33
-
FTeR #33 ööö, a hibárnáció nem a TPC-k sajátja.
max, ezeknél defaulton ez van beállítva... -
valaé valaé ná #32 Nem értem, mért nem fogod fel hogy ez PDA szerűen müködik és nem indul újra a bekapcsolásnál, csak feléled a hibernációból.
Láttál már ilyet egyáltalán közelről ? -
dondore #31 vhogy a memoriakezeles nem tartozik a win-ek erossegehez xp elott. azert persze xp-t is ujrainditom neha csak megszokasbol;) -
#30 Tájékoztatlak, hogy itt, Veszprémben van egy Márkószoft (így :-) nevű irányítástechnikai cég. -
#29 Ha egy jó OS-ből, vagy progiból karriert lehetne csinálni, már biztos én megpróbálkoztam volna az IT üzlettel.
De a M$ a fasza üzletpolitikájával tud lenyomni másokat és nem a csúcsszupi minőségű progijaival, ha még nem tűnt volna fel.
Tudod az a rengeteg per nem véletlenül, vagy irígységből indult ám ellenük!!!!
Úgy tűnik ezzel rajtad kívül mindenki tisztában van;))) -
blackeagle #28 Tipukus m$ felfogás. Inditsd újra naponta, telepitsd fel havonta , vedd meg jó drágán -
#27 amúgy az sg.hu tényleg olyan index.hu színvonalú kezd lenni....
"bulvármagazin":D tudja mi kell a birka népnek:D Huu, fikázzunk, lázadjunk, wúú wúú.. -
#26 naja, egy ilyen kis szar, biztos szerverként üzemel, hogy HETEKIG egyfolytában mennie kell:DDDDD -
#25 mennyi pro programmer van itt.. azt a mindenit. miért ne malapítotk egy céget, pl MACROSoft? biztos sikert sikerre halmoznátok tökéletes rendszereitekkel. -
PityBull #24 Hogy hibás egy operációs rendszer az nem nagy újdonság. Ilyesmi mindegyikkel megesik...
Ami viszont kiborít a cipőmből az ez:
" az első panaszok még tavaly tavasszal jelentek meg, és a vásárlók azóta is hiába várnak a szükséges javításra " -
MrTressy #23 akkor még az indulási határt se érte el -
Naranek #22 Szep kis hir ez, kar hogy a Travelmate C110-esem nem tud rola..
Lassan 1 honapos uptime-ja van, a Tabtip.exe meg csak 8100 KB memoriat hasznal es 3176 KB virtualis memoriat (Taskman).. -
#21 Gyönyörű.... Ez már durva. -
Dömsödi #20 He he. Kimaradt egy delete, vagy free utasítás? Nem lesz könnyű megtalálni...
Ahogy a micit ismerem csinálnak egy 4 megás programot, ami a hibás alkalmazást naponta leállítja, majd automatice újraíndítja... -
FTeR #19 ne dumáld be nekem, h 24 órán keresztűl használsz tabletPC-t egy héten át, főleg, hogy vagy fél napig bírja 1 feltöltéssel... -
szivar #18 Melyik memória halmazállapotára vagy kíváncsi?
Virtuális vagy a fizikai? -
htmm #17 mireez:
"hát kínos ügy, de sztem nem ollyan nagy cucc naponta egyszer "ki-bekapcsolni". sztem eleve reggel bekapcsolják és este ki."
Nem tudom, te hogy vagy ezzel, de en elvarom minden szamitastechnikai eszkozomtol, hogy onnantol kezdve jol mukodjon, hogy bekapcsoltam, egeszen addig, amig en sajat akaratombol ki nem kapcsolom. Ha valami ezt nem teljesiti, akkor az sz.r, masikat kell helyette keresni.
Hogyis? Tavaly tavasszal derult ki. No comment. -
FTeR #16 lol, baz beszarás ez az SG
a rövid hírekben van egy eldugott, rövidnek alig nevezhető cikk, amiben elég érdekes dolgok vannak B.G. levelével kapcs.
ellenben egy ilyen fos, fikázzuk az M$-t cikk meg itt virít főcímben.
