mondja? -
#1649 a magyar ozi -
#1648 Jah, mingyár más
akkor híresség. csodálom, hogy még nem ment amerikában... pff -
jefferson83 #1647 Há men vót a való villába ben. -
#1646 De én még a majkát sem értem, hogy mért akkora "sztár" -
#1645 "- Azt a több tízmillió forintot, amit a műsorért kapunk, beteg gyermekek megsegítésére szeretnénk felajánlani. Ha egy gyermekkel több gyógyul meg a földön, akkor már érdemes volt a show-t elvállalni - tette hozzá."
na persze ... LOL.
Amúgy vicc ... eszméletlen nagy bukás lesz sztem a Retek klubnak. De hát ők tudják ;).
OFF:
apocalypse0: jajj, ne is mondd! minap meglestem egy részt a cool verda c. műsorból. Azon töprengtem, hogy bennem van -e a hiba, vagy abban az emberkében, aki szerződtette azt az ipsét Majka mellé.
"buzi majkával meg a beszélni se tudó nyomorult barátjával"
megnyugtattál ... nem bennem van a hiba: rajtam kívül más is úgy gondolja hogy az a muki nem igazán tud kommunikálni.
Az alap5lete amúgy iszonyat jó lenne a műsornak (lásd MTV), ha a tálalás nem így nézne ki. Komolyan mondom, már a hányinger kerülgetett, amikor azt kezdték el fejtegetni, hogy hogyan lehet szájba b*szni egy halat. Egyedüli pozitívum ebben az "ismeretterjesző szösszenetben": meggyőzött arról, hogy nekem kúl verdát soha többet nem szabad néznem. A nagy kédés ... kik lehetnek azok a célszemélyek akiknek ez a mű készül?!
Bocsi az OFFért ;) -
#1644 -
#1643 Jól van, ügyes vagy :DDDD -
#1642 nah végre!! :-ppp -
donoki #1641 LoL :D -
#1640 Benne leszek a TV-ben, kurvajó volt halálra röhögtem magam a sok idiotán -
#1639 A retek klubnak valóban nem csak ez volt szar húzás.
mint az már DJ Bee18 is mondta: VV, Bajkeverők, Benneleszek a tv-ben, de ezen kívűül ugye van a cool-tv ami régebben egy nagyon zsír adó volt, most meg az egész teli van azzal a buzi majkával meg a beszélni se tudó nyomorult barátjával, plusz ezek a cseszett buzi műsorok: az újságban láttam ezeket a címeket: " Légy te is hetero", "Fiúk a klubból". A győzikéről ugye ne is beszéljünk.