Győzike

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
élyjen Dzsõzike <#taps><#taps><#taps><#banplz><#bdead><#wilting><#help><#gun><#idiota>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

torrente
Én nem értek Veled egyet. Nekem is, Neked is, mindenkinek meg van a lehetõsége a kitörésre.

apocalypse0
http://www.peticio.hu/?module=6&pdid=3155
Legyetek szívesek 😊
trágyalé...loool

a legmesszebbmenõkig egyetértek veled, nem találkoztam(képletesen) ennyire nulla emberrel mint ez a trágyalé, meg persze a hozzáillõ niemand családja<#eljen>
tigeroo
Adjunk a paraszt cigányának!Pénzért beválalta ezt is:-)
Szeressük Gyõzit???Ez a buta ostoba egyszerû cigánygyereket???Már kinjába röhög az ember mikor a kereskedelmi csatorna atom hülyét csinál belõle.Hülyébõl még hülyébbet.A végén még õ panaszkodik:Nem birom-nem birom!Örülhetne ez az aluliskolázott balfasz egyáltalán, hogy evvel a szegénységi bizonyitványával a tv közelébe juthatott.Apuka a sok pénzével ezt is elintézte.A Salgótarjáni Vajda:-).Látjátok nem minden a pénz.Aki hülye ahoz is hogy befektesse, vagy valamit értelmes dolgot kezdene vele,az meg is érdemli.Gyõzi:veszek izé spótkocsiitt beja.Az kõ!!!Meg déjvédé meg haaazimuzi.Az nagyon fontos.Hát ha ezeknek a világon a legtöbb pénzük lenne akkor sem tudnának mit kezdeni vele.Tudjátok mikor hiszem el hogy õ gyermeksegélyre utal át pénzt?Nem õ!A tv média managere,hogy nehogy igazi szarnak tünjön, mint amilyen.A szájába rágnak mindent a managerek mert még arra is buta hogy saját döntéseit meghozza.Kétlem azt is hogy a 8általánost elvégezte.Égõ ez a zebra ruhába öltözött,szamár ember.Talán még a szamár is képes okosabb döntéseket meghozni:-)
Hát az nagyon jó...<#mf1>

apocalypse0
ez lesz a gyõzike ellenes topic

apocalypse

Itt nem szidni kell ha nem szeretni 😄
Csináljál egy Gyõzike ellenes topikot akkor !<#nyes><#banplz>

Durrantsák már le ezt a roma familíát egy Berettával!

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

tigeroo
<#rinya>>>><#nevetes1>>>><#gonosz1>

GYÕZIKE IZ BEKK -.-
Ehh...
Márciustól lesz? <#kuss><#banplz>

Miranda as
ne aggódjatok, virgi lessz az uniós gyerek szépség magyar képviselõje, a majomképü. Nem vagyok gyerek ellenes, de vannak olyan gyönyörû, értelmes kislányok, akkor ez hogy jutott be?

Vircsikét a parlamentbe 😊 Egyébként egyedül a gyerek leamortizálódása miatt szoktam belenézni a mûsorba.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

koryne
Tegnap odakapcsoltam a zertéelklubbra és az elsõ, amit meghallottam, a kis édi-bédi Vircsike visítása volt... Gondoltam magamban, hogy igen, ez hiányzott már nekem! Többet még véletlenül sem kapcsolok oda.
Csak az a baj, hogy több ezren viszont oda fogak és amíg van nézettség, addig nem hanyagolják ezt az enyhén értelmi fogyatékos családot.

Xbox Live gamertag: kilencnad

Miranda as
szerintem is, mivel kikéne tenni a RTL plakátot, és akkor má bukta.
De nem a gazdag Gyõzi papáná forgatnak 😄

Shaman
ez nagyon egyzserü.
Miután ott forgattak,mindenki tudta hol lakik,s gondolom zaklatták is nem keveset. Ezért eladta a házat ,amit "érdekesen elõadva" láthattunk is a showban.
Gondolom most szeretné ha nem tudnák hol lakik,s ezért nem az újonnan vett házban forgatnak,hanem a szülöknél,sztem ennyi.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Shaman
eddig sorozatonként kapott 40-et,most meg csak 7-et? érdekes...

