Kázmér és Huba

← ElőzőOldal 10 / 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

herczeg

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

herczeg

jön-e ide még valaki?
na vajon?
pedig ez a srác a legnagyobb arc 18 alatt

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

Hmuda
Up.

A Garfield topic egész jól megy, ezt is fel lehetne pörgetni egy kicsit. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

dikki*yysw
Múltkor leszedtem valami garfieldot, 2004-ig megjelent összes rész. Most ebbõl is kéne, zseniális képregény 😊 legjobb...
Viszont vmi magyar kollekció sem volna rossz, mert a fordítás is jó szokott lenni, lehet tök máson röhögnék mint egy angolon. De gondolom nem nagyon foglalkozott ilyennel senki.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

<#hehe>

Lol, nemrég volt a Metróban 😊

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

repro

N0 TXT TLK PLZ!4!

Random_
majd folyt köv.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

ThePartyFace
Ezt nem értem...mit kell a vödörbe rajni?<#wilting>

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

Random work
Folyt. köv.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random work

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Dynamic
Random work
Kázmér és Huba szerintem sokkal jobb mint Garfield. Valóban nem olyan egysíkú nem mindig kajáról, alvásról van szó a dumák is súlyosabbak.

Én mindig az elsõ amit megnézek a metróban az a képregény hátul. 😄

Dzsini
bármelyik filecserélõn vannak fent kollekciók. ucomics.com-on megnézed hogy melyik tetszik aztán rákeresel és kész

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Sephi
En is nagyon szerettem oket de Garfield mindig is jobban teccet.

Apropo... nem tud valaki olyan helyet ahol lehet leszedni tonnaszamra ilyen Strip-eket mindefelerol? Nekem volt egy csomo Garfield de leturultem veletlenul 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

szerintem jóak! 😄

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Punkerwork
én ezt nem szeretem

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Ron Ragm
Mind a kettõ nagyon jó a maga nemében😊

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Dzsini
Garfieldból még jelenik meg új. Calvin és Hobbes 85-95ig jelent meg, és annyi. egyszer végignézed és kész.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Botond
garfield nagyon egysíkú,túl bekorlátozott a témája,itt azé nagyobb variáció van
Dynamic
Sztem sokal jobb, mint a Garfield.Legalábbis ebben jobbak a dumák.
Taranov
Nekem nem nagyon tetszik :c

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Ez tök jó, mindig olvasom <#eljen> Nagyon poén.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Vanek
sztem jobb mint a garfield,nem tudnátok ferakni jó kis sorozatokat?

R U Ready?!?!? ...broken soul...

← ElőzőOldal 10 / 10