Kázmér és Huba
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Ezt a gyûjteményt most találtam: Kázmér és Huba képregények gyûjtemény
Pár kedvenc... 😉)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Túl hideg a víz!
Most meg túl meleg!
Már megint túl hideg!
Most meg túl mély...
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
Sohasem voltam még ilyen magasan egy fán!
Én sem. Mérföldekre el lehet látni innen!
Meg kell mondjam, boldog vagyok, hogy itt lehetünk.
Jó nagy karambol volt, mi?
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Nézd csak! Egy dekódoló-gyûrû!
Azta! Küldhetünk vele titkos üzeneteket egymásnak, kódolva!
Haha! Mostantól anya és apa képtelenek lesznek megérteni bármit amit mondunk!
Nem mintha ez olyan nagy változás lenne...
KÁZMÉR!MIT MÛVELTÉL A KÁVÉZÓASZTALLAL??!!?!
Ez most egy olyan beugratós kérdés vagy mi?
Itt azt írják, hogy hatéves korukban...
...a legtöbb gyerek már több millió gyilkosságot látott a tévében
Ezt rendkívül felkavarónak találom.
Ezek szerint én eddig végig a rossz adásokat néztem.
azért nem álhatom meg, hogy ne szoljak bele. (tudom hogy nem te fordítotad így, hanem így van az eredeti szövegben)
a T-rex 15m és 6 tonna, de csak a nõstények. a hímek egy kicsit kissebbek.
Kázmér közeleg!
A késõ Kréta - a hatalmas dinoszauruszok utolsó eposza
És a mennydörgõ gyíkok királya a rettenetes Kázmér, a Tyrannosaurus
Hét tonnányi izom és fog amint épp prédára les
Kázmér az isten áldjon meg, fejezd már be ezt a trappolást! Az õrületbe kergetsz!
Hogy halt ki a rettenetes tyrannosaurus? Most már tudjuk...
bocs de nem tudok angolul, de magán a képeken is jót röhögtem
\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Tess.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Nagyon megörültem, mikor megláttam a fórumot. A segítségeteket szeretném azonban kérni. Nem tudok róla, hogy a Kázmér és Huba megjelent volna magyar kiadásban, viszont ha valaki tudna olyan helyet, ahol lehet kapni német nyelvût, akkor legyen szíves értesíteni. Köszi
- 3-2-1, hiperugrás!
- Hiperûr meghajtással átszelve a galaxist, Spiff kapitány a csillagközi felfedezõ rendkív...
- Mivel Kázmér láthatóan jól szórakozik, hagyjuk hagy oldja meg a következõ feladatot.
- A semmibõl hirtelen ott terem egy Zok halálkorvett és tüzet nyit Spiff hajójának stabilizátoraira.
- Hõsünk tehetetlenül sodródik a közelgõ végzete felé!
- A helyzet elkeserítõ! Ez már a vég! Mihez kezdhet hõsünk?
- Az esze úgy vág mint a borotva, Spiff akcióba lendül.
- Újra üzembe helyezi a hajóját majd...
- ...leereszkedik.
- Oh, "a fene egye meg", vége az órának.
- Spiff ûrhajós mindent leküzdve ismét megmentette a napot!
- Apu! Apu! Ûrlények landoltak a hátsó kertben!
- Oh, valóban? Na és, hogy néznek ki?
- Olyan fõttkrumpli szerûek, lézerpuskákkal. Szerintem nem ártana követni az utasításaikat.
- Mondták már mit akarnak?
- Jah, 10 dolcsit.
- Lemerem fogadni.
- Mivel most olyan elfoglalt vagy, ideadhathatnád a pénzt és én meg odavinném nekik.
- Anyúúú!
- Mi a baj?
- Hogyan szaporodnak az olyan ronda állatok, mint a polipok és szõrös bogarak? Vonzódnak egyáltalán egymáshoz?
- Hajnali három van! Aludjál!
- Ha már itt tartunk, vajon az emberek, hogyan vonzódnak egymáshoz?
