Gyõzike
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
A Bagi-Nacsa is egyre gagyibb, bár még mindig jobb a kancigánynál.
György
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
ez mar tenyleg minden hataron tulmegy. Antifacist action gogogo, dehogy egy retkes salgotarjani cigany innen onnan osszelopkodott eletet nezzem, es a magyar nyelv legprimitivebb hasznalatat adjak fomusoridobn, ez mar a hulyeseg legmagasabb foka. nem hiszem el, hogy ezt megtehetik ma Magyarorszagon
Nem gitáros.
Pfff.
Ozzy Osbourne <- így írják, és még csak nem is gitáros TEEEE....
\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"
György
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Nem néztem meg, mert tudom, hogy nem tetszett volna.
Én azt hittem, hogy a VV3-nál már nincs lentebb! De van...
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
<#eljen>#eljen><#nyes>#nyes><#eljen>#eljen>
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
A Bár tényleg jó volt. Ötletre ment, nem voltak agyon fizetve, melózniuk (!!!) kellett, abból (is) éltek, ráadásul értelmes feladatok elé állították õket. Ott is volt ökör (Hol van a nullás kilométerkõ Budapesten? Kecskeméten ...), meg megjátszós semmilyen emberke, de végül is nézhetõre sikeredett. A Big Bráner, meg a Csaló Világ már kevésbé volt értelmes dolog.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
De szebbé teszi napjainkat... :P
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Es a masik bibi hogy a Gyoziket is nezi az aki vegig szidja es ocsarolja.
Szal vegulis nezik mar csak azert is mert ennyire szar.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
míg itt nem mindenkinek van egyáltalán egy pici kis önismerete
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
számomra egy nagy tanulsága volt a mûsornak:
a pénz (jólét) nem minden...
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
Azóta amikor meglátom azt a giccses virágos gyõzike logot, ijedten kapok a távirányító után és kapcsolok szinte mindegy melyik csatornára, mert ennél bármi jobb :D
Az elsõ két percben azt gondoltam: tragikomédia.
Utánna már csak azt: tragédia.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
mert ha nem néznék akkor nem adnának le ilyen fos mûsort, mert akkor nem lenne reklámbevételük sem amibõl fedeznék a dolgokat és haszonra is tennének szert...
most komolyan...
nem tom emlékeztek-e még anno a BÁR-ra... anno viasat3-on ment...
nekem az azért tetszett... pedig aki ismer Lmondhatja hogy nem rajongok az ilyenés ehhez hasonló dolgokért...
utána egy nagy lépéssel következett a big brádá... hooah... erre jöt egybõl a válaszlépés az rtltõl... a való világ vagy mija getz... (aszem más ilyen nem volt... :S )
hát igen... minõségben elértük már azt a szintet ahonnan lassan már nem lehet lejjebb zuhanni (nincs lehetetlen ;) )
hát SAJNOS lemaradtam most A mûsorról (a fene egye meg... ilyet... ;) ), mert inkább jobbnak láttam kicsit filmet nézni meg gépen játszogatni... :)
ízlések és pofonok... lehet most mondani...
DE aki nézi is... az meg is érdemli...
és tényleg szánalmas hogy kik a SZTÁROK mostanában kis hazánkban... és jogosan merült fel korábban itt vmelyikõtöktõl a kérdés: és honnan a 'csából van neki ennyi pénze ilyen házra? (szerencsétlenségemre még az egyik beharangozót véletlenül Lkaptam :( ) :S
mert kérem szépen nem az az ország image hogy épp kivel csinálnak országimáááázzzssss filmet... hanem ez... egy igen csak negatív vmi...meg azok az álsztárok akiknek nyomatják a pénzt... arra hogy büdös bunkó paraszt senkiháziak... és ezt még képesek ország-világ elõtt is reklámozni...
szánalmas...
szánalmas...
szánalmas...
:(
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Különben tényleg az a legszomorúbb az egészben h. magyarországon ilyen egy híres ember; és ez az egész országot minõsíti...
Én már rég megfogadtam h. bele sem fogok nézni és ehhez tartom is magam. <#eplus2>#eplus2>
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
http://www.lohere.net - a MagyarChan