18396
fkbanner.jpg
  • Broafka
    Amiben az alábbi női szereplők játszanak az csak jó film lehet: Charlize Theron (kivéve a Prometheus, azt még ő se tette szebbé), Milla Jovovich és Olivia Wilde
    (és Rachel Weisz, habár neki kevés "jó" filmje van, és mostanában nem olyan... de tuti nő volt)
  • Broafka
    ááá, az! :) tudtam, amúgy arra gondoltam, csak nem ugrott be a címe. Nem volt egy rossz "horror" a mostaniakhoz képest
  • Calver
    ok, trailer alapján megvan h az volt

amúgy korrekt film? Olivia Wilde ugyanis

és akkor feladvány
  • Calver
    Turistas?
  • gattacalg
    nem a Perfect Getaway, de Broafka elég közel jár hozzá

• Calver
    extrém mód tipp, de: A Perfect Getaway?
  • Broafka
    én meg asszem igen, ez nem az amikor nyaralni mennek rio de janeiróba, és elrabolják őket? :)
    valami vakáció, vagy üdülés, vagy mi a fene a címe
  • ProGabe #16626
    Abban biztos vagyok, hogy én ezt nem láttam :)
  • gattacalg

• gattacalg

• gattacalg
    ha más nem vállalja be, majd én :)
    Blade Runner

• SASboy
    aki játszani akar az nem nézi meg a linket, aki nem az meg úgy is megnézi.
  • xido
    megnézve a linket így már kb sejtem melyik jelenet,de amúgy..esélyem se lett volna :)
  • Broafka
    igen, azért volt csak tipp, és jóval sötétebb volt, és nem volt hátulról nézett kép. Aztán én is rájöttem. De amondó vagyok, hogy aki kitalálja az ilyeneket, amiben a linkben megvan nevezve, az mondja el a jelenetet. Mert ha valaki emlékszik egy filmre, az emlékszik az adott jelenetre is amiről eszébe jutott
  • Calver
    nem, az nem így nézett ki, egy lerobbant pincében/alagsorban/valami ilyesmi helyen volt, málladozó vakolattal és minden finomsággal megspékelve
  • Broafka
    de legalább a jelekből ítélve tévedtem :P
  • Broafka
    tipp: Elrabolva?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ez az a rész, amikor azt a tagot akarja megkínozni árammal? Mindenesetre ez a "linket nem nézni" dolog azért rossz, mert ha valaki tényleg nem nézi, és úgy találja ki, akkor meg jön a macera, hogy "jhaaj, biztos nézted a linket". Szerintem ilyen esetben jó lehet az, ha tényleg megnevezzük a jelenetet, és akkor biztos nem link alapján ment a film
  • SASboy

linket nem ér nézni
  • ProGabe #16615
    Hoppá, lehet vissza kellett volna olvasnom egy kicsit :D
  • SASboy
    ismét a side effects
  • ProGabe #16613
  • REALista
  • ProGabe #16611
    7.
  • Calver
    kérünk még képet
  • REALista
  • REALista
    Chasing Mavericks
  • gattacalg
  • SASboy
    a legegyszerűbb az, amit én csináltam ezért is írtam, h ne nézzék meg a linket.
  • Calver
    objection, mert mindkettőnél csak miután tudtam a megfejtést néztem meg. de amúgy a legegyszerűbb, ha feltöltöd imagerz-re, az szépen lenyeli a címét.
  • Bokafix2
    A linket úgyis megnézik, a legegyszerűbb ha kimásolod a gépedre a képet, kiszeded a linkből a címet és feltöltöd egy megosztóra.
  • Calver
    Broken City

először tippem nem volt róla, h honnan van a kép, de... én is pont tegnap néztem

viszont most átadom, kifogytam filmekből
  • SASboy
    tegnap néztem, így elég friss volt az élmény

(linket itt sem ér nézni)
  • Calver

(éreztem h túl könnyű lesz )
  • SASboy
    side effects
  • Calver
  • Calver
    The Guard.
    emlékezetes jelenet
  • SASboy
    segítség! (a kép linkjét ne nézzétek, mert benne van a címe, de nem volt kedvem feltölteni máshova)
  • SASboy
  • Calver
  • SASboy
    ja