Film Kvíz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#16341: kurvajó film, rég láttam, most itt lapul a vinyón újranézésre várva <#hawaii>#hawaii>
"The trees move. Do you not see it?"

Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
-Doktor.
-Doktor?
-Doktor!
-Doktor...
-Doktor. Kihagytunk valakit?
😊
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
pont akartam ezt a képet is berakni 😊
na akkor még egy kép
Nagyon keresek egy filmet, megköszönném, ha tudnátok segíteni a beazonosításában. A filmet úgy kábé 1992-93-ban láttam az akkori jugoszláv csatornán, feliratozva. Amerikai film, egy lányról szól, aki elzüllik többek között az otthoni családi balhék miatt, és egyfajta "nevelõtáborba" kerül. Ebben a táborban is sok gond van vele, megszökik, visszaviszik. A film nagy zárójelenete, hogy a szülei és a testvére felállnak a tábor gyülekezõ termében, ahol hetente tartanak találkozókat a nevelt fiatalok és a szüleik között, és arra kérik a lányukat, hogy menjen haza velük, éljen velük. A film egyébként magával a folyamattal foglalkozik, az "átnevelést" mutatja be a fõszereplõ lányon keresztül, de a szülõk is rádöbbennek, hogy nekik is változniuk kell, nekik is sok felelõsségük van abban, hogy a lányuk elzüllött. Ja, és a nagyjelenet vége, hogy a lány azt válaszolja a szüleinek: igen, hazamegyek. Ezt pedig óriási örömujjongás fogadja.
Arra kérlek benneteket, hogy akinek beugrik bármi errõl a filmrõl, aminek eredményeként be tudnám azonosítani, az legyen kedves írja meg!
Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
engem meg néha seggbeharap az a rossz szokásom, h törlök filmeket ha kell a hely <#rolleyes>#rolleyes>
de azért:
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
durcizás lesz itt ha feladvány feldobod utána meg napokig vissza se nézel <#gonosz1>#gonosz1>
átadom.
és virágbolti módon beszerezhetetlen címe van <#bohoc>#bohoc>
viszont ebbõl már szerintem simán felismerhetõ fõszereplõnõ, onnan meg ki lehet találni
(szarfos dvdrip, nincs blu-ray belõle)
A Clint Eastwood filmben többször mutatják a helyszínt és ismerõs volt valahonnét. A Kutyaszorítóban sokszor nézõs, beugrott.
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
1992, Tarantino, Reservoir dogs
(Keitel és Roth kocsiban ülnek és a rablás metódusát beszélik át,szemben a ronda ház)
2002, Eastwood, Blood work

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
átadom