FlatOut 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bepe79
Hogy vette volna meg valaki, hogyha július 15-étõl árusítják?

Suzuki Swift GL 1.3

Megvette már valaki ezt a 2 ezer forintos verziót?
Érdekelne hogy az mûködik-e...
Haver vett jómultkor egy GT Legends et 10ért, star force 3.6 al aszem... aztán cseszett mûködni pedig eredeti volt...
Szal érdelne hogy ezzel nincsenek-e ilyen problémák..

Ezt a más kérdését leugatósdit meg szerintem be lehetne fejezni... unom már olvasgatni hogy na a hülyegyerek offol meg ne kérdezzed má megint hogy hogy lehet elindítani vagy mittudomén... ettõl nem lesz jobb senkinek... el lehetne ezt intézni máshogyan is vagy csak ne válaszoljatok nekik vagy írjátok be nekik annak a hozzászólásnak a számát vagy linkjét ami azt az off kérdést már letárgyalta...
most visszaolvasgattam pár oldalt (nyaraláson voltam...)
egy csomóan írták, hogy nem fogják megvenni, mert úgyis feltörik! de ha kiakasztotta a játékot, akkor nem szeretne multizni vagy mi? vagy hamachin keresztül szeretne játszani?
sztem megéri megvenni. kíváncsi vok elbassza -e a gépemet

SiteDisagner
De oké, megértem ha az ember nem olvas vissza 25 oldalt... oké oké, valaki nem is tudja használni a keresõt... de az, hogy rögtön ki van írva, meg rögtön link van a FAQ-hoz, az már számomra fel nem foghatatlan tény, hogy ki az a balga aki még kérdez abszolut közismerté tett dolgokat??

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

Köszi hogy montad, amúgy tudsz linket ahonnan meg tudom rendelni?
Me0w
Hagyd, ugyis le fogja tolteni, mert O, verpistike mindent meg tud crekkolni, csak holnap majd jon a "Hol a krekk?" kerdesek sora 😊

Together we'll fly someday...

mucsácsó
hát lehet idõsebb mint te 😊
na mindegy, nem lényeg, de tényleg, ott volt pár hsz-szel azelõtt a kérdésedre a tökéletes válasz...
ott írta djcom:
" Tegnap felhívtam a boltot, azt mondták,hogy jövõ hét elejénél elõbb semmiképp nem lesz Flatout 2😞 "

szóval itt is van a válasz, ami sajnos nem túl jó 😞 😞
és sztem meg ne vitázzatok =/
Semmi értelme letölteni, a játék 2000 forint, ahhoz hogy a letöltött verzió menjen egy külsõ usb-s meghajtó kell, ami 20000-30000 forint.
Plusz ki kell fognod egy megfelelõ médiakódú lemezt, ami nem egyszerû.
Szóval inkább vedd meg.
SiteDisagner
Én 23-án jövök haza, addig úgyis kiosztják. <#nevetes1>

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

Mondjuk nekem nem gáz,mert ugyis megyek nyaralni😊)
Tegnap felhívtam a boltot, azt mondták,hogy jövõ hét elejénél elõbb semmiképp nem lesz Flatout 2😞
Én nem azért mondtam, hogy van Vista Beta2-m, mert azzal megy a warez verzió, hanem azért, mert grebber kérdezte, hogy van -e valakinek legális winje azok közül akik megrendelik.
zolo
Nem tom pontosan mikor, de ha jól emléxem már 2x-er volt hosszabb véleménynyilvánítás a játékról,azoktól akik vagy Vista-val vagy Ps2-vel kipróbálták a játékot.
Végiggörgetsz pár oldalt és meg fogod találni.
Sok szerencsét!

http://flickr.com/photos/zolika90/

bertino
csak egy videót kellene megnézned, és összes kérdésedre választ kapnál...
mondjuk egy videóból nem könnyû ítélni 😊
de kezdésnek megtenné

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Vki írna nekem saját véleményt a játékról, mert én itt még semmit mást nem olvastam a játék védelmén kívül? Milyen lett az irányítás, fizikán változott-e, törés, hangok stb....

bertino
<#eljen>

bepe79
*Of...

(elírás)

Suzuki Swift GL 1.3

bepe79
Ok course, én még nem játszom vele, pedig legális Vista Beta2-õm van. Ennek ellenére megveszem majd az eredeti Flatout2-õt, már elõrendeltem.

Suzuki Swift GL 1.3

grebber
Na engem majd Westendbe fellehet ismerni mert full szakadt rongyos koszos bovli cuccokba leszek <#nyes>

Next PC upgrade: 2022

bertino
én meg naponokn/heteken belül megkapom az eredetit és nem kell Vista Beta2õt felraknom, hogy fusson :-b

bepe79
Nekem is eredeti Windows Vista Beta2-õm van. Regeltem az oldalukon, amikor az 5384.4-es openbeta idõszak volt, legálisan kaptam aktiváló kulcsot tõlük, és nem jár le 14 nap alatt a Vista-m és legálisan mûködik.