SG Informatikai
és Tudományos
bulvár(hír)magazint
..............
alapítva 1998-ban
"Példaképünk: Blikk"
nevetséges...
-
#15 Azért szivárog, mert rossz a szigetelése. Nyomd tele szilikonnal, aztán nem fog szivárogni az a fránya memória.
Egyébként a memória milyen halmazállapotú? Merthogy attól függően kell a szigetelőanyagot kiválasztani.
És hova szivárog?
Nem mérgező, ha kiszökik a gépből? (Szerintem mérgező, mert a felhasználók mérgesek lesznek tőle) -
#14 Jólvan hát ez is windóz, mit vártunk.. -
#13 az akkor működik, hogyha az oprendszer kitakarítja az egész memóriát. ms rendszertől ezt felesleges elvárnunk. -
#12 Valóban, mivel a cikkben is le van írva...
"...vagy letöltik a világhálóról a felhasználók által készített batch fájlt, amely bizonyos időközönként újraindítja az alkalmazást..."
-
#11 mivel alkalmazás hibáról van szó, nem hardveres problémáról, sztem egy sima újraindítás is segít, felesleges kikapcs-bekapcs. -
szivar #10 Peldául:
Egy adott alkalmazás lefoglal a memóriából 1MB-ot saját felhasználásra. Telepakolja mindenféle kacattal. Jelzi az oprendszernek hogy az a rész foglalt. Utána felszabadítja azt a 600kB memóriát amit használt... Jelzi az oprendszernek hogy az szabad. 400-kB meg marad lefoglalva.
Nagyvonalakban és részletekbe nem belemenős stílusban ennyi. -
#9 Tessék szépen elolvasni a cikket, ott le van írva... -
Shadow_THH #8 de szar már...
de a memória szivárgást hogy értik?
1) fogy a memória kártyán/adathordozón/memóriában a hely, mint az öreg system restornál?
2) folyamatosan találomra elfelejt pár bitet a memóriából? (mondjuk a vágólapon lévő 'SZilviA szeRetem Vékony Aranyos tested, eGYetlenem'-ből, az marad benn, hogy SZAR VAGY?)
3) elkúródik a memória ha sokat van használva és venni kell újabb alkatrészeket? -
blackeagle #7 Ez olyan m$ felfogás. Telepitsd havonta , inditsd újra minden bitváltozáskor , kapcsold ki naponta és vedd meg sok pénzért ,mert ha nem lecsuknak. -
#6 Na, mióta is van Tablet PC? 1.5 éve biztosan... S még mindig megoldatlan egy hiba, mely gyakorlatilag használhatatlanná teszi ezt az olcsónak nem nevezhető gépet. Hát ez azért elég gáz! -
#5 Ne asztali PC-ben gondolkodj...
Én most laptopot használok, de használtam TabletPC-t is. Ezeken a kikapcsoló gomb elöször energiatakarékos üzemmódra kapcsolja a cuccost és később is csak hibernálja magát... Ebben az esetben a memóriaszivárgás igenis létező probléma. -
#4 hát a hibákat "általában" nem illendőségből teszik bele. hát kínos ügy, de sztem nem ollyan nagy cucc naponta egyszer "ki-bekapcsolni". sztem eleve reggel bekapcsolják és este ki.
"10 MB-ot foglal el, ami azonban néhány hét alatt akár 150 MB"... NÉHÁNY hét! alatt... tehát nem olyan nagy dolog ez. ennek hírnek is nagyobb a füstje, mint a lángja -
#3 Én nagyon sokszor gondolok arra, hogy eladok minden számítógépszart és soha nem veszek semmit, mert soha nem lesz hibátlan készülékem és szoftverem - olvasva ezeket a híreket.... -
Razgon #2 Ez azért gáz... Egy ilyen drága cuccban nem illit ilyen hibát elkövetni. -
juhand #1 Vagy nem vesznek többet rohadt drágán ilyen szart.