Film Kvíz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"The trees move. Do you not see it?"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
vagy rakj vagy add át, már megint itt áll napok óta a topic <#fejvakaras>#fejvakaras>
fõleg mert be van készítve egy rakás film nálam hasonló céllal és már nagyon takarítani akarok <#rolleyes>#rolleyes>
(már be volt készítve a csatornás jelenet harmadiknak <#bohoc>#bohoc>)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ötletességed elõtt viszont meghajlok <#taps>#taps>
(van benne sajnos pár hiba, leginkább több/kevesebb mezõ betûknek, de simán megfejthetõ így is)

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Tied a kör
kép még viszont jöhet <#fejvakaras>#fejvakaras>
Nagyon keresek egy filmet, megköszönném, ha tudnátok segíteni a beazonosításában. A filmet úgy kábé 1992-93-ban láttam az akkori jugoszláv csatornán, feliratozva. Amerikai film, egy lányról szól, aki elzüllik többek között az otthoni családi balhék miatt, és egyfajta "nevelõtáborba" kerül. Ebben a táborban is sok gond van vele, megszökik, visszaviszik. A film nagy zárójelenete, hogy a szülei és a testvére felállnak a tábor gyülekezõ termében, ahol hetente tartanak találkozókat a nevelt fiatalok és a szüleik között, és arra kérik a lányukat, hogy menjen haza velük, éljen velük. A film egyébként magával a folyamattal foglalkozik, az "átnevelést" mutatja be a fõszereplõ lányon keresztül, de a szülõk is rádöbbennek, hogy nekik is változniuk kell, nekik is sok felelõsségük van abban, hogy a lányuk elzüllött. Ja, és a nagyjelenet vége, hogy a lány azt válaszolja a szüleinek: igen, hazamegyek. Ezt pedig óriási örömujjongás fogadja.
Köszi!
Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.
köv
feladvány:
A magyar címével nem vagyok kibékülve.
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.

Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.