FlatOut 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Peetboy
Na most feltettem azt a Patchot 1.2-öt amit próbáltam korábban is. Az a telepitõs Patch másik lehetett.
Ez olyan, amit csak be kell másolni a játék könyvtárába és felül kell írni amik benne vannak. A Flat Out.exe Crack benne maradt, de ez nem okozhat gondot, mivel azt nem irta felül.

Ezután ezek fogadtak : 1. Az Options menübe nem lehet belépni, kilép a játékból.
2. A Multiplayer menübe nem lehet belépni, kilép a játékból. <#szomoru1><#conf>
Most ez van, megpróbálok másik Patch után nézni.
Vagy az is lehet, simán hagyom az egészet és nem rakok fel Patchet, mert úgy müködik a Multiplayer része is.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Midnen játéknál a neki megfelelõ nyelvi/területi verziójú patch szükséges. És persze patch elõtt általában ne legyen crack...
Peetboy
Én olyan Patchot töltöttem le, amit fel kell telepiteni. De valami miatt nem engedi, mert elkezdi feltenni és hiba üzenettel abbahagyja.
De majd megpróbálom mégegyszer.

arty
mirõl beszélsz ??? mi az h nem engedi feltenni ???
a patch egy sima zip fájl, amit kicsomagolsz és felülirod a régi fájlokat ...

Forza.

Peetboy
Az nincs fent, mert régen próbáltam feltenni de nem engedi valami miatt. Korábban a Single részben többször volt olyan, hogy játék közben csak ledobott és kilépett belõle.

arty
1.2 patch legyen fent

Forza.

Peetboy
Na végre!!! Eddig nem is tudtam,hogy lehet a neten is játszani a Warez- Flat Out-2val. Az elõbb vettem csak észre, hogy le van irva itt a FAQ-ban.
Elõvettem a gémet, feltettem és már ki is próbáltam. Nagyon élvezetes szép játék, és élvezhetõ is. <#eljen><#mf2>

arty
'egen, online nekem sem esne jol egy ismeretlentõl (bár ez a játék errõl is szólna) ... de ha kollega/haver lök ki, akkor tudok jót röhögni és viszont 😊 mi mindig piszok módon játszottunk 😄

Forza.

Úgy vettem észre hogy a jobbak "fair play" játékot játszanak, tehát nem lökdösöm ki alattomos módon a másikat, legalábbis nem direkt.
arty
igy van, de gyak nitro nélkül reménytelen menni, mivel annyira sok törhetõ anyag van, ami ontja magából ... nem csak egy plusz sebességet ado vmi, hanem alapvetõ dolog

márpedig igy a 'test-test' elleni küzdelem kicsit elmarad, ritkábban mentek egymás mellett a kocsikkal. meloban rengeteget lanoztunk, szoros versenyek inkább az elõdben alakultak ki 😊 (lehet csak nálunk és ez egyedi tapasztalat csak)

Forza.

Synit HUN
Sztem az elsõ amolyan roncsderbi szimulátor. Megmutatja nagyjából hogy mennyire szar is lehet ezeket a roncsokat vezetni.
A kettõ meg azt nyújtja amit az egy nem.
Elejeinte énis utáltam a kettõt az egy után. De ráleltem a hangulatára és mindkettõt szeretem 😄

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyõznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

A kettesben is dobálnak az akadályok/kocsik, csak nem zavaró mértékben, hanem pont úgy, ahogy egy játéktól azt elvárom. 😊
"kirakatokon és minden bennelébõn is riziko nélkül lehet áthajtani"

Pont az a játék lényege, hogy a nitrót törésért kapod, tehát igencsak logikázni kell mikor mit törsz be, mennyire, online-nál azon kalkulálni hogy a többiek mit törnek be stb... ez a játék benne! Ha téged az vonz hogy lépten nyomon kis szarokba ütközöl ami megállít, akkor ott az elsõ rész. 😊
Istencsászár
Ha már van benne némi fizika akkor ne csak a látvány miatt legyen hanem hasson is a kocsikra, ebben az elsõ rész fényévekkel jobb mint a második...

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

arty
második részben nekimész egy oriási fémtárgynak az 500méterre elszáll tõled, nem lesz semmi bajod, kocsid megy tovább szinte szál egyenesen - kirakatokon és minden bennelébõn is riziko nélkül lehet áthajtani, szinte semmi nem befolyásolja a kocsidat

elsõ részben egyetlen hordón is elszállhatsz és a kocsi is sokkal jobban sérül tõle ... második tulpörgött zuzda modok nélkül szvsz 😊

Forza.

