Kázmér és Huba

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
második lol 😄DDDDDDDDDDd

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

nothes

- Milyen az idõ odakint?
- Nem tudom, miért nem nézed meg?

- Szerintem átkozottul hideg van.
- Hadd' mutassak egy érdekes kis mütyûrt, ami az ablakon kívül lóg.

- Jaj ne! Most jut eszembe, hogy máma kiselõadást kell tartanom! Kell valami amirõl beszélhetek!

- Miért nem tudsz két pernél elõbb az ilyesmikre gondolni mielõtt megjönne a busz?
- Mit vihetnék be? Muszáj bevinnem valamit!

- Musz...ha-hapci!

- Probléma megolva, anyu! Van mûanyag zacsink?
- Nem akarom tudni. Nem akarom tudni. Nem akarom tudni...

- Anyuu! Szomjas vagyok!

- Mphhh..Kázmér, már éjfél elmúlt, szolgáld ki magad.
- Nem lehet! Szörnyek vannak az ágyam alatt, félek!
- Oké..oké..oké.

- Megyei könyvtár? Igen, nos van olyan könyvük, amely a házilag készített bombákról szól?

- Jól hallotta. Kéne egy könyv, amelyben van egy lista az alapanyagokról , s amelyben lépésrõl lépésre le van írva hogyan kell megépíteni, élesíteni és felrobbantani õket.

- Na és mi van a többi fiókkönyvtárukkal? Nekik sincs ilyesmi könyvük?

- Apám, és még csodálkoznak, hogy nem olvasnak a kölykök.

\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"

ivan924
Cuchulainn tud Kázméros oldalakat, õ szokott fordítani, és betenni ide képregényeket. Sajna gyakran elfeledkezik errõl a fórumról.
Ami engem illet: nem tudok angolul - max annyit, ami számítástechnikai szakszó. Mellesleg linkeket se tudok, ahol Kázméros képregényel vannak és ahonnan fordítani lehetne angolból.

\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.

reaper4
én...

de én csak nézõ vagyok 😞

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

<#pardon1> valaki?

EmThor
de 30 ropi? bár az összes kázmér és huba nagyon vonzó 😊

Voltan
Jaja, minden úgy van, ahogy eredetileg kiadták, asszem. Amúgy meg szerintem megéri az árárt, mert nagyon igényes kiadás.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Cuchulainn
A hétköznapiak fekete-fehérek a vasárnapiak színesek, ahogy az alkotó készítette. Nekem ennek a könyvnek a beszkennelt verziója van meg a gépen, de majd most ha lesz egy kis pénzem én is valszeg megveszem az eredetit...

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

hello
tudnál olyaninfoval szolgálni, hogy a könyvben szines képsorok vannak e, vagy fekete fehérek? vagy pár belsõ oldalrol készült képet szívesen fogadnék, mivel régen kinéztem már, de nem tudtam hogy nálunk árulják valahol. magyarul minden cécó nélkül megvenném, de így is erõsen hajlok rá. elöre is kösz

juj

reaper4
😄 igen ezt ismertem , de nagyon jó 😊

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Cuchulainn

- Ha felnövök szélsõséges terrorista akarok lenni.
- Mhmmm
- Belélegzem ezt a tubus rovarirtót.
- Ühümmm
- Egész éjjel TV-t fogok nézni.
- Azt csak hiszed, kisöreg!
- Sosem tudhatja az ember mikor figyelnek és mikor nem.

Cuchulainn

Vajon melyiket olvastassuk fel ma este apával?
...szóval a következõ képkockán a szuperbéka "plooie" hangot ad ki és...