Miranda as
hááááááát má idegesítõ, és reméltem nem vagyok 1edûl, má ahogy scrolloztam itt, fõleg hogy megin ha akarja az ember, ha nem, a csapból is Gyõzike folyik.
Nem vagyok rasszista, mert pl. Gusztiékat szeretem, de õk nem is ilyen buta c-ok. És nem erõltetik magukat az emberre.

Ah, szóval ha jól értem kicsit bosszant téged a dolog?<#nevetes1>

A teljes összeget, mi? A lófüst, ennyit vallanak be... Lesz abból 30 milla is, amibõl hetet "nagylelkûen" felajánl...

Donoki, Tigeroo: Igen. Sajna.

Miranda as
ja de mikor véget ért a 2. blokk 1-2 hét múlva sehol senki se beszélt má róluk, most meg újra tele vannak a forumok, ujságok, tv.

Õszintén megmondva engem annyira nem érdekel, hogy mennyi pénzért és mit mûvel ez az ürge és a családja. Foglalkozzon velük az aki akar :p

Miranda as
ezt be is veszed? a cash-é meg@ná a nyulat is, eddig se adakozott. Eddig az volt hogy azt +tartják amni a költségeiket fedezi, és a többit adják oda. Ja és a saját nejitõl is sajnálja a lét, na akkor???

Nos tegnap a Fábryban hallottam nyilatkozni, miszerint a következõ epizódokért 7 milliót fog kapni, de a teljes összeget felajánlják kórházaknak. Úgy legyen.

Márciustól ismét Gyõzike -.-

Miranda as
szal fiúk,gyõszike azt nyilatkozta kb. 1 hónapja, amit cikket betettem : #1660 hsz-embe. Most meg azt mondja mindenhól, hogy szegény földönfutó, és rettenetes körülmények között forgatnak bea szüleinél, ahova költöztek. Na mi az igaz??? Szerintem a pompás házukat dugdossák, hogy sajnálkozzon mindenki. Ez többett hazudik mint zabál, pedig még a lányai maradékát is bezabálja. Azt is mondta eltünik a médiából, na, és most ujra folytatódik a show. Ja és most csak 10 millát kap??? Meg amit letagad. No Comment.

Ott lax? 😄

tigeroo
ott-e lax? -.-
Salgótarjántól 30 kilométerre???

Zene füleimnek! :]

lol...

tigeroo
gyozike-mod :c
Be vagytok lõve.....

Beast Machine
...fundakávé-kamanduka! Apcuk! Fundaluk! Fundakávé-kamanduk!

...vágod?

tigeroo
..rapper..

apacuka-fundaluka?]
Miranda as
de lelépett a médiából, elege lett, jahh. Földönfutó lett, nincs házuk se már.

Arany, pompa, zebracsík - Gyõzike 30 milliós házba költözött
Jól érzi magát új otthonában Gyõzike: a Romantic együttes frontembere ugyanis családjával nemrég beköltözött Salgótarjántól 30 kilométerre fekvõ új házába.

De miért bejáékná lessz a forgatás? <#fejvakaras>

adakozzunk 😞(

És mikor lesz az elsõ rész banyek?

Miranda as
ujra lessz gyõszike, készûl a roma kamu <#unalmas>

Hát igen ....

Shaman
ebben a topigban szeretnünk kéne Gyõzit nem pedig bántani! :-p

<#vigyor><#buck>
LoL..

apocalypse0
reméljük soha

apocalypse

Mikor fog elindulni a gyõzike megint?
Csak úgy lérdezem?mikor lesz az elsõ része?

Rafaelo
meg tájszon meg majka papa

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Ja és ami megdöbbentõ:Ez a Gyõzike az égen adta világon semmihez nem ért.Mitõl kiemelkedõ sztár ez a faszi???Showman?Maradjunk az ostoba egyszerû cigány gyereknél.Szomorú hogy a média szándékosan eteti a társadalmat evvel az übergagyi,gazdag-cigány salgótarjáni balfasszal.<#levele>
Mostanában ha valaki minnél ostobább, annál jobban felfigyel rá a média,persze haszon szerzésbõl.Pl😮gli G,Gyõzike,Beja asszonka és hasonló tukkó-bunkó jötmentek.Mondják is többek:Hááá ha nem teccik ne nézd vazzze!!!!De ki is mondja?<#taps><#taps><#taps>
Rafaelo
a magyar ozi

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!