- Szerintem ezért van az, hogy becsukják a szemüket, miközben csókolóznak.
- Most biztos büszke leszem rám, mert minden kiprüszkölt taknyomat kórházaknak fogom adományozni a váladékátömlesztések számára.
- Oh, ne gusztustalankodj Kázmér! Senkinem sem kell ilyen adomány! Ezt a hülyeséget!
- Oh.
- Akkor van egy mosnivaló befõttesüvegem.
- Apu, honnan jönnek a kisbabák? Igaz, hogy egy gólya hagyja ott õket az ajtó elõtt egy batyuba bebugyolálva?
- A legtöbb esetben igen, azonban téged egy nagy szõrös pterodaktilusz hozott és hajított le a betonra lacafacázás nélkül.
- Király!
- Ez sokmindent megmagyaráz, nemigaz?
- *"Egy gyors seggberúgás" - 1 dolcsi*
- Na, hogy megy az üzlet?
- Szörnyen.
- Ezt nehéz elhinni.
- Egyszerûen enm értem.
- Mindenkinek, akit ismerek kell az, amit árulok!
- Szép munka Kázmér, ötös lett a dolgozatod.
- Rendben gyerekek, nyissátok ki a tankönyvet a következõ leckénél.
- Hé, ez király volt!
- Kösz.
- Vicces, hogy anyu és apu sosem gyakorolják ezt.
- Valószínûleg nekik már jól megy.
- Susie, gyorsan! Hozz segítséget!
- Valaki talaki teletöltötte a homokozómat futóhomokkal! Gyorsan süllyedek!
- Ah, ja persze. Na ne fárassz.
- A nemedet sokkal jobban tolerálnák, ha nem lennétek olyan átkozottul cinikusak.
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
- Valahol a Csendes-óceánon...
- ...egy vízalatti atomrobbantás felébreszt egy óriási õskori szörnyeteget.
- Utat tör magának Japán partjai felé, majd hirtelen felbukkan!
- A távvezetékek felé veszi az irányt, nyomában szörnyû pusztítást hagyva maga után.
- Kázmér, mars vissza a kádba! Összepancsolsz mindent!
- Találkozik õsi riválisával, Megalonnal.
- Egy hatalmas tûzgolyót okád rá!
- Tokió romokban! Megalon gyõzedelmeskedett! Szörnyünk visszatér a tengerbe, oda ahonnan jött.
- Nincs több délutáni tévézés! Örökre!
- Elõször azt mondta menjünk ki. Most meg azt, hogy menjünk be.
- Fúj, paradicsomos makaróni. Undorító.
- Aiee! A beleim kibuggyantak a hasfalamon!
- Kéne szereznem még és meglátom kibújhatok-e vele a matekróra alól.
- Spiff ûrhajóst találat érte! Lezuhan!
- Szerencsére hõsünk mindig be van csatolva.
- Spiff a bátor ûrhajós egy távoli bolygóba csapódott.
- A planéta légköre ártalmas gázokkal és füsttel telített. Hõsünk alig kap levegõt.
- Spiffnek sürgõsen segítséget kell találnia..de van élet egyáltalán ezen a barátságtalan világon?
- Kérdése hamar megválaszoltatik, amikor egy folt gusztustalan trutyi kúszik elõ egy hasadékból egyenesen felé.
- Spiff lézerpuskája semmit sem ér ellene.
- Hõsünk menekülni próbál, de a folytogató bûz beborítja. Milyen gusztustalan egy halál!
- Fúj! Bárcsak saját kaját hoztam volna!
- Ez undorító Kázmér! Ha nem szereted a tápiókát, akkor csak tedd félre!
- Hallom máma lesz egy tûzriadónk.
- Igen.
- Hú! Milyen izgi! Már alig várom!
- Tudod mit kell csinálni?
- Úgy ám! Mikor osszák szét benzines kannákat?
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
és nem tom honnan lehetne még beszerezni <#szomoru1>#szomoru1>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!