Suzuki Swift GL 1.3

12346
há még jó, hogy nem fél percen keresztül vakít az az atomvillanás^^

mucsácsó
szerintem tökjó 😄 úgyis csak pár mp-esek...
12346
pc-s múvin azok a megagiga robbanások hát hogy is mondjam, ehhe száninak tûntek.

mucsácsó
FlatOut 2 Xbox

FlatOut 2 Derby (PC)

ajánlanám ezeket a videókat figyelmetekbe, überbrutkók! 😊
mennyivel jobb mint az egy ? már az is nagyszerû volt. grafikailag lehet még többet nyújtani ? illetve ua motor csak új pályák , esetleg több autó ?

Nekem van eredeti legális Windows Vista Beta 2-m, igaz még nem rendeltem meg a FlatOut2-t.
grebber
Lehet benne valami!
De öszinten kinek van eredeti Windows aki megrendelte? 😄

Next PC upgrade: 2022

<#worship>hihi én a mammut-ba meek nyitásra. 😄<#vigyor2>

asus alaplap; intel core 2 duo 2.13GHz; 2*1024 ram; Asus 8800GTS 320MB;

Nohab
Figyelj ha meg kijönnének mi van azt modod egy barátodnak vetted meg és neked nincs géped.
SötétBarom
Ennyi ökörséget te jó ég.. Remélem attól nem fostok h itt a fórumról megtudják az ip címeteket, meg jól megnézik hogy warezoltok aztán már kopogtat is a BSA nem? ...
jeeeez. <#pias>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Úgy lehet könnyen bajba kerülni, ha pénzért veszel vagy eladsz illegális cuccot.

Legális wint szerezni meg mindenkinek volt lehetõsége szerezni ingyen nemrég, ugyanis a Vista Beta2 mindenkinek ingyenes és legális, aki az elmúlt idõszakban regisztrált a Beta2-re.
IGAZ!! minek találtaák fel az írót ha nem lehet írni?? sztem magunknak írni nem bûn! csak az a gáz ha megírom 500x és eladom pénzért!!
Gerisone
ezt nem tuttam!

6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz

bertino
másrészt adatforgalmat csak a szolgáltató tud, ha oly módon adták ki nekik az adatforgalmat a szolgáltatótól az egyénnek joga van pert indítani jogtalan akármiért, szal amiért nem szabályosan jártak el
márpedig adatforgalmat nem tudom kiadhatnak-e a szolgáltatók, végülis mind1, mert ha címet nem tudnak, azt se szedhetik ki belõlük, tehát eléggé kapufa szaga van az egésznek

Csak akkor mehetnek be, ha van bizonyítékuk, és bírósági papírjuk.
bertino
nos, ha filmet tölt az egyén, az nem probléma, amig egy db van mindenbõl

onnantól, hogy 2db van, onnantól már kemény gáz van, jó, ha meghuzza magát az illetõ, 24órán belül törölnie kell

ismerõsömet is lecsapolták, 200 DVDje van azóta is, nem tudtak vele semmit sem kezdeni, mert egy db volt mindenbõl, ehhez mindenkinek joga van

Gerisone
jó mindegy csak montdam amit hallottam! gondoltam szólok h tujjátok, ilyen is van!

Gerisone
nem csak feljelentés után! benézik a nevet meg a címet aztán az adatforgalmat! ha nagy akko van para!

bertino
csak ugy csak nem jön ide nekem papírral... meg ki tudja hány 1000en rendeltek eleve elõ a jtékra, nem hinném, hogy ilyen lenne...
csak valami alapján jönnek ki szerintem

Hmmm... JÓ a játék megvan!!!
Gerisone
ja az lesz!

Me0w
Akkor haldj el a boltba es vedd meg 😊

Together we'll fly someday...

sráccok! tudtommal csak feljelentés után mehetnek ki ,hogy megnézzék van e illegal szoftvered... amugy a kamu vinfos az télleg gebaszos!

Gerisone
bejön az a papírral együt! elég sokat dumáltam a taggal kicsit beparáztatott

bertino
mert ? házba csak akkor jön be, ha ad róla papírt, nem ?

Gerisone
azt hallottam,hogy akinek nem vásárolt a vinfosa az ne rendelgesen a netrõl mert bebukhat! (a soft.police igazságügyise monta ezt)! Privát monta és nem a tv-ben megijesztés céljából! Elgondolkottató! Nem?

bertino
jolvan, oké, sry... ^^

KHHM:

Ez beszél nekem házhozszállításról.

Tudom, hogy postán de az is házhozszállítás, mert idehozza a postás.
bertino
ki beszélt nektek házhozszállításról ?

ébredjetek már fel, POOOOSTTAAAA