A jövő vadászrepülőgépei: A légtér urai
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Sim City 4 magyarítás: http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat River Valley Project on Simtropolis
Ebbõl a megfontolásból döntött például az amerikai haditengerészet a kéthajtómûves gépek mellett (az utolsó egyhajtómûves típusuk az F-8-as volt, és annak 1987-es végleges kivonása után több mint 20 évvel, az F-35-ös lesz csak a következõ).
JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!
Ezzel az erõvel le kellene hordanom magam, mert meg sem említettem a MiG-25-öst, amely a legnagyobb csúcssebességgel rendelkezik az összes, valaha is szolgálatba állt vadászgép közül. És még hosszasan lehetne sorolni, hogy melyik típust miért kellett volna megemlítenem...
Jó a cikk, azonban egy lényeges hibát kiemelnék.
Egyhajtómûves gépeknél kimaradt az egyik leghíresebb, és legnagyobb darabszámban szolgálatban lévõ gép, mégpedig az amerikai F-16-os. Ezen kívül a svéd gripen is, melybõl hamarosan magyarországnak is lesz, egy hajtómûvel rendelkezik.
JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!
Nekem 1 dolog bántja a szemem:....
Akkor ne nézz oda <#nemtudom>#nemtudom><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Kiváncsi vok a tesztelo.hu-n mennyi hiba van 😄D
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Nekem 1 dolog bántja a szemem:
"a levegõ gyorsabban áramol"
"hogy fog áramolni a levegõ"
Nem "gyorsabban áramlik" és "fog áramlani"? Áramlásról beszélünk és nem áramolásról.
Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD
Nem figyeltem eléggé. Megakadtam ott, hogy az elõrenyilazott szárnyprofilról írsz és a csupaszárnyról nem.
Bocsi.
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
De télleg, a helyedben keresnék spéci kiadókat s mutatnék néhány cikket, könyvvázlatot.. úgyis õk mondják meg milyen lehet a könyv.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
...a fordulót végre lehet hajtani a függõleges tengely mentén is...
Nem megfordulsz a tengely mentén, hanem egy fordulót végrehajtasz.
Az mondjuk jogos, hogy értelmezés szempontjából talán nem a legszerencsésebb volt a szóhasználat.
De az is igaz hogy bizonyos gepeken nincs vizszintes vezersik, csak stabilizator. Azaz nekem anno ugy tanitottak hogy azon tipusok amiken a kormanyfelulet egesszeben kiteritheto (alt hangsebeseg feletti tipusok), azokon sztabilizatornak hivjak, amiken nem a telljes teritheto ki azokon hivja a szakma vizszintes vezersiknak. Fokozottan ervenyes ez az instabil gepekre!
Persze lehet meg tovabb menni, es lehet boncolgatni a stabilizator mukodeset nagy sebessegen, hisz jopar tipuson nagy sebessegenel besegit a csuro iranyu elmozdulasba. Vagy johet a "kacsaszarny" elvei.. van tipus ami kisebessegen aktiv kacsa passzis stab, es forditva.. van tipus amin mindig atkiv es van amin kacsa mindig passziv es stab pl nincs is! (pl Kfir)...
Bonyolult kerdes ez, de alapozasnak jo a cikk tenyleg! 😉
Sokat vihogtunk rep. alapismeret órán azokon, akik hozzátok hasonlóan keverték a fogalmakat.
Kicsit hosszu de igy lessz teljes, jol ertheto a masodik esetleg harmadik resszel.
Egy kérdés:
A csupaszárny elrendezést miért nem említetted meg? Az ténylég különleges elrendezés nem?
(B-2A Spirit rulez!!!)
😊
Ebben az összefüggésben a tengely mentén szerintem is helytelen, de végül is mindenki érti mit akartál vele mondani.
Egyébként a cikk mint mindig, most is fasza!
Mig23asból úgyis van még 1 kép. meg csúnyább is sokkal.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Amit Isten egyik kezével download, a másikkal upload.
Akkor ezért írtál mostanában csak olyan "rövid" hozzászólásokat
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Tényleg kicsit hirtelen lett vége. Azt hittem, hogy a katapult ülés müködését egy picit jobban fogod részletezni.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Grat.
Viszont itt tévedsz:
US Navy = Amerikai Haditengerészet
USMC = Amerikai Tengerészgyalogság
Két különálló fegyveres erõ.
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
<#taps>#taps><#vigyor>#vigyor>
(nem is tudtam, hogy ez a neved <#smile>#smile>)