- Nagymama miért ilyen nagyok a fogaid?-kérdezte Piroska. Hogy jobban bekaphasslak!-felelte a farkas.
- A tigris!
- ...felelte a tigris, és rávetette magát Piroskára. Ekkor érkezett meg a vadász és amikor meglátta a farkast...
- A tigrist!
- ...meglátta a tigrist felmelte a puskáját és...
- ÉS???!!?
- és akkor már túl késõ volt bármit is tenni. A tigris mindkettejüket megette és boldogan élt míg meg nem halt. Vége.
- Köszi a mesét apa, nagyon jó volt!
- *szipog* Mindig sírok a boldog befejezéseken.

reaper4
😄

én ezt nem hiszem! tudom mi bõl....<#idiota><#idiota><#idiota>

Cuchulainn
Ja a snip pedig partfutót (egy hosszú csõrû tengeri madár)jelent eredetileg 😊

Cuchulainn

- Azt hallottam, hogy amibõl a kislányok készülnek az "Cukor, só és minden ami jó"
- Míg amibõl a kisfiúk az "Csigák, béka és kölyökkutyák farka"
- Bah...és akkor mi az amibõl a tigrisek készülnek?
- Szitakötõk, egerek, de fõleg összerágott kisgyerekek.
- Ravasz...

(A katydid lombszöcskét jelent, de úgy nem jön ki a rím)

reaper4
😊

=)

Cuchulainn
Jééé el is feledkeztem errõl a topikról 😊

- Mi lesz a vacsora?
- Lazac
- LAZAAAC??! FÚÚÚÚÚJ!
- Kázmér addig grimaszolsz, amíg egyszer majd úgymarad az arcod!
- Wow!

- Szia Huba!
- Te jó ég, veled meg mi történt?
- Anya azt mondta, hogyha sokáig grimaszolok, akkor örökre így marad majd az arcom
- És te hiszel neki?
- Egy próbát megér...
- Fogadni mernék, hogy már kezdenek megkeményedni a vonásaim
- Mindig is bírtam a gargoylokat (vízköpõket ha vki nem tudná)

- Kázmér, ne vágj pofákat az asztalnál!
- Nem tehetek róla. Anya megmondta, hogy így fog maradni az arcom ha sokat grimaszolok, és ilyen is maradt.
- Nem, nem maradt olyan.
- De igen apa, anyának igaza volt! Egész hátralevõ életemre rettenetesen eltorzult az arcom.
- Nem, nem torzult el...
- De ne aggódj, nem fogom elrontani a vacsorát-nézd csak, akár az elefántember.

- Itt jön Susie
- Majd meglátod, hogy elborzad mikor meglátja, ahogy megdermedtek az arcvonásaink!
- Szia Susie!
- Szia Kázmér!
- Veled meg mi történt, turmixgépbe dugtad a fejedet? Mindenesetre jobban néz ki mint eddig...

Kérünk még!

herczeg
este még nézzetek vissza...

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

reaper4
hát igen 😄

herczeg

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

LSL
<#wink> jók, kössz h nem hagyod kihalni a topikot

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

herczeg
hát ez bedöglött...
na akkor re

reaper4
buék!! 😄D

Mincsi
😄DD
BÚÉK!

Rush!

buék

reaper4
kérünk mééég 😊

herczeg
kicsit korábban is elkezdhettem volna karácsonyi stripeket beszúrni, de nem jutott eszzembe, sry

herczeg

reaper4
ok köszi

Voltan
Nem rendeltem, vettem. A Pozsonyi úton (Pesten) van egy angol nyelvû könyvesbolt, a Pendragon. Ott vettem. Diákkedvezménnyel 26000 volt. Tény, hogy drágának tûnik, de 3 darab rohadt nagy kemény kötésû könyvrõl van szó kitûnõ papírról, igényes nyomtatásról. Kb. 12 kiló az egész, dobozzal együtt. Szóval az ár-érték arány nagyjából reális.

reaper4
honnan rendelted és mennyi volt?

herczeg
jókai összes mehet a sufniba, jön kázmér és huba!<#vigyor3>

Voltan

Most vettem meg. A teljes Kázmér és Huba. Jól fog mutatni a fa alatt!

ez fáj...

Cuchulainn
Váá ez üt 😄

herczeg

herczeg

hódémonról van még valahol szó?

EmThor
lol gyújtok pár gyertyát a szánkóm körül 😄

herczeg

ismerõs helyzet...

EmThor
hála és köszönet <#worship>

herczeg
mea culpa

EmThor
#160-ban már volt, a nép új képet követel 😄

herczeg
'Reggelt!