Új nevet kap a Media Player nélküli Windows
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
V. lehetne Doors. <#vigyor3>#vigyor3>
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
A helyesírásól annyit, hogy a fórum az nem helyesírási verseny. Ugyan azt csináltad mint az EU, olyanért belémkötöttél aminek semmi értelme.
Az meg hogy valami bugos az megint más dolog...
http://www.reasonunderground.hu - reason portál
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
Bazz ha akarok más progit telepíteni akkor ugyis megteszem, ez van, aki meg láma és nem ismer a Windows Média Playernél jobbat vagy mást, az meg is érdemli.
Jövõre majd kitalálják hogy a File managereket gyártó cégeket is háttérbe szorítják mert mindneki a Windows explorert használja. Kész vicc!!!
Pont errö lszó lez az egész. Megtörni egy monopóliumot. Ezért megregulázom öket mindenért. Ha más nem a dobozon lévö szímkombinációt kifogásolják majd, hogy kötödik XY ország nemzeti szineihez, és diszkriminatív. Vagy mittomén, csak legyen valami.
Semmi másról nincs szó, mint a media playerben feljövõ reklámfelületekrõl, ezt irígylik a Microsofttól.
Jegyzettömb, Számológép, Virtuális billentyûzet, Intézõ, CD-írás támogatás, Játékok, Biztonsági mentés, Outlook etc.
Függetlenül attól, hogy ki mennyire használja ezeket, ki kéne hagyni õket, hiszen más szoftvereket is lehet használni ezek helyett. Mi számít egyáltalán alapvetõ rendszerkomponensnek? Ennyi erõvel desktop se kellene, mi a fasznak, nem létszügséglet a rendszer mûködtetéséhez. Ökrök.
Tehát direkt. Ha visszaolvastok, akkor láthatjátok, hogy amikor kihírdették az ítéletet megírtam pont itt, hogy aztán belekötbnek majd az ár/érték arányba, és az elkészült MP nélküli winbe. Ahol csak lehet, amikor csak lehet.És így is lett:)
most az mondom, hogy le fogják tiltani az Mp-s verziót európában.Talán 1 éven belül, de leeht másfél. úgy látom, hogy az EU lépésröl lépsre fogja egyszerüen ellehetetleníteni az OEM csatornáit az m$-nek.
Én amondó vagyok egy egy szervezett romboló müvelet m$ OEM értkéesítése ellen.
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
a piac miatt vetették ki a wmp-t a windózból, mert a m$ visszaélt a monopol helyzetével, leaglábbis a bíróság döntése szerint, én ebben nem nagyon akaródzok állást foglalni, de mindenesetre tény, hogy nem tették lehetõvé kezdetben, más lejátszóprogram választását ill. lejátszóprogram nélküli win sem létezett. Így ha nincs rá szükséged, akkor is meg kellett venned, ill. a többi lejátszóprogramnak esélye sem volt az egységsugarú júzerek körében, mert a statisztikai átlagjúzer még ahhoz is alulképzett, hogy google-ben rákeressen a media player kifejezésre.
A törvéntelen azaz illegális másolatokat pedig teljesen felesleges volt felhozni, mert azokra nem igazán úgy vonatkozik a törvény, lévén a törvény szempontjából nem is létezheznének.
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
csak azt nem értem, mért pont a media player b.ssza a csõrüket... és a többi? (ie, oe, msn)
El képzelni sem tudom, hogy egy operációs rendszernek mi köze lehet a természethez:))))
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Az advanced usernek semmi baja nem lesz.
most sincs, mert cd-t másol, és telepít. De ez nem OEM csatorna. Az OEM az m$ értékesítés nagyon komoly része. És ha legálisan nem lehet kiadni MP-s wint boltban, akkor erösen leesik az oprendszer eladás, a kerekdeönek érdeke lesz linuxal árulni. Akinek meg ez nem kell, az ugyis letölri, és kalóz wint rak fel. De a lényeg. A bevétel kiesik az m$-nek.
Az m$ számára egy logikus lépés marad majd. A forrás kaidása. Valami hasonló lépésre tiieplnék úgy 2008 táján, mint a SUN-é a solarissal. Egyéni licensz, de nyílt forrás.
szvsz szerintem addigra kritikus lesz az m$ ázsai (már most is kritikus) és európai (ott még jól áll) piacai helyzete.
Modnom. Most eltökélték, hogy ha törik, ha szakad megtörik az m$ monopóliumot. És elöbb utóbb sikerülni is fog nekik.
http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"
Pontosabban tévedek, mert ez mindössze közvetlen következménye az m$ monopólium megtörésének.
Én nagyon örülnék, ha megtörne ez. Ha versenyezne egyenlö felállással a win és a linux, olyan csuda dolgok fejlödhetnének ki, hogy huha:) Ez lenne cél, amit maximálisan támogatok is.
Annak viszont én sme örülnék, ha a linux "népOS" lenne. Legyen szerverek, munkhalyek OS-e (így biztosítva lenne a fejlesztése, és a széleskörü támogatása) de otthonra csak az tegye fel, aki tudni akarja mi zajlik éppen a gépében. Aki meg nem, csak varázslót akar, esetleg hc gamer, használja a wint és kész.
Ugyanakkor van pár dolog, amit utólag kell rá felrakni, pl. IIS egyes részei (ha valakinek fejlesztéshez kell), azt is lehetne az elején kiválasztani.
Gondolom a döntés mögött az van, hogy a mezei paraszt berakja, és a Windows feltelepül, nem kérdez olyasmit, ami összezavarja szegényt <#vigyor2>#vigyor2>
Csak azt nem értem, miért nem lehet valami "Advanced User" opció telepítésnél, amivel jobban testre lehetne szabni, és nem feltételezné, hogy idióta hozzánemértõ felhasználó rakja fel. És a szintén itt említett file hozzárendelések meg hasonló dolgok is állíthatók lennének ...
... de félek ilyen sosem lesz <#szomoru1>#szomoru1>
\"The oldest and strongest emotion of mankind is fear. And the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown.\" /Howard Phillips Lovecraft/
Hívjuk mondjuk Windows Dóri -nak, és akkor kapott egy vonzó nevet. :)
Starcraft + Diablo III - esemve
Ez kb olyan szintu mint az 'ez csak termeszetes' leforditva 'das ist nur naturlich'-re az asvanyvizes palackon :)
ha mindezek nem tudja mitõl Media Edition (mégha reduced is)? <#mf1>#mf1>
Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…
Egyébként nem lenne hülyeség egy WinMediaPlayer, és minden egyéb sallang nélküli Windows, ha olcsóbb lenne a simánál (Tesco Gazdaságos Windows néven, így a névválasztás problémáját is megoldva :))
Kellene inkább egy M$ Windows bug-free edition :)
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.