FlatOut 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez olyan, amit csak be kell másolni a játék könyvtárába és felül kell írni amik benne vannak. A Flat Out.exe Crack benne maradt, de ez nem okozhat gondot, mivel azt nem irta felül.
Ezután ezek fogadtak : 1. Az Options menübe nem lehet belépni, kilép a játékból.
2. A Multiplayer menübe nem lehet belépni, kilép a játékból. <#szomoru1>#szomoru1><#conf>#conf>
Most ez van, megpróbálok másik Patch után nézni.
Vagy az is lehet, simán hagyom az egészet és nem rakok fel Patchet, mert úgy müködik a Multiplayer része is.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
De majd megpróbálom mégegyszer.
a patch egy sima zip fájl, amit kicsomagolsz és felülirod a régi fájlokat ...
Forza.
Elõvettem a gémet, feltettem és már ki is próbáltam. Nagyon élvezetes szép játék, és élvezhetõ is. <#eljen>#eljen><#mf2>#mf2>
Forza.
márpedig igy a 'test-test' elleni küzdelem kicsit elmarad, ritkábban mentek egymás mellett a kocsikkal. meloban rengeteget lanoztunk, szoros versenyek inkább az elõdben alakultak ki 😊 (lehet csak nálunk és ez egyedi tapasztalat csak)
Forza.
A kettõ meg azt nyújtja amit az egy nem.
Elejeinte énis utáltam a kettõt az egy után. De ráleltem a hangulatára és mindkettõt szeretem 😄
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyõznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Pont az a játék lényege, hogy a nitrót törésért kapod, tehát igencsak logikázni kell mikor mit törsz be, mennyire, online-nál azon kalkulálni hogy a többiek mit törnek be stb... ez a játék benne! Ha téged az vonz hogy lépten nyomon kis szarokba ütközöl ami megállít, akkor ott az elsõ rész. 😊
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
elsõ részben egyetlen hordón is elszállhatsz és a kocsi is sokkal jobban sérül tõle ... második tulpörgött zuzda modok nélkül szvsz 😊
Forza.
Miért a másodikban talán nem kell? Nem mindegy mennyire mikor minek mész neki, mert lehet hogy jócskán lelassulsz és a nitrót sem hoz annyit. A második is észjáték ám.
a második viszont szebb és van 'rendes' online támogatás (az elsõt inkább csak lan-ra ajánlom), plusz modokkal ugyis az elsõ rész közelébe 'fejleszthetõ' (csak szingliben!!!) a fizika. emellett változatosabbak a pályák és a kocsik is a folytatásban, igy szvsz egyértelmü lehet a döntésed 😉
sztem bármelyik rész remek szorakoztatás nyujt, nyáron pedig jön a pimpolt ujabb rész (ami lehet csak egy ráncfelvarrt fo2)
Forza.
Az elsõ rész engem kifejezetten idegesített nem is játszottam végig, a msáodikkal viszont nagyon jól lehet menni. Online csak a második részt játszottam, ott elég sok gond van, kidobálja az embert a gamespy szerver. Bár lehet azóta megjavult 😊 1-esbe milyen online van passz.
Kissé lemaradtam errõl a játékról, és csak utólag hallom, hogy milyen király. Szóval, meg szeretném venni a játékot, de 2 része van. Mindkettõt bagóért adják ugyan, de azért nem akarom megvenni a két cuccot együtt, nem vagyok akkora racer fan. Szóval a kérdésem: FlatOut 1, vagy 2?
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyõznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
<#eljen>#eljen><#worship>#worship><#worship>#worship><#hawaii>#hawaii>
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Majd megbeszéljük.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
<#eljen>#eljen><#worship>#worship><#worship>#worship>
Stone Skipping szintén csávó karimmal elsõ hely 354el!!!!!!!
A csávó karimmal a Game Progress 100!!!!!
Az öröm megrészegített és összevissza pötyögtem.
