Film Kvíz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]
Most néztem meg a Drive-ot. Mondom bele pörgetek a The Ides of March-ba, amibe szintén Ryan Gosling játszik. És pont olyan részbe csöppentem bele, ahol ezt mondták Ryan Gosling-nek: "- Do you have a car? I don't drive"
Micsoda LOL-os véletlen xD
ON
Fákjúal!
Calver: kösz az ajánlást, mindenképpen megnézem azt a filmet
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
amúgy ha bejött, ajánlom War, Inc.-t is, szintúgy John Cusack és tesója, ugyanabban a szellemiségben íródott mint Grosse Pointe Blank (avagy "spiritual successor", amire nem hinném h létezik magyar kifejezés), csöppet elvont, és veszettül jó <#idiota>#idiota>
"The trees move. Do you not see it?"
köv. feladvány:

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
bár mondjuk eléggé emlékezetes jelenet <#bohoc>#bohoc>
"The trees move. Do you not see it?"
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
A Megfejtés: Kin Dza Dza! házi feladat: megnézni!
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Yippee-ki-yay, motherfucker
rakjon valaki
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
tuco: ez a Man from Earth (Az õslakó) lesz szerintem
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...