"az elsõ rész jobb - lévén ott nem lehet büntetlenül zuzni, mérlegelni kell, h megéri e nitroért nekimenni a gumifalnak mondjuk "

Miért a másodikban talán nem kell? Nem mindegy mennyire mikor minek mész neki, mert lehet hogy jócskán lelassulsz és a nitrót sem hoz annyit. A második is észjáték ám.
arty
az elsõ rész jobb - lévén ott nem lehet büntetlenül zuzni, mérlegelni kell, h megéri e nitroért nekimenni a gumifalnak mondjuk 😊 igy jobb versenyeket mentem, nem csak a zuzásrol szolt minden, megérte 'taktikusan' nekivágni az ellent a tereptárgyaknak

a második viszont szebb és van 'rendes' online támogatás (az elsõt inkább csak lan-ra ajánlom), plusz modokkal ugyis az elsõ rész közelébe 'fejleszthetõ' (csak szingliben!!!) a fizika. emellett változatosabbak a pályák és a kocsik is a folytatásban, igy szvsz egyértelmü lehet a döntésed 😉

sztem bármelyik rész remek szorakoztatás nyujt, nyáron pedig jön a pimpolt ujabb rész (ami lehet csak egy ráncfelvarrt fo2)

Forza.

tototto
szerintem egyértelmûen a 2 a jobb játék 😊

ollie
2. rész a jobb szerintem, fõleg ha nem vagy nagy autóversenyes, mivel ez "árkádosabb".

Mindenki mást fog mondani 😊
Az elsõ rész engem kifejezetten idegesített nem is játszottam végig, a msáodikkal viszont nagyon jól lehet menni. Online csak a második részt játszottam, ott elég sok gond van, kidobálja az embert a gamespy szerver. Bár lehet azóta megjavult 😊 1-esbe milyen online van passz.
Voltan
Kérdésem lenne.
Kissé lemaradtam errõl a játékról, és csak utólag hallom, hogy milyen király. Szóval, meg szeretném venni a játékot, de 2 része van. Mindkettõt bagóért adják ugyan, de azért nem akarom megvenni a két cuccot együtt, nem vagyok akkora racer fan. Szóval a kérdésem: FlatOut 1, vagy 2?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Azért van egy kis különbség. A gamespy-os szerveres megoldás még azoknak is kínlódás akik eredeti lemezzel rendelkeznek, gyakorlatilag használhatatlan, ledobálja az embereket. Tehát egyáltalán nem baj ha valaki a hamachival próbálkozik, ott csak annyi a gond, hogy nehéz egy idõben összehozni az embereket. Magát a cuccot installálni/beállítani pedig egyszerû.
Synit HUN
Azt mondd meg, hogy minek kell hamachi amikor még a tört játék is megy neten és lehet zárt szobát csinálni?

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyõznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Ok, azt hiszem megvan, jól figyeljen aki eddig nem tudott hamachin szervert inditani: Szóval a legujabb hamachi nem használja az aliases.txt-t, hanem bele van építve, ami alapból nem aktív, hanem a Beállítások\ablak fülön speciális társmenü megjelenítése bepipálása után arra a tagra klikkelsz jobbot a listádban, akivel játszani akarsz, majd megjelenik egy speciális menüpont, ahol beállitod a Társ vpn álnevet úgy, hogy az elsõ két szám a te ip-d a második kettõ az övé marad. További segítség: hamachi beálltás
Valaki tudja, hogy megy-e Hamachival a játék LAN módban? Nekünk nem sikerült csak ha tényleg LAN-ban vagyunk. köszi
Legend Killer

<#eljen><#worship><#worship><#hawaii>

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
Ok, gondolom dután jó neked is.
Majd megbeszéljük.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Synit HUN
Ma lehet jövök egy multira.

Legend Killer
Nah, csávó karimmal High Jump: elsõ hely 152vel!!!!

<#eljen><#worship><#worship>

Stone Skipping szintén csávó karimmal elsõ hely 354el!!!!!!!

A csávó karimmal a Game Progress 100!!!!!

Legend Killer
Stone Skipping, nah és a számok természetesen 140, 150, 160 és nem 500, meg ilyesmi.
Az öröm megrészegített és összevissza pötyögtem.

Legend Killer
Nah, sikerült a Stoen Skipping! És ezzel Game Progress 100%

<#eljen><#worship><#worship><#worship><#worship>

Igaz, cheateltem, csaltam, nem baj. Mármint olyan szempontból nem, hogy miután nem rég feltettem még 2007 vége felé, november körül sztem, akko má úgy döntöttem, h nem baszakodok.
Má régebben is végig vittem.
Feloldottam cheat-tel a kocsikat, kaptam pénzt és usgyi!
Így 100% után nemtom megadná-e a buszt és a flatmobilt, de most 100% végre

Elõször a Stone Skipiinget a csávó karimmal kezdtem kapizsgálni, majd átmentem a csaj karimhoz és vele kurva jól sikerült!
Persze nem rögtön.
Eleinte ilyen 230 féle, volt aztán 250-270 és nem értettem, hogy sikerült neked Synit olyan baszott nagyokat csinálni 😛.
Aztán siekrült nekem is és ott néztem röhögve! Kurva jó volt!
Én is átszálltam majdnem a medence végébe!

<#worship><#worship>

Csávó karimmal a high jump nem megy, ott 2dik a legjobb és Sally nemtom, h csinálja az 560, meg 600-as ugrásokat :S 😛.
Nekem 450 a max 😛.
Próbálgatom még, persze a csaj karimnál ez elsõ hely, de ott se volt ennél több.
Nah mind1.

