Film Kvíz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Calver
Egy makulátlan elme örök ragyogása? (Eternal Sunshine of the Spotless Mind)

"The trees move. Do you not see it?"

REALista

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

REALista
Az!😊

Tarantino és Clint Eastwood.

Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.

zsutyesz
Van tippem a két rendezõre: Quentin Tarantino és Woody Allen? Annyit segíts, hogy talált-e.

Ale Alonso! poppe fan club™

ProGabe
szupernyóc

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

REALista

Broafka
köszi

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

zsutyesz
az elsõt nem tudom, a másik a Halálos terápia.

Ale Alonso! poppe fan club™

Na jó. Kedves Filmbuzik, történjen mán itten valami!
Melyik (legalább) két filmben szerepel (látható) az alábbi címen található buta téglaépület:
2616 Burbank Boulevard, LA, CA, USA, Föld bolygó, guglimap a haverod, nézzél délkelet felé.
A téglaépület látható mindkét filmben, egy közeli kisközért és parkoló kicsit többet is szerepel az újabbban.
A két film közt 10 év van. Mindkét film rendezõje szerepel is, egyikük -szokása szerint- csak mutatóba, a másik -szokása szerint- fõszereplõ.

Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.

Broafka
hali, 2 filmet keresek:
1, valami 2. VH-s, arra emlékszem, hogy van valami kemény legény, aki asszem talál egy csapat túlélõt, ilyen civileket, és akkor mennek a romok között, és egy mesterlövész elkezd rájuk lõni. Õ meg mondja, hogy le tudná szedni, mert össze-vissza lõ, csak el kéne terelni a figyelmét, és megkér egy reszketõ tagot, de õ nem megy, ekkor egy gyerek (a túlélõk közül) kiugrik, és össze vissza futkározik, és így le tudja szedni a lövészt, aztán lebassza a fazont, hogy egy kisgyerek bátrabb nála.

2, a másik filmben ha jól emlékszem Geen Hackman játszik, de nem biztos. Valami orvost játszik, aki olyan embereket gyûjt be akik senkit sem érdekelnek (pl csöveseket) és rajtuk kísérletezik valami bénulás elleni szeren.

elõre is köszi

Broafka
de fura, nem is emlékeztem rá, hogy Luke Perry, meg Kim Cattrall szerepelnek benne 😊 Csak a csávó arcára emlékszem, amikor az ujjával odavonzza magához a halakat az akváriumban, és ilyen nagyon elégedett fejet vág 😄

másik fórumban már megfejtõdött:

http://www.imdb.com/title/tt0118452/
Broafka
jaaaj, erre én is emlékszem, és állandóan bemondták, hogy 2335235643 fertõzött 😄 ami a végére már egy kicsit idegesítõ volt. De tényleg kérünk címet, mert erre én is kíváncsi vagyok 😊

ProGabe
És mi az? Mert ismerõs a sztori, de nekem sem ugrik be a címe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

plu604
már megvan 😊

plu604
Keresek egy filmet, remélem nem gond ha itt is rákérdezek, hátha tud valaki segíteni 😊
Egyetlen részlet rémlik belõle: az égbõl kicsi, fekete, fényes kövek hullanak, és akik összeszedik azokkal valami para lesz, de hogy mi arra már nem emlékszem. Valami ufo-s film, kicsit régebbi. még fõszereplõt sem tudok mondani, nagyon régen láttam. 😄
Valaki nem tudja mi lehet a címe?

Broafka
ööö, maradjunk inkább a storyba építhetõ magyarázathoz 😊
nem tudom, nekem ez az ördög kiûzése magából ez nem túl szimpatikus, bár lehet, hogy igazatok van

lehet minden csak feltételezett fizikai valóságban volt..Mátrixosítva...Neo a tiszta HDD,fater a trójai,lány a direkt vírus..HDD format c,trójainak nincs hova települni,ezáltal a szállított vírus se létezik tovább😊
Broafka
de õ csak az ördög fia volt, nem az ördög, ha én meghalok, az apám nem hal meg, valami másról volt ott szó nem? Elõször az volt bennem, hogy mert õ az egyetlen fia, de elõtte mondta, hogy rengeteg gyereke van. Nyílván az volt a lényeg, hogy utódot csináljon neki, nem ezzel van összefüggésben?

u.i.: a film vége tiszta, hogy miután "felébredt" és realizálódott benne, hogy õ rosszat csinál, és akkor megjavul, aztán azért volt benne az a bizonyos... hiúság, amitõl nem szabadul az ember, én ezt értem, csak az nem világos nekem, hogy az ördög miért hal meg, a lánya miért szenesedik el amikor õ fõbe lövi magát

joeperry
Ha nem nyomtad ki ezen a ponton a filmet, akkor tudnod kellene, hogy nem pusztult el. A jelenet, amire célzol, azt szimbolizálta, hogy Kevin szembeszállt az ördöggel, és ezzel úgymond kipusztította önmagából (legalábbis átmenetileg).

http://joeperry.blog.hu/

Broafka
hi, most volt az ördög ügyvédje a tv-ben, már láttam párszor, de nekem valami nem világos teljesen (lehet csak nem figyeltem oda, vagy nem tudom) de (aki esetleg nem látta, az innentõl ne olvassa tovább) amikor a végén fõbe lõtte magát a srác, akkor az ördög ettõl miért pusztult el?

Broafka
nem tudom nagyon hova írjam, dee:
nem tudja valaki, hogy a film múzeum milyen frekvenciára kerül este 10 után, mert a port.hu szerint mennek tovább a mûsor filmek, de nálam átvált erotika csatornára (már nem mintha gondom lenne vele 😄 )

Metalmilitiakid
Igen ez az, köszi !

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

ffxi
Szerintem ez az.

Fákjúal!

Metalmilitiakid
Hali!

Bocsi, hogy így közbe rondítok, de keresnék egy filmet és nem találtam olyan topikot ami filmek megtalálásában segítene (vagy csak a szokásosan bunkó a keresõ).

A film valamikor a hidegháború amerikájában játszódott szerintem, egy kisvárosban. Élt egy gyerek az anyjával (az apa meghalt, talán köze volt valami pia és szerencsejáték dologhoz), aki a fõnökének és haverjainak "tesz szívességet" plusz fizetésért. Kiadják a házuk emeletét és odaköltözik egy 40-60 körüli férfi, aki összebarátkozik a gyerekkel és valamennyi pénzért megkéri, hogy mindig olvasson fel neki az újságokból. Késõbb kiderül, hogy a férfit keresi a kormány mert valami képessége van és a gyerek meg próbál neki segíteni eltûnni, de a végén csak elkapják. A film végén az van, hogy a gyerek idõsebb korában visszatér a régi lakásukhoz.

Ha valaki megtudná nekem mondani melyik ez a film nagyon megköszönném!

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Az igazak (The right stuff)

Tegyen valaki!

zaki
nem tudjuk, kérünk újat

Következõ kép:

Átadtam, átveszem 😊

ffxi
...mert nem lehet végignézni 😄

Fákjúal!

Karaj, végig se néztem 😊

Átadom.

<#eljen>

Setup?

Másnaposok 2

Tyler1
help: vígjáték

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Tyler1
nám nám, egyiksám 😄

REALista
Tûzparancs?

zaki
gondoltam karácsony miatt, akkor passz 😄

Calver
SLJ + motherfucking snakes?

"The trees move. Do you not see it?"

Tyler1
hideg 😊
újabb.

zaki
na ez jó lesz 😛PP
Die Hard 1?

Tyler1

<#eljen>

Tyler1
Futballmaffia

zaki
<#eljen><#eljen><#eljen>