139
A téma lezárva illegális hirdetési módszerek miatt.
  • viktor9999
    áááá...nemértek én az ilyenekhez
  • blackgamer
    nem használ sávszélességet, letölt egy kis adatcsomagot és azon dolgozik órákat
    torrent, netezés, bármi mellett nyugodtan használható
  • viktor9999
    öö...annak a boinc managernek azt kell kiirnia kapcsolodas utan hogy ERROR?????Mert ha igen akkor elég hülye lehet aki ezt kitalálta!
  • Thanatos
    mennyi sávszelet eszik? :) (ergo torrentel mennyire fér meg? :P)
  • viktor9999
    ti mit választottatok?(mivel én idén 2-es lettem bioszból azt már át is ugrottam ugyhogy matkosat válsztottam)
  • Pistike 007
    Hi! Hogy is van ez a jelentkezés ide? :)
  • bracsek #93
    Akkora tákolmány, hogy már majdnem mikorszoft, jön a vistam is lefele még két nap és lesz eredeti licenszes vista eddig warezről 1500szor lejött volna.
  • blackgamer
  • cr3ativ3
    Na, jövök én is. Elindítottam 3 projektet.
  • blackgamer
    Vista alatt 1,5 MB van a memóriában, azért ezen is látszik hogy minőségi program, nem tákolt
  • bracsek #89
    hát amekkorák a csomagok a memóriában is elférnek pár kiló az egész a program sem eszik meg 50 MB ram-nál többet.
  • Gregorius
    Hát az sem lenne egy rossz megoldás. De amennyiben a magyar tudomány nem tart igényt a gépemre, akkor leszedem. Teljesen ingyen azért nem swap-olom tönkre a vinyómat. Egyébként is bad sectoros már szegény.
    Egyébként igen, a fenti link "2. Töltsd le a BIONIC-ot!" pont erre a letöltőlapra visz, erre mondtam, hogy működik. A SZTAKI letöltőoldala pedig itt van. Ez az, ami nem működik.
  • blackgamer
    :) nem hiszem, max két csomagom van egyszerre, és éjjel nem csinált semmit, délelőtt jött de estére végzek velük
  • asysoft
    Akkor megnyugodtam:)
  • bracsek #85
    ha nem kapok csomagot utolérsz
  • bracsek #84
    az algóritmus kicsit figyelembe veszi az eddig elkészült részt és az alapján csökkenti/ növeli a hátralevő időt ez az általános kliens mást nem csinálhat azt se tudja mit számol, mint mi se.
  • blackgamer
    mire gondoltál? hogy majd beválthatod a Mekdonáldszban?
    hivatalos oldalról is tölthető

asysoft: nálam is furcsa dolgokat ír, 4 órája fut 33% és még 4 órát ír befejezésig :) nem ismerem sajnos a konkrét algoritmust de érdekes lehet
  • bracsek #82
    nem csak a számláló totál kretén pl amig néztem mindig nőtt a hátralévő idí ésa mégis elfogyott a végére :)
  • bracsek #81
    Elég gyorsan frissül csak csomagokat ad ritkán kb 2-3 perc alatt jóváírja a pontjaimat.Amig nincs pontja addig nem törődik, hogy megjelenjen az új tag.
  • blackgamer
    várni kell 1-2 napot és frissül
  • asysoft
    Én is azt az üzenetet kapom. Viszont ha már felpakoltam a programot, csatlakoztam a Rosetta projecthez is, most 2 olyat futtat párhuzamosan a gép.
    Viszont lenne egy kérdésem: a százalékok mennyire lineárisan növekednek? Futtatom 20 perce az egyik számítást, 10%-nál jár, de 7 órát ír még ki hátralevő időnek... A végén be fog lassulni?
  • bracsek #78
    LoL 5 ön vagyunk de én csak kettőt látok
  • Gregorius
    Értem. Szóval a világon semmire. Pusztán önérzetet ad.
    Egyébként megtaláltam, hogy innen az SG-ről működik a letöltés link, a SZTAKI projekt oldaláról nem.
    Feltelepítettem már, de annyit mond, hogy no work available to process.
  • cr3ativ3
    Mire jó a kredit?
    Az elvégzett számításaid után kapod, előremozgat a csapatod toplistáján, illetve a nemzeti "csapatot" is támogatod.
  • Gregorius
    És ha le szeretném tölteni a kliens programot, miért kapok mindig 404-es hibát?
  • Gregorius
    És mire jó a kredit?
  • Looooser
    köszi a meghívást de kössz kihagyom
  • GixEr
    Mar jopar eve fut nalam a Seti, de azert hajra mindenki...
  • cr3ativ3
    Hm... kösz a meghívást, ezen még gondolkodom :)
  • dienesoft
    KÖszi a meghívást én asszem ezt a SZTAKi projektet választom.
  • otto13
    THX! a pü-t én a HUNGARY csapatba vagyok.

• gliderpilot
    Köszi, hogy meghívtatok, de én már tagja vagyok egy csapatnak (a sulim csapatának) WCG-n.
  • autoszimulator
    Lehet énis kipróbálom, mer suli közben 24/7 üzemmódban szokott menni a gépem, így nyáron azért itthon nem jellemző..
  • Nuki
    Engem ez még iwiw-en is megtalált, először azt hittem kamu, hoax mint az hogy "kapsz Bill Gatestől x dollárt..."
    De hogy ennyien vannak és tényleg működik, énis szivesen beszállnék. Csak a témában lévő linkeket kell átböngészni információért? ^^
  • SHADOWEYES7
    itt.............................
  • SHADOWEYES7
    kattintstok ide!!!----------SZTAKI SG.hu team

bracsek
    Blackgamer

valami kreditet lehet szerezni???
  • Rage47
    lehet azért, mert az sg.hu küldte
  • RelakS
    Mijezaboinc, és miért nem volt feladó a pm-ben?

(mellesleg pont emiatt lesz első a totyik? :D)
  • SHADOWEYES7
    én is kaptam!
  • SHADOWEYES7
    hogy a csába lehet feladó nélkül pm-et küldeni???????