FlatOut 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Érdekelne hogy az mûködik-e...
Haver vett jómultkor egy GT Legends et 10ért, star force 3.6 al aszem... aztán cseszett mûködni pedig eredeti volt...
Szal érdelne hogy ezzel nincsenek-e ilyen problémák..
Ezt a más kérdését leugatósdit meg szerintem be lehetne fejezni... unom már olvasgatni hogy na a hülyegyerek offol meg ne kérdezzed má megint hogy hogy lehet elindítani vagy mittudomén... ettõl nem lesz jobb senkinek... el lehetne ezt intézni máshogyan is vagy csak ne válaszoljatok nekik vagy írjátok be nekik annak a hozzászólásnak a számát vagy linkjét ami azt az off kérdést már letárgyalta...
egy csomóan írták, hogy nem fogják megvenni, mert úgyis feltörik! de ha kiakasztotta a játékot, akkor nem szeretne multizni vagy mi? vagy hamachin keresztül szeretne játszani?
sztem megéri megvenni. kíváncsi vok elbassza -e a gépemet
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
Together we'll fly someday...
na mindegy, nem lényeg, de tényleg, ott volt pár hsz-szel azelõtt a kérdésedre a tökéletes válasz...
ott írta djcom:
" Tegnap felhívtam a boltot, azt mondták,hogy jövõ hét elejénél elõbb semmiképp nem lesz Flatout 2😞 "
szóval itt is van a válasz, ami sajnos nem túl jó 😞 😞
és sztem meg ne vitázzatok =/
Plusz ki kell fognod egy megfelelõ médiakódú lemezt, ami nem egyszerû.
Szóval inkább vedd meg.
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
Végiggörgetsz pár oldalt és meg fogod találni.
Sok szerencsét!
http://flickr.com/photos/zolika90/
mondjuk egy videóból nem könnyû ítélni 😊
de kezdésnek megtenné
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Suzuki Swift GL 1.3
Next PC upgrade: 2022
Suzuki Swift GL 1.3
De öszinten kinek van eredeti Windows aki megrendelte? 😄
Next PC upgrade: 2022
asus alaplap; intel core 2 duo 2.13GHz; 2*1024 ram; Asus 8800GTS 320MB;
jeeeez. <#pias>#pias>
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Legális wint szerezni meg mindenkinek volt lehetõsége szerezni ingyen nemrég, ugyanis a Vista Beta2 mindenkinek ingyenes és legális, aki az elmúlt idõszakban regisztrált a Beta2-re.
márpedig adatforgalmat nem tudom kiadhatnak-e a szolgáltatók, végülis mind1, mert ha címet nem tudnak, azt se szedhetik ki belõlük, tehát eléggé kapufa szaga van az egésznek
onnantól, hogy 2db van, onnantól már kemény gáz van, jó, ha meghuzza magát az illetõ, 24órán belül törölnie kell
ismerõsömet is lecsapolták, 200 DVDje van azóta is, nem tudtak vele semmit sem kezdeni, mert egy db volt mindenbõl, ehhez mindenkinek joga van
6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz
csak valami alapján jönnek ki szerintem
Ez beszél nekem házhozszállításról.
Tudom, hogy postán de az is házhozszállítás, mert idehozza a postás.