59
-
#19 Az ilyen részleteket vágtam egy kicsit meg, mert már így is egy kicsit hosszú lett a cikk... -
#18 Szép cikk lett megint!
Tényleg kicsit hirtelen lett vége. Azt hittem, hogy a katapult ülés müködését egy picit jobban fogod részletezni. -
#17 Nagyon jó lett a cikk, bár kicsit hosszú
-
bandia #16 Erre egy szó van: Fasza!
Grat. -
#15 Igaz, te a Navy-t emlegetted...csak en szoktam oket egybe vonni -
#14 Semmi gond, inkább te találj benne hibát, mint más. :D
Viszont itt tévedsz:
US Navy = Amerikai Haditengerészet
USMC = Amerikai Tengerészgyalogság
Két különálló fegyveres erő. -
#13 Áhhh szuper cikk! B!G HTX! :) -
Mice #12 az nem brit -
#11 Ha már itt tartunk, nem árt eloszlatni egy legalábbis mosolygásra okot adó tévhitet amely egy bizonyos vadászgép fordulóköre és Magyarország légtérhatárainak mérete között próbál egyenlőséget vonni: ennek ugyanis semmi alapja
-
jeec #10 Jó kis cikk, gratu. Jöhet a folytatás!
(nem is tudtam, hogy ez a neved ) -
#9 Jo a cikk, es ismersz nem kotozkodok (remelem)
Ebből a megfontolásból döntött például az amerikai haditengerészet a kéthajtóműves gépek mellett (az utolsó egyhajtóműves típusuk az F-8-as volt, és annak 1987-es végleges kivonása után több mint 20 évvel, az F-35-ös lesz csak a következő).
USMC Harrier-jei? -
#8 A probléma ezzel "csak" annyi, hogy iszonyatosan eszi az üzemanyagot�
Felkialto jel. -
FirStDeXTeR #7 minden elismerésem:
GRatulA -
#6 Sajnos kicsit elszaladt velem a ló, és összefirkáltam a szövegszerkesztő szerint 16 oldalnyi nyers szöveget a vadászgépekről, utána meg kétségbeesetten próbáltam valahogy fogyaszthatóvá tenni az egészet. A vége az lett, hogy kicsit meg kellett kurtítani és ketté kellett vágni a témát. Szóval lesz folytatás. :) -
#5 olyan hirtelen lett vége... máskor volt egy kis összefoglaló a jövő trendekről vagy valami ilyesmiről - várható egy folytatás? -
Muhomak #4 Szép összeszedett cikk
Látszik rajta, hogy sok munka van benne
Gratulálok -
Orgi-CRPD #3 Gratula a cikkhez!
-Orgi-
-
#2 Cifu, összerakjátok a cikkeidet és az Sg kiadhat egy haditechnikai ismertető könyvet;) -
Zedas #1 Cifu, örökbefogadhatlak? :)