Film Kvíz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"The trees move. Do you not see it?"
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
Ale Alonso! poppe fan club™
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Melyik (legalább) két filmben szerepel (látható) az alábbi címen található buta téglaépület:
2616 Burbank Boulevard, LA, CA, USA, Föld bolygó, guglimap a haverod, nézzél délkelet felé.
A téglaépület látható mindkét filmben, egy közeli kisközért és parkoló kicsit többet is szerepel az újabbban.
A két film közt 10 év van. Mindkét film rendezõje szerepel is, egyikük -szokása szerint- csak mutatóba, a másik -szokása szerint- fõszereplõ.
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
1, valami 2. VH-s, arra emlékszem, hogy van valami kemény legény, aki asszem talál egy csapat túlélõt, ilyen civileket, és akkor mennek a romok között, és egy mesterlövész elkezd rájuk lõni. Õ meg mondja, hogy le tudná szedni, mert össze-vissza lõ, csak el kéne terelni a figyelmét, és megkér egy reszketõ tagot, de õ nem megy, ekkor egy gyerek (a túlélõk közül) kiugrik, és össze vissza futkározik, és így le tudja szedni a lövészt, aztán lebassza a fazont, hogy egy kisgyerek bátrabb nála.
2, a másik filmben ha jól emlékszem Geen Hackman játszik, de nem biztos. Valami orvost játszik, aki olyan embereket gyûjt be akik senkit sem érdekelnek (pl csöveseket) és rajtuk kísérletezik valami bénulás elleni szeren.
elõre is köszi
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
http://www.imdb.com/title/tt0118452/
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Egyetlen részlet rémlik belõle: az égbõl kicsi, fekete, fényes kövek hullanak, és akik összeszedik azokkal valami para lesz, de hogy mi arra már nem emlékszem. Valami ufo-s film, kicsit régebbi. még fõszereplõt sem tudok mondani, nagyon régen láttam. 😄
Valaki nem tudja mi lehet a címe?
nem tudom, nekem ez az ördög kiûzése magából ez nem túl szimpatikus, bár lehet, hogy igazatok van
u.i.: a film vége tiszta, hogy miután "felébredt" és realizálódott benne, hogy õ rosszat csinál, és akkor megjavul, aztán azért volt benne az a bizonyos... hiúság, amitõl nem szabadul az ember, én ezt értem, csak az nem világos nekem, hogy az ördög miért hal meg, a lánya miért szenesedik el amikor õ fõbe lövi magát
http://joeperry.blog.hu/
nem tudja valaki, hogy a film múzeum milyen frekvenciára kerül este 10 után, mert a port.hu szerint mennek tovább a mûsor filmek, de nálam átvált erotika csatornára (már nem mintha gondom lenne vele 😄 )
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Fákjúal!
Bocsi, hogy így közbe rondítok, de keresnék egy filmet és nem találtam olyan topikot ami filmek megtalálásában segítene (vagy csak a szokásosan bunkó a keresõ).
A film valamikor a hidegháború amerikájában játszódott szerintem, egy kisvárosban. Élt egy gyerek az anyjával (az apa meghalt, talán köze volt valami pia és szerencsejáték dologhoz), aki a fõnökének és haverjainak "tesz szívességet" plusz fizetésért. Kiadják a házuk emeletét és odaköltözik egy 40-60 körüli férfi, aki összebarátkozik a gyerekkel és valamennyi pénzért megkéri, hogy mindig olvasson fel neki az újságokból. Késõbb kiderül, hogy a férfit keresi a kormány mert valami képessége van és a gyerek meg próbál neki segíteni eltûnni, de a végén csak elkapják. A film végén az van, hogy a gyerek idõsebb korában visszatér a régi lakásukhoz.
Ha valaki megtudná nekem mondani melyik ez a film nagyon megköszönném!
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Tegyen valaki!
Átadom.