<#eljen>#eljen><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Igaz, cheateltem, csaltam, nem baj. Mármint olyan szempontból nem, hogy miután nem rég feltettem még 2007 vége felé, november körül sztem, akko má úgy döntöttem, h nem baszakodok.
Má régebben is végig vittem.
Feloldottam cheat-tel a kocsikat, kaptam pénzt és usgyi!
Így 100% után nemtom megadná-e a buszt és a flatmobilt, de most 100% végre
Elõször a Stone Skipiinget a csávó karimmal kezdtem kapizsgálni, majd átmentem a csaj karimhoz és vele kurva jól sikerült!
Persze nem rögtön.
Eleinte ilyen 230 féle, volt aztán 250-270 és nem értettem, hogy sikerült neked Synit olyan baszott nagyokat csinálni 😛.
Aztán siekrült nekem is és ott néztem röhögve! Kurva jó volt!
Én is átszálltam majdnem a medence végébe!
<#worship>#worship><#worship>#worship>
Csávó karimmal a high jump nem megy, ott 2dik a legjobb és Sally nemtom, h csinálja az 560, meg 600-as ugrásokat :S 😛.
Nekem 450 a max 😛.
Próbálgatom még, persze a csaj karimnál ez elsõ hely, de ott se volt ennél több.
Nah mind1.
Szal van kedved multizni?
V akárkinek?
Meg a harmadik hely is!<#eljen>#eljen>
És így 99%-os!<#eljen>#eljen><#worship>#worship><#worship>#worship><#hawaii>#hawaii>
Ez a csaj karival van és adtam neki nevet: Maria.
A csávóval meg 96%nál vagyok, most a csaj karival tolom.
Akarsz mutlizni?
A második is<#eljen>#eljen>, de ott lefejelted az ugró deszkát a közepe táján<#idiota>#idiota><#hehe>#hehe> és kisiklottál a partra és hát, ha nagyobb a lendeület, akkor átcsusszantál volna a másik kicsibe<#hehe>#hehe>.
De, h csinálooooood? :S<#conf>#conf><#fejvakaras>#fejvakaras>
Mert én nyomtam, mikor közelített a vízhez, v má centire volt tõle és semmi, vagyis csak poor és néha perfect, de aztán poor... nem vágom :S.
<#help>#help>
Egy
Kettõ
Zúzok, akkor1stone skippinget.
A lényeg szerinte az, h a testének hozzá kell érni a vízhez vmilyen úton módon és a megfelelõ idõben kell lenyomni a controll-t.
Eccer összejött a perfect... és utána poor és poor és lett 225, vagy 230<#rolleyes>#rolleyes>.
<#help>#help>
<#help>#help>
98% game progress
de én végigvittem az egyet is és a kettöt is és mindkettö tetszik
Forza.
elsõ részben odamentem az ellen mellé, meglõktem és élvezettel figyeltem, ahogy szarrázuzza magát. fo2-ben mellémegyek, belököm és a kocsijával szétzuz mindent, szinte nincs sehol semmmi, amihez oda lehetne kenni. de ha ez sikerül is, 15mp után ujra a nyomodban van, nem hat rá SEMMI...
a tul sok nitrotol monoton let a játék, folyamatosan kell nitroznod, mert anélkül esélyed sincs. igy a nitro nem extra segitség lett, hanem egy alap dolog. ez megint gagyi.
de mondom, a fo2 a sok béna játékosnak készült, akik az elsõben képtelenek voltak a sikerélményre 😉 minden területen könnyitették, az volt a cél, a lámák is azt érezzék h õk a derby királyok...
nagyon sokat multiztam az elsõ résszel, a másodikban a sok nitro miatt soxor nagyon szétszakad a mezõny 😞
Forza.
ha szimulátorozni van kedvem elõveszem az rfactort, vagy a live for speedet, a flatout meg szóljon arról hogy minél örültebb módon tönkre verd az ellenfeleket, az meg külön jó hogy sokkal könyebb nitrot szerezni változatossabb lett ezzel a játék
McCartman: asszem van vmi realistic handling mod is
Forza.
ez az egy realistic mod van a jatekhoz?