21
-
Rexi lovag #21 Én most reggel néztem a kimenő leveleimet és amikor beléptem azt irta ki:Szia én a telefon vírus vagyok!És kitörölte a leveleimet egy az egybe.Ez egy Nokia3210-es telefon.Régóta megvan de valahogy vírus került rá.Ha tudjátok mi ennek a vírusnak a neve szóljatok nekem.Email cimem:[email protected] -
atix2 #20 Ahogyan olvastam itt még telefon virus problémával nem sokan küzdötök.Én tegnap kaptam 1 Fu-yuan (yuan4)nevü virust és a telefonom stools-ja nem müködik(helyette 1 puzzle darab van) meg van 3 ikon amin nem láthato semmi.Villogott 1 halálfej is a képernyön.Már valamelyest kitörölgettem a virus részleteit 1explorer progival,de a stools ikont a teloban szerintem felülirta.Ja a bátyám is megkapta de ö rosszabul járt nemtud belemenni a menü-be és igy az ö telojával nemtook mit kezdeni.Szerencsére a hivás még müködik.N-3650es teloink vannak.
Egyébként 1 Super mario 3 nevü játékban volt.Vigyázzatok.
Szerintetek mennyibe fáj 1 full symbian csere?És ha a Psiloc system tools-al 1 teloformázast csinálok mit töröl és mit hagy meg?
Vagy szivesen vennék egyéb tanácsokat.
Üdvözlettel : atix2
-
pepe003 #19 Lehet, hogy mégsem olyan nagyon jó az előfizetés :D -
Buszsofőr #18 Van pofája még pózolni meg fényképeztetni magát! Inkább valami nőt kezelgetne a kis tetű!
El sem merem mondani milyen telóm van, de azt elb*szta hogy azon nyomuljon az ostoba pofátlan szemetével. Nem baj. Amint végez a rombolásával keresni sem kell. Remélem lenyisszantják a kezeit. -
Psichopat #17 mobilfejlesztök. Épp elég a windozzal baszakodni, mostanság megmár lassan hetente lehet ujratelepitgetni a vaciuj mobil oprendszerét. mint az sx1 nél. A telefonom azér van hogy telefonáljak nem azért hogy óránként víruskeresözzem.
A jövö telefonálása: "- mingyá felhívlak tesa csak formatálom a telom, 20 perc."
FAKKKKKKKKKK -
Yeti #16 Nem kötelező olyat venni. -
Yeti #15 Akinek nem kell az ne vegyen okostelefont. Ez ilyen egyszerű. De azért nem kell leszólni ezeket a telókat, mert igenis van rájuk kereslet, tehát sokan ki is használják (mint ahogy én is). Ha meg valaki úgy vesz, hogy csak telefonál vele meg smsezik, az meg is érdemli... -
#14 Kellett a jó kis alap minden telefonra külön szabott rendszert lecserélni egy OS-re... Gratulálok -
#13 Ez nem egészen így van... Olvasd csak el az Index cikkét az ügyben. Épppen ellenkezőleg: az emberek nagy része nem használja az "extra" funkciókat, csak telefonál és sms-ezget vele. A te statisztikád szerint akinek van mobilja, az ki is használja minden funkcióját. Ez tuti nem így van. -
#12 Itt a lényeg
"Több cég viszont már fejleszti mobiltelefonon futtatható vírusellenörző programjaikat, melyek reményeik szerint még ebben az évben a BOLTOKBA kerülhetnek."
a többi csak a marketing -
Péntek #11 3330-asom van. Jöhettek, férgek -
LEHO #10 Nekem nagyon megfelel a 3310-esem, azt próbálják megfertőzni :) -
#9 Így igaz, tenni kéne ellene! -
#8 haha, tévecc, modnják hogy minek a sok kütyü a rentegeg funcióval működő telóba....100 emberből 80 at tudok, akis valóban ki használják, a maradék 20meg olyan telefonja nincs is -
archkoven #7 Én a telefonomnak csak az alapfunkcióit használom és meggyőződésem hogy kevesen használják ki az úgy nevezett "okostelfonok" tudását. Pedig az enyém nem is annyira okos, és igényem sincs rá, hogy az legyen. És semmi kedvem nem lenne, hogy még egy telefonnál is a víruskereséssel bíbelődjek, meg hogy ápolgatnom kelljen.
A telefon telefonálásra való és nem játékra meg hasonló hülyeségekre. -
Cat #6 Az f-secure vezetője is ideges a csákóra
http://www.f-secure.com/weblog/archives/archive-012005.html#00000441 -
irkab1rka #5 ha mindenki, akinek ártott csak egyetlen gombostűt döfne beke, úgy nézne ki mint egy sündisznó.
Ja és ráengedném a Nokia Symbian fejlesztő csapatát ... Csak annyi maradba belőle, ami egy gyufáskatujában elférne :-) -
irkab1rka #4 gyerekek, nincs egy bombánk? Brazilban csak kokain év vírusok vannak. Kezdek a lassan egyetérteni az USA beavatkozási politikájával. Amúgy mintha a nácik is Brazilba mentek volna a II. után... -
Ginoo #3 "Marcos Velasco (32) teljesen nyíltan fejleszti a mobilvírust braziliai otthonában"
Van bőr a pofáján. Ha már ennyire nyíltan csinálja, valaki csinálhatna már vele valamit -
Ginoo #2 "...emeltdíjas telefonszámokat hívnak fel titokban..."
Ezeket azok fogják terjeszteni akiknek a befolyik a pénz a hívás után, tehát az emelt díjas számok üzemeltetői.
...aztán majd csodálkozik az ember mikor 50eFT-al több a számlája... -
Ginoo #1 "A jövőben viszont egyre többször szembesülhetünk olyan vírusokkal, melyek adatokat lopnak, emeltdíjas telefonszámokat hívnak fel titokban, illetve mint ahogyan a Gavno is teszi: tönkrevágják a gondatlan felhasználó drága készülékét."
Nagyon örülök