139
A téma lezárva illegális hirdetési módszerek miatt.
-
#59 én is!:D -
#58 úgy látszik igen :o -
#57 felado nelkül o,o -
Monoton #56 most olvasom miis ez
szal egy afféle "skynet" ? :) -
Monoton #55 erről mindenki kapott PMet? -
#54 Ez olyan mint a PS3 féle projekt? -
blackgamer #53 most megy de csak 2 job, csak kiismerem :) -
blackgamer #52 megint kifogyott a listám -
blackgamer #51 köszi! végre egy kicsit otthonosabb lett a téma, már amennyit magamból kihoztam fejlécileg, és az infók is talán hasznosak lesznek
bárkinek bármi ötlete van, vagy hibát talált szóljon -
blackgamer #50 [apro]<iframe frameborder=no width=650 height=150 src="http://www.freeweb.hu/sgboinc/boinc_sg_fejlec.html"></iframe> -
blackgamer #49 tökjó, nem is vettem észre, a programon belül kerestem, na majd én is tuningolok rajta :) -
bracsek #48
A személyes fiok general preferences alpont szerkesztésénél van a beállítás. -
blackgamer #47 komoly? és ezt hol lehet állítani? -
bracsek #46 csak azt hitte mindig várni fogok rá beraktam napi egy kapcsolódást, adott vagy 35 csomagot ezzel egy darabig elleszek :) -
blackgamer #45 húú, látom lehagytál rendesen :)
1) bracsek 17.20
2) Blackgamer 4.68 -
bracsek #44 ja rájöttem beállítottam, hogy nincs netem, adott csomagot rögtön dögivel... -
blackgamer #43 nálam jelenleg még pluszban is van csomag, lehet azt is nézi hogy mennyit vagy online -
bracsek #42 Nem érdekel mi van, ÉN teszek szívességet ha kiszámolok pár csomagot, tehát elvárom, hogy ha szeretnék, valaki is csinálja akkor legyen lehetősége. Nem én akarom a 10. dimenziót tanulmányozni. Nekem adott vagy hat 10 perces munkát, ilyen felosztással sosem végeznek :) -
blackgamer #41 átmeneti terheltség van szerintem, régebben ment rendesen -
bracsek #40 Ez jellemző ha valamit el akarnak érni miért nem tudják, akarják azt a szervert beüzemelni, a seti-n 120 pontot szereztem itt meg még csomagot se kapok. Nem veszik komolyan. -
blackgamer #39 végre jóváírták a krediteket, már elérhetők vagyunk a csapat toplistáján, remélem egyre többen leszünk -
blackgamer #38 jött csomag! yeah! -
blackgamer #37 tegnap ment a SZTAKI, de most megint nem kapok csomagot
csomagok tényleg nagyobbak lettek, vagy 9 órát számolta
remélem hamarosan beindul teljes gőzzel -
blackgamer #36 :) régen én is seti-s voltam, mert akkor még nem volt más, de itt a "magyar seti" (a SZTAKI) szóval érdemesnek tartottam ezt reklámozni
érdekes hogy seti topic 3 ezer hozzászólásnál tart itt meg semmi, legtöbb emberben a seti név maradt meg, fel kell őket homályosítani a jelenről -
bracsek #35 ha nem lennének félreértések nem is volna érdekes én a seti@home ba álltam be immár azt amit elkezdet lefuttatom majd ha elindul átállok sztakira. -
blackgamer #34 ua. a projekt? nálam kiírja -
bracsek #33 Nekem megy (a modi topikban láttam onnan jöttem ide) feltettem itt "szerencsére" az országot is le lehet tagadni itt én is lehetek magyar nem mint a clickclickclick-nél csak nem találtam meg a csapatnevet mert azt irtad SG.hu csapat arra semmi keresési eredmény nem volt és az sg re meg vagy "6000". -
blackgamer #32 a sors furcsa fintora, hogy jelenleg nem működik a szerver -
blackgamer #31 ma létrehoztam mert eddig nem volt
SZTAKI Desktop Grid SG csapat
vagy az összetartásra gondolsz? remélem az is lesz, mert clickclick ökörségben nagyon suhant a társaság
remélem BOINC is népszerűvé válik legalább annyira
ezért is vettem a fáradságot és készítettem egy fejlécet+infókat -
bracsek #30 én is értem de hol az sg team -
0ckH4M #29 Értem, köszi szépen. -
blackgamer #28 leszedi az input adatokat és azok alapján tud dolgozni különböző képletek szerint
ha pl. az a feladatod hogy 10 millió és 10 millió százezer között találd meg a prímszámokat, akkor elég leszednie az intervallumot és már dolgozhat is napokig
szóval a letöltött csomagnak és a feldogozási időnek nincs nagy köze egymáshoz, persze projekje is vállogatja
kímélő is számol de az csak akkor indul el ha nem vagy gépnél -
0ckH4M #27 Így értem. Gyakorlatilag semmire. Amúgy azt néztem, hogy 3 mb adatot szedett le és azon dolgozik 10 órát a 3200+-os procin. Mit dolgozhat ilyen kevés adaton? Meg amikor képernyő kímélőként bejön, akkor az egy standard képernyő kímélő vagy van valami köze a számításokhoz is, amit végez? (persze a hány % van kész csíkon kívül) -
blackgamer #26 arra hogy versenyezhess a csapattársaiddal és az országodat is támogasd a nemzetközi ranglistán
plusz visszajelzés neked is -
0ckH4M #25 Üdv mindenkinek! Én is csatlakoztam a boinc-hoz. A seti@home projektben veszek részt. A kredit rendszer mire jó? -
#24 -
#23 pff...passzolok, sajna nincs ötletem... formatcé :P -
blackgamer #22 5.4.11 van nálam is, de nem működik
jelenleg is egy task fut 12 órája (!) 80%-nál tart és nem mozdul
néha meghülyíti az IE-t is, ekkor felhoz percenként olyan ablakot hogy a Boinc valami nill üzenetet küldött
szóval valami nagy gubanc lehet -
#21 Melyik verziójú managert használod? Mer az 5.8.8 nekem is ugyanezt csinálta... és mai napot is végigállta a gépem... kb 3 perce szedtem le az 5.4.11-es klienst, és úgy pörög, mint disznó a jégen :PP -
blackgamer #20 sokszor csinálja hogy egy task beragad, 0 %-on vagy adott százalékon lefagy és addig nem megy tovább amíg nem függesztem fel
múltkor 16 órát állt a BOINC-om mert nem vettem észre hogy megint lefagyott az éppen számolt csomag (amit ugye nem számolt)
nálatok is van ilyen? mi az ellenszere? nagyon idegesítő tud lenni