Szal van kedved multizni?
V akárkinek?

Legend Killer
Nemtom, mert elsõ poor, aztán a többi perfect és good és 236 összejött már.
Meg a harmadik hely is!<#eljen>
És így 99%-os!<#eljen><#worship><#worship><#hawaii>
Ez a csaj karival van és adtam neki nevet: Maria.

A csávóval meg 96%nál vagyok, most a csaj karival tolom.

Akarsz mutlizni?

Synit HUN
Nekem az volt a gond elõször mindig hogy késõn nyomtam. Sztem nálad is ez lehet.

Legend Killer
Az elsõ kurva jó<#eljen>.
A második is<#eljen>, de ott lefejelted az ugró deszkát a közepe táján<#idiota><#hehe> és kisiklottál a partra és hát, ha nagyobb a lendeület, akkor átcsusszantál volna a másik kicsibe<#hehe>.

De, h csinálooooood? :S<#conf><#fejvakaras>

Mert én nyomtam, mikor közelített a vízhez, v má centire volt tõle és semmi, vagyis csak poor és néha perfect, de aztán poor... nem vágom :S.

<#help>

Synit HUN
Fel akartam venni neked egy saját tutorialt, de csak ez a két video jött össze. Mindkettõ igen tanulságos lett 😄 Az egyikbõl esetleg egy jó kezdést megfigyelhetsz. Bocsi a nagy méret miatt.
Egy
Kettõ

Legend Killer
Nem jött össze.

Legend Killer
Ok, thanks!
Zúzok, akkor1stone skippinget.

Synit HUN
Csak nitrot!

Legend Killer
Ok és a nyilakat kell nyomni, v csak a kontrollt?

Synit HUN
El kell kapni az ütemet. Egy kicsit elõbb nyomd mint ahogy jónak látod!

Legend Killer
<#hehe>.. olvastam Neoncsoves hsz,t v, h írják a nevét.
A lényeg szerinte az, h a testének hozzá kell érni a vízhez vmilyen úton módon és a megfelelõ idõben kell lenyomni a controll-t.
Eccer összejött a perfect... és utána poor és poor és lett 225, vagy 230<#rolleyes>.

<#help>

Synit HUN
Én átugrom a medencét abban 😄

Legend Killer
Stone Skipping kurva nehéz... mindent megcsináltam elsõ helyre, még a soccert, baseballt is, de ez bazz...<#rolleyes>.

<#help>

98% game progress

acsati
én az egyre már nem is nagyon emlékszem 😞 a másodikbol nekem hiányzott a havas pálya 😞
de én végigvittem az egyet is és a kettöt is és mindkettö tetszik
arty
természetesen az enyém is csak egy vélemény és a tiétek is csak az 😊 részben izlésen vitázunk, aminek nincs is értelme 😊

Forza.

arty
sztem egy autos játék ne arrol szoljon, h oda se kelljen figyelni merre, hova mész ... flatoutban ha nekimentél a betonfalnak, akkor a kocsidat hazavágtad. a második részben az egész betonkerités 50 méterrel repült arrébb, hát ez szvsz nagyon gagyi.

elsõ részben odamentem az ellen mellé, meglõktem és élvezettel figyeltem, ahogy szarrázuzza magát. fo2-ben mellémegyek, belököm és a kocsijával szétzuz mindent, szinte nincs sehol semmmi, amihez oda lehetne kenni. de ha ez sikerül is, 15mp után ujra a nyomodban van, nem hat rá SEMMI...

a tul sok nitrotol monoton let a játék, folyamatosan kell nitroznod, mert anélkül esélyed sincs. igy a nitro nem extra segitség lett, hanem egy alap dolog. ez megint gagyi.

de mondom, a fo2 a sok béna játékosnak készült, akik az elsõben képtelenek voltak a sikerélményre 😉 minden területen könnyitették, az volt a cél, a lámák is azt érezzék h õk a derby királyok...

nagyon sokat multiztam az elsõ résszel, a másodikban a sok nitro miatt soxor nagyon szétszakad a mezõny 😞

Forza.

acsati
szerintem is. igazad van <#smile>
tototto
szerintem errõl szól a játék a törés zúzásról, annak semmi értelme hogy vigyázni kell a kocsira ne rombolj szét mindent halálra
ha szimulátorozni van kedvem elõveszem az rfactort, vagy a live for speedet, a flatout meg szóljon arról hogy minél örültebb módon tönkre verd az ellenfeleket, az meg külön jó hogy sokkal könyebb nitrot szerezni változatossabb lett ezzel a játék

arty
tototto: 😄 Lehetet nitrot szerezni, sokat kellett omlasztani és figyelni kellett h nehogy szarrátörd a verdát... a 2. részben orrodon füleden folyik a sok nitro és a kocsid nem sérül. Könnyebb lett, bénáknak való 😄

McCartman: asszem van vmi realistic handling mod is

Forza.

Realistic_dynamic_objects_BFS.rar
ez az egy realistic mod van a jatekhoz?