BOINC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát amekkorák a csomagok a memóriában is elférnek pár kiló az egész a program sem eszik meg 50 MB ram-nál többet.
Gregorius
Hát az sem lenne egy rossz megoldás. De amennyiben a magyar tudomány nem tart igényt a gépemre, akkor leszedem. Teljesen ingyen azért nem swap-olom tönkre a vinyómat. Egyébként is bad sectoros már szegény.
Egyébként igen, a fenti link "2. Töltsd le a BIONIC-ot!" pont erre a letöltõlapra visz, erre mondtam, hogy mûködik. A SZTAKI letöltõoldala pedig itt van. Ez az, ami nem mûködik.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

😊 nem hiszem, max két csomagom van egyszerre, és éjjel nem csinált semmit, délelõtt jött de estére végzek velük

asysoft
Akkor megnyugodtam😊

/*WTF?!*/

ha nem kapok csomagot utolérsz <#hehe><#fejvakaras>
az algóritmus kicsit figyelembe veszi az eddig elkészült részt és az alapján csökkenti/ növeli a hátralevõ idõt ez az általános kliens mást nem csinálhat azt se tudja mit számol, mint mi se.
mire gondoltál? hogy majd beválthatod a Mekdonáldszban? <#alien2>
hivatalos oldalról is tölthetõ

asysoft: nálam is furcsa dolgokat ír, 4 órája fut 33% és még 4 órát ír befejezésig 😊 nem ismerem sajnos a konkrét algoritmust de érdekes lehet

nem csak a számláló totál kretén pl amig néztem mindig nõtt a hátralévõ idí ésa mégis elfogyott a végére 😊
Elég gyorsan frissül csak csomagokat ad ritkán kb 2-3 perc alatt jóváírja a pontjaimat.Amig nincs pontja addig nem törõdik, hogy megjelenjen az új tag.
várni kell 1-2 napot és frissül

asysoft
Én is azt az üzenetet kapom. Viszont ha már felpakoltam a programot, csatlakoztam a Rosetta projecthez is, most 2 olyat futtat párhuzamosan a gép.
Viszont lenne egy kérdésem: a százalékok mennyire lineárisan növekednek? Futtatom 20 perce az egyik számítást, 10%-nál jár, de 7 órát ír még ki hátralevõ idõnek... A végén be fog lassulni?

/*WTF?!*/

LoL 5 ön vagyunk de én csak kettõt látok
Gregorius
Értem. Szóval a világon semmire. Pusztán önérzetet ad.
Egyébként megtaláltam, hogy innen az SG-rõl mûködik a letöltés link, a SZTAKI projekt oldaláról nem.
Feltelepítettem már, de annyit mond, hogy no work available to process.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

cr3ativ3
Mire jó a kredit?
Az elvégzett számításaid után kapod, elõremozgat a csapatod toplistáján, illetve a nemzeti "csapatot" is támogatod.

- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!

Gregorius
És ha le szeretném tölteni a kliens programot, miért kapok mindig 404-es hibát?

Gregorius
És mire jó a kredit?

Looooser
köszi a meghívást de kössz kihagyom

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Mar jopar eve fut nalam a Seti, de azert hajra mindenki...
cr3ativ3
Hm... kösz a meghívást, ezen még gondolkodom 😊

- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!

dienesoft
KÖszi a meghívást én asszem ezt a SZTAKi projektet választom.

otto13
THX! a pü-t én a HUNGARY csapatba vagyok.

Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)

Köszi, hogy meghívtatok, de én már tagja vagyok egy csapatnak (a sulim csapatának) WCG-n.

gliderpilot http://lhbc.hu

autoszimulator
Lehet énis kipróbálom, mer suli közben 24/7 üzemmódban szokott menni a gépem, így nyáron azért itthon nem jellemzõ..

.: mobilize.hu :.

Engem ez még iwiw-en is megtalált, elõször azt hittem kamu, hoax mint az hogy "kapsz Bill Gatestõl x dollárt..."
De hogy ennyien vannak és tényleg mûködik, énis szivesen beszállnék. Csak a témában lévõ linkeket kell átböngészni információért? ^^

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7
kattintstok ide!!!----------SZTAKI SG.hu team

bracsek
Blackgamer

valami kreditet lehet szerezni???

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Rage47
lehet azért, mert az sg.hu küldte
RelakS
Mijezaboinc, és miért nem volt feladó a pm-ben?

(mellesleg pont emiatt lesz elsõ a totyik? 😄)

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

SHADOWEYES7
én is kaptam!

SHADOWEYES7
hogy a csába lehet feladó nélkül pm-et küldeni???????

REALista
én is!😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Rage47
úgy látszik igen :o
miilann
felado nelkül o,o

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

most olvasom miis ez

szal egy afféle "skynet" ? 😊

REAL MADRID

errõl mindenki kapott PMet? <#vigyor3>

REAL MADRID

ffxi
Ez olyan mint a PS3 féle projekt?<#confused>

Fákjúal!

most megy de csak 2 job, csak kiismerem 😊

megint kifogyott a listám <#rinya>

<#worship> köszi! végre egy kicsit otthonosabb lett a téma, már amennyit magamból kihoztam fejlécileg, és az infók is talán hasznosak lesznek
bárkinek bármi ötlete van, vagy hibát talált szóljon

<iframe frameborder=no width=650 height=150 src="http://www.freeweb.hu/sgboinc/boinc_sg_fejlec.html"></iframe>

tökjó, nem is vettem észre, a programon belül kerestem, na majd én is tuningolok rajta 😊

A személyes fiok general preferences alpont szerkesztésénél van a beállítás.
komoly? és ezt hol lehet állítani?

csak azt hitte mindig várni fogok rá beraktam napi egy kapcsolódást, adott vagy 35 csomagot ezzel egy darabig elleszek 😊
húú, látom lehagytál rendesen 😊

1) bracsek 17.20
2) Blackgamer 4.68

ja rájöttem beállítottam, hogy nincs netem, adott csomagot rögtön dögivel...
nálam jelenleg még pluszban is van csomag, lehet azt is nézi hogy mennyit vagy online

Nem érdekel mi van, ÉN teszek szívességet ha kiszámolok pár csomagot, tehát elvárom, hogy ha szeretnék, valaki is csinálja akkor legyen lehetõsége. Nem én akarom a 10. dimenziót tanulmányozni. Nekem adott vagy hat 10 perces munkát, ilyen felosztással sosem végeznek 😊
átmeneti terheltség van szerintem, régebben ment rendesen

Ez jellemzõ ha valamit el akarnak érni miért nem tudják, akarják azt a szervert beüzemelni, a seti-n 120 pontot szereztem itt meg még csomagot se kapok. Nem veszik komolyan.